گذاری، مصادره، نیات و منویات، پاسخ با پرسش، ابهام، ایهام، مخاطب سازی، برچسب زنی، برند سازی، خود اعترافی، یک گام به عقب دو گام به جلو، فرار به جلو، استتار، تکرار، تواتر، خبر از خبر، حرکت از حاشیه ی تاریک، خبر شویی، تلفیق اعتبار، بیان از زبان ثالث، چالش مثبت، نقل قول، پاسخ از جانب مقابل، لفظ و لحن کلام، تقطیع و برجسته سازی کلام، تحریف برای تکذیب، ظرف آماری، آمار اینترنتی، نظرسنجی با پاسخ های محدود، قیاس مع الفارق، تفارق مع الشَبه، وسط گیری، بی طرف نمایی، کسب اعتماد با تأکید بر مسلمات، اصل و استثناء در روایت، تخریب با تمسک به هزینه ی فرصت، تمرکز بر وجه مثبت یا منفی واقعه، مقصر نمایی، حرکت از پله ی دوم، دروغ بزرگ، دروغ اساسی، دروغ گفته ها و دروغ ناگفته ها.
* راهکارهاي مقابله: شناخت هویت منبع، توجه به سابقه ی یک منبع، شناخت ترفند ها و تکنیک های عملیات روانی، سندیت شناسی، مطابقت سند با مستند، عدم اکتفاء به تیتر اخبار، رجوع به منابع مقابل، توجه به پیامد های مثبت و منفی اقدامات جایگزین در بررسی تحلیل ها، بررسی موردي، اصل برائت و مسئله ي بار اثبات، زدودن شبهات با يقينيات، مطابقت پاسخ با موضوع، توجه به ملزومات خبر، تفکیک خبر به اقرار و ادعا، توجه به منفعت واقعه.
شرح مبحث
* اهمیت رسانه: امروزه رسانه های خبری شکل دهنده ی آراء و نظرات مردم و حتی مسئولان و نخبگان سیاسی یک کشور و یکی از ارکان قدرت نرم است. چنانکه همواره از روبرت مرداک (5) به عنوان یکی از تأثیر گذار ترین افراد در عرصه ی سیاست گذاری و جریان سازی جهانی یاد می شود. (6) از این رو است که شبکه ی الجزیره ی قطر در کنار منابع سرشار نفت و گاز این کشور، در پیشبرد اهداف راهبردی امیر قطر نقش آفرینی می کند. همچنین است که افراد، احزاب، بنگاه های اقتصادی و کشور ها با ایجاد و یا خرید رسانه های گروهی درصدد پیشبرد مقاصد خود از طریق تأثیرگذاری بر افکار عمومی جامعه ی هدف می باشند که موارد ذیل به عنوان مشتی از خروار، گواهی بر این ادعا است:
دولت ایران (العالم - Press tv - Hispan tv)، دولت چین (CCTV) ، دولت روسیه (RT)، دولت آمریکا (VOA - رادیو فردا)، دولت فرانسه (AFP - france 24)، دولت انگلیس (BBC)، دولت عربستان (العربیه)، جنرال موتور (NBC ، (NBC و مایکروسافت (MSNBC)، تایم وارنر (CNN - نشریه ی TIME)، والت دیزنی (abc news)، سلمان بن عبد العزیز (روزنامه ی الشرق الاوسط).
لازم به ذکر است رسانه های خبری به منزله ی چاقویی دو لبه، با توجه به محتوا و رویکرد آن، می تواند نقش عمده ای در فریب و یا آگاهی بخشی جامعه داشته باشد. چنانچه نقش بی بدیل روزنامه ی کیهان در رصد و پیش بینی حرکت مهره های سیاه انتخابات 88 و مقابله با جنگ تمام عیار رسانه ای دشمن، مثال زدنی است.

* انواع رسانه: در تقسیم بندی رسانه های خبری، مَقسَم های مختلف و به تبع آن شاخه های گوناگونی وجود دارد که عبارت است از: فراگیری (محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی)، اعتبار (سفید، خاکستری، سیاه) و وسیله ی ارتباطی (مطبوعات، سایت ها، رادیو و تلویزیون).
لازم به ذکر است برد خبری یک رسانه الزاماً محدود به گستره ی توزیع و تعداد زبان آن نیست، چه بسا رسانه هایی که تنها در یک محدوده ی جغرافیایی خاص منتشر می شوند اما بردی جهانی دارند چنانچه روزنامه ی واشینگتن پست تنها در پایتخت آمریکا به چاپ می رسد اما محتویات آن مورد توجه تمام کشور ها است.
* تبار شناسی رسانه ها: لزوم شناخت سابقه و سمت و سوی رسانه ها و اینکه یک رسانه به چه فرد، حزب، جناح و ایدئولوژی نزدیک یا وابسته است. در این رویکرد لازم است تا مخاطب با احتیاط و تأمل بیشتری با اخبار "مثبت" رسانه های "همسو با موضوع" و نیز اخبار "منفی" رسانه های "مخالفِ موضوع"، مواجه گردد. از آن طرف نیز نقد های رسانه های "همسو با موضوع" و تعاریف رسانه های جریان مخالف نیز قابل اعتنا تر است؛ هم چنان که "الفضل ما شهدت به الاعداء" (فضل آن است که دشمن بر آن گواهی دهد) در محکمه ی عقل مورد تأیید می باشد.
لازم به ذکر است که نباید الزاماً "نقد" جریان موافق و "تعریف" جریان مخالف را در حُکم اقراری "علیه" خود و یا "لَه" دیگری دانست؛ چرا که آنچه مورد تأیید عقل و شرع است "اقرار العاقل علی نفسهِ جائز" (اعتراف عاقل علیه خودش، مسموع است) می باشد که در موارد مذکور، شمول "نفسه" مورد تردید است؛ چنانچه تمرکز رسانه های مخالف دولت بر اظهارات "اصولگرایان منتقد دولت" در حقیقت تجاهل نسبت به دایره ی شمول آن است.
* خبر و تحلیل خبر: در توضیح ماهیت خبر و تحلیل، و معرفی عناصر خبر و نقش آن در تحلیل های عیان و نهان باید گفت که "خبر" در یک کلام عبارت است از "انعکاس رویداد" و ماهیت اصلی این رویداد در عناصر پنج گانه ی خبری (چه؟ - چه کسی؟ - کِی؟ - کجا؟ - چگونه؟) همان "چه؟" است که می تواند حاوی دیگر عناصر و اطلاعات خبری باشد یا خیر. در حالی که "تح
لیل" پرداخت به "چرایی و علت" و یا "نتیجه و پیامد" یک رویداد است. بنابراین، تحلیل همواره مبتنی بر خبر بوده و بدون آن، فاقد اعتبار و غیر قابل تصور است.
در مواردی که در تحلیل، بی پرده از علّیت دو مقوله و یا ارتباط دو واقعه سخن بگوییم، در عرصه ی "تحلیل عیان" گام نهاده ایم؛ اما اگر بدون بیان "چراییِ" وقوع یک رویداد، تنها با عنوان گذاریِ عبارات مد نظر برای عناصر خبری، مفهومِ مورد نظر را جاری سازیم، به عرصه ی "تحلیل نهان" با رویکرد "القائی" ورود کرده ایم.

[در تحلیل نهان و القای مطلب، کافی است عبارت مد نظر در عناصر خبری قرار گیرد]


[در این تحلیل به صورت صریح و عریان، اجرای قانون خدمات کشوری "فریب انتخاباتی" ذکر شده]
لازم به ذکر است اولین خبر یا تحلیل، تأثیر گذار ترینِ آن است و لوح سفید ذهن را رنگ می بخشد. چنانچه تلاش و هزینه ی خبرگزاری ها برای تأسیس و گسترش دفاتر خود در سراسر جهان و پیش دستی در اعزام خبرنگار و ارسال اخبار، تماماً با این رویکرد (مخابره ی اولین خبر و به تبع آن ارائه ی تحلیل مد نظر) صورت می گیرد.
***
1- انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی صربستان در سال 2000، انتخابات پارلمانی گرجستان در سال 2003، انتخابات ریاست جمهوری اوکراین در سال 2004، انتخابات دو مرحله ای پارلمان قرقیزستان در سال 2005، انتخابات ریاست جمهوری بلاروس در سال 2006 و انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 2009 (1388) تماماً محمل های براندازی نرم (انقلاب مخملین) در کشور های هدف بوده است.
2- نمایی از روند سم پاشی و تردید افکنی روزنامه ی اعتماد ملی از 7 ماه قبل از انتخابات 88 تا به خیابان کشاندن بخشی از مردم پایتخت: شبهه در رأی اعتماد محصولی، مجلس و دولت معطل نیم نمره + تشکیل کمیته ی مشترک کروبی موسوی + نامه ی مشترک کروبی و موسوی به جنتی + هشدار درباره ی ورود بسیج در انتخابات + هر ایرانی ماهانه 70 هزار تومان + هشدار کروبی درباره ی توزیع پول در انتخابات + فردا شب همه بیداریم + وزارت کشور کروبی را پنجم اعلام کرد + حماسه ی خش و خاشاک.
3- جین شارپ (Gene Sharp) متولد 1928، مؤسس و مدیر بنیاد مطالعاتی "آلبرت انیشتین" و نظریه پرداز آمریکایی حوزه ی براندازی نرم در سه سطح استراتژی، تاکتیک و تکنیک است. از شارپ تألیفات بسیاری در خصوص مبارزات خشونت پرهیز به چاپ رسیده که یکی از معروف ترین های آن "از دیکتاتوری تا دموکراسی" می باشد. وی در این کتابچه، دستورالعمل های عملیات براندازی را احصاء و در قالب 198 تکنیک ارائه نموده که مواردی از آن به شرح زیر است: سخنرانی های عمومی، استفاده از شعار ها، کاریکاتور ها و نماد ها، اعطای جایزه های غیر واقعی و ظاهری، استفاده از پرچم ها و رنگ های نمادین، اجرای نماز و دعا، ایجاد صدا های نمادین، تمسخر و اهانت به شخصیت ها، راهپیمایی و تظاهرات مذهبی، انجام مراسم سوگواری سیاسی، تشییع جنازه های غیر واقعی و ظاهری، تلاش برای زندانی شدن و ... .
4- عبارت Hot potatoناظر به ترفندی است که در آن تقصیر همه چیز از جمله داغی سیب زمینی به یک فرد نسبت داده می شود (مغالطات - علی اصغر خندان) که در اینجا نگارنده از واژه ی جایگزینِ "مقصر نمایی" استفاده کرده است.
5- روبرت مرداک (Rupert Murdoch) یهودی زاده ی مادری، متولد 1931، آمریکایی استرالیایی تبار و مالک "شرکت اخبار" (News Corporation) است که به واسطه ی متعلقات این هولدینگ بزرگ رسانه ای، تمام یا بخشی از سهام بیش از 300 شرکت انتشاراتی، شبکه های ماهواره ای، تلویزیونی و رادیویی، شرکت های فیلم سازی، مجلات، روزنامه ها و ... را تحت تملک دارد که از معروف ترین رسانه های خبری آن می توان به این موارد اشاره کرد: شبکه های تلویزیونی فاکس نیوز و اسکای نیوز، روزنامه های وال استریت ژورنال، نیویورک پست، سان، تایمز و ... .
6- مرداک تاکنون 3 مرتبه از سوی نشریه ی آمریکایی تایم در لیست 100 شخصیت تأثیر گذاری جهانی قرار گرفته است و نشریه ی فوربس نیز از وی به عنوان 26 مین فرد قدرتمند در جهان یاد کرده.
ادامه دارد...
منابع (ناظر به بخش اقتباسی)
مغالطات - علی اصغر خندان - بوستان کتاب
دیپلماسی عمومی آمریکا در قبال ایران - فؤاد ایزدی - دانشگاه امام صادق (ع)
روان شناسی و تبلیغات - محمد کاویانی - دانشگاه باقر العلوم (ع)
از دیکتاتوری تا دموکراسی - جین شارپ - نسخه ی اینترنتی
قدرت نرم و عدم خشونت - جین شارپ - دانشگاه امام صادق (ع)
جنگ نرم ویژه ی جنگ رسانه ای - ابرار معاصر
عملیات روانی - بهرام رضایی - شهید صیاد شیرازی
بایسته های حقوق اساسی - سید ابوالفضل قاضی - میزان
جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی - حسین میر محمد صادقی – میزان
💫فانوس 24/ بسته بصیرت افزایی سیاسی
❇ بسته بصیرت افزایی سیاسی "فانوس" به رصد تحولات ایران و جهان می پردازد و به سوالات و شبهات شما در خصوص مسائل روز پاسخ می دهد.این بیست و چهارمین شماره از فانوس است که منتشر میشود.
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331299
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ زیبای این عمار نگو خودم عمار توام
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴آقای روحانی! خودکرده را تدبیر نیست
🔹روزنامه جوان درباره سخنان حسن روحانی نوشته است: روحانی روز گذشته نامزدهای انتخابات را به اخلاق انتخاباتی فراخواند. سخن حقی که البته خود او چندان با این توصیه اسلامی پایبند نبود و سال ۹۶ و در کوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، فراتر از آن رفت و ضمن تخریب رقبای انتخاباتی خود نظام اسلامی را متهم کرد که طی ۳۸ سال گذشته جز اعدام و زندان عملکرد دیگری نداشته است!
🔹نکتهای که بعدها با فرافکنی از آن گذشت و با این توجیه که انتخابات شرایط خاص خودش را دارد و باید از آن عبور کرد، از پاسخ به این اتهام بزرگ طفره رفت!
🔹ایشان خوب است شعارهای انتخاباتی سال ۹۲ و حتی ۹۶ را به یاد بیاورند و ببینند برای جلب رأی مردم چگونه دولت گذشته را سیاه و تاریک جلوه دادند، اکنون سؤال امروز ایشان را از او میپرسیم که آیا در آن هشت سال قبل از دولت شما کاری نشد؟
🔹اگر نقدهای امروز به ناکارآمدی دولت شما مصداق توهین به مردم است، تخریبهای شما در آن دوران که سالها هم تکرار شد، مصداق چیست؟
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سلام
برای مدافع حرم بودن فقط باید تا پای صندوق رفت و تلاش های حاج قاسم را به ثمر نشاند
*باهرتفکر وسلیقه ای برای اقتدارنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وجلوگیری از توطئه های دشمنان داخلی وخارجی و ایجادامنیت ملی باانتخاب اصلح به نیابت از حاج قاسم رای میدهیم*
*یک تجربه تلخ*
ملت سوریه باتمام اعتراضاتی که به دولت خود داشتند بعداز گذشت چندین سال ظلم ،تجاوز، ناامنی ،بریده شدن سرها ،قطعه قطعه شدن کودکان، زنده به گورشدن زنان وکودکان ، به اسارت رفتن زنان وفروش نوامیس آنان درکوچه هاوخیابانهای رقه وسایر شهرهای تحت سلطه داعش به این نتیجه رسیدند باوحدت ویکپارچگی وآمدن پای صندوق رای آنهم با حضور ۹۵درصدی می توان مشکلات داخلی را باانتخاب بابصیرت حل کرد واز تجاوز اجنبی هاوکشته شدن زنان وکودکان وجوانان جلوگیری کرد
*مردم سوریه هزینههای زیادی دادند تا فهمیدند امنیت گاهی با دادن سر حاصل میشود و گاهی با دادن رای*
*وعده من وشماروز ۲۸ خرداد*
*یاامیرالمومنین حیدر(ع)*
🔰لبیک یا خامنه ای دامت حفاظاته
🔰لبیک سید محرومان
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
۲۰ مورد از اقدامات انقلابی رئیسی
۱. اخراج ۶۰ قاضی متخلف
۲.دستگیری ۲۳۷ دلال در عدلیه
۳.دستگیری ۱۶۱وکیل و کارشناس دادگستری
۴.دستگیری طبری(معاون لاریجانی)
۵.تقلیل حسابهای قوهقضائیه
۶. احیای حدود ۲۰۰۰ کارخانه و مرکز تولیدی(مانند قند ورامین، نساجی مازندران)
۷. زندان زدایی
۸.کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها به رغم افزایش پروندهها
۹. حذف عناوین مسخرهٔ م. ه.، ص. ق. ش. ر. ع.
۱۰.برخورد با دانه درشتهایی مثل: حسین فریدون (برادر روحانی) ، مهدی جهانگیری (برادر جهانگیری) ، ولی ا... سیف (رئیس بانک مرکزی)، احمد عراقچی (برادر معاون ظریف)، شبنم نعمتزاده (دختر وزیر).
۱۱.متهمان بانک سرمایه: هادی رضوی (داماد شریعتمداری وزیر روحانی )
۱۲.اعدام بعضی از سلاطین
۱۳.تخریب ویلاهای غیرمجاز مسئولین
۱۴.بیرون کشیدن رشت الکتریک، دشت مغان، هفت تپه و... از حلقوم مفسدین!
۱۵.دستگیری ۴۰۰ نفر از اعضای فاسد شوراهای شهرها
۱۶. ۹۷۸ حکم برای مفسدان اقتصادی
۱۷. آزادسازی هزاران هکتار از اراضی تصرف شده
۱۸. هزاران میلیارد اموال برگردانده شده به بیتالمال
۱۹. سهبرابر شدن تولید دارو در آستان قدس
۲۰. تحول بنیادین و اساسی در امور اقتصادی آستان قدس
مردم میبینند، مردم میفهمند!
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طنز همتی دیدنش ضرر ندارد😄
چه نمرهای به مناظرهها بدهیم؟
♦️کیفیت مناظرههای انتخاباتی را میشود ارزیابی کرد و بر اساس معیارهای مختلف، به آنها نمره و امتیاز داد. حتما به چگونگی برگزاری مناظرات، وقت محدود نامزدها، پراکندگی پرسشها، و کلیگویی در برخی پاسخها، نقدهای جدی وارد است، که از سوی برخی نامزد ها هم تذکر داده شد.
🔹یک ایراد مهم دیگر، این است که مجری اجازه ندارد هنگام حاشیه رفتن نامزدها، تذکر بدهد و او را وادار کند به جای حاشیهپردازی، در چارچوب پرسش پاسخ دهد.
♦️ایراد بعدی، بد اخلاقی و تهمت و توهین، در کنار آسمان و ریسمان کردن برخی نامزدهاست؛ انگار که گفتههایشان، از مغز خود آنها تراوش نمیکند و مأمور شدهاند تیرهای تهمت را - ولو بیموقع و گلدرشت! - به سمت نامزد هدفگذاری شده از بیرون شلیک کنند.
🔹نقدها در جای خود محترم و قابل بررسی است. اما نباید در دام دو گروه عصبانی از اصل مناظره افتاد. یکی محافل «ضد انتخابات»، که با انگیزههای مختلف، از قبل بنا داشتهاند اصل انتخابات را بزنند و مانع مشارکت مردم شوند. دوم، برخی مدیران اجرایی بیکفایت که مناظره را زنگ حساب در پیشگاه مردم میبینند و آن را ناخوش میدارند.
♦️این دو طیف، در یک همپوشانی مشترک، دو کار را انجام دادند: اولا از طریق برخی نامزدها، کوشیدند فضای منطقی مناظره را با بداخلاقی، لجنمال کنند و از چشم مردم بیندازند. ثانیا با همین مهندسی، به مردم اینگونه القا میکنند که مناظرهها، بیارزش است؛ نه باید دید و نه براساس آن، ارزیابی کرد و تصمیم گرفت.
🔹برخلاف این سوءقصد(!) باید گفت در همین مناظرهها، خیلی چیزها دستگیر مردم شد. اینکه چه کسانی اخلاق را مراعات میکنند و چه کسانی میخواهند با غبارآلود و ملتهب کردن فضا، قدرت تشخیص را از مردم بگیرند؟ چه کسانی قاعدهمند، و با برنامه و کارنامه حرف میزنند و کدام نامزدها، از قاعده و برنامه و کارنامه گریزانند؟ چه کسانی ژست تکنوکراسی و احترام به تخصص میگیرند، اما غیرکارشناسیترین و سخیفترین دعاوی دیکته شده را بیمحابا بازگو میکنند.
♦️مناظرهها را همچنین میتوان با مناظرات سه دوره قبل (سالهای 88 و 92 و 96) مقایسه کرد. روشن است که با وجود رسوب و تکرار برخی بد اخلاقی های گذشته در میان شماری از نامزدها، مباحث چقدر عمق پیدا کرده و برخی نامزدها چقدر با تسلط و مطالعه و انباشت تجربه سخن میگویند.
🔹انصافا در مناظرات اخیر، نکات کاربردی و عملیاتی بسیار خوبی از سوی برخی نامزدها بیان شد که میتواند راهگشای دولت جدید در اصلاح رویههای غلط مدیریتی باشد. این یک پیشرفت مهم در فرهنگ سیاسی و نخبگانی کشور است.
♦️در مجموع و در مقایسه با روند مناظرههای ادوار گذشته، میتوان نمره قبولی به مناظرات فعلی داد و ضمنا با نقد دقیق، به ارتقای کیفیت آن همت گماشت.
📌کیهان
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیوار_کشی!
✋شاید برخی سنشون قد نده یا این قسمت از تاریخ انقلاب رو نخوانده باشن
👈 خلاصه اینکه: یه زمونایی اوایل انقلاب یه #خودمجتهد_پندارهایی داشتیم که میخواستند برداشتهای شدیداً اشتباه خود از انقلاب و اسلام رو بزور و تندروی تو جامعه پیاده کنند...
👈برخی پونس! پیشونی دخترهایی که حتی مقداری از مویشان بیرون بود می زدند!
👈برخی دنبال #دیوار_کشی تو کلاسها و خیابانها بودند!
👈برخی مسئولیت داشتند و بازیگران قبل انقلاب رو طرد می کردند که هیچ، خود حزب اللهی هایی چون شهید آوینی رو هم بایکوت می کردند!
👈 برخی تو مجلس طرح انحلال ارتش می دادند که شهید چمران مقابل آن ایستاد و ...
✋می دونید آخر و عاقبتشون چی شد؟
👈یه عدشون مثل گنجی و مخملباف کلا دگر اندیش شدن و رفتن ساکن اسراییل شدند و یا در دل استکبار جهانی علیه امام و انقلاب و حتی اسلام موضع گرفتند.
👈 یه عدشون مثل #خاتمی از اونور پشت بوم افتادند و با کسوت #اصلاح_طلبی_و_کارگزارانی ظاهر شدند و با نسبت دادن همان کارهای خود به مخالفانشان!! ریاست جمهور و نماینده مجلس شدند و هر روزشون خسارت محض برای انقلاب شد که نمونه آخریش همین #روحانی است...
🔺بله عزیزان، اینها یه چنین گذشته ای دارند و هر بار برای رای جمع کردن همان کارهای خود را به کسانی نسبت می دهند که آن زمان از مخالفان سر سخت اقداماتشون بودند.
✋راستش اون زمونا مردم با #انتخابشون حذفشون کردند ولی اونها با چنین حیله هایی برگشتند و با تشکیل #کانونهای_قدرت_و_ثروت جامعه رو به این روز انداختند، الان هم مردم تنها با #انتخابشون می تونن اونهارو کنار بزنن.
✍ #محمود_باقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهواز ...
این مرز و بوم حتما بُوَد آبادِ آباد
مابین مسئولین که باشد #گشت_ارشاد
لُر آمده بیعت کند یک بار دیگر
با شاگردی از مکتب آل پیمبر
زنده باد رئیسی
🚨لزوم احیای گشت ارشاد
✍️دکتر حسین حسینی نژاد:
انتشار خبر برکناری تاجگردون از مدیر عاملی شرکت بیمه سرمد از سوی هیئت مدیره این شرکت اگر چه اقدامی لازم و قابل تقدیر به حساب می آید اما کافی نیست زیرا:
🔸۱- مقابله با تاجگردون و امثال تاجگردون مصداق مبارزه با معلول است و علت را باید در سیستم اداری و مدیریت رانتی جستجو کرد که به مدیران اجازه چنین سوء استفاده ای را می دهد. چه تضمینی وجود دارد که مدیر بعدی نیز به این چاله نیفتد.
🔸۲- مسئله دیگر فرار رو به جلو هیئت مدیره است. چگونه است که هیئت مدیره آقای تاجگردون را با آن سابقه مشعشع به چنین مسئولیتی منصوب نموده و تا این لحظه هم بر عملکرد وی نظارت نداشته است و حالا که تشت رسوایی او از بام افتاده دست به تقلا میزند.
🔸۳- علاوه بر هیئت مدیره بیمه ، غفلت ناظران بانک صادرات ، ناظران بیمه مرکزی و سایر نهادهای نظارتی دولتی را باید چگونه توجیح کرد.
💥همه این عوامل نشان می دهد که در دولت بیش از هر چیز دیگری به # گشت ارشاد # قاضی و # بگیر و ببند نیازمند است تا مدیران و مسئولانی که بیت المال را به مال البیت خود ساخته اند بر سر جای خود بنشاند و حق مردم را به آنان برگرداند. به راستی از نظر شما چرا برخی با گشت ارشاد مخالفند؟
🌻امام علی (ع): بخدا سوگند اموال غارت شدۀ از بیت المال را به آن باز می گردانم حتی اگر آنان را بیابم که مهر زنان شده باشد یا کنیزانی با آن خریده باشند. نهج البلاغه خطبه 15
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#رئیسی : به اندازه تمام روسای قوه قضاییه بعد انقلاب، به نقاط مختلف کشور رفتهام
🔹رئیسی در جمع صدها نفری علمای اهل سنت: محور تحول اجرای عدالت خواهد بود و هرجا بیعدالتی است باید مورد تجدید نظر قرار گیرد و تبعیض های گویشی و منطقه اهل سنت و شیعه پسندیده نیست و باید حقیقتا توزیع ظرفیت در کشور شود.
🔹هزار سال است که شیعه و سنی کنار هم زندگی میکنند و ۱۳ هزار شهید اهل سنت در کنار شهدای شیعه از این کشور صیانت کردهاند و نفس واحدی هستند.
🔹حلقه مفقوده، مدیریت کارآمد جهادی است تا ظرفیتها را بهکار بگیرد تا هیچکسی اعم از شیعه و سنی و بلوچ و کرد و ترک محزون نباشند که چرا کار نیست.
#رئیسی : احیای دریاچه ارومیه در اولویت دولت کارامد قرار دارد
🔹رییسی در گفتوگوی تلویزیونی با مردم آذربایجان غربی: دریاچه ارومیه از ذخایر ماست و احیای آن از دستورات جدی دولت کارآمد ما قرار دارد و احیای آن باید برقرار باشد.
🔹اگر منابع آبی درست هدایت و مدیریت شود، مشکلات دریاچه ارومیه میتواند حل شود.
🔹چرا باید شاهد کولهبری در آذربایجان غربی باشیم؛ در حالی که میتوان با راهندازی بازارچه مرزی مراودات تجاری قانونی صورت گیرد و در این صورت این استان نقش موثری را در صادرات می تواند داشته باشد.
⭕️آیا گشت ارشاد مدیران یک شعار است؟/ چرا برخی مدیران روحانی از روی کار آمدن رییسی وحشت دارند؟
ایام انتخابات، ایام شعار است و معمولا کاندیداها شعارها و وعده های زیادی مطرح میکنند ولی به قول عزیزی، برنامه های برخی کاندیداها کارنامهی آیت الله رییسی است.
رییسی با به زندان انداختن ۲۰۰ قاضی و کارمند متخلف در قوه قضاییه ( مثل اکبر طبری) نشان داد اگر رییس جمهور شود متخلفین زیادی باید منتظر معرفی به محکمه و برخورد باشند.
گشت ارشاد مدیران، شعار و برنامهی آیت الله رییسی نیست!
کارنامه آیت الله رییسی است.
بازداشت و به زندان انداختن برادران رییس جمهور و معاون اول رییس جمهور آقایان حسین فریدون بجرم ارتشا و مهدی جهانگیری به جرم قاچاق ارز ، زندانی شدن پسر وزیر سابق مسکن و شهرسازی آقای مهدی آخوندی به جرم ارتشاء شبکه ای، زندانی کردن دختر وزیر صمت به جرم احتکار دارو، زندانی کردن داماد وزیر صمت به جرم مرتکبه در پرونده بانک سرمایه، همچنین مدیران سابق هلال احمر و رییس بانک ملت و پارسیان و ... ترس را در وجود مدیرانی انداخته است که با رفتن روحانی و سرکار نیامدن شرکا و رفقای روحانی، گندهایشان رو میشود.
ترسی کاملا طبیعی!!
✍ #امید_حاجی_زاده
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 اصحاب هرزه !!
چگونه است که اصلاح طلبان فقط در ایام انتخابات به یاد زنان می افتند؟
و چرا زمانی هم که می خواهند برای جذب آراء ، خود را حامی حقوق زنان جا بزنند ، فقط و فقط از فُکُل و بیرون گذاشتن موی سر و پوشش باز دفاع می نمایند؟؟!!
گویا در نگاه هرزه این افسادطلبان ، مشکلات اصلی زنان اعم از بیکاری و فقر و بی سرپرستی و ... جایی ندارد.
بعد هم وقتی خرشان از پل انتخابات گذشت دیگر خبری از حقوق زنان نیست. حتی اگر یکی از رفقایشان با اسلحه همسر خود را بکشد از نگاه این جماعت ِ باندباز ، تقصیر اصلی بر گردن مقتول است و بس!
اما باید بدانند که زنان فهیم این مرزوبوم اینبار دیگر فریب این بازی های کثیف و تکراری را نخواهند خورد و با انتخابی دقیق به این دغل بازی ها پایان خواهند داد ...
✍️ #قاسم_اکبری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️خروش مردم ورامین در استقبال از آقای رئیسی
🔹گزیدهای از حضور سیدابراهیم رئیسی در جمع باشکوه مردم ورامین
#انتخابات #رئیسی #مشارکت_حداکثری
#گفت_و_شنود
🔹عابر چی شد؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
سلام دوستان وهمراهان عزیز درصورت داشتن مطالب جنگ نرم لطفا به ایدی یا شماره واتساپ۰۹۰۲۷۱۹۳۳۲۵ارسال نمایند
🔴 ماموریت ویژه رای اولیها
✍️ #محسن_مهدیان
🔹 گذشت دورانی که برخی رای اول را رای مجانی می دانستند. امروز رای اولی ها، رای پرقدرت اند. رای پر قدرت فراتر از یک رای است چون هم متعصب است و هم رای ساز.
🔸 واقعیت اینست که به 3 دلیل رای اولی ها، رای پرقدرت اند و اگر موتورشان روشن شود قدرت اثرگذاری و موج آفرینی بیشتری دارند.
1️⃣ دلیل اول: آرای آرمانی
رای اولی ها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانی ترند. آرمان خواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند تا واقع گراهای رخوت زده.
2️⃣ دلیل دوم: آرای امیدوار
رای اولی ها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی آینده را روشن تر می بینند و امیدوار ترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است نه مثل چریک های پیر و افسرده به گل نشسته و خسته.
3️⃣ دلیل سوم. آرای تغییر
نوجوان و جوان اهل تغییر است. اهل متوقف نشدن. اهل اصلاح و تحول. آرای تغییر، آرای نه به وضع موجود است. آرای معترض و بسنده نکردن به آنچه هست.
✅ رای اول، بروز دوران اعتماد به نفس سیاسی و اجتماعی است. اگر به ظرفیت رای اولی ها واقف باشیم و این استعدادهای درونی را زنده کنیم، قدرت برانگیختگی اجتماعی شان شورانگیز است.
🔹 رای اول، جشن تکلیف سیاسی است و یوم الله. باید قدر دانست.
🔸 ماموریت ویژه این اعتماد به نفس جمعی و جشن تکلیف اجتماعی- سیاسی، فراتر از رای دادن، رای ساختن است. با این 3 ویژگی کلیدی در رای اولی ها، می توان انتظار شگفتی داشت.
💢 این چند روز باقی مانده با لشکر رای اولی ها می توان نهضت توزیع و انتشار محتوای انتخاباتی مجازی و گفت وگوهای چهره به چهره و خیابانی راه انداخت.
این ماموریت را بدست رای اولی ها برسانید.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95