فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسی را انتخاب کنیم؟
از زبان #حضرت_آقا بشنویم
🔹کسانی که حل مشکلات کشور را به مذاکره و سازش با آمریکا گره زدهاند تنها مردم را فریب داده و دروغ میگویند!
#نشر_حداکثری_دهید
به گروه حامیان دکتر جلیلی بپیوندید
ادامه دهنده راه رئیس جمهورشهید
https://eitaa.com/joinchat/3451061042Cf818417a26
📑فهرست مطالب پاورپوینت دشمن شناسی :
1. مفهوم دشمن
2. نظریه های دشمن
3. ضرورت دشمن شناسی
4. اهداف دشمن
5. روش های دشمنی
6. عناوین مراکز ، اشخاص و برنامه های دشمن
7. مراکز تصمیم گیری در غرب
8. کلوپ بیلدربرگ
9. تئوری پردازان:
(جوزف نای – جین شارپ -مارک پالمر -توماس ال فریدمن -فرید زکریا -دیوید فروم -هنری کسینجر)
10. مراکز پدیده شناسی، ایده پردازی و تصمیم سازی:
(موسسه آمریکن اینتر پرایز -موسسه سیاستگذاری بیکر-موسسه بروکینگز-موسسه کاتو-کانون رند-کمیته خطر جاری-بنیاد خانه آزادی-بنیاد هریتیج-شورای روابط خارجی-مركز مطالعات راهبردي و بين المللي-مرکزویلتون پارک انگلستان-موسسه خدمات متحد سلطنتی برای مطالعات امنیتی و دفاعی-دانشگاه دفاع ملی آمریکا -موسسه تحقیقات رسانه ای خاورمیانه-موسسه مریدین-مرکز مطالعات دموکراسی انگلستان و....)
11. سیاستمداران و کارگزاران (سیاستمداران باز نشسته -سیاستمداران فعال -سیاستمداران سایه)
12. مراکز پیاده سازی، مدیریت و اجرا:
(آیپک-بنیاد سوروس؛ بنیاد جامعه باز -موسسه آلبرت انیشتین-بنیاد اعانه ملی دموکراسی-مرکز بین المللی ویلسون-بنیاد بوش-موسسه هوور-موسسه پرس ناو-فرماندهي جديد سايبر در آمريكا برای جنگ نرم)
13. برنامه های کلی و پروژه های راهبردی
14. اهداف و راهبردهای دشمن در جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران
🇮🇷 کانال بازار سیاسی ...👇👇👇
💯📮@bazarsiasy
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت هزینههای سفر آقای جلیلی و لاریجانی به ایتالیا
#جلیلی
#جهادتبيين
#شهيد_جمهور
#خادم_الرضا
#سيد_محرومان
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت هزینههای سفر آقای جلیلی و لاریجانی به ایتالیا
#جلیلی
#جهادتبيين
#شهيد_جمهور
#خادم_الرضا
#سيد_محرومان
به گروه حامیان دکتر جلیلی بپیوندید
ادامه دهنده راه رئیس جمهورشهید
https://eitaa.com/joinchat/3451061042Cf818417a26
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
بارخدایا ، مهدی فاطمه (س) را در پناه خود در سلامت بدار و از تمام بلاهای زمینی و آسمانی حفظ کن
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
آشنایی با تهدید نرم- بخش اول
تهدید نرم را میتوان تحولاتی دانست که موجب دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی میشود. تهدید نرم نوعی سلطه کامل در ابعاد سهگانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتاری ملی در این حوزهها و جایگزینی الگوهای نظام سلطهای تهدید محقق میشود. با این نگرش، تمامی اقداماتی که موجب شود تا اهداف و ارزشهای حیاتی یک نظام سیاسی (زیرساختهای فکری، باورها و الگوهای رفتاری در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست) به خطر افتد، یا موجب ایجاد تغییر و دگرگونی اساسی در عوامل تعیینکننده هویت ملی یک کشور شود، تهدید نرم به شمار آید. در تهدید نرم، بدون منازعه و لشکرکشی فیزیکی، کشور مهاجم اراده خود را بر یک ملت تحمیل و آن را در ابعاد گوناگون با روشهای نرمافزارانه اشغال میکند.
تردید در مبانی و زیرساختهای فکری یک نظام سیاسی، بحران در ارزشها و باورهای اساسی جامعه، بحران در الگوهای رفتاری جامعه و بحرانهای پنجگانه سیاسی (هویت، مقبولیت، مشارکت، نفوذ و توزیع) را میتوان از مؤلفههای این تهدید نام برد.
تغییرات حاصل از تهدید نرم، ماهوی، آرام، ذهنی، تدریجی و نرمافزارانه است. این تهدید همراه با آرامش و خالی از روشهای فیزیکی و با استفاده از ابزارهای تبلیغات، رسانه، احزاب، تشکلهای صنفی و قشری و شیوه القاء و اقناع انجام میپذیرد. در حال حاضر جهانیسازی فرهنگ مترادف با مفهوم تهدید نرم تلقی میشود. به طور خلاصه می توان گفت:
- تهدیدات نرم پیچیده و محصول پردازش ذهنی نخبگان، و اندازهگیری آن مشکل است
- در تهدید نرم، از روش القاء و اقناعسازی بهرهگیری میشود.
- در تهدید نرم هدف تأثیرگذاری بر انتخابها، فرایند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است.
حوزه تهدید نرم، حوزه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است
مرجع امنیت در تهدیدات نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است.
- کاربرد قدرت نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود. *علی داشدبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
تهدیدنرم – بخش دوم
اهمیت و ابعاد تهدیدات نرم
پیچیدهترین و مهمترین مؤلفه امنیت ملی در هر کشور، امنیت فرهنگی است. برای یک کشور که هویت فرهنگی آن، مؤلفه اصلی تلقی میشود، این امر اهمیت بیشتری خواهد داشت و هر چه این حکومت، مبانی فکری و اعتقادی و الگوهای رفتاری دیگران را به چالش بیشتری کشانده باشد، از تهدیدات بیشتری برخوردار خواهد بود. بنابراین، تهدیدات فرهنگی که از آن به تهاجم فرهنگی و یا تهدید نرم یاد میشود، به دنبال ایجاد انواع بحرانهای فرهنگیـسیاسی در جامعه برای دستیابی به اهداف و اغراض سیاسی است. هدف اصلی از این نوع تهدید، حذف باورمندی جامعه، سلب اراده و روحیه مقاومت و در مجموع استحاله فرهنگیـسیاسی است.
در این نوع تهدید تلاش میشود ملتی دارای آرمان به ملت بیآرمان تبدیل شود و آن هم به دست خود، الگوهای رفتاری خود را در حوزههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به چالش اندازد. هدف از هر نوع تهدید تأثیرگذاری بر اندیشه، عواطف و اراده و سرانجام به تسلیم کشاندن حریف است. بنابراین نقطه مشترک همه تهدیدات، تحمیل اراده به نیروی مقابل است. تفاوتهای تهدیدات، در به کارگیری روشها، ابزارها و... است. تهدید میتواند با تکیه بر روشهای سیاسی، روانی و شیوههای غیرخشونتآمیز و با به کارگیری قدرت نرم برای تأثیرگذاری بر اراده حریف و نیروی مقابل انجام گیرد بیتردید اگر فکر، اراده و قدرت روحی حریف تسخیر شود،استفاده از قدرت سخت و لشکرکشی ضرورتی نخواهد داشت. از همین رو، قدرتهای استکباری با کاربرد عملیات روانی، مقاومت ملتها و نظامهای سیاسی را پیش از عملیات نظامی فرو میریزند یا برای سرعت بخشیدن در اهداف عملیات نظامی، اقتصادی و سیاسی از سلاح عملیات روانی به منظور سلب اراده و انگیزه نبرد در نخبگان یک کشور، مردم و نیروهای مسلح بهره میگیرند و عملاً خاکریزهای دفاعی کشور بدون خونریزی سقوط میکند.
بنابراین تهدید نرم، امروزه مؤثرترین، کارامدترین و کمهزینهترین و در عین حال خطرناکترین و پیچیدهترین نوع تهدید علیه امنیت ملی یک کشور است، چون میتوان با کمترین هزینه با حذف لشکرکشی و از بین بردن مقاومتهای فیزیکی به هدف رسید؛ زیرا با عواطف، احساسات، فکر و اندیشه و باور و ارزشها و آرمانهای یک ملت و نظام سیاسی ارتباط دارد. ابعاد این جنگ و تهدید، گستردهتر و مخربتر است زیرا دین، فکر و آرمان ملتها را آماج تهاجم خود قرار میدهد. تهدید نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد میکند، عزم و اراده ملت را از بین میبرد، مقاومت و دفاع از آرمان و سیاستهای نظام را تضعیف میکند. فروپاشی روانی یک ملت میتواند مقدمهای برای فروپاشی سیاسیـامنیتی و ساختارهای آن باشد. *علی داشدبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
روسیه، ناتو و صدای پای جنگ بزرگ! (۱)
مدتی است خبرهای «مهمی» از تحولات اوکراین منتشر میشود. خبرهایی که به دلیل حوادث غزه و فضای انتخاباتی کشورمان، آن طور که باید در رسانه بازتاب نمییابد. موضوع «عبور علنی و صریح آمریکا و ناتو» از «خطوط قرمز روسیه» و افزایش بیسابقه هشدارها درباره «آغاز جنگ جهانی» مسئلهای است که به نظر میرسد، نیاز است به آن پرداخته شود. جنگ بزرگی که هیچ کس نمیتواند تبعات ویرانکننده آن را بهدرستی پیشبینی کند و تبعات آن-به دلیل مسلح بودن دو طرف به سلاحهای اتمی- قطعا فقط دامن غرب و روسیه را نخواهد گرفت. در این باره گفتنیهایی هست:
۱- در 858 روزی که از جنگ بین «روسیه» در یک طرف و «اوکراین و ناتو» در طرف دیگر جریان دارد، بارها و بارها نسبت به تبعات ویرانگر طولانی شدن این جنگ هشدار داده شده و به دلیل اعمال نوعی «کنترل شدگی» روی این جنگ از سوی دو طیف، خیالها تا حدود زیادی از گسترش آن و ورود مستقیم ناتو و روسیه به جنگ علیه یکدیگر، راحت بود. به عبارتی طرفین-لااقل در ظاهر-خطوط قرمز یکدیگر را رعایت و با نیم نگاهی به تجربه سیاه جنگهای جهانی اول و دوم، سیاستهای جنگی و دیالوگهای سیاسیشان را تنظیم میکردند. این که «ما مستقیما وارد جنگ نخواهیم شد» یا «اجازه استفاده از سلاحهای خاصمان را به اوکراین برای حمله به خاک روسیه نمیدهیم» مدام وِرد زبان طیف غرب بود و تا حدی که باعث ایجاد حساسیت و واکنش متقابل نشود، به این وعدهها و خط قرمزها نیز عمل میشد. اما چند روزی است این استراتژی، هم در ادبیات سیاستمداران دو طیف و هم در عمل تغییر کرده است. یعنی غربیها صراحتا میگویند سلاحهایی که زمانی جزو خطوط قرمز این جنگ محسوب میشده را به اوکراینیها میدهند و به زلنسکی هم میگویند «میتوانی از این سلاحها علیه خاک روسیه استفاده کنی.» روسیه نیز چند باری اعلام کرده اوکراین و ناتو از خطوط قرمزها عبور کردهاند و باید منتظر تبعات ویرانگر آن باشند. به عنوان فقط یک مثال دیروز به نقل از رویترز و پولیتیکو، اعلام شد، آمریکا-رهبر ناتو- به اوکراین برای حمله مستقیم به خاک روسیه چراغ سبز نشان داده است و «دیمیتری مدودف»، معاون شورای امنیت ملی روسیه و رئیسجمهور اسبق این کشور نیز گفته است: «این مجوز میتواند به دلیلی برای شروع جنگ مستقیم با اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تبدیل شود....اوکراین و متحدانش در صورت استفاده از تسلیحات دوربرد علیه روسیه، پاسخی ویرانگر دریافت خواهند کرد...مسکو همه پرسنل نظامی و تجهیزات غرب در اوکراین یا ورای مرزهای آن را در صورت دخالت آنها در حمله به خاک روسیه، نابود خواهد کرد.»
اما چرا این خطوط قرمز -که برای کنترل جنگ ترسیم شدهاند-این روزها به این شکل و به طور علنی نقض میشوند؟ آیا واقعا روسیه و ناتو ممکن است مستقیما وارد جنگ شوند؟ در این صورت، چقدر احتمال دارد جنگ جهانی سوم آغاز شود؟
۲- یکی از پاسخهایی که میتوان به سؤال اول این یادداشت داد، «طولانی شدن» این جنگ است. 2 سال و سه ماه و 8 روز است که این جنگ آغاز شده و طرفین تاکنون با حفظ آن اصل «کنترل شدگی» تمام توان خود را به میدان جنگ آوردهاند. طولانی شدن جنگ به زیان همه طرفهای درگیر بوده است اما بیش از این که به زیان روسیه یا حتی کشورهای عضو ناتو باشد، به زیان کشور اوکراین تمام شده است. گزارشهای مستند زیادی درباره شرایط اوکراین پس از این جنگ منتشر شده است که چکیده آن در چند جمله کوتاه این طور میشود: «اوکراین نابود شده، تمام زیرساختهایش از بین رفته و بافت و تعداد جمعیت این کشور نیز یا به دلیل فرار یا کشته شدن، تغییرات جدی کرده است.» به عنوان فقط یک نمونه جدید، یادآوری میکنیم که ارتش اوکراین امروز میگوید فاقد نیروی رزمی کافیِ «کارآمد» یا حتی «ناکارآمد» است و روسیه نیز میگوید طی همین یک ماهی که دیروز روز آخرش بود، چیزی بالغ بر 35 هزار نظامی اوکراینی را کشته است. اوکراین شاید به لطف جیب مالیاتدهندگان آمریکایی و چند کشور اروپایی پول و سلاح کافی در اختیار داشته باشد اما نیرویی که بتواند از این سلاحهای استفاده کرده و جلوی پیشرویهای زمینی روسیه را بگیرد، ندارد. شاید ناتو با اعلام «از خطوط قرمزمان عبور میکنیم» میخواهد سرعت پیشروی روسیه را بگیرد. همانطور که میدانید، پیشرویهای برقآسا و زمینی روسیه در شهر بزرگ، مهم و استراتژیک «خارکیف» و از دست رفتن مناطق این شهر یکی پس از دیگری، موضوعی است که حیثیتی برای غرب با آن همه «اهن و تلپ»! نگذاشته است. اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، اوکراین علاوهبر زیرساختها و نیروهای انسانیاش، بخش بزرگی از سرزمینش را هم از دست داده است اما در روسیه، اثر خاصی از تبعات جنگ یا شکست دیده نمیشود.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95