ضعف #حکمرانی در مسأله جمعیت
در مسایل اجتماعی مانند #جمعیت ابتدا باید ماهیت و جوهره مسأله را #شناخت و سپس سراغ مولفه های #ساختار ، #فراگرد و #رفتارها رفت.
⏳میزان شناخت از مسأله و هویت آن میتواند در اهمیت و اولویت قراردادن آن مسأله بسیار موثر باشد. به عنوان مثال کسانی که به مسأله کاهش رشد جمعیت به عنوان یک آسیب طبیعی نگاه می کنند طبعا با کسانی که مسأله کاهش رشد جمعیت را یک جنگ جمعیتی می دانند بسیار متفاوت هستند و هرکدام با شناختی که از مسأله ارائه میدهند میزان اهمیت و اولویت مسأله را روشن می کنند.
👈در مسأله جمعیت وقتی به سخنان حکمرانان ملی جمعیت و خانواده نگاه می کنیم متوجه می شویم که حکمرانان هنوز جنگ جمعیتی را درک نکردند و تنها کسی که یک دهه در تریبون نظام این مسأله را دهها بار تاکید نموده شخص امام المسلمین است و تعابیر ایشان در این رابطه نشان از فهم دقیق و راهبردی ایشان دارد.
👈پس مهمترین موضوع در حکمرانی مسأله اجتماعی جمعیت، شناخت صحیح و دقیق حکمرانان نسبت به موضوع است که متاسفانه هنوز به صورت کامل و صحیح اتفاق نیافتاده است و مقاومت وزارت بهداشت در مقابل قوانین مصوب در موضوع جمعیت هم ناشی از همین مسأله می باشد.(اگر غرض ورزی و تعمدی در کار نباشد)
⏳بعد از اینکه شناخت خوبی در سطح حکمرانان ایجاد شد حالا باید وارد ساختارهای رسمی و غیر رسمی متناسب با مسأله و زیست بوم قانون گزاری، اجراء و نظارت شد.
👈نکته مهم و قابل توجه اینکه اگر شناخت نسبت به مسأله جمعیت دقیق و کامل نباشد طبعا ساختار متناسب با مسأله را هم نمیتوان اجرا کرد.به عنوان مثال اگر مسأله جمعیت را مسأله حاکمیتی بدانیم به تبع ساختارهای حاکمیتی برایش طراحی می کنیم ولی اگر حل مسأله جمعیت را مسأله مردم بدانیم به تبع دنبال ساختارهای مردم نهاد و شبکه های غیرحاکمیتی برای حل مسأله خواهیم رفت و قس علی هذا...
👈بعد از ساختار سازی و طراحی ساختار متناسب حالا باید فراگردها یا به صورت خلاصه ارتباط بین مساله، ساختارها و دیگر اجزاء را ببینیم و شیوه انجام دادن کارها را توجه ویژه ای نماییم به صورت خلاصه اینکه: حالا که مسأله جمعیت اولویت است و یک مسأله اجتماعی مردمی است و باید با ساختارهای غیررسمی مردم نهاد به سراغ حلش برویم فراگرد و روش انجام آن را و گام بندی رسیدن به هدف و حل مسأله باید مشخص باشد پس ما باید نقشه راه، گام بندی و جدول گانت برای این مسأله ترسیم کنیم.
⏳بعد از شناخت،ساختار،فراگرد در حل مسأله جمعیت آن چیزی که مهم است رفتارها هستند که میتوانند بر همه موارد قبل هم تاثیر بگذارد.البته تمامی مراحل ذکر شده بر هم موثر هستند و تقدم زمانی بر یکدیگر ندارد که البته شناخت هم به مرور زمان کامل و دقیق می شود و متناسب با شناخت ساختارها و فراگردها و رفتارها هم تغییر می کند.
👈رفتارها هم متاثر از شناخت، ساختار و فراگردهاست. ما معمولا در جامعه مواجهیم با رفتارهایی که این رفتارها را نقد و بررسی و بعضاً مورد هجوم قرار می دهیم ولی غفلت می کنیم که این مسأله ناشی از مسایل دیگری است.به عنوان مثال در مسأله شهرداری ها و سازمان های دارای ارباب رجوع نیازمند به خدمت،مواجهیم با پدیده بدرفتاری و کج خلقی فرد اپراتور و این را یک مسأله می دانیم و تمام اشکال را خلق و خوی شخصی آن فرد میدانیم در حالیکه شناخت،ساختار و فراگرد و برآیندها موثر بر یک رفتار در جامعه هستند و رفتار به خودی خود مسأله نیست و باید به سراغ مسایل موثر بر آن رفتارها برویم.
🔦در مسأله اجتماعی کاهش رشد جمعیت و عدم تمایل مردم به فرزند آوری، نباید رفتار مردم را نقد و برای آن راهکار بدهیم! بلکه باید به سراغ منشأ و موثرین بر این رفتار رفت و الا دچار ضعف حکمرانی شده ایم.
به نظر می رسد عمده ضعف حکمرانی کنونی در مسأله جمعیت ناشی از شناخت است.
⚖️در مرحله بعد چون مسأله جمعیت یک امر فرابخشی است و متولی و ساختار ندارد هیچ کس جوابگوی آن نبوده و نیست و البته امیدواریم با راه اندازی ستاد ملی جمعیت این مسأله حل و تدبیر شود.
🖇️در مراحل بعدی مهمترین ضعف ما عدم وجود فراگردها (گام بندی، زمانبندی و نقشه راه) است.
📍و در پایان ضعف مهم ما در مواجهه با مسأله کاهش رشد جمعیت رفتارها است که گفتیم متاسفانه امروز ما به سراغ همین مرحله رفته ایم در حالیکه این مهم خودش متاثر و ناشی از مسایلی دیگر است و به خودی خود هویتی ندارد.(البته در برخی رفتارها ما وظیفه شرعی داریم که تا قبل از اصلاح موثرها از وقوع آن جلوگیری کنیم اما این را هم می دانیم که مسایل اجتماعی راهکاری غیر از آن دارد و با تحکم و زور کمتر میتوان بر روی آن تاثیر گذاشت و بعضاً رفتارهای نافرم میتواند موجب شعله ورتر شدن مسأله بشود).
خبرگزاری رسمی حوزه
https://b2n.ir/j83984
خبرگزاری رسا
https://b2n.ir/b71459
لینک کانال
eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#حکمرانی
#جنگ_جمعیتی
حضرت زهرا سلام الله علیها در خطبه فدکیه فرمود:
خدا متعال صله رحم را واجب کرد تا عمرتان طولانی و جمعیت تان افزون شود.
eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#صله_رحم
#حدیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻«برایمان بمان» جمعه ساعت ۱۸ شبکه سه
🔰مستند «برایمان بمان» روایتگر داستان زنی است به نام زینب که ۱۷سال، منتظر بچه و در آرزوی مادرشدن است. او اولین بچه اش را خود خواسته سقط کرده و این پنجمین بارداری اوست؛ اما علیرغم تلاشهای بسیار، فرزندی ندارد. علی همسر او، اصرار دارد این بچه نیز باید #سقط شود.
🔻این مستند یکی از قسمت های مجموعه مستند پا به ماه می باشد که روایتگر «قصه ی آدمهاییست که خود را تکثیر کرده اند»
🔴روزهایی پر از انتظار، نگرانی، عشق… مجموعه مستند پا به ماه در سراسر ایران، شهر به شهر، روستا به روستا لحظات خاص و به یادماندنیِ روزهای اخر بارداری، روز تولد را به تصویر کشیده است.
آدمهای پا به ماه با هر لهجه یا گویشی از هر قشری با هر شغلی در یک انتخاب وجه مشترکدارند «پدر مادر شدن».
🔻مستند برایمان بمان به پانزدهمین جشنواره بین المللی مستند حقیقت راه یافت.
🔻مجموعه مستند پا به ماه هر روز ساعت ۱۸ از شبکه سوم سیما پخش میشود همچنین مستند «برایمان بمان» نیز امروز جمعه همان ساعت پخش خواهد شد.
http://eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#مستند
#سقط
#کتاب_جدید
🔻مجموعه دو جلدی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات اجتماعی
🔰نویسنده: هادی عرب
🔻ناشر: موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره
http://eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#کتاب
🔲«ایجاد مقاومت اجتماعی گناهی نابخشودنی بر سر راه فرهنگ سازی در موضوع جمعیت»
🔻مسائل اجتماعی از جمله مسایل مهم و حیاتی یک کشور محسوب می شود و بعضا از مسائل اقتصادی برجستهتر و مهمتر هستند. برخی از مسایل اجتماعی به قول پزشک ها مولتی فاکتوریال هستند و از جمله این دسته می توان به مساله جمعیت اشاره کرد که علاوه بر اینکه مساله اجتماعی است جنبه های سیاسی، امنیتی و بعضا اقتصادی و.... را هم دربرمی گیرد.
به نظر می رسد با توجه به اینکه مهمترین فاکتور در جلوگیری از کاهش جمعیت و پیری آن، فرهنگ سازی می باشد و فرهنگ سازی در مسایل اجتماعی متاثر از کنش و واکنش مردم است و کنش و واکنش ها در دایره نظام ارزشی آنهاست برای موفقیت باید به کنش و واکنش مردم اهمیت ویژه ای بدهیم.
مثلا در ابتدای دهه 90 که هنوز اهمیت مساله جمعیت برای بسیاری از مسئولین مشخص نبود پرداختن به مسایل سیاسی و امنیتی و اتخاذ راهبردهایی جهت هوشیارسازی نخبگان لازم و ضروری بود ولی امروزه همان محتوا برای مردم، واکنش های منفی در پی دارد و به نوعی برای عموم مردم منزجر کننده است.
📢یکی از مسایل مهمی که باید از آن پرهیز کنیم و دشمن به زیرکی آن را دنبال می کند این است که مساله جمعیت را امری ایدوئولوژیک کند و قشری از مردم دغدغه مند آن شوند و به عبارت دیگر دشمن درصدد است که با مذهبی کردن امر ازدیاد نسل، مساله جمعیت را برای عموم مردم امری نامطلوب جلوه دهد و آن را مختص قشری خاص با عقاید و گرایشات دینی شدید نماید و عوام و کسانی که تعلق شان به دین در ظاهر نیست و در مراسمات دینی ظهور و بروز ویژه ای ندارد باید با این امور فاصله بگیرند.
🔹اگر اتفاق بالا رخ دهد و به نوعی مقاومت اجتماعی برای عموم مردم ایجاد شود دقیقا مانند مساله حجاب می شود و همان بلایی که بر سر مساله حجاب آمده است و عده ای خاص را طرفدار این پوشش کرده اند بر سر مساله جمعیت هم خواهد آمد و مابقی هم از آن دوری می کنند و بعضا هم به مخالفت با آن می پردازند.
🔴ایجاد مقاومت اجتماعی برای مردم بر سر مساله ازدیاد نسل گناهی نابخشودنی و ذنب لایغفر است که لازم است تمامی دست اندرکاران مسایل فرهنگی و اجتماعی از آن پرهیز کنند.
▪️لازمه این پرهیز؛ حضور جوانان انقلابی دارای سواد فرهنگی،اجتماعی بالا، ایده پرداز و خوش ذوق است و تا زمانی که کنش گری در مساله را یک فناوری پیشرفته ندانیم و افراد متولی دغدغه مند ولی غیر متخصص میخواهند هرکاری در این میدان بکنند، وضعیت همان خواهد بود.
🔻وقتی متولی یا کارشناس فلان مجموعه فرهنگ ساز سواد و تخصص لازم را ندارد، به نظر شما چگونه می تواند چنین کار مهمی را به سرانجام برساند و از آسیب های فراروی فرهنگ سازی پیرامون آن جلوگیری کند!
به قول شهید چمران در جواب به اینکه تخصص بالاتر است یا تقوا فرمودند: تقوا بالاتر است! ولی اگر کسی تخصص کاری را نداشته باشد و منصبی را قبول کند قطعاً انسان "بی تقوایی" است!
لینک خبرگزاری
https://b2n.ir/e53537
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#مقاومت_اجتماعی
📢 آسیب شناسی فعالیت های فرهنگی حول موضوع افزایش جمعیت
🔰حجت الاسلام علی گودرزی، معاون جمعیت قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج) با ارسال یادداشتی به خبرگزاری مهر با اشاره به بیانات رهبری در خصوص جمعیت و اشاره به اینکه ایشان به اینکه مسئله جمعیّت اینطور تشریح کردند که «یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او می لرزد … مسئله جمعیّت را جدّی بگیرید؛ جمعیّت جوان کشور دارد کاهش پیدا میکند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئله جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر میکنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست. ابراز داشت: سالروز ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری بهانهای برای نام گذاری این روز به نام روز ملی جمعیت شده است و به نظر میرسد، این روز بهترین فرصت برای انجام فعالیتهای ویژه ذیل همان سیاستهاست.
🔹به گفته وی علی رغم تمامی تلاشها و مجاهدتهای مخلصانه متأسفانه اشکالات و آسیبهای فعالیتهای فرهنگی ذیل سیاستهای مربوطه باعث شده است که مدعیان این عرصه فرهنگی و اجتماعی نتوانند متناسب با نیازها و توقعات حضرت آقای خامنهای دام عزه العالی مؤثر باشند.
▪️معاون جمعیت قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج) در یادداشت پیش رو برخی آسیبهایی که به نوعی باعث وضعیت موجود و عدم پیشروی متناسب با توقعات امام جامعه شده است و با رفع آنها میتوانی گامهای موثرتری در این زمینه برداشت را اینگونه تشریح کرد که:
۱. اولین اشکالی که به نظر نگارنده میرسد این است که همه عرصهها و موضوعات فرهنگی، دچار نوعی سروصداهای گزارش محور هستند اما مسائل مهم، استراتژیک و راهبردی را باید از این آسیبها دور نگه داشت و از لوگو بازی یا گدایی لوگو در برنامههای این بخش خودداری کرده وگرنه با توجه به مسیر سخت پیش رو و موانع موجود بر سر راه فرزند آوری خروجی این کارهای گزارشی بدون اثر را نمیتوان در کف جامعه مشاهده کرد.
۲. برگزاری جلسات متعدد اگر چه خوب و بسیار قابل تقدیر است اما استفاده از عناوین خاص منزجر کننده و غیر کارشناسی با مخاطب خاص و سروصداهای خبری، ولی بدون بیننده و شنونده لازم هم یکی از آسیبهای بسیار مهم این عرصه شده است. لازم است فعالان این حوزه به دور از فضاسازیهای غیر مؤثر (شبیه به آنچه در عرصههای سیاسی وجود دارد) به دنبال اثرگذاری روی مخاطب باشند تا گزارشهای بی اثری که امام جامعه در جلسات خصوصی و عمومی از این جنس گزارشات بدون اثر واقعی ابراز نگرانی کردهاند.
۳. تولید محتوا به نوعی در این عرصه متوقف شده است و محتواهای کنونی به نوعی تاریخ مصرف گذشته شدهاند و یا کافی نیستند و لازم است مجموعههای علمی و دانشگاهی و حوزه به وظیفه خود در این عرصه عمل کنند.
۴. یکی دیگر از آسیبهای این عرصه حضور افراد غیر متخصص و غیر آکادمیک در رأس و میدانهای پیش روی این موضوع است، به نوعی که برخی متولیان حوزه افزایش جمعیت به شدت با حوزههای علمی این بحث بیگانه اند و بعضاً از تعاریف اولیه این بحث بی بهره و یا کم بهره اند.
۵. یکی دیگر از مشکلات در این عرصه غیر عامل بودن متولیان این حوزه است و به نوعی برخی افرادی که سردمدار این مساله هستند الگوهای نامتناسبی برای فرزند آوری را در خانواده خود تجربه کردند و مردم وقتی این فراخوان به افزایش را میبینند و نگاهی به خانوادههای منادیان میکنند دچار تردید میشوند و توجیهاتی همچون ناباروری هم دیگر خریداری ندارد. البته در این میان معدود افرادی هم هستند که علاوه بر تبلیغ و مجاهدت در عرصههای فرهنگی این موضوع، الگوهای متناسبی برای جامعه محسوب میشوند و جا دارد از این افراد هم تقدیر کرد.
۶. رقابت سیستمهای حاکمیتی با مجموعههای مردمی و جوشش های مردمی یکی بدترین معضلات فرهنگی در تمامی موضوعات است که بعضاً شاهد آن هستیم، یعنی نهادی حاکمیتی که باید حامی مجموعههای مردمی باشد خودش دنبال جلب حمایت از مجموعههای مردمی برای انجام یک فعل است و این یعنی فاجعه...
۷. اشکال هفتم اینکه: ابتدای شروع هر موضوعی غربت حاصل از شروع، مانع ورود انگیزههای غیرالهی است اما وقتی تنگه احد و غنیمت و قانون و … پیش آمد باید مراقب بود انگیزههای غیرالهی و مادی را، دور کرد و گرنه به مانند مساله عفاف و حجاب که آسیبهای این گونهای و غنیمت محور را داراست همین مساله هم دچار اشکالات عدیده ای خواهد شد. نباشد که عدهای بیکار، بی پول و بی هویت به طمع غنیمت و هویت وارد این موضوع شوند و این عرصه را هم آلوده به انگیزههای غیرالهی نمایند که اثرگذاری را به حداقل ممکن خواهند رساند.(این گزینه بیشتر به عنوان یک هشدار برای فعالان است و نه آسیب موجود)
👇👇👇👇👇
۸. یکی دیگر از آسیبهای این عرصه عدم برخورد با مجموعهها و افراد ضد جمعیتی است که متأسفانه با پول بیت المال و با برندهای حاکمیتی مشغول به ایجاد زیرساختهای ضد جمعیتی هستند. لازم است نهادهای امنیتی این مجموعهها را رصد و پیگیری کنند و در صورت نیاز به مجموعههای قضائی معرفی کنند و برخورد لازم با آنها صورت پذیرد. در تمامی کشورها مساله جمعیت جز مسائل راهبردی و امنیتی آن کشور محسوب میشود و در ایران هم باید این مساله از مسائل مهم و راهبردی تلقی گردد و دائم توسط نهادهای مربوطه رصد و پیگیری صورت پذیرد.
۹. عدم ورود پیشکسوتهای کاهش در عرصههای افزایش به نوعی این تلقی را ایجاد میکند که هنوز عدهای که پیگیر سیاست کاهش بودند بعد از ابلاغ سیاستهای افزایش، پیگیر افزایش نیستند و این در صورتی است که توبه از مسیر گذشته توسط مسئولین این بخش نیاز به جبران عملی دارد که بدین وسیله فعالان حوزه جمعیت (وزیر کاهش جمعیت) انتظار دارند که همانگونه که در مساله کاهش نقش آفرین بودهاند در مساله تشویق به افزایش جمعیت هم نقش آفرینی کنند.
#جمعیت
#آسیب_شناسی
لینک انتشار در خبرگزاری مهر
https://b2n.ir/d53314
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
🔴#اسقاط_جنین_و_مادر توسط دژخیمان رژیم شاهنشاهی
🔻هیچ جای دنیا با زن #حامله کار ندارند. اگر با چشمهای خودم نمی دیدم و با دست های خودم آن زن را نمی گرفتم و نمی کشاندم قبول نمی کردم که آن رژیم از خدا بی خبر با مردم چه ها که نکرد!
🔰چهارراه فاطمی شلوغ شده بود تیراندازی بالا گرفت آن موقع فلکه کوچکی وسط چهارراه بود دور فلکه تا چشم کار میکرد عبا و عمامه و کفش و لباس ریخته و قیامتی شده بود.
▪️پیش چشمم یک زن را نشانه گرفتند طفلک #باردار بود و نمی توانست خوب راه برود چه برسد به اینکه بدود.
🔹بقچه حمام به دست داشت یک گوشه راه می رفت که تیر خورد و افتاد. دویدم طرفش، #داغی_گلوله_شکمش را #شکافته بود.
مچ دست هایش را گرفتم قدرتم را جمع کردم و همانطور که عقب عقب می رفتم به زحمت می کشیدمش سمت خودم. پاهایش تکان می خورد و رد خون می ماند روی زمین...
📢نگاهش از خاطرم دور نمی شود. مات شده بودم با کمک دو خانوم بردیمش داخل حیاط خانه. رنگ به رخسار زن نمانده بود. زدم توی صورتش و فریاد کشیدم #نفس_بکش ولی بی جان تر از این حرفها بود.محکمتر زدم شاید به هوش بیاید فایده نداشت.
🔹دست انداختم و بچه را از شکم پاره زن بیرون آوردم به این امید که حداقل بتوانم طفل معصوم اش را نجات دهم ولی بدن سرخ و سفید نوزاد هم روی دستم ماند. بی این که مجال داشته باشد گریه کند و یا حتی یک نفس در این دنیا بکشد.
🔅این رقمی اش را ندیده بودم دلم میخواست فریاد بزنم. باور نمی کردم نتوانستم هیچ کاری برایش انجام بدهم.
جنازه مادر و بچه مان کنار هم ماند.😭
🔘مدام فکر می کردم بچه دیگری داشت؟ یا نه الان چند نفر چشمشان به راه مانده تا زن جوان برگردد به خانه؟ اصلاً چرا گذاشتن زن پا به ما تنها بیاید توی خیابان ولی هیچ کدام از این سوالها جواب نداشتن فکر کردم این زن فقط یکی از هزاران قربانی ظالم محمدرضا شاه پهلوی بود!
«برگرفته از کتاب تنها گریه کن و به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی»
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#سقط
#تنها_گریه_کن
🔲#جبهه_جمعیتی چگونه شکل می گیرد؟
🔘#جبهه یک لفظ نظامی ست که امروزه کاربرد بسیار زیادی در مجاهدت های فرهنگی دارد.
▪️جبهه یعنی محل الحاق برنامه ها، افعال، افراد و یگان ها در محل درگیری حق و باطل...
🔘#جبهه_ارکانی دارد که هرکدام از این ارکان نباشد عملا جبهه شکل نگرفته است.و مجاهدت در بستر جبهه شکل می گیرد.
🔰ارکان جبهه عبارتند از:
۱.دشمن
برخی از کارهای ما اصلا دشمن ندارند، مثلا آموزش و وبیناری برگزار می کنیم که هیچ کس متعرض آن نمی شود،#رگباری هم برگزار می کنیم ولی حتی وزارت بهداشت هم اگر بنا بود آموزشی برگزار کند ما را دعوت می کند!
اگر دشمن ما در جنوب است و در هویزه، اگر پیرانشهر عملیات کنیم و تمام تلاش را بکار بگیریم یعنی پشم!
۲.یگان
امروز از افراد به تنهایی کار بر نمی آید.۲.۲.۹۲
۳.قرارگاه
امروز از تشکیلات هم کار برنمی آید.۲.۲.۹۲
۴.مجاهد
ما افراد خوبی داریم،کار می کنند اما تمام توان را پای کار نیاورند مجاهدت یعنی تمام تمام تمام توان را پای کار آوردن! وقتی تمام توان را بکار بگیریم بعد از بکارگیری تمام توان، استعدادها هم درخشان و ظهور و بروز پیدا می کند.(مانند روایت بی صدا گریه کن)
۵.نقشه
جنگ چریکی خوب است اما حل مسأله جنگ نیازمند حسن باقری و نقشه و طرح و استراتژی کلی است.کسی که نقشه نمی داند و نمی فهمد و درکی از آن ندارد (نقطه درگیری با دشمن را نمی داند) مجاهد نیست و به تبع جبهه ای هم وجود ندارد.
۶.فتح
باید گشایش ایجاد کند، باید یک گام به جلو باشد والا مجموعه فعالیت های بدون گشایش یعنی «کار» ولی هیچ وقت مجاهدت در بستر جبهه نیست!به نظر شما خرمشهر (tfr) داریم؟!
۷.عملیات
بدون عملیات هم جبهه ای نیست!رشد در بستر عملیات است و بدون عملیات هم جبهه ای شکل نمی گیرد.
🔹نکته مهمی که تاکید کنیم اینکه #مجاهدت در بستر #جبهه انجام می پذیرد یعنی اگر تلاش و تمام توان ما در بستر جبهه انجام نپذیرد #مجاهدت_نیست.
#جبهه_جمعیتی
#جمعیت
#جهاد_فرهنگی
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
🔲نابغه ای که بنا بود #سقط شود.
🔹استیو جابز، پسر یک مرد سوری به نام عبدالفتاح جندالی اهل حمص بود که در سال ۱۹۵۰ برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت می کند.
▪️او یک #فرزند_ناخواسته بوده است که پدر و مادر وی قصد سقط او را داشته اند ولی در نهایت به یک خانواده آمریکایی واگذار می کنند(فرزند خواندگی)
📢«استیو جابز» مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای «اپل» می شود.
#جمعیت
#سقط
#اپل
#جابز
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
#مسابقه_فرهنگی_حوزوی
در چند سال اخیر و برای دومین بار صورت می پذیرد:
مسابقه مجازي و سراسری «جمعيت و خانواده» در سامانه سخای مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور.
«ویژه طلاب خواهر و برادر ایرانی و خانواده تحت تکفل آنها»
#جمعیت
#فرهنگی
#مسابقه
#حوزه
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعلل دولت رئیسی در پیشبرد سیاستهای جمعیتی
🔹️ با گذشت نزدیک به ۴ ماه از تصویب قانون جوانی جمعیت و ۳ ماه از ابلاغ این قانون توسط رئیسجمهور، ستاد ملی جمعیت هنوز تشکیل نشده است.
🔸️ این ستاد نقش مهمی در نظارت و هماهنگی نهادها و سازمانهای مرتبط با سیاستهای جمعیتی خواهد داشت. با توجه به نقش مهم آن در پیشبرد سیاستهای جمعیتی لازم است مورد توجه بیشتر مسئولین قرار گرفته و سریعتر اقدامات لازم انجام شود.
#ویدئو_کامنت
#تحدید_نسل
#جمعیت
✅ کانال
http://eitaa.com/jamiyat
به نام خدا، برای خدا و در راه خدا...
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
«بسم الله و بالله و فی سبیل الله»
خدمت سرور گرامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی زیدعزه
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
🔰 با سلام و احترام به اطلاع می رساند قریب به یک دهه از اولین سخنان رهبر معظم انقلاب در هشدار موضوع جمعیت و تبعات آن می گذرد و تاکنون بیش از ۴۰ بار در سخنان و جلسات عمومی و دهها بار در جلسات خصوصی از موضوع #کاهش_جمعیت به عنوان خطری هولناک یاد کرده و هر بار از مسئولان اجرائی، تقنینی و نظارتی برای جلوگیری از #سقوط_جمعیتی کمک طلبیده اند.
🔹اکنون که بعد از #یک_دهه_مجاهدت فعالان جمعیتی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ثمر نشسته است امید آن می رود که با حمایت عملی حضرتعالی و دولت محترم این حسنه ماندگار به اجرا گذاشته شود و ایران عزیز از سقوط در #چاله_جمعیتی نجات یابد.
🔹با اهتمام و اعتقادی که از شما سراغ داریم میدانیم با عنایت اهل بیت علیهم السلام اجمعین این مهم تحقق خواهد یافت و ما هم به عنوان سربازان این جبهه به کمک حضرتعالی و دولت محترم خواهیم شتافت.
🔴اما جهت اطلاع و هرگونه اقدام مقتضی به اطلاع می رسانیم از زمان تصویب قانون تاکنون تحرکات یکی از مجریان مهم این قانون یعنی وزارت بهداشت که بسیاری از مواد قانون متوجه آن وزارت است در خلاف جهت و روح قانون و بعضاً مخالف صریح قانون بوده است که برخی از موارد صریح این مخالفت وزارت بهداشت را به اطلاع حضرتعالی می رسانیم:
▪️در اولین اقدام با سوء استفاده از ستاد ملی کرونا و با بهانه های موهوم، ماده ۲۷ این قانون را ۶ ماه معلق کردند در حالیکه فعالان نظام سلامت راهکارهای کاملا عملیاتی اجرای این ماده را بدون وارد شدن صدمه به خدمات بهداشتی درمانی مناطق محروم ارائه نموده بودند و هیچ شاهدی هم برای اجرای این قانون بعد از مدت مذکور در #وزارت_بهداشت دیده نمی شود.
▪️دومین اقدام وزارت بهداشت #عدم_جایگزینی_افراد_معتقد به افزایش جمعیت در دفتر جمعیت معاونت بهداشت است که جالب است بدانید همان کسانی که قریب به سه دهه بر طبل کاهش جمعیت کوبیده اند هم اکنون نیز در راس آن دفتر مشغول هستند و گزینههای معرفی شده فعالان جمعیت برای دفتر جمعیت معاونت بهداشتی را یکی پس از دیگری به بهانه تندروی و.... حذف کردند.
▪️سومین اقدام آن مجموعه فخیمه دیدار وزیر محترم بهداشت با نماینده سازمانی است که هدفش کاهش جمعیت در کشورهای جهان سوم است و اگر اندک تأملی در ماموریت های آن سازمان می کردند می دانستند این دیدار در پشت دربهای بسته تداعی روزهای ابتدای دهه ۷۰ را میکند که وزیر بهداشت وقت جناب مرندی (وزیر کاهش) با این افراد برای کاهش جمعیت مردم عزیز ایران جلوس میفرمودند.
▪️چهارمین اقدام هم مصاحبه معاون بهداشت معاون بهداشت وزیر جناب آقای دکتر حیدری بر علیه قانون جمعیت است معاونی که بناست مجری این قانون باشد! جناب آقای دکتر حیدری که تخصصشان هم دندانپزشکی است و هنوز در مهمانسرای وزارت بهداشت با معاون خود مستقر است از ابتدای قرار گرفتن در جایگاه مربوطه نه تنها هیچ کمکی به فعالان موضوع جمعیت نکرده بلکه در اکثر مواقع در جبهه مقابل مشغول به تعلل و.... در اجرای #قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بوده است.
🔰جناب آقای دکتر رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
ضمن حمایت از دولت مردم و اعلام تلاش این جبهه برای کمک به حضرتعالی و دولت انقلابی به اطلاع میرسانیم تداوم روند کنونی موجب سرخوردگی فعالان و ناامیدی آنها از اقدامات موثر دولت در اجرای قانون حمایت از خانواده و #جوانی_جمعیت خواهد شد.به نظر می رسد جهت حل مسائل فوق الذکر شخصاً ورود نموده و با تعیین فوری دبیر #ستاد_ملی_جمعیت (با مشورت فعالان جمعیتی) به عنوان متولی این امر در دولت نسبت به حل مشکلات فوق الذکر و جابجایی #معاون_بهداشت اقدام نمایید.
و من الله توفیق
مسول جمعیت قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف
رسا نیوز
https://rasanews.ir/002wgs
صدای حوزه
http://v-o-h.ir/?p=38301
فارس نیوز
https://www.farsnews.ir/news/14001127001333/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%86%7C-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%82-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
فاستقم کما امرت
اگر چه مشکل وزارت بهداشت در مواجهه با قانون با این تکذیبیه ها حل نمی شود ولی همین میزان عقب نشینی هم بد نیست.باشد که دیگر کسی جرات نکند از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کوتاه بیاید.
#جمعیت
#وزارت_بهداشت
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔊 نامه معاون جمعیت قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله به رئیس جمهور؛
کسانی که سه دهه بر طبل کاهش جمعیت کوبیده اند هم اکنون نیز در راس امورند
🔹قریب به یک دهه از اولین سخنان #رهبر_معظم_انقلاب در هشدار موضوع #جمعیت و تبعات آن می گذرد و تاکنون بیش از ۴۰ بار در سخنان و جلسات عمومی و دهها بار در جلسات خصوصی از موضوع #کاهش_جمعیت به عنوان خطری هولناک یاد کرده و هر بار از مسئولان اجرائی، تقنینی و نظارتی برای جلوگیری از سقوط جمعیتی کمک طلبیده اند.
🔸اکنون که بعد از یک دهه مجاهدت فعالان جمعیتی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ثمر نشسته است امید آن می رود که با حمایت عملی حضرتعالی و دولت محترم این حسنه ماندگار به اجرا گذاشته شود و ایران عزیز از سقوط در چاله جمعیتی نجات یابد.
🔹از زمان تصویب قانون تاکنون، تحرکات یکی از مجریان مهم این قانون یعنی وزارت بهداشت که بسیاری از مواد قانون متوجه آن وزارت است در خلاف جهت و روح قانون و بعضاً مخالف صریح قانون بوده است.
🔸همان کسانی که قریب به سه دهه بر طبل کاهش جمعیت کوبیده اند هم اکنون نیز در راس آن دفتر مشغول هستند و گزینههای معرفی شده فعالان جمعیت برای دفتر جمعیت معاونت بهداشتی را یکی پس از دیگری به بهانه #تندروی و…. حذف کردند.
🔹ضمن حمایت از دولت مردم و اعلام تلاش این جبهه برای کمک به حضرتعالی و #دولت_انقلابی به اطلاع میرسانیم تداوم روند کنونی موجب سرخوردگی فعالان و ناامیدی آنها از اقدامات موثر دولت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خواهد شد.
مشاهده کامل نامه در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=38301
🆔 @sedayehowzeh
فیش منبر «ویژه ولادت حضرت علی علیه السلام» #روز_پدر
🔻محتوای این بسته عبارتند از:
1️⃣ امیرالمومنین (ع) پدر نمونه تاریخ
2️⃣ امیرالمومنین (ع) پدری با دشمنانی به پهنه تاریخ
3️⃣ فرزندان پدری تاریخ ساز
✅ با رویکرد تعالی خانواده و فرزند آوری
💠 کاری مشترک از هلدینگ سلامت بنیاد علوی و موسسه اسرار بیان
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
ارتباط با ادمین
@Aligood62
گنج پدری (فیش منبر روز پدر).pdf
8.97M
گنج پدری (فیش منبر روز پدر).pdf
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
🔰«الزامات طراحی حل مساله در موضوع جمعیت»
🔻از مولفه های مهم در مواجهه با مسایل اجتماعی شناخت دو چیز است:
🔅نیاز روی زمین مانده
ابتدا باید نیاز مشخص و دقیق شود.به عنوان مثال نیاز ما: کاهش جمعیت است یا پیری جمعیت یا ....
🔅صاحب نیاز(مشتری)
صاحب اصلی این نیاز که ما بناست برای رفعش تلاش کنیم کیست؟ مثلا آیا مسأله مردم هستند و نیازهای خانواده یا مسأله حاکمیت است و یا مسأله شیعه است یا مسأله ایران است و....
🔹#نکته: اگر بخواهیم تعریف دقیقی از مسأله ارایه دهیم میتوانیم مسأله را به مشکل ترجمه می کنیم و به عبارت دقیق تر منظور از حل مسأله یعنی #حل_مشکل.
🔅یکی دیگر از مولفه های مهم در طراحی حل مسأله و مشکل: توجه حداکثری به ذی نفعان است بدین صورت که اصل طراحی را برای صاحب نیاز قرار می دهیم و تمام توان برای الزامات او صرف می شود و در کنارش ملاحظات ذی نفعان را هم تا #حد_ممکن مراعات می کنیم.
🔹#نکته: برای رسیدن به درخواست های صاحب نیاز لازم است طراحان تجربه زیسته با صاحب نیاز و مشتری را داشته باشند.
🔴برای حل مشکلات باید اصل نیاز و مشکل را تحلیل کرد و در تحلیل مشکل و مسأله معمولا از دو روش #دینامیک و #ساختاردهی استفاده می شود و در مشکلات مولتی فاکتوریال بیشتر تکنیک #ساختاردهی به مشکل و مسأله استفاده می شود.
🔘در تکنیک ساختاردهی به مشکل از چرا(سوال) استفاده می شود؟مثلا می گوییم چرا ورودی به حوزه های علمیه کما و کیفا کاهش پیدا کرده است؟جواب های دقیق به این سوال به ما کمک می کند که در طراحی حل مسأله صحیح عمل کنیم.
🔻حال در مسأله جمعیت که یکی از ابر مسایل و ابرمشکلات اجتماعی موجود است به نظر شما نیاز و مشکل اصلی چیست؟
صاحب نیاز مردم هستند؟یا نظام؟یا رهبری؟یا وزارت بهداشت؟
مثلاً اگر صاحبان نیاز که در بیزینس به آنها #مشتری می گویند #نظام و سیستم حاکمیت باشد طراحی برای حل مسأله بسیار متفاوت است از جایی که شما #مشتری را #مردم می دانید!
📢حالا اگر صاحب نیاز #مردم (عموم) هستند آیا ما تجربه زیسته در ریز موضوعات جمعیت با #مردم داریم و قصه های مردم را شنیدیم؟! حالا ممکن است شخصی هم در بین مردم تجربه زیسته ای نداشته باشد اما با #پژوهش های کیفی این ضعف را جبران کند.
🔹#نکته:
در کنار توجه به رعایت حال مردم باید توجه به الزامات ذی نفعان داشت و تا حد ممکن آنها را هم مراعات کنیم.
نیاز: افزایش نسل
صاحب نیاز: مردم
ذی نفعان: حاکمیت، رهبری و ...
🔻جهت رفع مشکل کاهش جمعیت برای مردم با ملاحظه الزامات ذی نفعان ابتدا باید مسأله را ساختاردهی کنیم و بگوییم #چرا مردم به نسبت سابق کمتر بچه دار می شوند؟و بر اساس تجربه زیسته (قصه واقعی) جواب سوالات را بدهیم مثلا
- مشکلات اقتصادی
- سبک زندگی
- عدم توان برای تربیت فرزند
و...
🔲بعد از اینکه جواب این سوالات داده شد و اولویت بندی شد و علت محوری آن پیدا و تدقیق شد تازه می توانیم از اینجا به راهکارهای صحیح برای حل مسأله و مشکل برسیم
📍به راستی فعالان جمعیت، میدانند نیاز، مشکل و عمق نیاز چیست؟
📍آیا همین فعالان «صاحب نیاز» را #مردم میدانند؟
📍آیا در طراحی، رعایت حال ذی نفعان را می کنند؟
📍آیا طراحان، تجربه زیسته با عموم مردم را دارند؟
📍آیا مشکل را ساختارمند کرده اند؟و چراها را جواب داده اند و علت های محوری و اولویت دار را مشخص کرده اند؟
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
فارس من| آیا قانون افزایش جمعیت به محاق رفته است؟/ تکلیف وزارت بهداشت چیست؟ | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14001127001333/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%86%7C-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%82-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA
لطفا در کمپین زیر شرکت کنید:
https://www.farsnews.ir/my/c/121087
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
#جمعیت
#وزارت_بهداشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مامان!من زنده ام.😔
🔅گفتگوی یک #جنین با مادرش.
(نسخه با کیفیت)
+18
I'm alive mommy!
#سقط_جنین
#جمعیت
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
4432.pdf
548.4K
بسم الله الرحمن الرحیم
#خبر_فوری
#خبر_خوش برای مادران دو فرزند و بیشتر
بخشنامه #ایران_خودرو در مورد فروش و اولویت فروش محصولات ایران خودرو به #مادران براساس قانون حمایت از خانواده و #جوانی_جمعیت.
#جمعیت
#قانون
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴«قیام بر علیه شیرینی #ذائقه_مردم»
🔅اکنون که بعد از یک دهه مجاهدت فعالان جمعیتی قانون حمایت از خانواده و #جوانی_جمعیت به ثمر نشسته است و برخی میوه های آن را میتوان دید، شاهد برخی بی اخلاقی ها و تلخ کردن ذائقه مردم برای استفاده از این #قانون هستیم.
🔰مرور حافظه تاریخی:
🔹تا چند سال پیش کار عده ای فقط غر زدن بود که در بسیاری از کشور اروپایی برای مادران باردار و صاحب فرزند دهها مشوق و امتیاز در نظر گرفته اند و در جمهوری اسلامی ایران هنوز هیچ مشوقی نداریم!!!
🔹دیروز که قانون تصویب شد می گفتند ابلاغ نمی شود و دهها ایراد #بنی_اسراییلی بر این قانون می گذاشتند و برخی ها هم بماند که امضا جمع کردند بر علیه قانون و میخواستند در بدو تولد تغییراتی در آن ایجاد کنند.
این هم بماند که عده ای گفتند این قانون اجرا نمی شود و کسی زیر بار آن نمی رود.
🔹حالا که قانون تصویب و به مرحله اجرا رسیده است و تمام رشته هاشان پنبه شده است همان هایی که قبلاً کتاب برای مشوق های غربی مینوشتند داعیه دار شده اند که این #خودرو به درد خانواده چند فرزند نمی خورد! و برخی دیگر می گویند فقط همین!!! و عده ای دیگر با الهام از مجموعه های معلوم الحال بر علیه شیرینی ذائقه مردم قیام کرده اند و میخواهند این شیرینی به ثمر نشستن قانون را در #ذائقه_مردم تلخ کنند.
🔻زمین بدهند می گویند زمین را رها کنید و مشکل مردم پوشک و شیرخشک است!
پوشک و شیرخشک بدهند می گویند چه کسی با پوشک بچه میاره!!! مردم مسکن و خودرو ندارند.اگر تمام موارد هم حل کنند تازه می رسند به تاریخ تصویب و چرا قبلی ها را نمی دهید قول میدم اینم حل کنیم تهش میگن این قانون مادرانه نیست😊
🔰تمثیل این رخداد را فقط میتوان با ایرادهای بنی اسراییلی مذکور در قرآن کریم مقایسه کرد. اما به لطف حضرت حق و بحول و قوه الهی این قانون با قدرت تمام، مطالبه گری و اجرا خواهد شد تا رو سیه شود هر آنکه در او غش باشد.
#قانون
#جوانی_جمعیت
#ایرادهای_بنی_اسراییلی
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#ویژه
برای کسان و مجموعه هایی که خواسته یا ناخواسته بعد از فتح الفتوح اجرای برخی از مواد قانون حمایت از خانواده و #جوانی_جمعیت به جای اینکه در صف مقدم دفاع از قانون قرار بگیرند در صف مخالفان قرار گرفتند.حب و بغض های شخصی چگونه یک مجموعه را به قهقرا و سقوط می کشاند...
#جمعیت
#قانون_جوانی_جمعیت
لینک کانال
http://eitaa.com/jamiyat