هدایت شده از 🇮🇷 قم 20:30
🔹از وزیر ارتباطات بخاطر داشتن ۵ فرزند قدردانی شد!
فاطمه محمدبیگی با اشاره به هفته دولت و سفر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات به استان قزوین، گفت:
🔸در نشست شورای اداری استان به عنوان رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس از زارع پور به عنوان وزیر نمونه جمعیتی هیات دولت تقدیر شد.
🇮🇷کانال خبری قم 20:30
https://eitaa.com/joinchat/2772107561C045c7bcc18
هدایت شده از فرزندان حسینی
تبیین در غرفه جمعیت موکب شهرستان اشتهارد (موکب کریم اهل بیت)
در ورودی شهر کربلا
#اربعین
#غرفه_جمعیت
@farzandanhoseini
IMG_۲۰۲۳۰۱۱۶_۱۴۵۸۲۶.jpg
5.07M
🚩 افشاننده بذر ایمان
اثر: زینب نظری
خیمه بانوان هنرمند هیأتی
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
هدایت شده از سهمِ جَــــوٰان
من با تکیه به نیروهای جوان و معتقد به شدت موافقم و اعتقاد راسخ دارم عبور از گردنه های سخت با تکیه بر جوانان میسر خواهد بود.
معنای اعتماد به نیروهای جوان این است که اوّلاً در برخی از مدیریّتهای مهم کشور از جوانها استفاده بشود و به جوانها اعتماد بشود؛ ثانیاً از ابتکارهایی که انجام میدهند و حرکت اینها و حوصله و نشاط کار اینها استقبال بشود.
مقام معظم رهبری"مدظله"
♦دکتر محمودی، مجددا «سرپرست موسسه تحقیقات جمعیت کشور » منصوب شد!
♦ ایشان از سال ۸۹ الی ۹۳ ریاست موسسه مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه یا همان "موسسه مطالعات جمعیتی ایران" را برعهده داشت و از سال ۱۳۷۱ تاکنون سردبیر فصلنامه علمی جمعیت است.
ریاست کمیته مطالعه و پایش سیاست های جمعیتی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از دیگر سوابق اجرایی وی می باشد.
♦در بحبوحه جنگ جمعیتی ، به جای بازی با پست ها و استفاده از پیشکسوتان در عرصه اجرایی ، بهتر بود که بر اساس راهبرد"کادر سازی و اعتماد به جوانِ مومن انقلابی" از ظرفیت های صاحب ایده و خلاق استفاده می شد و عرصه های راهبری را به صاحبان تجربه واگذار کرد.
♦به تعبیر امیر بیان"ع": إضاعَةُ الفُرصَةِ غُصَّةٌ.
پازلِ از دست دادن فرصت پنجره جمعیت با رودربایستی های وزیر عتف و انتصاباتی که از جنسِ بازگشت به عقب میباشد، در حال تکمیل شدن است.
🇮🇷سَهمِ جَوان
🌐@salehihamedan
هدایت شده از مطهره وافییزدی🪴🌏
داشتم به یه چیزی فکر می کردم
امسال برکات و نعمات خیلی خیلی بیشتر بود
قبلا برای کباب صف کشیده میشد
ولی امسال
مدام گوسفند قربانی می کردند و کباب
می کردند
درصورتیکه امسال جمعیت خیلی بیشتر شده بود
عقل معاش عقل مادی میگه
پس باید غذا و میوه و برکات مدیریت شده تر باشه
اما رزق و روزی و عقل معنوی
میگه نه دو دو تا چهارتای تو فرق می کنه
دو دو تا ی نذر و اطعام تو راه اربعین نمیشه چهارتا
میشه ۱٠٠٠تا
#مطهره_وافی_یزدی
✅👇
@motaharevafi77