🔰پرسش و پاسخ؛
⁉️سوال:
🖌با فرزند #لجباز و بچهای که دیگران را #اذیت میکند چه باید بکنیم؟
علت های آزار بچه ها:
1️⃣الگوی غلط:
گاهی اوقات بچه ها در معرض بازی ها و فیلم و سریال هایی قرار میگیرند که در آنها صحنه های خشونت بار وجود دارد🧟♂️ ، این بچه ها این حرکات را روی دیگران پیاده میکنند .
لذا باید توجه کنیم که بچه ها در معرض #الگوهای غلط قرار نگیرند.👀
2️⃣گاهی خود ما در خانه به بچهها #فشار_عصبی وارد میکنیم.
مثل پدر و مادرهایی که متوقعانه با بچه برخورد میکنند، یا پدر و مادرهایی که امر و نهی زیادی دارند و یا پدر و مادرهایی که گاهی بچه هارا سرزنش میکنند، خروجی آنها بچه هایی مانند یک دیگ که به نقطه جوش رسیده و منفجر شده هستند که سر ریز آن میشود اذیت دیگران🤺 .
لذا ما باید #فضای_خانه را فضایی آرام قرار بدهیم . بچه ها در محیط آرام که قرار میگیرند مانند رود خروشانی هستند که به دریا میریزند و آرام میگیرند🌊.
ما در خانه باید تلاش کنیم رفتاری داشته باشیم که دچار تنش با انها نشویم.👨👩👧👦
3️⃣ بیکاری بچه ها :
هرچه بچه ها فرصت بیکاری بیشتری داشته باشند و هرچه ما #برنامه_ریزی کمتری برای وقت آزاد انها داشته باشیم ، بیشتر منجر به #رفتارهای_پرخاشگرانه در کودک میشود .
لذا وقت آنها را باید به شکل صحیح پر کنیم.🚲⛲️
🔴 #بخشیدن_همسر
💠 از دستش خیلی ناراحت بودم. منتظر نشسته بودم تا برگردد. کلی حرف آماده کرده بودم، اما وقتی دیدمش زبانم بند آمد. #مجید آمد و کنارم نشست و گفت: «میدونم ناراحتی. #مسجد بودم. زیارت عاشورا خوندم و در سجدهی آخرش، از خدا خواستم بخاطر اینکه با خانمم بد حرف زدم منو #ببخشه!»
#شهید_مجید_کاشفی
📙 فرهنگنامهشهدایسمنان، ج۸، ص۱۰۶
تنها روزهای که جایگزین دارد، روزه ماه رجب است.
اگر کسی قدرت بر روزه ماه رجب را ندارد، هر روز این تسبیحات را صدبار بخواند تا ثواب روزه ماه رجب را دریابد:
سبحان الاله الجلیل
سبحان من لاینبغی التسبیح الا له
سبحان الاعز الاکرم
سبحان من لبس العز و هو له اهل
🆔 @jameQartman
اقتدار اسلامی:
🌸حلول ماه مبارک رجب و و ولادت حضرت امام محمد باقر(ع) مبارک باد!🌸
✍ #استاد_شهید_مطهری :
🔸یادم نمیرود که در مدرسه نیماورد اصفهان، بعدازظهر که از خواب بیدار شدیم یک وقت صدای مرحوم حاج میرزا علیآقا (شیرازی)را شنیدم. ما در آن مدرسه غریبه بودیم. طلبهها از ایشان خواهش کرده بودند، آمده بود موعظه میکرد و بعد هم ذکر مصیبت.
🔹حدیث دارد که در قیامت فریاد میکشند: «أینَ الرَّجَبیون؟» رجبیون کجا هستند؟ این مرد با همان آهنگ و با آن حال و روحی که داشت این تعبیر را به کار برد:
آن وقتی که بگویند «أینَ الرَّجَبیون» و ما در پیشگاه پروردگار شرمسار باشیم، در ماه رجب هیچ چیزی نداشته باشیم و اصلا جزء رجبیون شمرده نشویم، چه خواهیم کرد؟
♨️این ماه، #ماه_استغفار و عبادت و روزه است و این سنتها در میان ما بهکلی دارد فراموش میشود. ماه رجب میآید، بزرگهایمان متوجه نمیشوند تا چه رسد به بچهها. کمکم اگر به بچهها بگوییم ماههای قمری را از محرم تا ذیالحجه بشمار، نمیتوانند؛ اصلا فراموش میکنند که یک چنین ماههایی هم وجود دارد.
📚شهید مطهری، آشنایی با قرآن، ج۸، ص۲۳۴
#اخلاق
#عرفان_اسلامی
اقتدار اسلامی:
🆔 @jameQartman
🔺مناظره جالب حضرت امام محمد باقر علیه السلام
گروه خوارج، با تمام جهالت و نادانى كه داشتند، در تنزيه خدا از جسم و جسمانيات به شيعه نزديكتر بودند و شايد علّت آن اين است كه سران خوارج، مدتها پاى منبر اميرمؤمنان (ع) و سخنرانىهاى ايشان بودند و اعتقاد به تنزيه براى آنان نهادينه شده بود، از اين جهت، بزرگان خوارج، #امام_باقر (ع) را به آزمون كشيدند تا نظر او را دربارۀ تنزيه خدا از زمان و مكان بدانند.
❓خدا از كِى بوده است؟
نافع بن أزرق از سران خوارج در عصر امام باقر (ع) همراه با فرد ناشناس ديگرى با امام (ع) به مناظره پرداختند.
نافع: به من بگو خدا از كى بوده است؟ (خدا از كى و در چه زمانى پديد آمده ا ست؟)
✅ امام باقر (ع): تو به من بگو خدا، كى نبوده است تا من به تو بگويم از كى پديد آمده است! منزّه است پروردگار من كه پيوسته بوده و خواهد بود، او يگانه است و بىنياز. هرگز همسر و فرزندى انتخاب نكرده است.( كافى، ج ۱، ص ۸۸.)
پاسخ امام باقر (ع) آن چنان محكم و استوار بود كه او سكوت را برگزيد و ديگر سخنى نگفت
✍ما در توضيح سخن امام (ع) يادآور مىشويم:
مفهوم خدا، برابر با «واجب الوجود» است، آن كس كه وجود او ضرورت دارد، مسبوق به عدم (نیستی) نخواهد بود تا دربارۀ او سؤال شود كه از كى به وجود آمده است؟ افزون بر اين، زمان و مكان دو پديدۀ امكانى هستند كه خدا آنها را پديد آورده است. ديگر نمىتوان همراه خدا، زمان و مكانى را انديشيد كه خدا در آن مكان قرار بگيرد و در يكى از اجزاى زمان پديد آيد.
⁉️افراد عامى و سادهلوح، گاهى مىگويند: خدا ما را آفريده، پس خدا را چه كسى آفريده است؟ در اين پرسش تناقض وجود دارد، زيرا معنى خدا اين است كه هيچگاه مسبوق به عدم نبوده و وجود او ضرورى است، و چيزى كه چنين ويژگى دارد بىنياز از آفريننده خواهد بود. آن كس آفرينش مىپذيرد كه مسبوق به عدم و نيستى باشد، آن گاه، جامۀ هستى را بر تن كند و خدا از اين انديشه پيراسته است.
📚 کتاب مناظرههای معصومان علیهم السلام، #آیت_الله_سبحانی ، ص ۹۳، انتشارات توحيد
🆔 @jameQartman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از دختر حاج قاسم....
شادی روح همه شهدا صلوات.🇮🇷🌷
🆔 @jameQartman