ه های شوم و پلید خود را در میان مردم رواج دهند. لذا وقتی که فتنه در جامعه گام می گذارد، مردم آن را نمی شناسند و چه بسا به استقبال آن می روند و از آن حمایت می کنند؛ ولی وقتی آتش فتنه خاموش شد و توانایی و اقتدار خود را از دست داد، پرده ها کنار می رود و سیمای زشت آن برای مردم ظاهر می گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
yon.ir/Raeisieh53
🚫شبهه: رئیسی بت شکن چرا بت فساد را در طی 30 سال خدمتش نشکانده‼️
📢بسیاری از شبهات ناشی از کمبود اطلاعات است. مثلا شاید این شبهه را شنیده باشید که جناب آقای رئیسی که ده سال مسئول سازمان بازرسی کل کشور، و ده سال معاون اول قوه ی قضائیه بوده ، چرا تا به الآن جلوی فساد را نگرفته است؟؟
🔹در همان ابتدا بگوییم که وظایف معاون اول قوه ی قضائیه یک سری وظایف اجرایی است مانند: تصویب ایجاد شعبه های دادسرا و دادگاه، ریاست جلسات کمیسیون نقل و انتقال قاضی ها، بررسی فرآیند تامین و توزیع اعتبارات مصوّب قوه قضاییه و وظایف دیگر.
🔅اما در مورد ریاست سازمان بازرسی کل کشور باید مقداری بیشتر سخن بگوییمY
🔹اگر به اصل 174 قانون اساسی رجوع کنید می بینید که از جمله وظایف قوه ی قضائیه نظارت بر اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اداری است. سازمان بازرسی کل کشور هم به همین خاطر ایجاد شد.
🔹اگر وظایف این سازمان را بدانید، مسأله تا حدی حل می شود. بر اساس قانون تشکیل سازمان بازرسی که تصویب شده ی سال 1360 بوده، مهمترین وظایف این سازمان عبارتند از:
1️⃣بازرسی مداوم کلیه وزارتخانه ها، ادارات ، نیروهای نظامی و انتظامی، موسسات وشرکت های دولتی ، شهرداری ها و بسیاری از نهاد های دیگر.
2️⃣انجام بازرسی های فوق العاده به دستور مقام معظم رهبری یا رئیس قوه قضاییه و یا به درخواست رئیس جمهور یا وزیر یا برخی اشخاص دیگر که در قانون ذکر شده است.
3️⃣اعلام تخلفات و نارسائی هایی که توسط بازرسی مشخص شده به برخی مسئولین مشخص در قانون
🔻یعنی در خصوص وزارتخانه و نهادهای انقلابی به «رئیس جمهور»،
🔻در خصوص مؤسسات و شرکت های دولتی به «وزیر وزارتخانه ذیربط»،
🔻در خصوص شهرداری ها به«رئیس قوه قضاییه»،
🔻 و در خصوص موسسات غیر دولتی کمک بگیر از دولت به «وزارت امور اقتصادی و دارایی».
⚠️اما یک نکته ی مهم این است که این سازمان پس از انجام تحقیق ، صرفاً گزارش آن را به مقامات ذیربط ارسال می کند ولی خود وارد تصمیم گیری نمی شود.!⚠️
🔻پس با آنچه بیان شد مشخص می شود که جناب آقای رئیسی طی سالهای 73 تا 83 که رئیس سازمان بازرسی کل کشور بوده است، بنا بر وظایفی که برای این سازمان بیان شد، وظیفه ی تشخیص مشکلات اداری و گزارش نتایج بازرسی ها را دارا بوده حال باید از کسانی مانند رئیس جمهوران وقت(رؤسای دولت سازندگی و دولت اصلاحات) سؤال پرسید که در قبال گزارش ها چه کردند.! یا از وزاری وقت یا اشخاص دیگری که ذکر کردیم.چون گفتیم که طبق قانون این سازمان فقط باید گزارش بدهد و خود به تصمیم گیری نمی پردازد.
🚷مثلاً در زمان ریاست ایشان، مأمور بازرسی، راهی بازرسی از وزارت بهداشت می شود که او را راه نمی دهند و وقتی با اصرار بازرس مواجه می شوند حراست را صدا می زنند تا در نهایت او را با کتک کاری بیرون می کنند. فردای آن روز آقای رئیسی وزیر وقت را احضار می کند و وزیر ضمن معذرت خواهی قول می دهد که طی یک بخش نامه به زیرمجموعه ی خود، به آنها دستور دهد که از این به بعد اجازه ی بازرسی از این وزارت را به مأموران سازمان بازرسی بدهند.
👈دقت کاری آیت الله رئیسی به جایی می رسد که در طی 3 سال پی در پی، نمایشگاه «آسیب» را برگزار می کند که در آن دستگاه های اداری و وزارت خانه ها کاملاً اسکن شده بود و تعداد مدیرانی که از آن دیدن کردند در هر سال بیش از 1500 نفر بود. محمدرضا عارف (معاون اول وقت رئیسجمهور) و علیاکبر ناطقنوری (رئیس دفتر بازرسی رهبری) در آن زمان تنها دو نفر از کسانی بودند که در مورد این نمایشگاه دستخط های قابل توجهی نوشته اند. برخی از مدیران می گفتند ما تا به اکنون خیال می کردیم سازمان بازرسی کل کشور زهر دولت است، اما اکنون فهمیدیم که پادزهر دولت است ‼️
🚫همچنین پروندههای فساد 123 میلیاردی در بانک صادرات (فاضل خداد و مرتضی رفیقدوست)، کرباسچی، و شهرام جزایری از خبرسازترین پروندههایی بود که سازمان بازرسی در دوره ریاست رئیسی، تخلفاتشان را کشف نمود. امّا معمولاً سازمان بازرسی پرونده هایش محرمانه است و اجازه ی انتشار ندارد. از همین رو اکنون هم دست آقای رئیسی در این باره بسته است و نمی تواند در جواب شبهه افکن ها بگوید که من به فلان پرونده ها رسیدگی کرده ام.
🔅از آنچه گذشت مشخص شد که آقای رئیسی نه تنها در مسئله ی فساد کوتاهی نکرده بلکه تا آنجا که وظایف قانونی اش به وی اجازه میداده، به اعتراف خود اصلاح طلبان و اصولگرایان، ایشان سنگ تمام گذاشته اند. اما چون بسیاری از مردم از این وظایف حقوقی و قضایی خبر ندارند، برخی با اینکه خود را حقوقدان می دانند از آن سوء استفاده می کنند.
‼️این تنها یک نمونه از اتهاماتی بود که تیم روحانی به آیت الله رئیسی بسته است. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
#فساد
#سازمان_بازرسی
#بت_شکن
#معاون_اول
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐تحقق وعده الهی💐
🎥 حاج قاسم سلیمانی: این وعده الهی حتما تحقق پیدا خواهد کرد، و ما اطمینان داریم به وعده الهی، و صدق آن را در عرصه های گوناگون بارها دیده ایم
🔹 و در این وعده الهی، در قصاص خون این شهدای ارزشمند خواهیم دید...
#جنگ_قدس
🔥چرا رئیسی؟ (۱)
🔻روح و محتوای قانون اساسی در مورد جایگاه و شرایط تصدی ریاست جمهوری ایجاب می کند که دومین مقام رسمی کشور، از پایبندترین افراد به مبانی اسلام، مردم و انقلاب اسلامی و از عمق قلب معتقد به ولایت فقیه باشد.
🔻گویا با این پیش فرض، قانون تقریبا عامل کنترل بیرونی مستمر و موثری را در طول دوران تصدی برای رئیس جمهور در نظر نگرفته است.
🔻تنها راه تامین حقوق مردم حاکمیت حقیقی ولایت است، بنابراین متصدی اجرائی اصلی کشور باید به لحاظ عملی و اعتقادی نزدیک ترین فرد به ولایت از لحاظ شاخصه ها باشد.
🔻آیت الله #رئیسی در حال حاضر مجموعا بالاترین معدل را در این زمینه دارد و این ظرفیت را دارد که با بستر سازی برای استفاده از ظرفیت بسیار بالای سایر کاندیداهای انقلابی و نیروهای توانمند دولت جوان انقلابی را تشکیل دهد.
🔻تشکیل دولت قوی در ایران، تحولات داخلی و خارجی را در راستای امر ظهور تسریع می کند ...
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📌ستیز دولت سوم روحانی برای حفظ وضع موجود! 📌
📚 آرایش رقیبان انتخابات ریاستجمهوری کامل شد. به نظر میرسد دو گروه اصلی شکل گرفته است و بقیه با توجه با سابقه حضورشان و نسبتشان با مردم و جایگاه ریاستجمهوری، حضوری تفننی دارند.
🔹 البته به غیر از تفنن، شهرت و کسب عنوان افتخاری «نامزد ریاستجمهوری» برای ادامه حیات سیاسی هم کم آوردهای نیست! و این از همان ضعف قانون و سیستم است. برخی نیز فراتر از تفنن و شهرت از همین حالا گفتهاند به نفع فلانی کنار میروند و لابد یک پست وزارت برای خود تضمین کردهاند!
📎از تفننیها که بگذریم، دو گروه اصلی حول «وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» شکل گرفته است.
1️⃣ جهانگیری به عنوان معاون اول وضع موجود هرچند در طول هشت سال مسئولیت سنگین خود وقتی درباره گرانیها به او گله میکردند، با خنده میگفت «دعا کنید»، اما در روز ثبتنام تلاش کرد نشان دهد برای وضعی که بهوجود آورده حاضر است در مقاطع خاص بغض و گریه هم بکند!
2️⃣لاریجانی که در نظر ناظران، پشتیبان و همراه و مؤید وضع موجود بود، از همان اول نشان داد این یکیبودن با روحانی را از زبان عام و خاص شنیده، زیرا با ذکر اینکه «دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد» تلاش کرد چسبندگی میان خود و روحانی را در اذهان عمومی و در نظرسنجیها و مناسبات و مراودات انکار و تکذیب کند.
او البته با توپ پر وارد شد و گفت که نه با کلید (روحانی)، نه با چکش (رئیسی) نه با پادگان (نظامیها) و نه با پوپولیسم و مردمفریبی (احمدینژاد) نمیتوان کشور را اداره کرد. البته برخی رقبا نیز بلافاصله به او یادآور شدند که «بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند» و برخی دیگر از رقبا سابقه پادگانی و حضور یک دههای او را در جایگاه نظامی یادآور شدند و برخی نسبت او را با دادگاه روایت کردند و البته آنچه را کسی نگفت، ولی مشهود بود اینکه «همین که عیب رقبا را بگویی و نیکویی خود را نگویی، عین پوپولیسم است».
رضایی هم درجوابش گفت: «اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان، اما محل فلسفه بافی هم نیست» و ادامه داد: «آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟»
3️⃣محسن هاشمی نیز نفر سوم گروه وضع موجود بود که گفت «جهانگیری از من خواست نامزد شوم» و اینگونه پوششی بودن خود را یادآور شد. البته خود جهانگیری که چهار سال پیش پوششی روحانی بود و به آن رویه خلاف اخلاق و عرف افتخار هم میکرد، دیروز گفت که اصلاحطلبان از او خواستهاند ثبتنام کند! نوعی درخواست زنجیرهای که آن از این میخواهد و این از آن و عاقبت کار نامعلوم است!
4️⃣ پزشکیان نیز همین چسبندگی خود با دولت روحانی و وضع موجود آزارش میداد. او هم هنگام ثبتنام گفت «من کاندیدای پوششی جهانگیری نیستم و با قدرت در صحنه خواهم بود».
✳️ گروه دوم که با شعار و پرچم «تغییر وضع موجود» آمدند، بیشتر ذیل آیت الله سید ابراهیم رئیسی تعریف میشوند. رئیسی خود را «رقیب فساد و ناکارآمدی» نامید و در بیانیه خود گفت نه از کسی میخواهد به نفع او کنار برود و نه حاضر است به پروپای جناحها بپیچد.
البته رئیسی در دوره قبل هم بهرغم آنکه خیلی رقیبستیزی نکرد، از هجمه جناحها و رقیبها در امان نبود و در مناظرهها و محافل با زخمه سخنان ضخیم رقیبان مثل دیوارکشی در خیابانها روبه رو شد. از جمله تاجزاده مردم را کراراً میترساند که اگر رئیسی بیاید دلار ۱۲ هزارتومان، سکه ۳ میلیون تومان و پراید ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان میشود و بقیه اقلام نیز سر به فلک میگذارد!
⚠️⚠️⚠️ با این حال منادیان تغییر وضع موجود کار آسانی ندارند و قطعاً شعارها و راهحلهای تکراری رقیب که بهظاهر آسان و سهلالوصول است، کار را برای پذیرش تغییر وضع موجود سخت میکند؛ شعارهایی مثل رفع تحریمها، آوردن نفت بر سر سفره مردم، تقسیم یارانههای سوخت میان همه بالسویه و شعارهای گلوبلبلی دیگر. این شعارهای آساننما در مقابل ندای «روی پای خودمان میایستیم» و «اقتصاد را از درون و با تکیه بر داخل شکوفا میکنیم» همواره مورد توجه نامزدهای تفننی و قدرتطلبان بیغیرت بوده است.
#غلامرضا_صادقیان
#انتخابات
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تحولات فلسطین
#خبرهای کوتاه
🔸 کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی خواستار آتشبس با غزه شد
🔹آرامش قبل از طوفان در سرزمینهای اشغالی
🔸 آغاز حملات موشکی ازسوی غزه به سمت اشکلون؛ الجزیره از آغاز حملات موشکی جدید ازسوی نوار غزه به سمت شهرک صهیونیستی اشکلون خبر داد.
🔹گلولهباران توپخانهای نیروهای اشغالگر از جنوب اشکلون به سمت نوار غزه نیز ادامه دارد.
🔸️وزارت امور خارجه ترکیه از جلسه اضطراری سازمان همکاری اسلامی برای بحث درمورد حملات صهیونیستی علیه فلسطینیان خبر داد.
🔹نیروهای اشغالگر و جوانان فلسطینی معترض در ایست بازرسی بیت إیل در نزدیکی رام الله درگیر شدند.
🔸 حمله صهیونیستها به خانههای محله شیخ جراح در قدس نظامیان اشغالگر همچنین به خانههای فلسطینیان محله شیخ جراح در قدس هجوم بردند و به جوانان فلسطینی حمله کردند.
🔹ارتش صهیونیستی خواستار تخلیه برج مشتا در کنار ساختمان وزارت دارایی در غزه پیش از هدف قرار دادن آن شد.
🔸️هواپیماهای رژیم اشغالگر با ۳ موشک این برج در محله تل الحوا در شهر غزه را هدف قرار دادند.
🔹وزارت بهداشت فلسطین: ۱۶ زخمی به بیمارستان دولتی رافضیا در نابلس منتقل شدند که حال ۲ تن از آنان وخیم گزارش شده است.
موشک «قاسم» کابوس صهیونیستها
🔹سخنگوی نظامی سرایا القدس ابوحمزه: ما چندین موشک جدید و پیشرفته را برای اقدامهای نظامی معرفی کردهایم، از جمله موشک توسعهیافته «قاسم» که بهعنوان بخشی از کار موشکی انجام شده است.
@Farsna
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
⭕️نفوذدرکلام رهبرفرزانه انقلاب
نفوذ دشمن
یک نکتهی دیگری که در باب این انسجام ملّی و اتّحاد ملّی لازم است عرض بکنم این است که این اتّحاد، آنوقتی آشکار و بارز خواهد شد که با دشمن، فاصلهگذاری واضحی انجام بگیرد. یکی از چیزهایی که اتّحاد ملّت را زیر سؤال میبرد و شبهه ایجاد میکند و اختلاف ایجاد میکند و اگر اختلافی هست آن را آشکار میکند، فاصله قرار ندادن با دشمن است؛ مراقبت بشود. دشمن تنها در خارج از کشور نیست؛ گاهی اوقات دشمن، داخل کشور هم نفوذ میکند. در سال ۸۸ ملاحظه کردید؛ در بعضی از خیابانهای تهران گروههایی پیدا شدند -البتّه عدّهی زیادی نبودند، عدّهی کمی بودند- صریحاً علیه نظام حرف زدند. مشکل عمدهای که پیش آمد، از ناحیهی فاصله نگذاشتنِ میان یک گروهی با اینها بود؛ باید فاصله را اعلام میکردند، نکردند، [لذا] مشکلات بعدی پیش آمد. وقتی شما میبینید که عدّهای با اساس نظام شما، با اساس انقلاب شما، با اساس باور و دین شما بنای مخالفت و بنای کارشکنی و اذیّت کردن دارند، باید فاصلهی خودتان را با اینها مشخّص کنید و اعلام بکنید که با اینها فاصله دارید؛ این یک چیز لازمی است. بخصوص ما مسئولین در این زمینه بایستی خیلی جدّی و کوشا باشیم. اگر این [طور] شد، آنوقت اتّحاد و انسجام ملّی معنا پیدا میکند و تحقّق پیدا میکند.۱۳۹۶/۰۳/۲۲
بیانات در دیدار مسئولان نظام
نفوذ دشمن
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️جنگ نرم در کلام رهبرفرزانه انقلاب
جنگ نرم
مرحلهی دیگری از مقابله و معارضهی آنها، عبارت بود از حملهی نرم. حملهی نرم یک نوعش همین چیزهایی است که مشاهده کردید: تحریم اقتصادی، تبلیغات اغواگر و امثال اینها. اینها کارهایی است که دشمن از روز اوّل شروع کرد و ادامه داد؛ به خیال خودشان تحریمهای فلجکنندهای را نسبت به جمهوری اسلامی اعمال کردند؛ این هم اثر نکرد؛ این هم نتوانست؛ آنها میخواستند جمهوری اسلامی را با این تحریمها و با این محاصرهی اقتصادی فلج کنند، [ولی] جمهوری اسلامی فلج نشد. در همان دوران تحریم، کارهای بزرگی انجام گرفت؛ بنده در یک گزارشی خواندم از قول یک ژنرال وابسته به رژیم صهیونیستی که همان وقت در مجلّات خارجی منتشر شده بود؛ گفته بود من با ایران دشمنم، ایران را دوست نمیدارم امّا تحسین میکنم؛ اینها توانستند در عین تحریم فلان موشک را -یک موشکی آنوقت تازه آزمایش شده بود و اینها با ماهواره و امثال آن ردگیری کرده بودند و فهمیده بودند- به وجود بیاورند؛ من تحسین میکنم! در عین تحریم، در حال تحریم، بدون کمک دیگران و با فشارهای اقتصادی [این کارها شد]. یکی از [موارد] جنگ نرمی که انجام دادند، زدن عقبههای جمهوری اسلامی در برخی از کشورهای دیگر بود؛ که مجموعههایی را که جزو عقبههای جمهوری اسلامی محسوب میشدند و عمق راهبردی جمهوری اسلامی محسوب میشدند، تارومار کردند و در خیلی از کشورها زدند؛ یا تارومار کردند یا بالاخره به آنها ضربه زدند؛ این هم اثری نکرد و نتوانست؛ اینها هیچکدام راه به جایی نبرد. پس هم جنگ سختشان شکست خورد، هم جنگ نرمشان.
آنچه در مرحلهی سوّم دارد انجام میگیرد -که مال امروز هم نیست، چند سال است که شروع شده، سالها است که شروع شده منتها روزبهروز توسعه پیدا کرده- جنگ نرم از نوع دیگر است؛ این است که خیلی خطرناک است، این آن چیزی است که بنده مکرّر در مکرّر تذکّر میدهم به مسئولان مختلف و به جهات مختلف؛ و آن عبارت است از نفوذ در مراکز تصمیمسازی و تصمیمگیری؛ آن عبارت است از نفوذ برای تغییر باورهای مردم؛ آن عبارت است از نفوذ برای تغییر محاسبات. ما که مسئول هستیم و نشستهایم اینجا، یک محاسبهای داریم برای کارهای خودمان، یک محاسبهای میکنیم؛ این محاسبه نتیجهاش این میشود که اینجور موضع بگیریم؛ اگر محاسبهی ما را توانستند تغییر بدهند، موضعگیری ما تغییر پیدا خواهد کرد. یکی از کارهای اساسی آنها این است: تغییر محاسبهها در مسئولین؛ تغییر باورها در مردم؛ تغییر در مراکز تصمیمسازی و تصمیمگیری، مجموعههایی که تصمیمسازی میکنند و تصمیمگیری میکنند. این آن کار خطرناکی است که تهاجم به مبانی انقلاب در آن هست، تهاجم به بنیانهای حافظ و محافظ هست؛ به سپاه حمله میکنند، حملهی تبلیغاتی؛ به شورای نگهبان حمله میکنند؛ به نیروهای مؤمن و جوانهای مؤمنِ حزباللّهی حمله میکنند؛ الان رادیوهای بیگانه و تلویزیونهای بیگانه و تبلیغات بیگانه پُر است از این حرفها؛ من نمیدانم شما آقایان محترم چقدر دسترسی دارید، چقدر میبینید؛ بخصوص با این ابزارهای جدید ارتباطاتی که به وجود آمده، دائم دارند روی این زمینهها کار میکنند برای اینکه مخاطبین خودشان را به این نتیجه برسانند. به روحانیّون انقلابی حمله میکنند؛ روحانی انقلابی را با عناوین گوناگون، [مثل] آخوند حاکمیّتی و امثال آن، میکوبند. در یک کلمه: تلاش در این جنگ نرم، زمینهسازی برای تهی شدن نظام از عناصر قدرت است؛ میخواهند کاری کنند که نظام اسلامی از عناصری که در درون او است و مایهی اقتدار او است، تهی بشود و خالی بشود. وقتی ضعیف شد، وقتی عناصر قدرت در او نبود، وقتی اقتدار نبود، دیگر از بین بردنش و کشاندنش به این سَمت و به آن سَمت، کار مشکلی برای ابرقدرتها نخواهد بود؛ میخواهند او را وادار کنند به تبعیّت.۱۳۹۵/۰۳/۰۶
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️دشمن شناسی درکلام رهبرفرزانه انقلاب
دشمن شناسی
ببینید دشمن به کجاها کار دارد؛ فقط مسئلهی اقتصاد نیست، فقط مسئلهی فرهنگ نیست، فقط مسئلهی باورهای انقلابی و دینی نیست، حتّی به انتخاباتش [کار دارد]؛ نمیخواهند این ظاهره و پدیدهی شرکت مردم به نام دین، در پای صندوق رأی و در خدمت انتخاب تثبیت بشود؛ همیشه ضدّ این را تبلیغ کردهاند، همیشه گفتهاند که دین با انتخابات و با آزادی و با دموکراسی و با این چیزها مخالف است؛ حالا [چطور] ببینند که دین مظهر کامل یک مردمسالاری همهجانبه است که بعضی از خارجیها هم اعتراف کردند. ما در طول این ۴۱ سال، ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشتهایم؛ کجای دنیا این همه به مردمسالاری اهتمام میورزند؟ به این هم کار دارند؛ دشمن به همه چیز کار دارد. دشمن را بشناسیم، حواسمان جمع باشد، «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛(۱) اگر شما در سنگر، در مقابل دشمن خوابت ببرد، معنایش این نیست که دشمن هم خوابش برده؛ او ممکن است بیدار باشد؛ کما اینکه همین جور هم هست. هزاران نفر را میگذارند برای پیگیری مسائل گوناگون ایران؛ ما بایستی میلیونها نفر آماده باشیم برای اینکه، هم دفاع کنیم، هم ضربه بزنیم؛ ما هم باید متقابلاً به آنها حمله کنیم؛ چه تبلیغاتی و چه انواع و اقسام کارهایی که از دست یک ملّت انقلابی برمیآید.۱۳۹۸/۱۲/۰۴
بیانات در ابتدای جلسه درس خارج فقه و تشکر از حضور ملت ایران در انتخابات
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️ *تیتر جالب روزنامه رسالت برای ثبت نامهای انتخابات*
🔹 روزنامه رسالت در تیتری حمایت آمیز از یکی از کاندیداها این تیتر را انتخاب کرد؛ رئیسی برای جمهور
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95