▫️بحران در سرزمینهای اشغالی؛آیا جنگی تمام عیار در راه است؟
"علی عبدی" کارشناس مسائل #فلسطین و #اسراییل در گفتگویی می گوید: این اتفاقاتی که افتاده ریشه های قدیمی و کهنه ای دارد. اما هنوز نمی توانیم بگوییم که اتفاقاتی که در سرزمین های اشغالی در حال وقوع است و عملا نوعی جنگ در گرفته، به سود یا ضرر #نتانیاهو است. بستگی دارد که دولت نتانیاهو تا چه اندازه بتواند کارایی از خود نشان دهد. فعلا با وجود اینکه شرایط جنگی حکم فرماست، ما شاهد نوعی هرج و مرج هستیم. با وجود اینکه دولت نتانیاهو بر سر کار است اما این دولت، محتضر است.
هر لحظه ممکن است که لاپید رقیب نتانیاهو که موظف به تشکیل کابینه اسراییل شده بتواند با اتحاد با دیگر گروه ها قدرت را از دست نتانیاهو بگیرد. لذا الان هم از طرف دیگر نتوانند دولتی تشکیل دهند به انتخابات بعدی می رود. وضعیت بسیار شکننده و پیچیده است. در سوی دیگر ماجرا تا کنون دولت نتانیاهو هیج واکنشی که نشان بدهد توانسته بحران را مدیریت کند از خود نشان نداده. یعنی حتی به اعتراف کارشناسان اسراییلی آن کسی که دارد میدان را تعریف می کند #حماس است و نه دولت نتانیاهو.
تا اینجای کار نخست وزیر اسراییل نتوانسته از شرایط بحرانی امتیازی برای خود کسب کند.
او در ادامه در خصوص واکنش هایی که در مورد وضعیت سرزمین های اشغالی ایجاد شده توضیح داد: چند عامل وجود دارد که باعث شده واکنش ها به نسبت واکنش هایی که در گذشته در قبال خشونت و جنایت صهیونیست ها رخ می داد، پررنگ تر باشد. نخست اینکه با توجه به شرایط جهانی و گسترده شدن ارتباطات وجا افتادن شبکه های اجتماعی، باعث شده که عملا مردم بیشتر در جریان تحولات قرار بگیرند و تنها به روایت رسانه های رسمی توجه نمی کنند. آن چیزی که الان در دنیا اثر می گذارد روایت های غیر رسمی است.
سوی دیگر ماجرا این است که به هر جهت ماجرای شیخ جراح به این گونه است که ظلمی بسیار فاحش و روشنی اتفاق افتاده که قابل چشم پوشی نیست. نتانیاهو با اتکا به همان خط و مشی امریکا که در دوران ترامپ وجود داشت، می خواست ماجرا را پیش ببرد. اما آنها در شرایطی دست به اقداماتی زده اند که دیگر ترامپ در کاخ سفید نیست و دولت تازه امریکا روی کرد متفاوتی دارد و دولت اسراییل هم متزلزل است.هم اتحادیه اروپا و هم امریکا خیلی مایل نیستند که نتانیاهو بیش از این ادامه بدهد. به همین خاطر واکنش هایی که دیده شد کمی با واکنش های قبلی تفاوت داشت. هر چند که باز هم امریکایی ها طرفداری نتانیاهو را کرده اند. الان شرایط بسیار متفاوت است.
نتانیاهو می گوید که جنگ ممکن است طولانی شود اما به نظر من با توجه به بحران هایی که رژیم صهیونیستی در سال های اخیر پشت سر گذاشته از جمله کرونا که اثار مهمی در جامعه گذاشته و به ویژه از نظر اقتصادی فشار زیادی بر تلاویو اورده، صهیونیست ها نمی توانند وارد بحرانی طولانی مدت شوند. تا همین الان چیزی نزدیک به شصت میلیون دلار موشک باران ها برای اسراییل هزینه بر بوده است. به هر حال دفع موشک هایی که از جانب غزه می آیند و استفاده از گنبد اهنین رقم خیلی سنگینی را روی دوش دولت اسراییل گذاشته است. به نظر نمی آید که نتانیاهو توانایی ورود به جنگی طولانی مدت را داشته باشد.
او در مورد رویکرد متحدان اسرائیل می گوید: دولت امریکا به مسائل امنیتی اسراییل متعهد است. اما اختلافات عمیقی با دولت نتانیاهو دارند که ترجیح می دهند نفر بعدی او نباشد که قدرت را به دست میگیرد.
بحرانی که شکل گرفته فعلا از نظر امریکایی ها در مرحله مجاز و کنترل شده است. اما اگر ببینند که اوضاع در سرزمین های اشغالی به نحوی پیش می رود که بقای #رژیم_صهیونیستی زیر سوال برود، قطعا با شدت ورود می کنند و از اهرم های سیاسی و حقوقی خود استفاده خواهند کرد تا این رژیم را حفظ کنند. البته من فعلا این مساله را غیر محتمل می دانم اما دورنمای این اتفاقات به گونه ای است که احتمالا کمی بعد به نوعی رسیدن به نتیجه اما نه روی کاغذ روی بیاورند تا اتش بس رخ دهد. اما همانطور که گفتم تا اینجای کار برخلاف آنچه که از تجهیزات نظامی اسراییلی ها انتظار می رفت، برد با حماس و غزه بوده است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه، 25 اردیبهشتماه
🔸فصل پاسخگویی است!
🔸صبح پیروزی نزدیک است
🔸تغییر معادله در سرزمینهای اشغالی
🔸دفاع نماینده کنگره آمریکا از ملت فلسطین!
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330547
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
امیرمحمد یاور رهبر:
⭕️پدافند غیر عامل درجنگ نرم
قسمت چهارم
یک منبع اطلاع رسانی قابل اعتماد دارای ویژگیهای زیر است:
۱.حداکثر پوشش نسبت به وقایع داشته باشد. سانسور اعتماد را از بین می برد. اصولا در دنیای کنونی سانسور تقریبا امکان ندارد. شنیدن خبر از کانال دیگر و نشنیدن از کانال خودی مانند سم عمل می کند. در صورت خطرناک بودن خبر می توان در صورت لزوم آنرا با اخبار دیگر تحت الشعاع قرار داد. ولی هیچگاه نباید خبری را که احتمال انتشار آن از منابع دیگر می رود، در منبع خودی سانسور کرد.
۲.گرایش به نیاز مخاطب بیشتر از تامین خواسته حزبی و جناحی باشد.
۳.تحلیل از خبر جدا شود. بدین معنا که حدالامکان از جهت دار کردن خبر خودداری شود. حتی بی طرفی ظاهری هم خوب است.
۴.در شنیدن اخبار، مخاطب همیشه باید خود را در مقام قاضی احساس کند. مخاطب خود می بایست نتیجه گیری کند.
۵. مقابله با مخالفین (حتی دشمنان) حدالامکان غیرمستقیم و مستند باشد.
تمرکز زدایی و ایجاد مراکز متعدد پناهگاههای فرهنگی برای ارائه سریع کمکهای اولیه جنگ نرم
همانگونه که گفته شد اطلاع رسانی به موقع بمانند کمکهای اولیه در جنگهای سخت میزان تلفات را را کاهش می دهد. در هنگام نیاز این اطلاع رسانی باید سریع صورت گیرد تا قبل از آنکه موجب بدبینی و تشویش اذهان شود، فرد را به حالت عادی بازگرداند.
در بحبوحه جنگ صفین یک از سربازان بناگاه به چادر فرماندهی امیرالمومنین آمد و گفت من مردد شده ام. سوالی در مورد توحید دارم. فردی اعتراض کرد که مگر وسط آتش جنگ جای این سوال است. امیرالمومنین فرمود همیشه جای این این سوال است. ما برای پاسخگویی به این سوالات می جنگیم. آنگاه ایشان پاسخ آن سرباز را فرمودند.
تردید در جبهه خودی قدرت جنگیدن را از سرباز سلب می کند. در صورت عدم پاسخگویی به موقع بسرعت متورم شده و باعث بدبینی شدید می شود. سرعت پاسخگویی به شبهات در جنگ نرم اولا باعث از رفتن تردید می شود. ثانیا از ورود شبهات دیگر جلوگیری می کند.
تمرکز در اطلاع رسانی اولیه جنگ نرم فقط در مواردی خاص پاسخگوست. مردم مایل نیستند جواب تمامی سوالات خود را فقط از یک کانال دریافت نمایند. به همین دلیل، تمرکز در اطلاع رسانی موجب کاهش تاثیر این کانال می شود. دشمن هم اگر دریابد که حریف فقط یک منبع اطلاع رسانی دارد، آنگاه منتهای سعی خود را در تخریب آن بکار می گیرد. در فتنه ۸۸ بجرات می توان گفت روشنگریهای رهبر معظم انقلاب آتش فتنه را خواباند. یکی از دلایل هجمه بی سابقه دشمنان و جنبش سبز به ولایت فقیه و شخص رهبر انقلاب، همین تاثیر شگرف بیانات ایشان بوده است.
ما باید تنهایی رهبری انقلاب را در اطلاع رسانی یک تهدید تلقی کنیم. فصل الخطاب بودن فرمایشات ایشان از مسئولیت دیگران برای روشنگری کم نمی کند. برای این منظور باید منابع اطلاع رسانی متعددی را آماده کنیم تا در موقع لزوم به کمک رهبر معظم بیایند.
مراکز پاسخگویی به شبهات می بایستی به صورت غیر متمرکز و توزیع شده باشد تا هر فرد بتواند بنا به مقتضیات خود به آن مراجعه کند. خواص، مساجد، پایگاههای بسیج، مدارس و خانواده ها و سایتهای اینترنتی می توانند کمکهای اولیه فکری را در زمانی کوتاه به افراد مردد بدهند.
خواص در این میان اهمیت زیادی دارند. خواص بهترین پناهگاه فرهنگی در جنگ نرم هستند. دلیل اهمیت خواص در سرعت تاثیر گفته های آنهاست. مدرسه فرهنگ سازی می کند. ولی نمی تواند به عنوان کمک اولیه جنگ نرم عمل نماید. خانواده نیز به دلیل یکسان بودن فهم اعضا از شرایط موجود نمی تواند پاسخگوی سریع شبهات باشد. مردم به خواص اعتماد دارند. تاثیر سخنان خواص مانند رهبر معظم انقلاب ولی در سطحی پایینتر است. آنها می توانند در اوضاعی که افکار مسموم شده اند و قدرت تحلیل را از دست داده اند و علیرغم داشتن قدرت، نمی دانند حق کدام است، راه درست را به مردم نشان داده و افکار آنها را در زمانی کوتاه بازپروری کنند.
مقاوم سازی فکری مردم برای کاهش خسارات جنگ نرم
مقاوم سازی فکری مردم یک از عوامل موثر در کاهش تلفات و خسارات جنگ نرم است. مقاوم سازی فکری بدان معناست که افکار عمومی همیشه سپری به همراه داشته باشد تا از ضربات مصون بماند. سپر فکری باعث می شود که القائات دشمن به باور مردم تبدیل نشود. در بهترین حالت، فکر مقاوم، جوسازی های دشمن را به عنوان سم تلقی کرده و خود را از آن دور نگاه می دارد و یا اجازه رسوب شدن در ذهن و تبدیل شدن به باور را نمی دهد.
مقاوم سازی فکری یک کار فرهنگی است و باید در یک پروسه دراز مدت پیگیری شود. ولی کاربرد آن به عنوان پدافند غیرعامل در زمان جنگ نرم است. مسئولین فرهنگی می بایستی بتوانند نقاط حمله دشمن را پیش بینی کرده و برای هریک جوابی قانع کننده یافته و سپس آن را به باور عمومی تبدیل نمایند. مردم باید بدانند محل استفاده هریک از این باورها در جنگ نرم کجاست تا بتوانند آنرا بموقع استفاده کرده وازصدمات مصون
⭕️✌ دولتی مردمی برای ایران قوی
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی بعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مردم شریف ایران، خواهران و برادران عزیزم،
سلام علیکم
انقلاب شکوهمند اسلامی مردمی شما، چهل و سومین سال خود را میگذراند و همچنان شعارهای مبنایی ما که تحقق ارزشهای دینی، عدالتخواهی، استقلالطلبی و آزادیجویی بود، بعنوان اولویتهای ممتاز، در بلندای آرمان انقلاب میدرخشند. آرمانی که زنده، پویا، قابل دستیابی و امیدآفرین است.
پیشرفت های مادی و معنوی " اصحاب ما می توانیم" خمینی کبیر و خامنه ای عزیز، کشور ما را از حضیض ذلت به قله عزت رسانید. کتاب زرین افتخارات زنان و مردان سرزمینم مملو از لحظات تلخ و شیرینی است که سرنوشت یکسانی را برای ما رقم زده است. آرزوی «ایران قوی و سربلند»، فصل مشترک این تاریخ پر فراز و نشیب است.
اگرچه مساعی صورت گرفته در دورههای متمادی، قابل تقدیر است، اما اینک در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضعف مدیریت اجرایی، تقلیل توجه به آرمانهای مبنایی یا انحراف از آن، بخشینگری، گم کردن اولویتها، تن دادن به ساختار فرسوده، جهتگیریهای چندگانه و متعارض، بوروکراسی ناکارآمد و مزاحم، سیاستزدگی، چشمدوختن به بیرون و تحقیر توان داخلی سبب شد که انرژی متراکم و بیبدیل قوه اجرایی، نه تنها به صورت کامل و مؤثر استفاده نشود، بلکه خود، منشأ پیدایش مسائل پیچیده در کشور باشد. البته فشار سنگین و بیرحمانه بدخواهان و معاندان انقلاب اسلامی در طول این چهار دهه، حتماً بر وضع غیرقابل قبول کنونی مؤثر بودهاند ولی علت اصلی شکلگیری این وضع، به سوء تدبیرها، ناکارآمدیها و تضییع فرصتهای خدمتگزاری باز میگردد.
• قرار نبود که از درد مردم بی خبر باشیم.
● قرار نبود که مردم در فشارهای اقتصادی بی پناه بمانند.
● قرار نبود که از آمدن به میان مردم واهمه داشته باشیم.
اینک ماییم و رنجها و امیدهای مشترکمان. رنجی از جنس زخمهای دردآور معیشتی و اقتصادی بر پیکره اعتماد عمومی، و امیدی متکی بر منابع سرشار انسانی و فکری و مادی که چشمانتظار مدیریتی توانمند و متکی به مردم برای رسیدن به ایرانی قوی برای همه است.
در طول چند ماه گذشته، گروهها و اقشار و اصناف مختلف، اینجانب را دعوت به نامزدی در انتخابات میکردند و البته برخی دلسوزان نیز با دلایل مختلف، خیرخواهانه، میخواستند در برابر این مطالبه مقاومت کنم. آنچه من را با این استدلال همراه میساخت، مسؤولیت سنگین قوه قضائیه و برنامههای تحولی بود که به پشتوانه تجربه و آشنایی به مسائل و چالشهای دستگاه قضایی و به یاری طیف وسیعی از نخبگان، و همراهی و امیدآفرینی قاطبه مردم، با جدیت دنبال میکردم و بحمدلله ارکان استقرار مسیر تحول فراهم گردیده بود؛ اما لطف مردم به این خدمتگزار کوچک تا سر حد مطالبهای فراگیر و عمومی گسترش یافت. اگر این خواست عمومی نبود، برای ادامه مسیر تحول در قوه قضائیه، آسودهخاطر بودم. اما مقاومت بیشتر در برابر این موج گسترده، بیش از هرچیز، بیاعتنایی به اراده مردم بزرگوار سرزمینم، و گمان راحتطلبی در میدان نبرد با رنجهای مشترکمان را ایجاد می نمود. انبوه بدهی های دولتی، رشد سرسام آور نقدینگی، نظام بانکی غیر مولد، تورم کمرشکن، به هم ریختگی بازار مسکن و خودرو، مشکلات کارگران قراردادی و شرکتی، کارخانه ها و کارگاه های تعطیل شده، بیکاری جوانان تحصیل کرده، تبعیض آزاردهنده در حقوق و دستمزد و هزاران زخم مزمن دیگر، تنها گوشه ای از این دردهای مردم است.
تجربه طولانی اینجانب در سطوح مختلف مدیریتی، به روشنی بر من ثابت کرده است که اگر فساد و مبارزه با آن در کانونهای اصلی خود مهار نشود و به علاج یک قوه قاهره بیرونی گره بخورد، جریان آن در شکلهای مختلف ادامه مییابد و بلکه روز به روز گسترده تر می شود. بر این مبنا، حضور خود در عرصه انتخابات را مجاهدتی بنیادین برای مبارزه کانونی با فساد میدانم که ان شاء الله با هزینههای بسیار کمتر، ریشهها و بسترهای فسادزا را بخشکاند.
روشن است که مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه با ارزشهای انقلاب و نه با انتظارات جمهور و نه با امکانات و تواناییهای موجود سازگار نیست، معترض، و گلهمندند. دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی ریل اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد تا در آیندهای نزدیک، تلخکامیهای ناشی از بیعدالتی، خمودگی و حاشیهسازی را به طعم شیرین و خواستنیِ احساس اجرای عدالت مبدل گرداند.
👇 ادامه 👇
اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گ
روه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم:
✔ دولتی که ارکان و مسئولیت های اصلی آن بر دوش جوانان شجاع، تحول خواه، متخصص، پاک و ضد فساد خواهد بود که هر کجا به آنها اعتماد شد، قدرت و افتخار برای ایران آفریده اند.
✔ دولتی که توجه به محرومان و مستضعفان و طبقات پایین جامعه از مهمترین اولویتهایش خواهد بود و اجازه نخواهد داد که عزت و شرافت و کرامت آنها خدشه دار شود.
✔ دولتی که با اجماع ملی و دیپلماسی هوشمند و مبتکر، حتی یک لحظه را برای رفع تحریمهای ظالمانه از دست نخواهد داد. با دیپلماسی برآمده از قدرت و تواناییهای داخلی، تعامل و رابطه دوستانه و مقتدرانه با دنیا، مخصوصاً با همسایگان را، با سرعت پیگیری می کند.
✔ دولتی که پاسدار آزادی بیان و قلم، و حقوق اساسی همه شهروندان ایرانی و متعلق به همه مردم ایران است. باید راهها و بسترها برای نقش آفرینی مردم در تحقق عدالت باز شود و ملت ایران، زنان و مردان، با قومیت های مختلف، با زبان های متنوع و با سلایق و باورهای فرهنگی و سیاسی متفاوت، باید به یک نسبت به دولت احساس تعلق کنند و «ایرانی بودن» برای تضمین همه حقوق شهروندی آنها کفایت کند.
✔ دولتی که دیوارهای برافراشته در مقابل شفافیت عملکرد و قراردادهای پر حاشیه را فرو خواهد ریخت و خود را در اتاق شیشه ای در منظر ارزیابی و قضاوت مردم قرار خواهد داد.
✔ دولتی که تأمین اشتغال پایدار را تکلیف قطعی خود می داند و اجازه بیکاری و اخراج ظالمانه کارگران را نخواهد داد.
✔ دولتی که خود را موظف به رشد و بالندگی فکری، علمی، فرهنگی و اخلاقی جامعه می داند و به پشتوانه فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود، و با نقش آفرینی اصحاب فرهنگ و اندیشه، امکان بالندگی و تبلور بیشتر فضائل اخلاقی آحاد مردم ایران را فراهم خواهد کرد.
مردم عزیز ایران،
در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
سید ابراهیم رئیسی
۲۵ اردیبهشت 1400
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تلاش علی لاریجانی برای فاصلهگذاری با روحانی
👈روحانی اصلی لاریجانیست؟
🔹علی لاریجانی که ساعتی قبل برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور رفته بود، تلاش زیادی کرد تا چهرهای مستقل از خود به نمایش بگذارد.
🔸او کسی است که بسیاری وی را به عنوان اصلیترین شریک حسن روحانی و دولت او دانسته و در بسیاری از نظرسنجیها در «رای منفی» رقابت تنگاتنگی با روحانی و جهانگیری دارد.
🔹با این حال تلاش او برای القای دوگانههای سرد انتخاباتی همچون «سیاست، پادگان و دادگاه» و هشتگ توییت اخیر وی با عنوان «نه کلید نه چکش» بیش از آن که در راستای تخریب رقبا باشد، حکایت از ترس شدید او برای یکی دانسته شدن با روحانی و دولت دارد.
🔸به نظر میرسد رای منفی علی لاریجانی و چسبندگی او به تیم روحانی، مهمترین چالشی است که او سعی دارد در روزهای ابتدایی انتخابات آن را حل و فصل کرده و قدمهای بعدی را بردارد؛ هر چند افکار عمومی به طور تردیدناپذیری میدانند که «روحانی اصلی» در این دوره از انتخابات کیست!
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴"سید ابراهیم رئیسی" برای انتخابات ۱۴۰۰ ثبت نام کرد
🔹سید ابراهیم رئیسی، رئیس شورای قوه قضائیه برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ با حضور در وزارت کشور ثبت نام کرد
🔴رییسی: رقیب فساد و ناکارآمدی هستم
🔹آیتالله رئیسی در نشست خبری: دستگاه قضا مهم است اما قوه مجریه ، امر اهم و دارای اولویت است. معیشت مردم دغدغه جدی برای انسان ایجاد میکند، در یک دولت قوی ناامیدیها میتواند تبدیل به امید شود.
🔹همه مشارکت کنند حتی کسانی که به هر دلیلی نا امید هستند با هر سلیقه سیاسی. از مردم عزیزمان میخواهم که هر کدام خانه خودشان را یک ستاد انتخاباتی کنند.
🔹من نه بنای آن ستادهای انتخاباتی دارم و نه امکان مالی دارم. حضور من در انتخابات به شکل مستقل است، حضورم نافی حضور دیگران نیست. من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی میدانم، من رقیب جناحها نیستم.
🔹برنامه من در سیاست خارجی تعامل با همه کشورها بویژه همسایگان خواهد بود. این روابط دوستانه، عزتمندانه و مقتدرانه خواهد بود.
لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟
✍ #محمد_ایمانی
#اما_برای_تو_حرام...
دیگران از هر چه میخواهند مایه می گذارند، حلال است، اما برای تو حرام!!!
👈تولیت حرم رضوی داشتی هرکاری کردی گفتند از امام رضا ع مایه می گذاری!
👈قوه قضاییه هرکاری در مبارزه با فساد کردی می گویند برای انتخابات است!
👈در حمایت از بیانات رهبری نه حرف که اقدام می کنی مایه از رهبری است!
👈 حتی لباسی که بر تن داری مایه گذاشتن از پیغمبر است
👈 آن عمامه بر سرت مایه گذاشتن از اجداد طاهرینت است
👈با حاج قاسم عکس داری این هم مایه گذاشتن از حاج قاسم است!
👈نزدیک مراجع نشوی که جار می زنند از آنها مایه گذاشتی!
🔸آنها متملقانه خود را به رهبری منتسب کنند! هر چند که قدمی در مسیر او برنداشتند
🔸از رفاقتشان با حاج قاسم بگویند! هرچند که خون به دلش کردند
🔸گره از مشکلات خلق باز نکردند و عوضش از منصب و امکاناتشان برای انتخابات کمال سوء استفاده کنند
🔸 دیدار با مراجع بروند والقاء اذن از مراجع کنند!!!... حلال! بگذار به حال خودشان اما...
...اما تو هیچ مگو چون آنکه رضای خدا را طلبید خدا، رضای مردم را برای او می طلبد.
🔻پ.ن
همه می دانند که رقبای رییسی چه لجن پراکنی ها می کنند اما او همه را برای تشکیل یک #دولت_جوان_انقلابی برای عبور از بحرانها در #گام_دوم_انقلاب_اسلامی به جان خرید.
#هنگامه_حضور_ماست
با توجه به حساسیتی که همه ما کاملا از وضعیت موجود درک کرده و انتخاب سرنوشت سازی که در پیش داریم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم🙏🙏🙏 از حالت انفعال در بیاییم و #هیاتی عمل کنیم انشالله ائمه قلیل ما را #کثیر کنند🤲
تماشاچی و بی تفاوت نباشیم،
#جبهه_انقلابی از زیر آوارهای تکنوکرات ها و اصلاح طلبها و غربزدگان، سر برآورده تا مسیر جمهوری اسلامی را به آرمان هایش ماحق کند، درست مثل #دفاع_مقدس، دور هم جمع شدیم.
#شغل_ما_این_نیست یکی دانشجو یکی محصل یکی کارگر و دیگری کشاورز و کارمند و معلم و مدرس حتی خانه دار هستیم. پس همه همدیگر را کمک کنیم🙏
هر کسی یک گوشه کار را بگیرد مثل هیات به کم و زیاد کار فکر نکنیم خودشون #اخلاص ما را ببینند به بهترین وجه و بالاترین قیمت ها می خرند.
👈هر کسی یک گوشه کار را بگیرد
یکی کانال داره متن و محتوا تولید می کنه یکی هم در شبکه ها و گروههای مختلف بازنشر میده #حتی_به_یک_نشر
✋فمن یعمل مثقال ذره خیر یره
عضو گروهها و شبکه های مختلف اجتماعی بشویم و مطالب رو باز نشر بدیم این حداقلی است که می توانیم در شبکه مجازی با هم انجام بدیم انشالله خود خدا این تیرها را به هدف می زند.🤲
✍ #محمود_باقری
✅
🔻کنایه آیت الله رئیسی به لاریجانی:بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️پاسخ رئیسی به افرادی که دغدغه حضور ایشان در قوه قضائیه را دارند :
🔺️دستگاه قضا مهم است اما قوه مجریه ، امر اهم و دارای اولویت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷استقبال دختر شهید مدافع حرم از سیدابراهیم رئیسی در هنگام ورود به ستاد انتخابات کشور
دولت مردم؛ برای ایران قوی 🇮🇷