جنگ شناختی (Cognitive warfare) چیست؟
پانتهآ پایدار02 نوامبر 2020
06,606 خواندن این مطلب 4 دقیقه زمان میبرد
همواره بشر در هر زمان و هر سرزمینی درگیر انواع جنگ و نزاع همچون جنگ نرم، جنگ سخت و جنگهای قومی و قبیلهای، جنگ سرد و بسیاری دیگر از اقسام جنگها بوده و هست. امروز اما دشمنها و نیروهای ضد یکدیگر در تلاشند با استفاده دشمنی در قالب جنگ شناختی یا Cognitive warfare با یکدیگر مبارزه کنند و بدون ردپایی از خود رقیب را از صحنه به در کنند.
آشنایی با جنگ شناختی (Cognitive warfare)
اما ممکن است بپرسید جنگ شناختی (Cognitive warfare) چیست؟ اصطلاح جنگ شناختی نیازمند برخی فاکتورهاست. تشریح و تفسیر در متن امنیت ملی، بصورت فرآیند اطلاعات غلط برای فرسودگی روانشناختی گیرندههای اطلاعات به طور گسترده تعریف شده است. اثرات این جنگ از طریق منابع اطلاعاتی مانند رسانه های اجتماعی، شبکه اینترنت به طور استراتژیک گسترش مییابد. جنگ شناختی، هنگامی که به طور موثر تمرین میشود، دارای ماهیت موذیانهای است و درک و واکنش معمولی ما نسبت به حوادث را مختل میکند.
حال این سوال مطرح است که چگونه دشمنان با استفاده از این نوع جنگ یکدیگر را تحت تاثیر قرار میدهند و به رقبای خود آسیب وارد میکنند؟ چگونه قدرتها بدون دخالت محسوس خود این جنگ را به راه میاندازند؟ در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با این جنگ نوین عصرمان آشنا شوید و ابعاد وحشتناک آن را بشناسید:
گلوله های جنگ شناختی:
حتما اطرافتان کسانی را دارید که دچار تزلزل در افکار و جهتهای خود شدهاند. پیشتر نسبت به خاک و وطن خود تعصب و حس وفاداری بیحدی داشتهاند. ولی امروز نسبت به حکومت و ساختار کشور خود تردید دارند و یا با بدبینی و ظن از آن حرف میزنند. این تغییر جریان تفکری ناگهانی نبوده است. اگر شما هم درگیر این تغییرات و تردیدها شدهاید مطمئن باشید گلوله ها و ترکشهای جنگ شناختی به شما و اطرافیانتان هم برخورد کرده است.
[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=””]تفاوت جنگ نرم و جنگ شناختی: جنگی که شباهت به جنگ نرم دارد اما دیگر خبری از تلاش دشمن بر تضعیف باورها و افکار افراد یک سرزمین با استفاده از اعتقادات نیست. بلکه از رسانه های جدیدتر و فضاهای مجازی برای تحت تاثیر قرار دادن افراد جامعه استفاده میکند، بدون اینکه خود را نشان دهد. مانند حشرهای که ساختار چوب را از داخل از بین میبرد اما از خارج چیزی مشهود نیست.[/box]
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
اهداف جنگ شناختی:
انواع جنگها را کنار هم قرار دهید و آنها را باهم مقایسه کنید. همگی در هدف و مقصود با یکدیگر اتفاق نظر دارند، از بین بردن رقیب حال با هر روشی که بهتر و موثرتر باشد. اما اهداف اصلی دشمن در این جنگ از بین رفتن اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت، نابود کردن نیروهای اجتماعی و سرمایههای کاری کشور رقیب است.
سلاح های جنگ شناختی (Cognitive warfare):
در جنگ شناختی دشمن از چند سلاح اعتمادزدایی، ناامیدسازی جامعه، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت، از بین بردن مشروعیت های جامعه و زیر سوال بردن اعتبار نظام و حاکمیت در راس یک کشور استفاده می کند.
مطلب مرتبط با شبکه اجتماعی: داده های شبکه های اجتماعی
جلوگیری از جنگ شناختی (Cognitive warfare):
شما نمیتوانید انتظار داشته باشید که کسی و یا قدرتی جلوی جنگ شناختی را بگیرید. برخلاف دیگر انواع جنگها هنوز برای دو نوع جنگ یعنی جنگ نرم و جنگ شناختی که زائیده پیشرفتهتری از جنگ نرم است قانون منعی وضع نشده است.
کسی به کمک یک جامعه درگیر جنگ شناختی نمیآید. مگر اینکه خود جامعه با استفاده از چند سلاح پیشگیرانه و مقابله ای یعنی: ارتقای هوش اجتماعی و آگاه کردن جامعهای که مورد اصابت گلوله های جنگ شناختی قرار گرفتهاند از این میدان پیروز خارج شوند.
چند نکته درمورد جنگ شناختی سایبری :
جنگ شناختی چه زمانی شروع می شود؟
هیچکس نمیتواند بگوید این جنگ چه زمانی رخ میدهد. برخلاف دیگر انواع جنگها شما وقتی از جنگ شناختی مطلع میشوید که آسیب فراوانی از آن دیدهاید.
به عنوان مثال تحرکات سایبری که به تدریج رو به تندتر شدن و شفافتر شدن میروند. ابتدا افراد را وارد یک جریان فکری کرده و سپس سعی میکنند با تشویق و امتیازدهی آنها را به سوی تیم دشمن جذب کنند. برای دشمن چه چیزی از این بهتر که جامعه رقیب طرفدار او شود؟
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
آسیب دیدههای جنگ شناختی:
اگر حس میکنید که از این جنگ آسیبی به شما نمیرسد کاملا در اشتباه هستید. این جنگ نفر به نفر نیست و تمام جامعه یک کشور درگیر آن خواهند شد. شما از آسیبهایی که میبینید هیچ دردی احساس نمیکنید. به تیم دشمن ملحق میشوید و حتی از ترکشهایی که به شما اصابت میکند ممکن ابراز رضایت کنید، چرا که افکار شما دیگر دست خودتان نیست.
[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=””]کسانی که در راه جنگ شناختی با دشمن (Cognitive warfare) کشته میشوند: در این جنگ کسی نمیمیرد در واقع جهت و گرایشش تغییر میکند. اگر در برابر حملات در جنگ شناختی مقاوم باشید خوشبختانه از حملات دیگر نیز آسیبی نخواهید دید، چرا که از هوش و آگاهی کافی برخوردار هستید. اما اگر در این جنگ دشمن بتواند از ناآگاهی شما استفاده کند به راحتی ازبین می روید.[/box]
چند نفر آلوده جنگ شناختی میشوند؟
این جنگ صورتی شبیه به بیماری های لاعلاج و یا اعتیاد دارد. شما درگیر آن شده و از بین میروید. ممکن است از بین نروید و دیگری را نیز تشویق به ملحق شدن به گروه دشمن کنید، اما بدون اینکه متوجه شوید. بنابراین در جنگ سخت نهایتا از بین میرویم درحالی که برای حفظ حریم کشور و ارزهای خود تلاش میکنیم.
اما از بین رفتن در جنگ شناختی به منزله این است که فرد ابتدا گرایشش به سوی دشمن کشیده شده است. به این ترتیب با سوق دادن دیگران به سوی دشمن نیز نامحسوس قدرت دشمن را افزایش داده و نیروی های خودی را تضعیف کرده است.
نشانه های هدف در جنگ شناختی:
نخبگان، جامعه، اعتقادات و نگرش های مثبت نسبت به کشور همگی نشانه های اصلی برای اصابت گلوله های دشمن هستند. در واقع ادراک را از افراد میگیرند و آنها را دست آویز خود برای رسیدن به هدف میکنند، بدون اینکه خود وارد میدان شوند. بنابراین جامعه از جنگ و تبعات آن در رنج است اما همچنان با توجه به اینکه در حال مدیریت شدن از سوی دشمن است خود را از درون از بین میبرد.
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
✅شایعه چیست
شایعه عبارت است از یک گزاره (موضوع) خاص و گمانی که ملاک های اطمینان بخش رسیدگی وجود نداشته باشد؛ که معمولاً به صورت شفاهی از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد
شایعه عبارت است از یک گزاره (موضوع) خاص و گمانی که ملاک های اطمینان بخش رسیدگی وجود نداشته باشد؛ که معمولاً به صورت شفاهی از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد
تعریف شایعه در علم ارتباطات
در علم ارتباطات ، شایعه را گفتمان های غیررسمی و نامعتبر و در نتیجه نهایی اطلاعات وارسی نشده میدانند که در چند مرحله در چارچوب نظام ارتباطی پرورانده شده است و از آنجایی که اطلاعات در هر مرحله دست به دست شده است، اغلب تحریفاتی در آنها صورت میگیرد.
ممکن است بعد از چندین بار تحریف، محصول نهایی به کلی با آنچه در ابتدای کار منتقل شده، متفاوت باشد. «هنگامی که افراد به شدت مشتاق کسب خبر درباره چیزی هستند، اما نمیتوانند اطلاعات موثقی به دست آورند، مستعد پذیرش شایعهها میشوند. اگر پیش داوری های افراد (در تأیید یا نفرت)، چنین شایعههایی را توجیه کنند، احتمال گسترش بیشتری دارند».
«به نظر میرسد که دو شرط "اهمیت" و "ابهام" در انتقال شایعه، قانون اصلی شایعه را توضیح دهد. بدین معنا که فرمول حدت و شدت شایعه را میتوان به این صورت تعریف کرد: میزان رواج شایعه تقریباً برابر است با حاصل ضرب اهمیت در ابهام موضوع مطروحه در آن شایعه».
به بیان واضحتر، میزان رواج شایعه برابر اهمیت موضوع برای فرد و میزان ابهامی که در آن موضوع برای مخاطب وجود دارد؛ برای مثال در اغراض احساسی، عواطف توسط شایعه توجیه و معقول جلوه داده میشود. شایعات اغلب در یک وضعیت بحرانی (عاطفی، سیاسی و...) برای کاهش فشارها و اغتشاشات ذهنی است. شایعات اشکال مختلفی دارند برخی کوتاه و برخی دیگر بسیار معضلترند.
بعضی شایعات در گروه کوچکی از افراد و برخی در سطح جامعه مطرح هستند. زمانی که هیجانات، شدت بیشتری به خود میگیرند، تعداد افرادی که به زنجیره شایعه میپیوندند افزایش مییابد. از آنجایی که مردم معمولاً به هنگام مواجه با شایعه آن را به عنوان «یک شایعه» تشخیص نمیدهند، به ندرت از باورکردن آن روبرو میتابند.
انگیزه های شایعه پراکنی
شایعه پراکنی همانند همه کنش های اجتماعی، نیازمند به وجود انگیزه هایی است که شخص را به انجام دادن آن سوق می دهند. این که افراد به چه انگیزه ای شایعه را می سازند و یا آن را می پراکنند، از جمله بحث هایی است که روانشناسان اجتماعی و جامعه شناسان به آن پرداخته اند. اصولاً شایعه بر اساس سه رشته از احساسات انتشار می یابد: ترس، امید و تنفّر. انسانها هنگامی که از پدیده ای احساس ترس داشته باشند یا از موضوعی احساس تنفر کنند و یا به چیزی امید بسته باشند، از آمادگی لازم برای ساخت و رواج شایعه درباره آن، برخوردار هستند.
افراد، شایعه را به این دلیل تکرار می کنند که بعضی از نیازهای آنان از این طریق، ارضا می شود. شایعه ای که سوء ظن یا تنفّر را به همراه دارد یا شایعه ای که ترس یا امیدواری را بیان و اثبات می کند، قادر به تکرار شدن است و توسط احساسات و هیجانهای گوینده شایعه تقویت می شود
زمانی که افراد زیادی از اقشار جامعه در زندگی فردی و یا حیات جمعی خود، به هر دلیلی از جمله فشارهای روانی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... همواره به طور جدّی، نگران و مضطرب باشند. انگیزه ساخت و شیوع شایعه بیشتر می شود. در حقیقت، شایعه به گونه ای با ناامنی و اضطراب همراه است که هر قدر عدم امنیّت روانی و اضطراب در میان افراد فزونی یابد، به همان میزان شایعات هم بیشتر می شوند.
بدین ترتیب، می توان نتیجه گرفت که: بین «شایعه» به عنوان پدیده اجتماعی و «اضطراب» به عنوان پدیده ای روانی، تعاملی دو سویه وجود دارد؛ بدین معنا که از یک سو، اضطراب از انگیزه های ساخت و رواج شایعه است و از سوی دیگر شایعه نیز در پیدایی اضطراب مؤثّر است
مخاطبان شایعه
اندیشمندان ارتباطات، مخاطبان شایعه را چند دسته عنوان میکنند: دسته اول به جای آنکه پیام را به وقت پردازش کنند یا در مورد صحت و ستم آن جستجو کنند، عین آنچه را که شنیدهاند به سایرین منتقل میکنند و طبیعی است که به علت دقت ناکافی، فراموشی، هیجان و... تا حدی در آن دخل و تصرف نیز صورت میگیرد.
دسته دوم صلاحیت لازم برای درک موضوع مطرح شده به صورت شایعه را ندارند، اما متکی بر آراء صاحبنظران هستند و سعی در آگاهی از حقیقت موضوع دارند.
دسته سوم افرادی هستند که از شایعات به شدت استقبال میکنند و خود را همرنگ افرادی که شایعه پراکن هستند، جلوه میدهند و خود نیز از شایعهسازی دریغ نمیورزند.
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
که شایعات هنگام بهبود نسبی اوضاع، کمتر زمینه بروز و ظهور پیدا میکند.
3- تعمیق بینش مردم و افزایش بصیرت افراد با اجرای برنامهسازی و آموزش همگانی راهبردی برای شناسایی ماهیت شایعه و تقویت توانایی افراد در سنجش صحت و سقم قیامها میباشد. پرورش تفکر منطقی در آحاد جامعه و تعالی اخلاق دینی، راهکاری مناسب برای پیشگیری از شایعه سازی است.
برخی دیگر معتقدند شایعه تنها یک امر مذموم نیست بلکه در برخی مواقع کارکرد دارد و از واقعیاتی دم میزند که صراحتاً گفته نمیشود. رسانههای گروهی در بسیاری مواقع به دلیل مصلحت نسبی از بیان برخی واقعیات خودداری میکنند که در این مواقع شایعه کارکرد پیدا میکند. اما در این مواقع نیز جستجو برای دریافت منبع و فرستنده پیام ضروری به نظر میرسد.
4- نادیده انگاشتن شایعات ضعیف و پاسخ غیرمستقیم به آن. مثلاً نشان دادن تصویر زنده فردى که شایعه قتل وى منتشر شده است.
5- پاسخ شایعه با شایعه (که در جنگهاى روانى علیه دشمن به کار بسته مىشود).
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
دسته چهارم انسانهای آگاهی هستند که نه تنها به سادگی هر مطلبی را نمیپذیرند؛ بلکه تلاش در مبارزه با شایعه پراکنی و پیشگیری از آن دارند.
انواع شایعه
1. شایعات - ترس:
بخشى از شایعات به منظور ایجاد ترس و وحشت و نگرانى در جامعه تولید و پخش مىشوند. مثلاً در سال 1370 هـ.ش شایعهاى در شهرها و روستاهاى دورافتاده هند رواج یافت که: «باندهاى خاصى براى ربودن بچهها از خیابانها به وجود آمده است».
ضمناً شایع شد که منظور از این اقدام، فروش بچهها به بانکهاى خون یا فروش اعضاى بدن آنها و یا بکارگیرى آنها در باندهاى دزدى یا گدایى است.
در پى رواج این شایعه در دل پدران و مادران ترس عجیبى مستولى شد تا آنجا که علیرغم انکار رسمى موضوع از سوى مسئولان امر ولى آنها از اعزام فرزندان خود به مدارس اجتناب ورزیدند. ضمنا افراد زیادى به تهمت بچهدزدى و بدون هیچ محاکمه و تحقیقى توسط مردم اعدام شدند.
2. شایعه - بدبینى:
منظور از این شایعه ترویجبدبینى و آزار و اذیت نسبت به اشخاص یا گروههاى محبوب یا مقتدر در جامعه است. مثلا: شایعاتى که علیه پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله در صدر اسلام منتشر مىشد و نسبت شاعر بودن به آن حضرت مىدادند.(سوره یس: آیه 69)
همچنین شایعه جنگ قدرت در ایران که بارها از سوى دشمنان انقلاب مطرح شده است. مثلاً در سال 1372 شایعاتى مبنى بر حمله به منزل حضرت امام و کشته شدن 20 نفر در بیت ایشان در غرب انتشار یافت که علت آن را نزاع بر سر کسب قدرت بین رهبران کشور ذکر کردند!
البته روزنامه واشنگتن تایمز در 19/3/93 منبع این خبر را دفتر ابوالحسن بنىصدر در پاریس اعلام کرد و با استناد به پخش سخنرانى حضرت امام از تلویزیون به تکذیب آن پرداخت.
3- شایعه تفرقه افکن:
این شایعه بر مبناى اصل «تفرقه بیانداز و حکومت کن» یا «فرق تسد» استوار است و با هدف ایجاد اختلاف در بین فرمانده و سربازان و یا بین دو همسر یا دو طایفه و گروه و امثال آن تولید و پخش مىشود.
مثلا: پس از اشغال منطقه غزه توسط صهیونیستها در سال 1346 شایع شد که مسیحیان از حاکمان اشغالگر خواستهاند که مسجد جامع بزرگ غزه به کلیسا تبدیل شود. هدف از این شایعه ایجاد شکاف در وحدت ملى فلسطینیان از طریق تحریک احساسات دینى بود.
4- شایعه فریب:
این شایعه همچون پردهاى از دود است که براى پنهان سازى اهداف واقعى دشمن استفاده مىشود. مثلاً در تاریخ 8/6/1941 وزیر تبلیغات آلمان دکتر گوبلز ضمن چاپ مقالهاى در خصوص جزیره کریت به طور ضمنى اشاره کرد که ارتش آلمان در ابتدا قصد حمله به انگلستان را دارد و سپس روسیه. در حالى که نقشه اصلى بر مبناى هجوم به مسکو بود!
5- شایعه اقتصادى:
هدف از این شایعه ایجاد حالتى از نگرانى و ترس در بازار مالى یا اوضاع اقتصادى کشور به ویژه در زمان بحرانها و جنگهاست. مثلا: در آمریکا شایعاتى پیرامون تولیدات رستورانهاى مک دولاندر ظاهر شد که مىگفت: این رستورانها به محتواى ساندویچهاى خود کرمهایى اضافه مىکند تا پروتئین آنها افزایش یابد. در پى این شایعه تعداد زیادى از مردم به علت حفظ سلامتى خود از خرید این تولیدات خوددارى کردند و مدیریت این رستورانها را مجبور به صرف هزاران دلار نمود تا بر این شایعه ویرانگر سیطره یابد.
6- شایعه ناموسى:
این شایعه در پى جدایى بین زن و شوهر و هتک حرمت افراد از طریق بدنام کردن یکى از همسران است که به آن قذف گفته مىشود. مثلا حادثه افک که در آیات 20-10 سوره نور نقل شده است در خصوص یکى از این شایعات است. در شان نزول این آیات مفسران گفتهاند که یکى از همسران پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله مورد تهمت ناموسى قرار مىگیرد (در برخى کتابها نام این زن را ماریه قبطیه و در کتب اهل سنت عایشه ذکر کردهاند). مسلمانان از این مساله سخت ناراحت مىشوند تا آن که این آیات نازل مىشود.
در این آیات مؤمنانى که فریب این تهمت را خورده و تحت تاثیر قرار گرفتند، مورد سرزنش واقع مىشوند و خداوند متعال مىفرماید: چرا هنگامى که این (تهمت) را شنیدند، مردان و زنان باایمان نسبت به خود (و کسى که همچون خود آنها بود) گمان خیر نبردند؟ چرا نگفتید که این دروغى بزرگ و آشکار است؟ چرا چهار شاهد براى آن نیاوردند؟ اکنون که چنین گواهانى نیاوردند، آنان در پیشگاه خدا دروغگو هستند.
راه حل مقابله با شایعه
راهحلهایی که برای مقابله با شایعه از جانب اندیشمندان ارتباطات پیشنهاد شده عبارتند از:
1- در سطح ملی، آگاه نگاه داشتن مردم نسبت به رویدادهای اجتماعی، اطلاعرسانی سریع و صحیح که این امر زمینه اعتماد متقابل بین دولت و ملت را فراهم ساخته و منبع موثق اخبار اجتماعی از سوی دولت زمینه بسیاری از سوء تفاهمات و اخبار نادرست را از بین میبرد.
2- سفارش در زدودن نگرانیهای اضطرابهای عمومی، گام مؤثری در پیشگیری از شایعات است، گفته میشود
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
🔰شایعه چیست؟
🔰چه کسانی اسیرشایعه می شوند
🔰راه کارمقابله با شایعه چیست
🔰جنگ هیبریدی چیست
🔰جنگ شناختی یعنی چه
🔰اهداف جنگ شناختی
🔰کشته های جنگ شناختی وهیبریدچه کسانی هستند.
✅تحلیل سیاسی
✅اخباردقیق وبروز
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
✅✅✅✅✅همه این موارد درکانال
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
انه هوالسمیع البصیر
گروه بصیر گروه روشنگری وسواد رسانه
گروهی با گفتگوهای افراد بابصیرت خوشحال می شویم میزبان شما باشیم
https://eitaa.com/joinchat/1927741635C7532797707
❌ میدونی #رسانه چيه؟
رسانه یعنی اینکه یه عده ارازل و اوباشی که بیرون نصف مردم تهران رو لخت کردن و در بند زندانن توی درگیری باهم کارگاه خیاطی و به آتیش کشیدن.
ولی رسانه ها جوری اخبار رو پخش کردند که انگار حکومت اونجا رو منفجر کرده.
تهشم یه هشتگ #نخبه_کشی توی #اوین رو برات بولد ميكنن.
این ارازل و اوباش همونایی هستن که تا ماه پیش این نظام رو فحش میدادید که چرا اعدامشون نمیکنن
اره دوست عزیز رسانه یعنی این
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
آقای دایی قهرمان ملی دروغ نمیگوید!
🔹رسانههای ضد ایرانی در روزهای اخیر هر کجا نوجوانی فوت کرده بلافاصله آن را به اغتشاشات ربط دادهاند. اردبیل، دیار علی دایی جدیدترین هدف ضدانقلاب است.
🔹این رسانهها در سناریوسازی هالیودی مدعی شدند مسئولان مدرسه دخترانه شاهدِ اردبیل برای آنکه دانشآموزان را به راهپیمایی ببرند مجبور به استفاده از خشونت شدند. این درگیری باعث اغتشاش دانشآموزان شد و در ادامه یگان ویژه به مدرسه حمله کرد و دختری به نام اسرا پناهی را به قتل رساند.
🔹خانواده اسرا پناهی اعلام کردند که او دانشآموز مدرسه شاهد نبوده و بعد از فوت پدرش بهعلت بیماری در بیمارستان فوت کرده و ارتباطی هم با اغتشاشات نداشته است. علی دایی از چهرههای معروفی است که دروغ رسانههای ضد ایرانی را باور کرده.
خوب است آقای دایی به این چند مسئله توجه کند:
🔸آقای دایی، اردبیل شهر خودتان است، اگر جویا میشدید مسئولان شهر حتما برایتان توضیح میدادند که در مدرسه چه گذشته است.
🔸اینکه شما به استناد روایت رسانههای ضد ایران موضع میگیرید باعث میشود شما شریک هر اتفاقی که به سبب موضعگیری غلط رقم بخورد باشید.
🔸آقای دایی شما شبیه دیگرانی نیستید که مانند کف روی آب خود را از دریای ملت ایران جدا کردند. مردم ایران برای شما احترام قائلند و شما را قهرمان ملی خود میدانند اما فراموش نکنید قهرمان ملی دروغ نمیگوید.
✅جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه بازشدن مرقد مطهر حضرت زینب(س) پس از نصب ضریح جدید
@jangnarmvdoshmanshnase1
اغتشاشات؛ پیشبینی یا غافلگیری؟!
🔹این روزها برخی این سئوال را میپرسند که در قضیه اغتشاشات خیابانی اخیر آیا بخشهای اطلاعاتی و امنیتی کشور دچار غافلگیری شدند؟ آیا نمیتوانستند از وقوع اغتشاشات پیشگیری کنند؟
در این باره توجه به چند نکته حائز اهمیت است.
🔸 دستگاههای متولی در اردیبهشتماه سال جاری با رصد تحرکات دشمنان، برآورد اطلاعاتی خود را از وقوع اغتشاشات به مسئولین کشور اعلام کردند.
🔸در آن برآورد آغاز مهر و یا آبان ماه همزمان با فصل بازگشایی مدارس و دانشگاهها دوره آغاز اغتشاشات پیشبینی شده بود.
جدای از این برآوردها که متکی به رصد و اخبار درونی جبهه دشمنان به حساب میآید، مقداری جستجو در برنامههای آشکار دشمنان گویای آن است که تمرکز بر اغتشاشات خیابانی با هدف مهار یا براندازی نظام جمهوری اسلامی به برنامه قطعی دشمنان خارجی تبدیل شده است.
🔹در پی رصد و پایش صورت گرفته توسط بخش اطلاعاتی کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ به موضوعی اشاره کردند که در آن مقطع از سوی افکار عمومی و حتی بخشهای زیادی از گروههای مرجع جامعه مورد اعتناء جدی واقع نشد؛ در آن مقطع رهبری فرمودند:
«من دربارهی همین مسئله طمعهای دشمنان، نقشههای دشمنان، توطئههای دشمنان، خوابهای آشفتهای که دشمنان برای ملّت ایران میبینند، یک نکته مهمّی را عرض بکنم که به نظر من مهم است... امروز مهمترین امید دشمنان برای ضربه زدن به کشور، امید بستن به اعتراضات مردمی است. امیدشان به این است که بلکه بتوانند با کار روانی، با فعّالیّتهای اینترنتی و فضای مجازی و انواع و اقسام اینها، با پول، با مزدورپروری، مردم را در مقابل نظام اسلامی و جمهوری اسلامی قرار بدهند».
در صحبتهای رهبری در ۱۴ خرداد دقت بفرمایید. روشهایی که ایشان بر آن تاکید دارند را دوباره مرور کنید که دقیقا همان ابزارهایی است که این روزها دشمن از آن بهرهبرداری میکند:
فعالیتهای اینترنتی؛
فضای مجازی؛
پول؛
مزدورپروری؛
قرار دادن مردم در مقابل با نظام.
🔹بنابراین بخش اطلاعاتی و امنیتی و مسئولین کشور از برنامه قطعی دشمنان برای ایجاد ناآرامی و اغتشاش در خیابان مطلع بودند. هر چند فوت مرحومه مهسا امینی این پروژه را به جلو انداخت و آنها تصور کردند که هم اینک بستر مناسبی برای آغاز اغتشاشات خیابانی در ایران محسوب میشود.
🔹 از این روست که گفته میشود فوت مرحومه امینی بیش از همه دشمنان و دنبالههای داخلی آنان را شادمان ساخت. نقش دشمنان ملت ایران در راه انداختن اغتشاشات این روزها دیگر موضوعی نیست که به بررسی عمیق و گسترده اسناد پیدا و پنهان نیاز داشته باشد. مستند دستگیری جاسوسان فرانسوی که تلویزیون پخش کرد تنها یکی از این اسناد مهم و تاریخی به حساب میآید.
ال̲ل̲ہ̲م̲ ع̲ج̲ل̲ ل̲ۆ̲ل̲ي̲ك̲ ال̲ف̲ر̲ج̲
•┈┈••|وُلـأيّــِِّتً مدأرأن فِِّتًـحّ ألـمبِيّــّن|••┈┈•
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
🔺ترویج مواضع رهبر یا ترور اولویتهای رهبر
◻️ اولویت تعیینکننده و روشن رهبری درباره فضای مجازی را بنگرید و با ترور اولویتها از سوی مقلدان فیروزآبادی بسنجید! خبرگزاری حوزه هم به این نفوذ محاسباتی ضریب داده!
🔥 فیروزآبادی مسئول اصلی وضع مجازی کنونی است. اگر بنا بود کاری بکند، قتلگاه نوجوانان و چنین اغتشاشی با فریب ۱۵سالهها به پا نمیشد!
📚 امام خامنهای: «آقایانی که در زمینه فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم [امّا] آنچه عرض #من است و #من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود! #بحث_این_است! خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم! ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، #بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند؛ عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها به شدت فعّالند.» ۲شهریور۹۹
ولیّ امر: «ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است. ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی … [مسوولین] توجه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد!» ۱۲مهر۹۷
⁉️ آیا از فرمایش رهبری، نظر دنبالههای حوزوی فیروزآبادی در میآید؟
👈 تنها در صدر بند ج، مثلاً اولویت رهبری گنجانده شده که با ذیل همان بند، عملا میتواند خنثی شود!
@jangnarmvdoshmanshnase1
🔴 توهین علنی مهرداد پولادی بی
شرف بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به رهبر عزیز انقلاب
🔹 چرا کسی با این عوضی ها که علنا به مرجع تقلید میلیون ها نفر در داخل و خارج کشور جسارت کرده، برخورد نمیکند؟!
🔹 زورتون فقط به انقلابی هایی مثل حسن عباسی و حسین شریعتمداری میرسه؟!
🔹 تف به غیرتتون اگه این عوضی رو دستگیر نکنید
جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥براندازها یه گروه زدن بعد هادی اسماعیل زاده که به اسم پدر سارینا اسماعیل زاده رو اوردن تو گروه که صحبت کنه در حالی که اسم پدر سارینا عارف بوده و در سال 92 فوت کرده 😐
حالا ببینید این مردک چه اشکی میریزه توی گروه همه براندازها هم نشستن گوش میدن 😶
@jangnarmvdoshmanshnase1
محسن حسینی:
🟢🟣🟠⚫🇮🇷🔵🇮🇷🔴🇮🇷🔵🟡
کم کم متوسل به مهدهای کودک می شوند
🖌 محمد باقر زاهدی اصل
🍏 از مدتها قبل همه گروههای ضد انقلاب, به خصوص شبکه من و تو و منافقین مریم رجوی و سلطنت طلبان و لیبرالهای غرب پرست متوهم مرفه خارجی و داخلی و کموله کرد و بلوچ اشرار مزدور وهابیها و سیمای ایران اینترنسیونال سعودی و خیانتکاران سلبریتی در داخل کشور برای مشتی دلار و اقامت دایم، نوید اتفاقاتی مهم را تا پایان شهریور ماه می دادند؛ و برای خود پایان نظام جمهوری اسلامی را متصور می شدند.
لذا در پی اعلام رمز عملیات مهسا تمام موجودی سیاسی, هنری, ورزشی و تجزیه طلب و منافقین و سلطنت طلب ها را در یک خط به صحنه آوردند حتی آنهایی را که در لایه های گوناگون نظام مخفی ساخته بود.
🍏 آنها در خیال خام خود پیش بینی کرده بودند بدلایل گوناگون اجتماعی و سیاسی و اقتصادی حداقل 10 میلیون نفر از مردم ایران را به خیابانها می کشانند؛
خیابانها را تسخیر نمایند؛
مراکز مهم را تصرف کنند؛
همچنین بازوهای نظامی تجزیه طلب آنها نیز استانهای سیستان و بلوچستان و همچنین کردستان را به تسخیر خود در آورند!
اما در کمال حیرت مشاهده نمودند؛ مردم بزرگ و وفادار ایران با بصیرتی دقیق ، نه بزرگی را به آنها گفتند؛ و این اقدام بزرگ ملت ایران خلاف تمامی تحلیلها و نقشه های اتاقهای فکر آنها با همراهی سرویسهای جاسوسی سیا و اینتلیجنت و در موساد و هلند و فرانسه و آل سعود بود.
🍏 حال که از تسخیر خیابانها ناامید شده بودند به سراغ دانشگاهها آمدند اما در آنجا هم به جز چند مورد حرکت محدود و ساختار شکن در برخی از دانشگاهها نتیجه ای را نتوانستند کسب نمایند و نه بزرگی را شاهد شدند.
🍏 دشمن برای احیای این شکست بزرگ ایندفعه به سراغ دبیرستانها رفت و سعی نمود از دانش آموزان استفاده ابزاری و احساسی و مصونیتی نماید و آنها را وارد خیابانها کند.
که دراین مرحله نیز به جز اقداماتی محدود و بعضاً سفارشی هیچگونه بهره ای نتوانست از میلیونها دانش آموز را ببرند
🍎 ظاهراً اکنون به سراغ مهدهای کودک و پیش دبستانی ها رفته اندو از بی کسی می خواهند از آنها بهره برداری تبلیغی و زنده نگه داشتن خط خبری خود نمایند
و خداوند اینچنین دشمنان خود را جزو احمقها قرار می دهد
خداوند مردم شریف ایران را هدایت نماید و از شر بدیها بدور
ملت ایران بسیار خوب این جرثومه های فساد را شناخته است
لذا هیچگاه سرنوشت خود و فرزندان خود را به دست این مزدوران روز مرد آل سعود و اسراییل جنایتکار نمی سپارد
والعاقبه للمتقین
🟢🟣🟤🟠⚫🔵🔴🟡
@jangnarmvdoshmanshnase1
⭕️وزیر اسرائیلی: تهدیدات نصرالله موجب امضای توافق مرزهای آبی شد
🔹 وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تهدیدات سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله، موجب شد تا امضای توافق مرزهای دریایی انجام شود.
🔸 شاکید ضمن انتقاد از این توافق، تاکید کرد که مایه شرم است این توافق به سبب تهدیدات سید حسن نصرالله در خصوص منفجر کردن میدان گازی کاریش در دریای مدیترانه به امضا رسید.
ـــــــــــــــــــــــ
جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
51.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشاپیش به خاطر انتشار قسمت 38 برنامه حافظه تاریخی ایرانی از شما عذرخواهی می کنیم چون می دانیم فیلم های خشن و غیر انسانی که در آن خواهید دید شما را اذیت خواهد کرد اما برای روایت درست تاریخ، چاره ای جز این کار نداشتیم.
در این قسمت سعی کردیم تا فقط قسمت کوچکی از جنایت هایی که در یک ماه گذشته توسط آشوب گران علیه مردم، بسیج و نیروی انتظامی رخ داده را به تصویر بکشیم.
این فیلم ها و تصاویر را هیچکدام از شبکه های ماهواره ای نشان نخواهند داد، با ارسال این فیلم به دوستان و آشنایان، به رفع مظلومیت مردم ایران کمک کنید.
#امیرحسین_ثابتی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به زودی پای ایران به دریا و سواحل اسرائیل باز میشود!
🔻کارشناس صهیونیست: نهادهای امنیتی خوب گوش کنند، با قراردادی که با لبنان امضا میکنید منتظر یک جبهه جدید باشید، به زودی پای شرکتهای ایرانی و سپاه پاسداران به دریا و سواحل ما باز میشود...
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
@jangnarmvdoshmanshnase1
ایران اینترنشنال گاف خود را چگونه ماستمالی میکند؟
▪️روش جناب تندر را ببینید!
🔹یکی از بهترین طنزهای مبتنی بر واقعیتِ شبکههای تلویزیونی فارسیزبان اپوزیسیون را سالها پیش مهران مدیری ساخته است و البته واقعیت این شبکهها آنقدر بعضاً مضحک است که برای نقدش به زبان طنز، خیلی هم نیاز به اغراق ندارد. در بخشی از این کار، جناب تندر! به نمایش کشیده میشود؛ میگوید بگذارید فکسی برایتان بخوانم؛ مخاطبی برایش نوشته: "درود بر شما جناب تندر! بیپدر و مادر، عوضی، دیوانه، آشغال، بیمنطق!"؛ جناب تندر خونسرد جواب میدهد: "انصافاً من بیمنطق نیستم"!
🔹حالا ماجرای تکذیب زیرنویس شبکه ایران اینترنشنال که در خبرگزاری تسنیم منتشر شد هم از این نمونه است؛ تسنیم طی روزهای اخیر در نوبتهای بسیاری گافها و توهمات شبکه سعودی ایران اینترنشنال را افشا کرده است؛ مثلاً نوشتیم که دلارهای بنسلمان آنقدر عقل را ضایع میکند که اینترنشنال محل فیزیکی دانشگاه الزهرا را هم از ونک به خیابان شریعتی منتقل کرد! یا نوشتیم که چطور از زبان تشکلی که اصلاً وجود خارجی ندارد فراخوان قیام در دانشگاه شریف داده، و یا اینکه چطور این شبکه به دورهمی تروریستها و تجزیهطلبان تبدیل شده است.
🔹حالا در آخرین نمونه هم زیرنویس این شبکه را افشا کردیم که درباره اوین نوشته بود "فعلاً تیتر این باشه! ..." دمخروسی که نشان میداد چطور این شبکه بدون نظر به واقعیتها، از تخیلش برای خبرسازی استفاده میکند!
🔹از بین همهی مواردی که طی چند روز اخیر از گافهای ایران اینترنشنال در خبرگزاری تسنیم افشا شده، حالا این شبکه چندین گفتگو و دقایق متعددی را به این اختصاص داده که بگوید آن زیرنویس واقعیت نداشته و تسنیم جعل کرده است! زیرنویسی که قاعدتاً بینندگانش همان موقع دیدهاند و شعبدهبازیهای پسینی نمیتواند آن را رفع و رجوع کند.
🔹نحوه دفاع اینترنشنال از خودش ناخودآگاه ذهنها را به شیوهی دفاع جناب تندر از خود متبادر میکند! از بین همه آن موارد، اینترنشنال فقط همین را تکذیب میکند؟! ظاهراً با غیر از همان زبان طنز پیش گفته شده با زبان دیگری نمیتوان با سعودی اینترنشنال صحبت کرد!
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
@jangnarmvdoshmanshnase1