خروج ارزهای مسافرتی 💰
به همین سادگی، به همین خوشمزگی 🤩
کاری از: روح اله طهماسبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
۱۰ راهبرد(۱)
با برگزاری هر انتخاباتی و راهیابی افراد جدید به حوزههای مسئولیت در سطوح راهبردی با رأی مردم، به طور قطع نور امید بیشتری در دل و ذهن رأیدهندگان و مردم برای حل مشکلات کشور و ملت ایجاد میشود[...]
پایگاه بصیرت / یدالله جوانی/ گروه سیاسی
با برگزاری هر انتخاباتی و راهیابی افراد جدید به حوزههای مسئولیت در سطوح راهبردی با رأی مردم، به طور قطع نور امید بیشتری در دل و ذهن رأیدهندگان و مردم برای حل مشکلات کشور و ملت ایجاد میشود. با انتخابات ۱۱ اسفند، مردم اکثریت ساکنان بهارستان ۱۲ را انتخاب کردند و مابقی را هم از میان راهیافتگان به دور دوم انتخاب خواهند کرد.
مردم کار خود را به درستی انجام دادند و اکنون منتخبان مردم هستند که باید با رفتاری حکیمانه به مطالبات و انتظارات مردم پاسخی شایسته دهند. هر انتخاباتی با هر نوع انتخابی از سوی مردم، امری مبارک و شیرین است. اکنون هنر منتخبان ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲، حفظ این شیرینی و افزودن به آن، با ارتقای کارآمدی مجلس دوازدهم است. کارآمدی مجلس شورای اسلامی، با وضع قوانین درست و بهنگام و متناسب با نیازها، اصلاح قوانین نادرست گذشته، نظارت عالمانه و منصفانه بر روند اجرای قوانین و اعمال دیگر صلاحیتهای مشخص شده در قانون برای مجلس و نمایندگان تحقق پیدا میکند.
بدون تردید، اگر همه نمایندگان، بر این باور باشند که برای این دوره چهار ساله، در پیشگاه خداوند متعال و ملت ایران مسئولیت سنگینی بر دوش دارند و روزی باید نسبت به لحظه لحظههای این دوران زودگذر پاسخگو باشند، از هم اکنون برای چگونگی استفاده از این لحظهها و ارتقای کارآمدی مجلس، با نگاهی عالمانه و واقعبینانه، برنامهریزی میکنند.
اما نکته مهم و راهبردی در این موضوع پیش از هر اقدام از سوی نمایندگان منتخب و محترم، شناخت آفات اصلی نابودکننده این شیرینی مجلس جدید و خاموشکننده نورهای امید در دلهای رأیدهندگان و مردم است. اگر بپذیریم هر مجموعهای آفاتی دارد که در صورت غفلت از آن، مجموعه را ناکارآمد میکند و مجلس دوازدهم نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ بنابراین بر تکتک نمایندگان منتخب محترم، واجب است با این آفات آشنا شده، به شکل فردی و جمعی برای از بین بردن این آفات کوشش کنند.
بسیار روشن و واضح است که در این میان، افراد و مجموعههایی در داخل و از خارج کشور، تمرکز راهبردی بر قوتبخشی به آفات برای ناکارآمد کردن مجلس خواهند داشت. اینها همان جماعتی هستند که حدود یک سال اخیر، تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات انجام دادند. بنابراین، کار نمایندگان محترم مجلس جدید برای مبارزه با آفات و عوامل ناکارآمدساز بهارستان ۱۲ دشوار است.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی که از ابتدای سال، با شناخت دقیق نقشههای دشمن برای انتخابات ۱۱ اسفند، با اعلام چهار راهبرد «امنیت»، «سلامت»، «رقابت» و «مشارکت»، توطئههای طراحی شده علیه کشور عزیزمان را خنثی کردند، پس از برگزاری انتخابات نیز دوراندیشانه با آسیبشناسی بهنگام از مجلس جدید، برای کارآمدی مجلس دوازدهم، با توصیههای راهبردی به منتخبان، اصلیترین آفتی که میتواند مجلس را درگیر حاشیههای بیفایده و دشمن شادکن کند، متذكر شده و فرمودند:
«آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمن پسند است؛ شیرینی مجلس جدید را این جور چیزها از بین میبرد. باید خیلی مراقبت کرد، باید خیلی مراقبت کرد.»
رهبر معظم انقلاب با این هشدار مبتنی بر آسیبشناسی مجلس جدید و مبتنی بر تجارب ۴۵ ساله، در ادامه بیانات خود افزودند: «اگر نمایندگان این مهم را مراقبت نکنند، هم کام ملت تلخ میشود و هم فضای سیاسی کشور، فضای تلخی میشود و در نهایت هم، مجلس از کارایی میافتد.»
بنابراین، لازم است همه منتخبان به این نکته کلیدی توجه کنند که تمامی کوشش آنان در راستای افزایش کارآمدی مجلس دوازدهم باشد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
۱۰ راهبرد(۲)
بر مبنای همین نگاه و رویکرد، راهبردهای زیر از سوی نمایندگان محترم برای حفظ شیرینی مجلس جدید و افزایش کارایی آن، میتواند مورد توجه قرار گیرد.
۱ـ افزایش مراقبتها از افتادن در تله بداخلاقیها و راه انداختن دعواهای دشمن شادکن و اختلافبرانگیز و ارتقای تقوای سیاسی فردی و جمعی نمایندگان با تأکید بر پرهیز از دروغگویی، تهمت زدن و افترا به دیگران؛
۲- تقویت نگاههای فردی و جمعی نمایندگان بر ارائه ایده و طرح برای حل مشکلات کشور عزیزمان ایران، به ویژه حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم؛
۳- ارتقای بصیرت فردی و جمعی نسبت به نقشههای دشمن علیه نظام و انقلاب اسلامی؛
۴- افزایش توجه به منافع ملی و در رأس آن امنیت ملی با توجه به تحولات منطقه؛
۵- تقویت همکاری با دولت برای حل مشکلات کشور، به ویژه مشکلات اقتصادی؛
۶- افزایش همکاری با قوه قضائیه برای مبارزه واقعی و جدی با اژدهای هفت سر فساد؛
۷- تقویت مرکز پژوهشهای مجلس برای ریشهیابی دقیق از مشکلات با هدف اتخاذ راه حلهای درست در حوزه قانونگذاری؛
۸- پرهیز از گرفتار شدن در امور سطحی، شعاری و بیفایده؛
۹- ارتقای نگاه نمایندگان به نخبگان حوزههای انتخابیه به منزله اتاقهای فکر و هیئتهای اندیشهورز برای امور نمایندگی؛
۱۰- افزایش ارتباط مستمر با مردم برای جهاد تبیین در فضای جنگ شناختی و آشنایی با مشکلات آنان.
به طور قطع توجه به راهبردهای دهگانه وتلاش برای جستوجوی راههای عملیاتی کردن این راهبردها و اهتمام جدی برای عمل به راهکارهای مناسب، میتواند یک مجلس در تراز انقلاب اسلامی را شکل دهد.
انشاءالله
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
رویدادها و تحلیلها
اسلام هراسي و راهكارهاي رسانهاي مقابله با آن 1. مفهوم اسلامهراسي قسمت سوم از بين اين سه انگاره، اس
اسلام هراسي و راهكارهاي رسانهاي مقابله با آن
1. مفهوم اسلامهراسي
قسمت چهارم
اسلامستيزي ابزاري براي ادغامكردن اقليت مسلمان است و اسلامهراسي حركتي ضدتبليغي عليه مسلمانان است كه بايد هردو را متمايز دانست. درواقع اسلامستيزي ميتواند به كاهش انگيزه و علاقه مسلمانان به رعايت آداب و احكام اسلامي و درنتيجه ادغام در جامعه غربي منجر شود. خصومت اسلامهراسي در تعرض به زنان مسلمان به اين منجر شد كه از اظهار افتخار در مورد «مسلمانبودن» خود در عرصه عمومي با توجه به پيشبيني تبعيض يا خشونت احتمالي ضدمسلمانان، ابراز تأسف كنند. ترس از تجربه مجدد اين تبعيضها يا خشونت، آنها را وادار ميكند تحركات جديد و رفتارهاي روزمره مطابق با هنجارهاي جامعهاي كه در آن هستند، ايجاد كنند و توسعه دهند. (Najib, Hopkins,2019,p109)
غرب عمدتاً وجود اسلامستيزي را ميپذيرد و براي كنترل آن تلاشهايي را دستكم در ظاهر انجام ميدهد، اما اسلامهراسي را بهعنوان يك استراتژي سياسي، گفتاري يا تبليغي نميپذيرد. درواقع آنها اسلام را در ذات خود هراسناك ميدانند و نيازي به تبليغي مضاعف بر آن نميبينند؛ يعني آنچه آنها در قالب اسلامهراسي بهمعناي خاص آن انجام ميدهند به گمانشان نشاندادن ماهيت و هويت اسلام است و از نظر ما، تبليغ عليه اسلام با محوريت ايجاد هراس از اسلام است. درواقع وضعيت موحش جديد در جريانات افراطگراي اسلامي در اين چهارچوب بهمثابه پاشيدن دمل چركين است.
چهبسا ماجرا اين است كه سياست غربي، مردم را از ابراز نفرت به اين دمل چركين منع ميكند، اما مدام برنامههايي در راستاي وخيمشدن وضعيت مسلمانان انجام ميدهد.
تحديد معناي اسلامهراسي، با جامعديدن اين مسئله منافاتي نداشته و اسلامهراسي بهمعناي يك كليت ميتواند از منظر اين تعريف بررسي شود. يكي از روشهاي آن، درنظرگرفتن اسلامستيزي بهعنوان نتايج اسلامهراسي و بعضاً شواهد آن است و البته نفرت و دگرسازي مسلمانان در چهارچوب شرقشناسي نيز خاستگاه اسلامهراسي است. نتايج مترتب بر اسلامهراسي ميتواند آن را بازتوليد كند؛ يعني اين جريان مانع ميشود كه مسلمانان بهطور بايسته و شايسته در مـباحثات و همانديشيهاي اخلاقي جامعه مشاركت داده شوند. (ساجد، 1390، ص33)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞تواشیح معروف ماه رمضان،
‼️با سبک جدید و متفاوت
🔸اَسماءُ الحُسنی ۲
🌀با اجرای همزمان قاریان نوجوان و بزرگسال:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📽تصویر برداری شده در:
🏡خانه خاطره انگیز "سريال قصه های مجید"
📺مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت:
🌐 aparat.com/v/qrH9x
📲 @tasnim_esf
#ماه_رمضان
#رمضان
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢بداخلاقی ممنوع!
🔹انتخابات و رقابتها به پایان رسید. مجلس جدید میتواند یک مجرا و منفذ جدید به منظور ریلگذاری برای رفع مشکلات باشد. این نکته از آن رو اهمیت دارد که بدانیم در برخی نظرسنجیهای ایام انتخابات با این مسئله مواجه بودیم که ۸۶ درصد مردم مسئله اول خود را مشکلات معیشتی برشمرده بودند. به عبارت دیگر، یکی از مقدمات تشکیل مجلس شورای اسلامی آینده با شاخص «رفع مشکلات معیشتی مردم» همراه شده و یکی از الزامات دستیابی به پیشرفت و حل مشکلات مردم پرهیز از دست به یقه شدن است.
🔸با وجود کثرت چهرههای مجرب، پیشینه برخی نمایندگان راه یافته به مجلس و رفتار برخی از آنها در این ایام موجب هشدارهایی از سوی کارشناسان شد که اگر در بر پاشنه این عده قلیل بچرخد، در آینده با مجلس چالشی و گفتوگوهای رفت و برگشتی یا به عبارتی دعواهای پینگ پنگی مواجه خواهیم شد.
🔹شاید بر همین اساس بود که روز چهارشنبه هفته گذشته و در دیدار با خبرگان، رهبر معظم انقلاب اسلامی مجلس جدید را از بد اخلاقی تحذیر داشته و فرمودند: «آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند است؛ شیرینی مجلس جدید را اینجور چیزها از بین میبرد. باید خیلی مراقبت کرد؛ باید خیلی مراقبت کرد. برادران و خواهران در مجلس جدیدی که حالا اندکی بعد تشکیل خواهد شد و حضور دارند، بایستی مراقبت کنند که نگذارند شیرینی تشکیل مجلس جدید از بین برود و کامها تلخ بشود. اگر چنانچه این مراعات را نکنند، اولین اثرش این است که کام ملّت تلخ میشود، فضای سیاسی کشور، فضای تلخی میشود؛ در حالی که فضای سیاسی با انتخابات و تشکیل مجلس جدید و آمدن افراد جدید و مانند اینها قهراً یک فضای باطراوتی است، این از بین میرود؛ اولین اثرش این است.»
🔸در مجلس جدید به جای دعوا و دست به یقه شدن باید بر دو اصل عملی تأکید کرد؛ اصل اول تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم است. مجلس هر چند ساختار اجرایی نیست؛ اما به عنوان قانونگذار و به منزله ناظر میتواند پیش برنده این امر مهم باشد. نکته دوم سر لوحه قرار دادن موضوع تحول است؛ از یاد نبریم که سال هاست رهبری موضوع تحول در برخی ساختارها، مانند ساختار بودجه را مطالبه میکنند که تا حدودی بر زمین مانده است. بهترین دستورالعمل برای کمک به اجرای این دو وظیفه مهم، برنامه هفتم است. امیدواریم که این سند راهبردی مورد بیمهری نمایندگان این دوره از مجلس قرار نگیرد.
#حرفروز
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✨ بشارت امام خمینی (ره) در مورد فتح فلسطین
⛅️ بشارت بیست و ششم ظهور
امام خمینی (ره):
❇️ جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت.
⬅️ صحیفه نور، جلد ۲۱، صفحه ۹۴
🗓 تاریخ: ۱۳۶۷/۱۲/۰۳
پیام امام خمینى (ره) خطاب به مراجع اسلام، روحانیون سراسر کشور و... در مورد استراتژى آینده انقلاب و حکومت اسلامى
🏷 #امام_زمان (عج) #فلسطین #امام_خمینی (ره)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✨ بشارت امام خمینی (ره) در مورد فتح فلسطین
⛅️ بشارت بیست و ششم ظهور
امام خمینی (ره):
❇️ جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت.
⬅️ صحیفه نور، جلد ۲۱، صفحه ۹۴
🗓 تاریخ: ۱۳۶۷/۱۲/۰۳
پیام امام خمینى (ره) خطاب به مراجع اسلام، روحانیون سراسر کشور و... در مورد استراتژى آینده انقلاب و حکومت اسلامى
🏷 #امام_زمان (عج) #فلسطین #امام_خمینی (ره)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
هو النّبأ العظيم
(منابع تحلیل) يعنى خبر بزرگ و مهمّ، كه در آيۀ عَمَّ يَتَسٰاءَلُونَ عَنِ اَلنَّبَإِ اَلْعَظِيمِ 1آمده است. غير از مفهوم آنكه رستاخيز و روز قيامت است، در روايات متعدّدى بر وجود امام على عليه السّلام تأويل شده است. امام باقر عليه السّلام فرموده: آنچه مردم دربارۀ آن از يكديگر مىپرسند، دربارۀ حضرت على عليه السّلام است و آن حضرت مىفرمود: خداوند را آيت و نشانهاى بزرگتر از من و خبرى عظيمتر از من نيست: «ما للّه آية هى أكبر منّى و لا للّه من نباء أعظم منّى» . 2علامۀ مجلسى روايات مربوط به آن را با عنوان «باب انّه عليه السّلام النبأ العظيم و الآية الكبرى» 3آورده كه مضمون اين روايات آن است كه مردم دربارۀ اين خبر بزرگ (ولايت على عليه السّلام) با هم گفتگو و از هم سؤال مىكنند و دربارۀ آن اختلاف دارند، برخى به ولايتش ايمان دارند، برخى هم منكر آنند. در سخنى حضرت على عليه السّلام در جنگ صفين به يكى از شاميان كه به نبرد او آمده بود فرمود: «أنا و اللّه النّبأ العظيم الّذى فيه اختلفتم و على ولايتى تنازعتم و عن ولايتى رجعتم بعد ما قبلتم. . .» 4. پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله هم خطاب به حضرت على عليه السّلام فرموده بود: «يا علىّ. . . و أنت النّبأ العظيم و أنت الصّراط المستقيم.» 5
هو النّبأ العظيم و فلك نوح و باب اللّه، و انقطع الخطاب
-على عليه السّلام در قرآن، على عليه السّلام و قرآن، فضايل على عليه السّلام.
1) 2. سورۀ نبأ، آيه 1 و 2.
2) 3. كافى، ج 1 ص 207.
3) 4. بحار الأنوار، ج 36 ص 1.
4) 5. همان، ص 3.
5) 6. همان، ص 4.عهد عتیق منبع علت نام گذاری یهود
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصمیمات کلیدی رهبر انقلاب در سه دهه اخیر و رساندن ایران به ساحل امن از کوران حوادث
تحلیل امین جهانشاهی نسب
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
حواس همه به اتاق جنگ دشمن هست؟ (۱)
۱)پایان سال شمسی و شروع سال جدید، با ماه مبارک رمضان مقارن شده است. فعالان اقتصادی و تاجران و کاسبان کار بلد، پایان سال که میرسد، مینشینند و حساب کتاب میکنند. کاسبان خداشناس، غیر از محاسبه سود و زیان، به ادای دین و امانت هم میپردازند. ماه مبارک رمضان هم اینگونه است. بندگان متذکر خدا، روزها و هفتهها پیش از ورود به ضیافت الهی، به محاسبه کارنامه خود، شکرگزاری موفقیتها، و تدارک برای جبران قصور و تقصیرها میپردازند. پیشرفت سعادتمندانه اینگونه حاصل میشود.
۲) رهبر حکیم انقلاب، ۱۶ فروردين ۱۳۸۹ در ديدار نوروزي، مسئولان را به اصل مسئولیت توجه دادند و فرمودند: «از لحظه لحظه روزهاي مسئوليت من و شما سؤال خواهد شد.. از ما سؤال مي كنند در فلان قضيه، مسئوليتتان چه بود؟ جزئيات مسئوليت را بايد بدانيد. اگر ندانيم، سؤال ميكنند كه چرا نمیدانستي مسئوليت اين است؟ چطور غفلت كردي؟ وقتي كه بدانيم، حالا اين مسئوليت را چطور ادا كرديد؟ طول ميكشد تا شرح بدهيم، تا بيان كنيم، تا عذر بياوريم و همه بدهكاريم». ایشان همچنین ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در جلسه آسیبهای اجتماعی تذکر دادند: «اهمیت کار را، بزرگی مسئولیت را، خطرات ناشی از آن را آدم توجه بکند، آن وقت میفهمد که چقدر باید تلاش کرد و شب و روز نشناخت. چگونه یک مسئول یا یک عنصر مؤمن و انقلابی میتواند این کار بلندمدت را شبانه روزی و با تمام وجود پی بگیرد و خسته نشود؟ وقتی که حس کند خود او، جزئی از آن خانواده است و مشکل مردم، مشکل اوست. ما باید مردم را عائله خودمان بدانیم. ما مسئولین کشوریم دیگر... این ملت، این کشور، این مرزها، این فضای زندگی، عائله ماست. در واقع باید اهتماممان به وضعیت مردم، مثل اهتمام به داخل خانواده خودمان باشد».
۳) از معیشت مردم، تا اخلاق و فرهنگ و معنویت و ایمان آنها، و از امنیت شهرها تا امنیت مرزها، همچنان که موضوع مسئولیت مسئولان و نخبگان است، مورد دستدرازی زیادهخواهان و امتیازطلبان و اشرار و دشمنان هم هست. هر کس که در این کشور مسئول است (و به یک معنا، فرد فاقد مسئولیت نداریم) باید مسئولیت عمومی و حاکمیتی خویش و لوازم آن را بشناسد، لوازمش را تدارک کند و به رفع موانع اهتمام ورزد مسئولیتهای حاکمیتی، متوجه عموم نخبگان به ویژه مدعیان حزباللهی بودن و انقلابیگری هم هست. امیر مؤمنان(ع) بارها، مدیران و نیروهای کاهل نسبت به دستدرازی دشمنان و بدخواهان را مذمت کرد و از جمله در نامه ۶۲ نهج البلاغه نهیب زد: «اَلا تَرَونَ اِلی اَطرافِکُم قَد اِنتَقَصَت... آیا نمیبینید مرزها (قلمرو) شما کاسته میشود و سرزمینهایتان را اشغال میکنند؟ خدا شما را بیامرزد؛ برای جنگ با دشمن حرکت کنید، در خانه نمانید، که به ذلت بازگشته، پستترینها نصیب شما گردد». مرز در نگاه اول، مرز سرزمینی است و باید برای تامین امنیت آن جانفشانی کرد؛ اما منحصر در مرز زمینی و هوائی و دریایی نیست. اقتصاد و سیاست و فرهنگ و تعلیم و تربیت و رسانه و فضای حقیقی و مجازی، همگی مرز ماست و باید نسبت به تمامیت آن، غیرت ورزید
۴) علی ابن ابیطالب(ع)، پهلوانی است که سرنوشت جنگ پیچیده احزاب را تغییر داد و این آیه شریفه درباره ضربت بینظیر او نازل شد: «وَ رَدَّ الله الَّذينَ كَفَروا بِغيظهم لم يَنالوا خَيرا وَ كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ». خداوند، مؤمنان را به واسطه آن اقدام بهنگام، از جنگ بینیاز کرد، چون پیامبر (ص) آن روز، علی(ع) را در رکاب خویش داشت. اما امیرمؤمنان(ع) -پهلوان بدر و خندق و خیبر- در دوران حکومت، به برخی صاحبان منصب یا نفوذ مبتلا شد که نیرنگهای دشمن را نمیدیدند -یا نمیخواستند ببیند- و در تراز نقشه دشمن، طراحی و اقدام نمیکردند. حضرت در این باره، در خطبه ۳۴ نهجالبلاغه هشدار داد: «... تُكَادُونَ وَ لَا تَكِيدُونَ وَ تُنْتَقَصُ أَطْرَافُكُمْ فَلَا تَمْتَعِضُونَ... به خدا سوگند، آتشافروزان بدى براى جنگ هستيد. برای شما نقشه میکشند و شما نقشه نمیکشید. و سرزمين شما را تصرف میکنند و از مرزها (قلمرو) شما کاسته میشود، و ناراحت نمىشويد. دشمن از شما چشم برنمیدارد و شما در غفلت غوطهور هستيد. به خدا سوگند كسانى كه همدیگر را به جای یاری خوار كنند، مغلوب میشوند... به خدا سوگند كسى كه به دشمن فرصت بدهد...، سخت زبون است، و قلب او، ناتوان و درمانده».
۵) بیتردید، دشمنان خارجی و پایوران داخلی آنها، در اجرای پروژه بزرگشان علیه انتخابات، شکست بزرگی خوردند و این شکست، حاصل موقعیتشناسی و احساس مسئولیت مردم، با وجود همه مشکلات و نارساییهای موجود است. در واقع، همه کسانی که با وجود گلایههای جدی پای صندوق آمدند، در برابر یک سال تدارک عملیاتی و آتشبار ترکیبی دشمن، حماسهای بزرگ آفریدند
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
حواس همه به اتاق جنگ دشمن هست؟ (۲)
دشمنان در عین ناکامی، کوشیدند زخمی بر پیکر اقتدار ایران بزنند؛ به واسطه خیانت نابرادرانی که خود را ایرانی وانمود میکنند اما در مسیر تحریف و تخریب و یاسآفرینی قدم برمیدارند. عملیات شکستخورده دشمن، ادامه شکست آنها در آشوب افکنی پاییز ۱۴۰۱ بود. آنچه دشمنان منهزم را بیشتر به عملیات جدید ترغیب کرد، شکست سنگین و بیسابقهای است که در جریان عملیات طوفانالاقصی، از مقاومت مظلوم فلسطین (و لبنان و یمن و عراق) متحمل شده و پس از پنج ماه، هنوز هم نتوانستهاند جبران کنند. هر چند عملیات طوفانالاقصی صد در صد فلسطینی بود و مقامات آمریکا و اسرائیل به آن اذعان کردند، اما دشمنان، ایران مقتدر و الهامبخش را علت اصلی شکستهای پیاپی خود میدانند.
۶) چند نمونه از اعترافات آمریکایی و صهیونیستی در همین چند روز اخیر را مرور کنید: «آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل به جای پیروزی کامل بر حماس، خوار و ذلیل شد». «ایدو دیسنچک، سردبیر سابق روزنامه معاریو: رفتار اسرائیل از ۷ اکتبر، نشاندهنده یک روند برای رسیدن به نتیجهای بسیار دردناک است. نه حماس فرو خواهد پاشید و نه ما در جنگ پیروز میشویم». «روزنامه هاآرتص: پس از ۱۵۰ روز جنگ، زمان آن فرارسیده که صادقانه از خود بپرسیم آیا اکنون وضعیت بهتری نسبت به ۶ اکتبر داریم؟ آیا امنتر هستیم یا بازدارندگی بیشتری داریم؟ اسرائیل هرگز تا به این حد مطرود و منفور نبوده است». «هاآرتص: اسرائیل با زمامداران فعلی، آخرین لحظات عمرش را سپری میکند». «روزنامه یدیعوت آحارونوت: اسرائیل، بازنده جبهه شمال در مقابل معادلهای است که حزبالله ایجاد کرده است». « نشریه آمریکایی آتلانتیک: ایجاد بازدارندگی مقابل عملیات دریایی نیروهای یمنی، تقریبا غیرممکن شده است». «فرید زکریا تحلیلگر و مجری شبکه CNN: یمنیها توانستهاند با حملات آتشین، عبور کشتیهای کانتینری از کانال سوئز را تا حدود ۷۲ درصد کاهش دهند. اگر آمریکا نمیتواند یک بازیگر فرعی را از رفتار مخرب در دریای سرخ بازدارد، چه شانسی در برابر چین و روسیه دارد؟». «نشریه گیت استون: آمریکا در حال باختن جنگ به حوثیهاست».
۷) افزایشِ طراحیهای آمریکا و اسرائیل علیه ایران قدرتمند، اتفاقی قابل پیشبینی طی چند دهه گذشته به ویژه سالهای اخیر بوده است و اگر برخی مدیران یا خواص، طراحیهای دشمن را ندیده و یا در مقابل آن تدارک نکردهاند، حتما کم گذاشتهاند، و این جدای از خیانتهایی است که در دهه اخیر اتفاق افتاد. شبکه مزدوران همکار سیا و موساد، از اواخر تابستان و ابتدای پاییز امسال، تحرکات برای بیثباتسازی بازار از طریق عملیات میدانی و رسانهای را شدت بخشید. آشوبافکنی در سالگرد اغتشاشات پاییز به طور مطلق شکست خورد. آنها با این وجود، فضاسازی سنگین برای برگزار نشدن انتخابات را به واسطه به خط کردن پایوران خود به اجرا گذاشتند. این عملیات شکستخورده که همچنان در حوزههای دیگر ادامه خواهد داشت، بر دو پایه اصلی استوار است؛ یکی استخدام سیاستمداران جاهطلب و منحرف که سابقه سواری دادن در فتنهها را دارند، و دوم، دامن زدن به دعواهای سیاسی میان طیفهای منسوب به انقلاب، از مسئولان گرفته تا فعالان سیاسی.
۸) در برابر این جنگ پیچیده باید ستاد چابک عملیاتی در سطح سه قوه و مجموعههای تابعه فعال شود که اطلاعات- عملیات شبانهروزی داشته باشد و در سطوح اقتصادی، رسانهای، سیاسی، اجرائی، قضائی و تقنینی، به طراحی عملیات تامینی و اصلاحی بپردازد. به تعبیر
رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان (۱۲ شهریور ۱۳۹۴): «در مقابل این جهتگیری های دشمنان -که دشمنان ما شب و روز نمیشناسند- ما هم بایستی شب و روز نشناسیم و همه آماده باشیم». شوراهای عالی، محترم و مغتنم هستند، اما جا دارد کارکرد آنها به سمت فعالیت چابکتر تحول پیدا کند.
این، مسئولیتی است که از بیانات مقتدای انقلاب فهمیده میشود؛ چنان که از جمله، چند سال قبل توجه دادند: «اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا... اینجا هم بایست ستاد مقابله با شرارت دشمن در مجموعه اقتصادی تشکیل بشود». هر تلاشی برای تثبیت و اصلاح و بهبود وضعیت، نیازمند راهبردنگاری، برنامهریزی، تاکتیک نگاری، اجرا و پایش دائمی است. به فعلیت رساندن هر ارادهای، نیازمند برنامهریزی پیگیر با دو شرط تدارک لوازم و زدودن موانع است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
حواس همه به اتاق جنگ دشمن هست؟ (۳)
۹) همدلی و انسجام میان آحاد ملت به ویژه خواص انقلابی، آماج بیشترین عملیات دشمنان است. دستهای تفرقهافکن، روی نقاط ضعف یا هیجانهای منفی افراد سرمایهگذاری میکنند. دشمن در بدترین وضعیت خود ظرف هشتاد سال گذشته، به هر گزینه ممکن برای ضربه زدن به ساخت درونی اقتدار ایران متوسل میشود و از لانه کردن میان شکافها دریغ نمیکند.
پادزهر نقشه مسموم اختلافافکنی، حسن ظن و تنازل برای تعامل و تعاون در مسیر حق است؛ همان که رهبر انقلاب، ۲۱ دیماه ۱۳۸۸ در دیدار فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس هشتم توجه دادند: «یک مطلب کلی را باید همیشه در نظر داشته باشیم و آن این است که توقع کم گذاشتن در کفه حق را از همه کس باید داشت؛ یعنی انسان نباید بیتوقعیاش بشود. انسان کامل
و بیعیب و نقصی که آدم هیچ راهی برای اشکال بر او نداشته باشد، پیدا نمیکنیم به جز معصومین. باید یک مقداری آماده بود برای آنچه که انسان آن را کوتاهی و جفا و بیوفایی بنامد. بالاخره واقعیت عالم این است. بالاخره این جور اشکالات را باید توقع داشت. یک مقداری باید تحمل کرد و الّا انسان اگر چنانچه با دیدن یک ناهنجاری در یک عملکردی در یک شخصی آن چنان به هم بریزد که دچار یأس و آشفتگی و افسردگی بشود، در این صورت کار نمیگذرد. بله این اشکال وجود دارد، اگر وجود نداشت بهتر بود. حالا که اشکال وجود دارد، ما چه کار باید بکنیم؟... اگر منکری میبینید نهی از منکر کنید، اگر چنانچه معروفی هست که بر زمین مانده امر به معروف کنید اما این موجب نشود که آدم، این منکر یا این نقطه منفی را بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند، یا فرض کنید که فاصله ایجاد شود، یا تعارض کند، یا تخریب کند؛ کما اینکه بعضیها همین جورند...
اولاً راه حمل بر صحت را به کلی و در مواردی نبندید... ثانیاً این مجموعه اصولگرا و انقلابی که امروز در مجلس هستند، حتیالمقدور نگذارید متشتت شود. این وحدت مهم است. البته ما در سطح کشور هم معتقد به وحدتیم. این را باید حفظ کرد، ولو با اغماضهایی. بعضی از اغماضها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان بکند، خوب بکند، ولی آدم باید ببیند حق چیست. یک جاهایی باید برخی اغماضها را برای یک مصلحت بزرگتری انجام داد که حالا در این مورد بحث ما، مصلحت، اتحاد و اتفاق و با هم بودن و یک حرف زدن و یکصدا داشتن و اینهاست».
محمد ایمانی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
📎 اعطای نشان فتح به فرماندهان کل ارتش و سپاه
🔹فرمانده کل قوا طی مراسمی نشان فتح را به سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش و سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه اعطا کردند.
🔹اعطای این نشان بهدلیل عملکرد آنان در ارتقای توان دفاعی و رزمی و قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح، انجام شد.
🔹نشان فتح، بهعنوان نماد عملیاتهای پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیاتها انتخاب شده است.
🔹این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم ایران تشکیل شده است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
30.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل ماجرای درمانگاهی در قم.
لطفا نشر دهید.👆
#روایت_صحیح
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 استاد شجاعی
🚨 یه وقت فکر نکنی که
«چون امام زمانت توی غیبته،
همه حقوقِ امام، از گردنِ تو ساقطه!»
نـــــــــــه ✋
❇️ همین امروز راهی به سمتـــش باز کن:
فردا خیـــلی دیــــــــره
📜 #امام_زمان (عج) #استاد_شجاعی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✍️هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان پ
#اعمال
💫 اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🔹 خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
📚 عیون اخبارالرضا علیهالسلام ج۲ ص۵۱
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💌شما
به نام خداوند منتظران حجت الله القائم
به: ابْنَ النَّبَإِ الْعَظِیمِ ( فرزند خبر بزرگ) عجل الله تعالی فرجه الشریف
از: امین جهانشاهی نسب کد۳۷
سلام آقای من من سالهاست که بی قایق دل به امواج دریای انتظار آمدنت زدهام و انتظار میکشم تا لحظهای با نسیم نفست مرا به ساحل دیدار چشمانت برسانی.
آقای من، ای فرزند کسی که در امّ الکتاب، نزد خدا، والا و حکیم است. ای فرزند آیات و نشانهها، کی میآیی؟ کی ما را به نگاه مجتبیات، به انوار کوثری زهراییات، به سکینه نگاه محمدیات، به شکیبایی زینبیات، به علمداری ابوالفضلیات، به قیام حسینیات، مهمان میکنی؟
آقا جان بیا تا ببینی چگونه اسرافیل صور را رها کرده و به شادمانه آمدنت دف میزند تا یوسف زهرا با ذوالفقار حیدر کرار مخلوقات خداوند را مسحور رقص شمشیر خود کند. تماشای رقصی چنان از شما میانه میدانم آرزوست. اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِیَ الْمَهْدِیَّ الْقائِمَ بِأَمْرِکَ
🌸💌🌸💌🌸
#نامه_خاص
#امام_زمان ارواحناله الفداء
#مناجات_با_منجی
🆔 https://eitaa.com/GORDANTAKNAFARE313
چرا مذاکرات دوماه اخیر به برقراری آتش بس در غزه منتهی نشد؟
در دو ماه اخیر با ابتکار قطر، مصر، ایالات متحده و فرانسه مذاکراتی به صورت غیرمستقیم میان رژیم صهیونیستی و حماس در جریان بود. هدف اصلی این مذاکرات دستیابی به یک آتش بس (دست کم کوتاه مدت) در طول ماه رمضان بود.
باوجود خوش بینی طرف های میانجی، اما مذاکرات بدون نتیجه شکست خورد. اصلی ترین اختلاف نظر میان دو طرف بر سر عدم وجود اراده واقعی در نزد کابینه نتانیاهو به منظور پایان دادن به جنگ در غزه بود.
حماس خواستار پایان قطعی جنگ و خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه به طور کامل بود، اما صهیونیستها ضمن مخالفت با پایان اشغالگری، تنها با توقف حملات خود برای شش هفته موافقت کردند.
«منصور براتی»، پژوهشگر
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
📷 تصاویری از هلال ماه رمضان بر فراز حرم حضرت عباس(ع)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi