🔸 انتصابات جدید در وزارت امور خارجه| علی باقری کنی معاون سیاسی و مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی شدند
🔹️با حکم وزیر امورخارجه، جناب آقایان علی باقری به عنوان معاون سیاسی، محمد فتحعلی به عنوان معاون اداری و مالی و مهدی صفری به عنوان معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه منصوب شدند.
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅به مردم خدمت کنید
🔹#امام_خمینی(ره): مبادا یک وقت یک کسی احتیاج به استاندار داشته باشد، نتواند او را ببیند. این همان طاغوت است که نمیگذارد این طور بشود
✅ضرورت محاکمه حسن روحانی
🔸با پایان یافتن دوره ریاست جمهوری حسن روحانی هر روز بخش جدیدی از جرم و جنایت وی برای مردم روشن می شود.
1. یکی از جنایت هایی که به مرگ ده ها هزار نفر از مردم بی گناه کشورمان انجامید تعلل در واردات واکسن کرونا بود وی با تیم غرب گرایش واردات واکسن را در گرو fatf قرار داده بود و چنین وانمود می کرد تنها راه چاره برای واکسینه شدن مردم، پذیرش الزامات fatf می باشد حقیقتی که در دولت آقای رییسی برملا شد واردات سنگین واکسن و افزایش واکسیناسیون تا حجم دو میلیون در روز دروغ آشکار آقای روحانی و دولت بی تدبیرش را بر همگان اشکار کرد و نشان داد که این جماعت برای جان مردم نیز ارزشی قایل نیستند بلکه جان مردم را در گروی اهداف سیاسی و امضا شدن سند ذلت بار fatfگرفته اند.
2. افزایش قیمت سیمان تا مرز 90 هزار تومان و آهن آلات و لوازم ساختمانی و در نتیجه افزایش قیمت مسکن و اجاره بها ضربه مهلک دیگری بود که بر پیکر مردم محروم وارد ساخت. این روزها در سایه تلاش دولت جدید قیمت سیمان به قبل از قطعی برق برگشت و به مرز 25 هزار تومان نزدیک شد. قیمت آهن آلات و دیگر لوازم ساختمانی نیز در حال کاهش است. با شروع ساخت و ساز مسکن و نهضت مسکن سازی انشاالله این مشکل نیز حل خواهد شد.
3. در عرصه فرهنگی نیز با عدم ابلاغ مصوبات فرهنگی از جمله ابلاغ ابطال سند ذلت بار 2030 در طول 6 سال گذشته ضربات سنگینی به دین و فرهنگ مردم وارد ساخته است. ابلاغ مصوبه ابطال سند 2030 از طریق رییس جمهور جدید برگ دیگری بر رسوایی دولت روحانی افزود. خارج کردن مصوبه مهندسی فرهنگی از اجرا به بهانه پژوهش بیشتر نیز جرم دیگری است که در پرونده وی ثبت شده است.
✍امیدواریم دستگاه قضایی بدون هرگونه مسامحه ای وی را به دادگاه فرابخواند و اثبات کند که در نظام جمهوری اسلامی بین صاحبان قدرت و مردم عادی تفاوتی وجود ندارد. براستی آیا این همه جرم و جنایت در اسلام حکمی ندارد؟!
#روانبخش
✅رشد ۸ درصدی رویا یا واقعیت؟؟؟
✳️در زمینه اقتصادی این سوال پیش می آید که با توجه به شرایط اقتصادی کشور آیا امکان یک دهه رشد اقتصادی ۸ درصدی امکانپذیر است؟
🔹حداقل تجربه کشورهای شرق آسیا وجود دارد که نه یک دهه، بلکه حداقل پنج دهه چنین رشد اقتصادی پایداری را با اصلاح ساختارهای اقتصاد تجربه کردهاند.
🔸بنابراین اگرچه مسیر آینده اقتصاد ایران پرچین و شکن است، اما با توجه به ظرفیتهای بالای اقتصاد ایران، هنوز امکان تغییر وضعیت موجود وجود دارد.
🔹بخش کشاورزی تنها بخشی از اقتصاد ایران است که طی دهه اخیر بهطور پایدار رشد کرده و کمتر تحت تاثیر تحریم یا بیماری کرونا قرار گرفته است. ارزش افزوده این بخش به قیمت ثابت سال ۹۰ طی این دهه حدود ۴۷ درصد رشد کرده است . این در حالی است که بهطور معمول همگام با توسعه اقتصادی کشورها و رشد بخشهای صنعتی و خدمات، روند تغییر سهم بخش کشاورزی از کل اقتصاد برای اکثر کشورها، کاهنده بوده است.
🔹از جمله شاخصهای بهبود مسیر رشد اقتصاد ایران میتوان به اصلاح وضعیت فعلی نظام بانکی، بهبود ساختار بودجهریزی، بهبود عملکرد نظام مالیاتی، ساماندهی شرکتهای دولتی، تقویت طبقه متوسط و کاهش فقر، آزادسازی اقتصادی، نهادینه کردن قوانین مناسب، تقویت بخش خصوصی، بهبود شاخصهای زیستمحیطی، بهبود شاخصهای شفافیت و پاسخگویی و مهمتر از همه اجماع بر سر حل مشکلات اساسی کشور اشاره کرد.
🔸دلایل متعددی موجب شد طی ۱۰سال اخیر تولید در کشور کاهش یابد و روند تولید ناخالص داخلی کشور نزولی شود. عمده این دلایل در عدم تصمیمگیری به موقع در اصلاح ساختار اقتصاد پیدا میشود. اگرچه عوامل خارجی نیز در حصول این نتیجه اثرگذار بوده است، اما ریشه اصلی مشکلات به مدیریت کجدار و مریز جنگ اقتصادی برمیگردد.
🔹جایی که دولت بهجای اصلاح واقعی ساختار اقتصاد، تنها به اصلاح ساختار اقتصادی بهصورت کاغذی اکتفا کرد و صرفا گزارشی از اصلاح ساختار اقتصاد ارائه کرد؛ بدون اینکه هیچ اصلاح واقعی اتفاق بیفتد. بهعنوان مثال، روند رشد هزینههای جاری دولت و همچنین افزایش بدهی بانکها به بانکمرکزی نشان میدهد اصلاح نظام بانکی و اصلاح ساختار بودجه، صرفا در حد گزارش کاغذی بوده است.
معمولا دولتها در سال اول شروع فعالیت، انگیزه زیادی برای انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد دارند. بنابراین اکنون زمان مناسبی برای انجام این اصلاحات است. چه خوب است که دولت شاخصهایی برای انجام این اصلاحات اقتصادی تعیین و میزان انجام آن را در هر سال اعلام کند.
🔸مهمترین نکتهای که میتواند ایجاد اصلاحات اقتصادی را امکانپذیر کند، تقدم تدریجیگرایی بر شوکدرمانی است. اصلاح ساختار اقتصادی باید تدریجی(نه شوکدرمانی) و آهسته و پیوسته انجام شود.
🔻آیا سپاه قدس در افغانستان موفق بوده؟!
🔹 مهمترین پرونده امنیتی جنوب شرق ایران در بیست سال گذشته، حضور آمریکا با ده ها پایگاه ها و تجهیزات پیشرفته و هزاران نیروی نظامی در مرزهای شرقی ایران بود.
🔸طبق یک ارزیابی انجام شده آمریکا در 20 سال گذشته روزانه 300 میلیون و سرجمع نزدیک به 2.5 تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است. این هزینه ها قرار بود خروجی آن نه به مهار ایران بلکه به تسلط کامل بر جمهوری اسلامی ختم شود. ایران با محوریت سپاه قدس، در واقع در یک مبارزه بیست ساله مداوم ، طراحیهای بسیار گران قیمت ضدامنیتی را در چند کیلومتری مرزهای خود با شکست رو به رو کرده است.
🔹چه کشوری غیر از ایران اراده سرپا نگه داشتن روند سیاسی و امنیتی ضدآمریکایی در افغانستان را داشته است؟ آیا پاکستان، عربستان، ترکیه، قطر و... در افغانستان اراده سیاسی و نظامی برای مقابله با آمریکا را داشته اند؟!
🔸 قطعا فقط نام یک کشور خارجی در اینباره می توان اسم برده شود و این ایران بود که در طول بیست سال گذشته همواره روند جهاد ضدآمریکایی در افغانستان را زنده نگه داشت و حتی برای فعالیت های سیاسی و امنیتی گروه های متضاد با خود نیز در محیط داخلی افغانستان جهت تاکتیکی و راهبردی درست و موثر در مواجه با آمریکا برای آنها ایجاد کرد؛ این مدیریت آنقدر موثر بوده است که عاقبت با فرار نظامیان آمریکا از افغانستان، نقطه عطفی بزرگتر از شکست آمریکا در ویتنام ایجاد شده است.
🔹افغانستان از بیش از سی سال قبل تاکنون بستری آماده برای پرورش گروه های متعدد تندرو جهادی، ضد شیعی و ایرانی بوده است. سرویس اطلاعاتی عربستان و پاکستان همواره تلاش می کردند که روند ضد شیعه را نه تنها درباره گروه های کوچک تکفیری، بلکه در گروه بزرگی همچون طالبان نیز پررنگ نگه دارند.
🔸امروز کارنامه سی ساله امنیتی نشان می دهد که ایران چگونه توانسته این روند را مدیریت کند و نه تنها طراحی های ضدامنیتی گروه های تروریستی را در اینباره خنثی کرده بلکه تعدیل های آشکاری نیز در برخی گروه ها درباره ایران و شیعه ایجاد کند و این خطوط قرمز را نیز همچنان معتبر نگه دارد.
🔹 آمریکا داعش را پس از متلاشی شدن سازمانی آن در سوریه، به افغانستان آورد تا از آنان برای رسیدن به اهداف محقق نشده امنیتی خود درباره ایران، اینبار در نزدیکی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی استفاده کند. داعشی که باید در افغانستان که به ظاهر زمینه های تکثیر و قدرت گرفتن آن از جامعه سوریه بیشتر است رشد انفجاری پیدا میکرد، ولی به سرعت زمینگیر شد.
🔸چه کسی داعش را در افغانستان زمین گیر کرد؟ در ظاهر برخی از گروه های افغانی این کار را کردند ولی متخصصین نظامی می دانند که داعش نوسازی شده در افغانستان تنها در یک فرآنید پیچیده اطلاعاتی و با مشارکت و مدیریت یک قدرت برتر نظامی بالاتر از توان گروه های موجود افغانی می توانست زمینگیر شود.
🔹 آمریکا با خروج خود از افغانستان تلاش کرد که محیط داخلی این کشور را وارد رقابت های نظامی داخلی و به خصوص درگیری های میان شیعیان و اهل سنت ایجاد کند و به تبع آن پای ایران را نیز به جنگ بی حاصل و پرهزینه باز کند.
🔸اما سپاه قدس با ظرافت، صبوری و اقتدار این طراحی اولیه را خنثی کرد و همچنان نیز با اشراف اطلاعاتی و تدابیر سیاسی در حال عبور دادن ایران از یک فتنه مذهبی بزرگ است. عبور از این فتنه بزرگ این روزها با برخی سمپاشی ها در افکار عمومی زیاد احساس نمی شود ولی بعدها درباره آن بیشتر سخن گفته خواهد شد.
🔹 جمهوری اسلامی ایران با دستور کار «انتقام سخت»، اخراج آمریکا در منطقه را شتاب داده و در افغانستان علائم تحقق و فعال بودن آن دیده می شود. در این میان شبح حضور سپاه قدس و سردار قاآنی که از او به عنوان متخصص ویژه افغانستان یاد می شود، بی شک غیرقابل انکار است.
✍مهدی جهان تیغی
🔴 کودتای واردات!
🔹ریچارد نفیو معمار تحریمها علیه ایران در دولت اوباما، در کتاب هنر تحریمها میگه ما واردات کالاهای ضروری و مواد اولیه رو برای ایران ممنوع کردیم، اما واردات کالاهای لوکس رو آزاد گذاشتیم تا هم حس تحریم و فاصله اجتماعی رو تو ذهن مردم ایجاد کنیم، هم منابع ارزی ایران رو کاهش بدیم!
⬅️ حالا بهتر میفهمیم چرا دولت روحانی کمر تولیدکنندگان گوشی ایرانی را با واردات نامحدود و بیحد گوشیهای خارجی آیفون و سامسونگ و... شکست‼️
هوادار #ساخت_ایران باشیم...
#⃣ #صیانت_از_اقتصاد
امارات اطلاعات ۹ میلیون خارجی مقیم کشورش را تحویل صهیونیست داد
🔹وبگاه مجهر الجزیره فاش کرد وزارت خارجه امارات اطلاعات بیش از ۹ میلیون خارجی مقیم این کشور را به همراه نامهای رسمی که به امضای مدیر بخش امور دیپلماتیک رسیده، به رژیمصهیونیستی تحویل داده.
🔹در این نامه آمده، پیرو توافق درباره همکاری مشترک برای تأمین امنیت نمایشگاه «اکسپو ۲۰۲۰» که قرار است اکتبر ۲۰۲۱ در امارات برگزار شود، این اطلاعات فرستاده شده. این اطلاعات شامل اسم، عکس، تابعیت، کپی گذرنامه، شماره تلفن و نیز مکان اقامت این افراد است.
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
🔴نظر اصلاح طلبان به همین راحتی عوض شد: به این ٧ دلیل ایران باید با طالبان تعامل و گفت وگو کند!
روزنامه اصلاح طلب اعتماد نوشته است: حفظ ارتباط با طالبان به چند دلیل بهتر از قطع ارتباط با آنها است:
١. در دوران تحریم بازار افغانستان یکی از بازارهای اصلی صادرات ایران است.
٢. حضور در تحولات افغانستان و ارتباط با طالبان میتواند اهرمی برای کنترل رفتار آنها در قبال شیعیان و دیگر اقوام غیرپشتون باشد.
٣. حضور در صحنه سیاسی افغانستان ایران را از تحولات این کشور آگاه و سیاستگذاران جمهوری اسلامی ایران را قادر به تصمیمگیری براساس تحولات جهت ممانعت از تبدیل این کشور به کانون بحران علیه ایران خواهد کرد.
۴. وابستگی شرق ایران، استان سیستانوبلوچستان، به حقابه آب رودخانه هیرمند از طریق حفظ رابطه با طالبان بهتر قابل تحقق است.
۵. ممانعت از تبدیل افغانستان به کانون تولید و صادرات مواد مخدر از طریق همکاری با طالبان بهتر امکانپذیر است.
۶. در داخل ایران در نواحی مرزی با افغانستان گروههایی ساکنند که از نظر مذهبی به طالبان سمپاتی داشته و از تحولات این کشور استقبال کردهاند، لذا منافع ملی اقتضا میکند که ایران از طریق تنشزدایی منطقهای مانع از رویکرد این گروهها به سمت رفتار رادیکالیسم گردد.
٧. حضور در صحنه افغانستان مانع از تبدیل این کشور به حیاطخلوت رقبای منطقهای و فرامنطقهای ایران میگردد.
🔹 حالا اگر دولت رئیسی با طالبان مذاکره کند دوباره نظرشان را عوض میکنند