فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با اسم های قشنگ گناه رو توجیه نکنید.
🔹تغیر نام گناه ،یک جنگ شناختی است که دشمن با عادی سازی،اهمیت تخریبی گناه آن را برای مخاطب جذاب وقابل هضم می کند.
فرد را دچارمشکلات غیر قابل جبران می سازد.
🔹هوشیار باشیم
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بیت عنکبوت صهیونیستها در حال فروپاشی تدریجی است!!
🔹با فروکش کردن گرد و غبار جنگ در جنوب و شمال سرزمینهای اشغالی برخی تحلیلگران غربی، عبری و عربی و مع الاسف بعضا داخلی که در اثر جنگ شناختی رسانه های اغواگر جبهه کفر، توهم پیروزی اسرائیل را داشتند با رصد شفاف واقعیت میدان غافلگیر گردیده اند.
🔹خروج دوباره نیروهای حماس از تونلها و اداره نوار غزه صهیونیستها و همپیمانان منافق آنها در کشور های منطقه را شوکه کرده است!
🔹تحلیگران اسرائیلی تصریح میکنند:
با توافق و عقب نشینی از غزه و مبادله اسرا، وارد سرازیری هول انگیزی شده ایم!!
بعد ۱۵ ماه نبرد شبانه روزی پیروزی حماس قطعی است!
🔹آنچه مسلم است حمله جاری به کرانه باختری برای سرپوش نهادن بر این شکست بزرگ و البته مقدمه شکست بزرگ دیگری برای باند جنایتکار تلاویو است.
#کیهانه
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
✅حکمرانی بر فضای مجازی؛ نبردی برای حقیقت یا توطئه؟!
🔹در دنیای امروز، فضای مجازی به میدان اصلی #جنگ_شناختی تبدیل شده است؛ جنگی که در آن، ادراک عمومی هدف قرار میگیرد و افکار ملتها مهندسی میشود. حوادثی که در کشورهای غربی رخ میدهد، همچون برخورد مرگبار هواپیما و هلیکوپتر در آمریکا یا آتشسوزیهای گسترده در این کشور، در فضای رسانهای آنها به شکلی مدیریتشده بازتاب مییابد؛ خبری از هیاهو، توطئهانگاری یا برچسبهای بیاساس نیست. اما کافی است حادثهای در ایران یا کشورهای همسو رخ دهد؛ ناگهان ارتشی از رسانههای غربی و عوامل داخلی آنها با تمام قوا، روایت را تحریف کرده و آن را به سوژهای برای تخریب نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل میکنند.
🔹چرا این تفاوت؟! پاسخ روشن است؛ حکمرانی بر فضای مجازی در غرب هدفمند و تحت کنترل است، اما در کشورهایی که استقلال خود را حفظ کردهاند، این فضا به جولانگاه شبکههای نفوذ، جنگ روانی و عملیات ادراکی دشمن بدل میشود. اگر مدیریت فضای مجازی را رها کنیم، میدان نبرد را به دشمن واگذار کردهایم!
🔹 آیا وقت آن نرسیده که در برابر این هجوم شناختی، میداندار باشیم؟
🔹 آیا نباید با رویکردی حکیمانه، فضای مجازی را به ابزاری برای تقویت قدرت ملی تبدیل کنیم؟
حکمرانی فضای_مجازی، حکمرانی بر آینده است. نباید اجازه دهیم حقیقت در گرد و غبار عملیات روانی دشمن گم شود.
#کیهانه
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خودتحقیری؛ بلایی که جنگ شناختی بر سر ما آورده است:
🔹وقتی میگن مال خارجه، براحتی میپذیریم؛ وقتی میفهمیم مال ایرانه، بهونه و ایراد میگیریم!
🔹دولت شهید رئیسی، علیرغم دستاوردهای درخشان در غالب حوزهها، ضعیفترین عملکرد رسانهای را رقم زد؛ بخاطر همین، بارها رهبر معظم انقلاب این موضوع را متذکر شدند!
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅برهنگی دسیسه دشمن
🔹فرمانده دلاورنیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران #سردار_رادان:
🔹سردار رادان: برهنگی دسیسه دشمن برای نابودی خانوادهها است
🔹ما به حکم قانون و به خواست مردم، مسئولین به ویژه رئیسجمهور، رئیس دستگاه قضا، وزیر کشور و با حمایت نمایندگان و رئیس مجلس وارد این صحنه شدیم.
🔹به لطف خدا و عنایات اهل بیت(ع) به هیچ عنوان از این جنگ شناختی و حوزه اجتماعی که رها شده بود و مورد هجمه دشمن قرار گرفته، لحظه ای آرام و قرار نداشته و برای رسیدن به عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد.
#کیهانه
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
🔰مذاکره یا فریب؟ پشت پرده جنگ ادراکی واشنگتن:
🔹اظهارات ترامپ درباره ایران، اگرچه در ظاهر حاوی پیامهای دیپلماتیک است، اما بررسی سیاستهای اجرایی آمریکا نشان میدهد که فشارهای اقتصادی و امنیتی همچنان در دستور کار واشنگتن قرار دارد. تأکید بر تحریمهای نفتی و فعالسازی اسنپبک، درحالیکه آمریکا خود از برجام خارج شده، نشانهای از استمرار این سیاستهاست.
🔹اتهامات مکرر درباره حمایت ایران از تروریسم، در حالی مطرح میشود که آمریکا سابقهای آشکار در حمایت از گروههای تروریستی منطقه دارد. همزمان، طرح دوباره موضوع مذاکره، بخشی از جنگ ادراکی غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایران است. در این میان، حمایت بیقیدوشرط آمریکا از اسرائیل نیز همچنان یکی از اصول ثابت سیاست خارجی این کشور باقی مانده است.
🔹فشارهای آمریکا بر برنامه هستهای ایران، درحالی ادامه دارد که تهران همواره همکاری کامل خود با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را حفظ کرده است. در این شرایط، ضروری است که تصمیمگیریهای داخلی ایران بر اساس تحلیل راهبردی صورت گیرد و از واکنشهای مقطعی پرهیز شود.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
🔰نباید گذاشت عرصه ی عمومی وذهنیت اجتماعی فراموش شود:
🔹ضرورتِ چسبندگی، همبستگی، همافزایی و پیوستگیِ «نیروهای انقلابیِ نخبگانی» با «نقشهٔ عملیاتیِ واحد» در یک «قرارگاه مرکزی» در عرصهٔ فرهنگ و معرفت که در جنگِ «هویّتی» و «شناختی» با شوکها و موجهای «فرهنگی» مواجه هستیم به چشم میخورد. نباید گذاشت «عرصهٔ عمومی» و «ذهنیّت اجتماعی» به فراموشی سپرده شود.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰زاویه دیدتو عوض کن:
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
🔰جنگ را کجا خواهیم برد ؟
🔹تصویری که ما از جنگ داریم در درجۀ اول تصویر برخورد نیروهای نظامی است و به همین ترتیب تمایل داریم تا بردوباخت جنگ را مترادف برتری این نیروها، به عبارت معمول نیروهای مادی، بدانیم.
🔹هرکه سلاح بیشتر و قویتر داشت برنده میشود. این دریافت معمول ماست و سخنی که در جهت خلاف آن سیر کند بهراحتی پذیرفته نمیشود. میخواهم سخنانی خلاف این عادت به شما عرضه کنم.
🔹آنچه که در جنگ هدف اصلی انواع عملیات است، سلاحها یا تأسیسات یا زیرساختهای حریف نیست.
🔹همۀ اینها هدف هست، ولی هدف میانی است، از ورای نابودی اینها هدف دیگری تعقیب میشود که هدف اصلی است و موفقشدن در تخریب آن است که ما را برنده میکند.
🔹این هدف ارادۀ حریف است. این است که باید نابود شود تا او شکست را بپذیرد که ما بتوانیم ادعای برد بکنیم. یعنی هدف اصلی معنوی است، نه مادی.
🔹شکست وقتی واقع میشود که حریف آن را قبول کند و در اینجاست که جنگ به نفع ما خاتمه پیدا میکند.
🔹ناپلئون تا مسکو رفت، ولی تزار الکساندر اول، همانطور که قبلاً ازطریق سفیر فرانسه به او هشدار داده بود، شکست را نپذیرفت و در نهایت امپراتور را وادار کرد تا با قبول تلفات بیشمار از روسیه عقب بنشیند.
🔹تزار گفته بود که قدرت و توانایی فوقالعادهٔ جنگاوری وی را میدانم، ولی بداند که اگر تا مسکو هم بیاید، من بهسوی دیگر روسیه خواهم رفت و جنگ را ادامه خواهم داد، تسلیم در کار نیست. شکست نظامی در برابر بزرگترین ارتش زمانه را نپذیرفت و به پیروزی تبدیلش کرد.
🔹وقتی به این هدف اصلی توجه کنیم، ازیکطرف میتوانیم ابعاد متنوع جنگ را که حتماً به سلاح و ارتش محدود نمیشود، در نظر بیاوریم و وحدت کلی آنها را دربیابیم.
🔹همهچیز متمرکز است بر خردکردن ارادۀ طرف و قبولاندن این فکر به او که امکان پیروزی ندارد و جنگ را باخته. جایی که جنگ را میبازیم در نهایت در ذهن ما جا دارد، نه در میدان تیر.
🔹ازطرفدیگر، قادر خواهیم بود تا اهمیت جنگ روانی را که مستقیماً ارادۀ طرف را هدف میگیرد، درک کنیم.
🔹ازبینبردن ارتش و سلاح، بهطور غیرمستقیم اراده را هدف میگیرد، ولی جنگ روانی بیواسطه بر آن اثر مینهد.
🔹در جنگ همهجانبهای که سالهاست ایران را هدف گرفته است، بعد نظامی الزاماً مهمترین نیست، حتی اگر دائم از آن صحبت شود و این صحبتها گاهوبیگاه با سروصدا همراه گردد. وجه اقتصادی هم که روشن است.
🔹ولی جنگ روانی که سلاح اصلیاش رسانهها هستند، حتی ذیل مقولۀ جنگ مورد توجه قرار نمیگیرد.
🔹این خطا بینهایت بزرگ است و بعد اصلی جنگی را که با ایران جریان دارد، مغفول میگذارد.
🔹یعنی جبههای که اصلی است، بهنوعی نه موضوع آگاهی است و نه محل معارضه و نه کانون مقاومت.
🔹اینها را خطاب به مردم ایران مینویسم، همین مردمی که سالهاست با مشکلات و سختی ها ساخته اند.
🔹چون اولازهمه، صاحبان این کشور همین مردماند نه کس دیگر. همینها هستند که با خوبوبدش ساختهاند و خواهند ساخت، پستوبلند حیاتش را دیدهاند، وجودشان خارج از این جغرافیا از هستی تهی میشود و دنیایشان همینجاست و بس.
🔹یعنی مسئولیت این کشور بر گردن آنها هست و همیشه خواهد ماند، برایاینکه صاحب آن هستند و در نهایت پاسداریاش بر ذمۀ آنهاست.
🔹ازاینگذشته، هدف اصلی تبلیغاتی هستند که در حقیقت جنگ روانی است و آنها را هدف گرفته.
🔹حکام نظام آنچنان هدف نیستند که مردم ایران. ارادۀ مردم در پاسداری از وطن است که آماج تبلیغات سنگین رسانهای است.
🔹دشمن آگاه است که ضمانت اصلی بقای ایران دولت ها نیستند، در همهحال همین مردمش هستند و اگر میخواهد این کشور را از هم بپاشاند که میخواهد، باید ارادۀ آنها را در دفاع از آن تخریب نماید.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
🔰جنگ ترکیبی
🔹مفهوم سازی جنگ ترکیبی مقالهای است که طی سال ۲۰۰۵ میلادی توسط ژنرال جیمز متیس و سرگرد فرانک هافمن ارائه شده ، که در قالب یک تحقیق در موسسه تحقیقاتی نیروی دریایی ایالات متحده به چاپ رسیده است. این دو نویسنده به واقعیتهای اشاره دارند که برتری نظامی و متعارف امریکا را نه تنها با چالش جدی از سوی کشورهای ضعیف تر مورد بحث قرار می دهد، بلکه مخالفان غیر دولتی از طریق استفاده ترکیبی از فناوری های پیشرفته موقعیت بسیار "مبهم و جدیدی" را برای مقابله با تکنولوژی و فناوری ارتش ایالات متحده در یک محیط خاکستری ایجاد خواهند کرد.
🔹کشورهایی که دارای نیروهای متعارف پیشرفته هستند، احتمالاً با رویه های غیرمجاز و تاکتیک هایی مواجه می شوند که نشان دهنده یک مزیت جدید به شمار می رود.دشمنان از تروریسم، شورشیان، تاکتیک های چریکی ،از ظرفیت و توانایی های ضعیف تر خود در مقابل یک یا چند نیروی متعارف نظامی قرار میگیرند.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰رهایی از باتلاق_ذهن
داستان اسب گرفتار:
🔹قدرت ذهن را ببینید
اطرافیان شما میتوانند این قدرت را دستکاری کنند؛ پس بنگرید چه کسانی، چه موجی روانهی شما میکنند.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران
🔰ارتباط سواد رسانهای و جنگ شناختی
🔹 سواد رسانهای با جنگ شناختی در این است که سواد رسانهای، یعنی توانایی در تجزیه و تحلیل، ارزیابی، و درک صحیح اطلاعات ارائه شده از طریق رسانهها، در مقابل جلب نظر و تأثیرگذاری وسیع در جامعه موثر است.
افراد با سواد رسانهای قادرند:
🔹 اخبار و اطلاعات را از منابع معتبر تشخیص دهند.
🔹 تأثیرات تبلیغات و پیامهای جنگ شناختی را درک کرده و تحلیل نمایند.
🔹 اطلاعات جعلی یا تبلیغات گمراهکننده را از اطلاعات صحیح تفکیک کنند.
🔹بنابراین، داشتن سواد رسانهای مهم است تا افراد بتوانند در مقابل تلاشهای جنگ شناختی، به خصوص از طریق رسانهها، مواقعه داشته باشند و تصمیمگیریهای صحیحتری داشته باشند.
🔎@Jang_Shenakhti_Iran جنگ شناختی ایران