فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رئیس جمهور: بانکها و خودروسازها تعهد خود را نقض نکنند
🔹رئیس جمهور در همایش مدیران سراسر کشور:امکان استفاده از سرمایه مردم برای تولید وجود دارد. اما باید به مردم باید تضمین برای اصل سرمایه و سود داده شود. کسی که در جایگاه قدرت است نباید تعهد خود را به مردم نقض کند.
🔹 در موضوع خودرو و بانک با عمل باید به مردم ثابت کرد دولت تعهد خود را نقض نمیکند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❇️ حمله به کاروان لجستیک ارتش آمریکا در عراق
🖋 این شروع حملات جن و انس به آمریکایی های متجاوز و غارتگر است
چون خون بهای حاج قاسم جز به اخراج ذلیلانه شما از منطقه خصوصا عراق و سوریه رضایت نمی دهد.
✍ محمدعلی برزگر،مدرس دانشگاه
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺 چین در توافق ایران و عربستان، آمریکا را کنار گذاشت و آمریکا و اسرائیل می توانند بازندگان احیای روابط دو کشور باشند.
کاتلین مک فال
فاکس نیوز
🔹 پس از سالها روابط خصمانه و پرنوسان، ایران و عربستان سعودی برای برقراری مجدد روابط دیپلماتیک و بازگشایی سفارتهای یکدیگر با هم به توافق رسیدند؛ آن هم با وساطت چین که تعحب همگان را در جهان برانگیخت. از زمان انتشار خبر این توافق، نگرانیها در زمینه معنا و مفهوم ترمیم روابط ریاض-تهران در بحبوحه شکست مذاکرات هستهای، ناکامی اسرائیل در ادامه توافقهای عادی سازی و همچنین افزایش نفوذ چین در خاورمیانه افزایش یافته است. توافق ۱۰ مارس میان ایران و عربستان نه تنها باعث شکوفاییِ داینامیک روابط پیچیده در منطقه خاورمیانه شده است بلکه نشان دهنده این است که چگونه روابط پرتنش آمریکا و چین باعث تغییر جهت سیاست خارجی در سراسر جهان شده است.
🔸 یک تحلیلگر بنیاد دفاع از دموکراسیها به فاکس نیوز در این زمینه گفت: چینیها تمایل دارند این را به یک بازی «حاصل جمع صفر»، یعنی «چین برنده و آمریکا بازنده» تبدیل کنند. آنها به دنبال این هستند که تاثیر این توافق در فضای عمومی سیاستگذاری برای آنها کارهایی انجام دهد. این به معنای فرسودگی تدریجی موقعیت ایالات متحده و همچنین فرسایش نظم تحت رهبری آمریکا در این منطقه است.
🔹 ایران منافع زیادی در این توافق دارد. تضمین ثبات در روابط ایران و عربستان سعودی منافعی نیز برای پکن در برخواهد داشت چرا که هر دو از بزرگترین شرکای تجاری این کشور در منطقه هستند. ترمیم روابط ژئوپلیتیکی ایران در خاورمیانه نه تنها به عنوان یک تقویت کننده برای اقتصاد این کشور عمل میکند، بلکه میتواند نفوذ تهران را در مسائل منطقهای مانند مناقشه اسرائیل و فلسطین افزایش دهد.
🔸 تجدید روابط ایران و عربستان می تواند منافع اسرائیل را به خطر بیندازد. اسرائیل در سال ۲۰۲۰ توافقهای عادی سازی با امارات و بحرین و برخی از کشورهای منطقه خاورمیانه را پیش برد اما اکنون این کشورها در حال ترمیم روابط با ایران هستند که این امر امنیت اسرائیل را زیر سوال میبرد. توافق ایران و عربستان یک «نشانه زمانه» است. توافق ایران و عربستان همچنین نشان میدهد که شرکای ایالات متحده به طور فزایندهای در حال عقب نشینی از نفوذ واشنگتن بر خود هستند.
منبع
https://www.foxnews.com/world/us-left-out-china-iran-on-top-latest-deal-saudi-arabia-sign-timeshttps://www.foxnews.com/world/us-left-out-china-iran-on-top-latest-deal-saudi-arabia-sign-times
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✅مخالفت ها در استراتژی منجمد
🔺در یک جنگ پرشدت ، دو کشور درگیر خصومت های آشکار می شوند: مردم می میرند ، زیرساخت ها از بین می رود و در نهایت اقتصاد خراب می شود. بیشتر کشورهای اروپایی، که در قرن گذشته توسط دو جنگ جهانی آسیب دیده اند، تلاش دارند تا از این جایگزین خطرناک فاصله بگیرند.
♦️این از منظر (خون و گنج) بسیار ساده اما پرهزینه است. در یک درگیری منجمد، مسائل حل نشده باقی می مانند اما جنگ متوقف می شود و یا در سطح پایین تحت کنترل قرار می گیرد.
🔸درگیری های منجمد می تواند سال ها ادامه داشته باشد: آنها از انرژی جنبشی جنگ های پرشدت بی بهره هستند و نظام بین المللی را به اندازه کافی مختل نمی کنند تا زمانی که شاخص های یک مداخله شدیدتر توسط کشورهایی را پیدا کنند که ممکن است یک جنگ پرشدت را برای کسب منافع خود دنبال کند.
♦️در همان زمان ، درگیری های بسته قدرت کشورهای آسیب دیده را با این وضعیت مهلک از بین می برد. در حال حاضرروسیه تاکتیک تحریک منازعات بسته و همچنین ادامه آن را در صحنه جهانی کامل کرده است.
🔸به بیان رسمی تر ، درگیری منجمد "درگیری ای است که بین مراحل بن بست و تنش زدایی باقی مانده و تلاش های صلح طلبانه هرگز منجر به حل چنین درگیری نمی شود."چنین شرایطی ممکن است به استقرار رژیمی منجر شود که به طور واقعی استقلال یافته اما به رسمیت شناخته نشده است. ناسازگاری اهداف و همچنین آتش بس لزوماً به معنای خروج طرف های درگیری از "خشونت" و تخاصم نیست.
♦️این امکان وجود دارد که کاملاً برعکس باشد ، درگیری های "بسته" شامل ذات قاطعانه منافع طرف های متخاصم می شود که قادراست سطح درگیری را به مرحله تشدید تبدیل کند.
🔸 سوخت این منازعات در بازیگران غیردولتی و منافع متناقض آنها یافت می شود. در این قسمت ، در درون دولت ملّی ، حکومت مرکزی مجبور است برای وفاداری شهروندی خود با نیروهای مختلف دیگر به رقابت بپردازد. همانطور که دیده میشود، روسیه با مهارت و تخصص فراوان در مورد تمایل این گروهها برای جدا شدن از دولتهای مرکزی آنان را به بازی گرفته و دولتهای تحت فشار از غرب خواستهاند تا از وضع موجود حمایت کند.
♦️ هر یک از طرفین توان بیشتری را برای مواجهه با رقیب خود با انعقاد پیمان با بازیگران خارجی به دست میآورند و پدیدهای که به عنوان "بالانس" یا "تعادل" شناخته میشود در این زمینه خاص شکل گرفته است.
🔸در این سطح پایین ملّی، نظریه جامعهشناسی از ساختارگرایی به وجود میآید. ساختارهای اجتماعی ملّت و قومیت وقتی معنایی پیدا می کنند که دیگران از آن به طرق مختلف برخوردار شوند.
♦️ از آنجا که بازیگران بسیار گوناگونی وجود دارند ، معانی و تفسیرهای مختلفی نیز از این مفاهیم وجود دارد که قابل بحث و تبادل نظر است. به طور کلی ، طرف های مختلف در درگیری های فراملی که اجازه ورود روسیه به جامعه آنها داده شده تعاریف خود را بر اساس جذابیت های ایدئولوژیکی مردم ، روابط قومی یا ترکیبی از این دو مولفه بنا کرده اند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢آنکه ایمان جوانان را تضعیف میکند، دارد به کشور خیانت میکند؛ نه فقط به دین!
١٣٩۵/١٠/١٩
✍پ.ن :هرزگان با بی عفتی و بی بند و باری در حال خیانت به کشور هستند و قطعا مسئولینی که دست ولنگاران را باز گذاشته اند، در این خیانت ها شریک هستند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تفرقه و چند قطبی کردن با بی اعتنایی به حبل الله
🔰خداوند در قرآن کریم می فرماید:
" وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ... كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ " (آل عمران- آیه 103)
همگى به #ریسمان خدا [= قرآن، و هرگونه وسیله وحدت الهى]، چنگ زنید، و #پراکنده نشوید ... این چنین، خداوند آیات خود را براى شما آشکار مى سازد؛ شاید #هدایت شوید.(ترجمه آیت الله مکارم شیرازی)
1️⃣ محور وحدت بايد #دين خدا باشد. اگر محور وحدت، دین خدا نباشد، به دلیل وجود افکار التقاطی و متضاد در کف جامعه، چند قطبی و تفرقه ایجاد خواهد شد.
2️⃣ در زمینه #حجاب، حکم خدا مشخص است. قانون جمهوری اسلامی مشخص است. وظایف نهادها مشخص است. نظر صریح امام خمینی ره و مقام معظم رهبری هم در مورد کوتاه نیامدن جمهوری اسلامی از این فریضه الهی مشخص است.
3️⃣ هر مسلمانی که با #سخن، #قلم، #فعل، #ترک_فعل و یا حتی #سکوت خود، مردم و جامعه را به غیر از این مسیر بکشاند – چه بداند و چه نداند - به تفرقه و #چند_قطبی_شدن جامعه و ایستادن در برابر حبل الله و حکم خداوند کمک کرده است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴خطای راهبردی
🔹ضمن احترام به دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، #فرهنگ_سازی هیچگاه تنها راهکار مواجهه با معضلات و آسیبهای اجتماعی نیست.
🔹#کشف_حجاب و برهنگی پروژه طراحی شده دشمن با هدف مقابله با نظام اسلامی است که مستندات متعددی برای آن وجود دارد. یعنی ابعاد سیاسی امنیتی آن بسیار پررنگتر از خلأ فرهنگی است. طبیعتاً در این موضوع اقدامات امنیتی و سلبی، باید همپای کار فرهنگی بلکه جلوتر و جدی تر در دستور کار حاکمیت قرار گیرد.
🔹طرح فرهنگ سازی به عنوان تنها اقدام در دستور کار، خطایی راهبردی است که طراحان پروژه خوش دارند حاکمیت را مبتلای آن کنند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️بقای نظام اسلامی، برکات الهی، تفضلات و رحمت الهی تا وقتی است که ما پایبند و مقید باشیم خدا که با ما قوم و خویشی ندارد.
♨️ بارها من عرض کردم بنی اسرائیل همان کسانی هستند که خدای متعال در قرآن مکرر می فرماید: اُذکروا نعمتی التی أنعمتُ علیکم و أني فضلتکم علی العالمین.
🔺خدا بنی اسرائیل را بر عالمین تفضیل داد، اما همین بنی اسرائیل بخاطر اینکه لوس شدند،قدر نعمت خدا را ندانستند و کفران کردند.
🛑کونوا قردة خاسئین، ضربت علیهم الذله و المسکنه، تبدیل شدند به این.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 تلاوت سوره تین توسط حضرت آیتالله خامنهای
📢 در ماه مبارک رمضان، روزانه بخشی از تلاوت قرآن توسط رهبر انقلاب منتشر خواهد شد.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❇️ ۱۴۲ کشور توافق کردهاند که همزمان دلار آمریکا را از گردش خارج کرده، و با آن معامله نکنند.
✍ با این توافق :
🔺 خلق و چاپ دلار انباشت شده ،
🔺 ۳۱ تریلیون دلار بدهی بدون پشتوانه و اقبال کشورها،
⬅️ می تواند آمریکا را بتدریج با بحران مالی و اقتصادی مواجه کند.
✅ و انشاءالله افول هژمونی آمریکا با پیش بینی رهبر دوراندیش انقلاب و صاحب نظران مطرح جهانی در حال وقوع است.
🖋 محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
⛔️نوستالژیهای خطرناک/1
👈خاطره ایت الله محمدی گیلانی(رییس سابق دیوان عالی کشور) و ترس از ترور توسط #هاشمی!!!
🔸آیت الله محمد محمدی گیلانی رییس سابق دیوان عالی کشور و از شخصیت های برجسته انقلاب اسلامی می گوید:
👈یک روز قبل از مطرح شدن قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان (25/4/1364)، من ضمن تماس با دفتر امام رحمتاللهعلیه کتباً (از طریق آقای توسلی و آقای رسولی) از ایشان درخواست ملاقات کردم. در آن موقع اعلام شده بود که امام تا پانزده روز ملاقات ندارند. من در تکه کاغذی نوشتم مطلبی واجب و ضروری است، احساس وجوب کردم به عرض مبارک برسانم. امام اجازه دادند خدمتشان رسیدم.
گفتم:« فردا قرار است موضوع قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شود، خواستم به عرضتان برسانم به آقای هاشمی بگویید مطرح نشود. من به آقای منتظری ارادت دارم؛ خدمتشان درس خواندهام؛ ایشان را عابد و زاهد میدانم؛ ولی این خصوصیات کافی نیست. او از عهدهی این کار بر نمیآید...»
🔸امام گلههای سوزانی از آقای منتظری آغاز کرد که کجا چه کرده و کجا چه...! و اضافه فرمود:«... احمد هم از او دفاع میکند! از منزل سید مهدی هاشمی دستنویسهای او را آوردهاند. من دیدم نامههای آقای منتظری از نوشتههای مهدی هاشمی الهام گرفته! این را من برای ایشان نوشتم!»
سخن امام که به اینجا رسید، من گفتم:«آقای #منتظری عین نامهی شما را آورد و در جلسه خواند و با خنده گفت: امام خیال کرده که آنچه من برایش مینویسم، الهام از سیدمهدی میگیرم!»
👈امام فرمود:« نامهی مرا آورد در جلسه خواند؟»
🔸گفتم:« بله! آقای سید عباس خاتم و سید جعفر کریمی و چند نفر دیگر هم بودند.»
👈امام فرمود:« او این طور است.»
عرض کردم:«بفرمایید که فردا ایشان به عنوان قائممقام رهبری مطرح نشود.»
👈امام قدری فکر کرد و فرمود:«احمد نیست؛ میشود شما زحمت بکشید و به آقای هاشمی بگویید بعد از ظهر من ایشان را ببینم؟»
عرض کردم:« بله! اما به آقای #هاشمی نگویید که من آمدم( و این جریان را به شما گفتم) به هیچ کس نگویید. من میترسم مرا هم #شمسآبادی کنند یا مثل #شیخ_قنبر در چاه بیندازند!»😳
این را که گفتم، امام – اعلیاللهمقامه- سه بار خندید و فرمود:«خاطرت جمع باشد.»
📚کتاب سنجه انصاف؛ تألیف محمّد محمّدی ریشهری، صفحه 16/ چاپ پنجم/ 1388/ دارالحدیث.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻حال جامعۀ ایران؛ استحکام یا فروپاشی؟!
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم رضوی گفتند: یکی از مهمترین نقاط قوّت ملّت ایران، «استحکام بنیۀ درونی جامعهی اسلامی ما» است. این ناشی از «ایمان» است. مردم ایران، مردم مؤمنی هستند؛ حتّی آن کسانی که ممکن است به چشم به نظر برسد که به بعضی از احکام اسلامی، پایبندی درستی ندارند، «ایمان قلبی»شان خوب است؛ به خدا و دین و قرآن و ائمّهی هدی، ایمان دارند. اوّلین نشانۀ این استحکام، «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله» است.
۲. این نظر در برابر تحلیلهایی است که بر «فروپاشی اجتماعی» دلالت دارند و جامعۀ ایران را ازدسترفته و متلاشیشده معرفی میکنند. فروپاشی اجتماعی به این معنی است که جامعه از لحاظ ارزشهای بنیادی و کارکردها و خویشترمیمی، به مرحلۀ اضمحلال رسیده است و دیگر توان احیا و بازیابی خویش را ندارد. جامعۀ فروپاشیده، جامعهای است که از درون خویش، به تجربۀ مرگ رسیده است و دیگر نمیتواند بر اساس وضع پیشین خود، ادامه بدهد. چنین جامعهای، از خودش تهی شده است و محتاج شروع از نقطۀ آغازِ دیگری است؛ البتّه اگر بتواند و حال و بضاعت چنین شروع دوباره و تازهای را داشته باشد. این لحظه، لحظۀ گسست است و در آن، دیگر داشتهها و اندوختههای کنونی به کار نمیآیند و گرهی را نمیگشایند. در این جامعه، مناسبات و هنجارهای اجتماعی دچار اختلال شدهاند و ارزشها، حیات صوری و تصوّری دارند، نه حیات واقعی و حلکننده.
۳. این در حالی است که رهبر انقلاب، نهتنها جامعۀ ایران را مبتلا به «فروپاشی» قلمداد نمیکنند، بلکه آشکارا سخن از «استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران» میگوید و معتقد است که این جامعه، همچنان پُرتوان و پابرجاست و به راه خویش ادامه خواهد داد. قوام و داوم جامعه، وابسته به «بنیۀ درونیِ» آن است و چنانچه جامعهای، بنیۀ درونیاش زوال یابد، حتّی مساعدتهای بیرونی هم نخواهند توانست آن را زنده و بانشاط نگاه دارند. در مقابل، جامعهای که بنیۀ درونیاش، قوی و نیرومند است، میتواند خود را حفظ کند و امتداد پیدا کند. تداوم و بقای جامعه، برخاسته از همین بنیۀ درونی است که بر بضاعتهای بومی و استعدادهای خویشبنیاد جامعه دلالت دارد. اینکه ممکن است جامعه با دشواریهای درونی یا موانع بیرونی مواجه شود و تنشها و تلاطمهایی را تجربه کند، امری طبیعی است و از فروپاشی حکایت نمیکند، امّا مسأله این است که جامعه باید از «امکانهای باطنی» و «قابلیّتهای ذاتی» برای کامیابی در چنین مواجههها و تعارضهایی برخوردار باشد. در غیر این صورت، مصائب و موانع بر آن غلبه خواهند یافت و دوام نخواهد آورد.
۴. خاستگاه استحکام بنیۀ درونی جامعۀ ایران، «ایمان دینیِ مردم» است؛ این برداشتی است که رهبر انقلاب از ماهیّت جامعۀ ایران دارد. شاید این برداشت در نگاه نخست، دور از واقع به نظر برسد و این اشکال در ذهن پدید آید که از قضا، بسیاری از آنان که جامعۀ ایران را در حال فروپاشی قلمداد میکنند، بر «بهحاشیهرفتن دینداری» در جامعۀ ایران انگشت تأکید میگذارند و معتقدند در این جامعه، «سکولاریسم» ریشه دوانیده است و ارزشهای دینی، دیگر جنبۀ «معیارین» و «قوامبخشی» ندارند و ارزشهای تجدّدی که بر خویشبنیادیِ انسان دلالت دارند بر آن سایهگستر شدهاند. اینان بر این باورند که جامعۀ ایران، دیگر بر مدار ارزشهای دینی نمیچرخد و تنوّع و تکثّر فرادینی و غیردینی بر آن حاکم شده و باید به جای ارزشهای دینی، در طلب ارزشهای وحدتبخش و انسجامآفرین دیگری رفت تا جامعه از لبۀ پرتگاه فروپاشی رهایی یابد. تحلیل رهبر انقلاب در نقطۀ مقابل این روایت قرار دارد و میگوید همچنان دین و ایمان دینی را باید «مبدأ» و «منشأ» استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران دانست. در واقع، ایشان از یک سو، جامعۀ ایران را دارای «استحکام بنیۀ درونی» میانگارد و نه در معرض فروپاشی، و از سوی دیگر، عامل و مولّد استحکام بنیۀ درونی را «ایمان دینی» قلمداد میکنند.
۵. رهبر انقلاب، ادّعای خویش را بدون شاهد و دلیل، رها نمیسازد، بلکه نشانهای به میدان گفتگو میآورد: «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله». در طول تمام دههها و سالهای ایران پساانقلاب، همواره جامعۀ ایران درگیر سطحها و جنبههای مختلفی از مواجهههای نیروهای تجدّدی با خویش بوده است؛ چنانکه این جامعه، هیچگاه از تقابلجویی و کینهتوزی دولتهای غربی برکنار و در امان نبوده است. بااینحال، نه «خسته» و «فرسوده» شده است و نه «پشیمان» و «سرگردان»...
🖇 ادامه در خبرگزاری فارس:
http://fna.ir/3bpmtt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیوست مهم سیاسی، عقیدتی، هویتی و حماسی
این ویدئو را حتما حتما تا آخر ببینید
مغازه رو بستم آمدم جبهه. من که آمدم دو تا از بچههام آمدند.. نگاه کردم دیدم هرکی رو نگاه میکنم از خودم بالاتره.. هم تقوایش از من بهتره هم درجهاش بالاتره. از خودم پستتر ندیدم. دیدم هیچ ذرهای نیستم در مقابل اینها...
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⛔️نوستالژیهای خطرناک/1
👈خاطره ایت الله محمدی گیلانی(رییس سابق دیوان عالی کشور) و ترس از ترور توسط #هاشمی!!!
🔸آیت الله محمد محمدی گیلانی رییس سابق دیوان عالی کشور و از شخصیت های برجسته انقلاب اسلامی می گوید:
👈یک روز قبل از مطرح شدن قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان (25/4/1364)، من ضمن تماس با دفتر امام رحمتاللهعلیه کتباً (از طریق آقای توسلی و آقای رسولی) از ایشان درخواست ملاقات کردم. در آن موقع اعلام شده بود که امام تا پانزده روز ملاقات ندارند. من در تکه کاغذی نوشتم مطلبی واجب و ضروری است، احساس وجوب کردم به عرض مبارک برسانم. امام اجازه دادند خدمتشان رسیدم.
گفتم:« فردا قرار است موضوع قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شود، خواستم به عرضتان برسانم به آقای هاشمی بگویید مطرح نشود. من به آقای منتظری ارادت دارم؛ خدمتشان درس خواندهام؛ ایشان را عابد و زاهد میدانم؛ ولی این خصوصیات کافی نیست. او از عهدهی این کار بر نمیآید...»
🔸امام گلههای سوزانی از آقای منتظری آغاز کرد که کجا چه کرده و کجا چه...! و اضافه فرمود:«... احمد هم از او دفاع میکند! از منزل سید مهدی هاشمی دستنویسهای او را آوردهاند. من دیدم نامههای آقای منتظری از نوشتههای مهدی هاشمی الهام گرفته! این را من برای ایشان نوشتم!»
سخن امام که به اینجا رسید، من گفتم:«آقای #منتظری عین نامهی شما را آورد و در جلسه خواند و با خنده گفت: امام خیال کرده که آنچه من برایش مینویسم، الهام از سیدمهدی میگیرم!»
👈امام فرمود:« نامهی مرا آورد در جلسه خواند؟»
🔸گفتم:« بله! آقای سید عباس خاتم و سید جعفر کریمی و چند نفر دیگر هم بودند.»
👈امام فرمود:« او این طور است.»
عرض کردم:«بفرمایید که فردا ایشان به عنوان قائممقام رهبری مطرح نشود.»
👈امام قدری فکر کرد و فرمود:«احمد نیست؛ میشود شما زحمت بکشید و به آقای هاشمی بگویید بعد از ظهر من ایشان را ببینم؟»
عرض کردم:« بله! اما به آقای #هاشمی نگویید که من آمدم( و این جریان را به شما گفتم) به هیچ کس نگویید. من میترسم مرا هم #شمسآبادی کنند یا مثل #شیخ_قنبر در چاه بیندازند!»😳
این را که گفتم، امام – اعلیاللهمقامه- سه بار خندید و فرمود:«خاطرت جمع باشد.»
📚کتاب سنجه انصاف؛ تألیف محمّد محمّدی ریشهری، صفحه 16/ چاپ پنجم/ 1388/ دارالحدیث.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در #جنگ_ترکیبی
🔺دشمن از رسانه استفاده میکند،
🔺از عامل فرهنگی استفاده میکند،
🔺از عامل امنیّتی استفاده میکند،
🔺از #نفوذ استفاده میکند،
🔺از عامل اقتصادی استفاده میکند؛
🔺از همۀ این عوامل استفاده میکند برای اینکه ملّت را در محاصره قرار بدهد؛
🔻برای اینکه ملّت را دچار یأس کند،
🔻ملّت را از نیروی خودش غافل کند.
⚠️ سعی میکنند ملّت را از راههای اطّلاعرسانی جدا کنند.
خب، ما وسایل اطّلاعرسانی به مردم را داریم؛ اینها را بدبین میکنند:
🔺به رادیو-تلویزیون گوش ندهید، خبرهایش خلاف واقع است؛
🔺به گزارش مسئولین توجّه نکنید، گزارششان خلاف واقع است؛
🔺به حرفهای رهبری گوش نکنید، حرفهای رهبری تکراری است؛ تکراری است؟
🎙 #امام_خامنه_ای در اولین روز سال ۱۴۰۲
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️نتانیابو : همش زیر سر این اسمه : ایران ایران ایران 😡
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🕎 بازی سیاسی نتانیاهو در این مرحله
✡ نتانیاهو را چیره دست ترین بازیگر سیاسی در بازی قدرت در سرزمینهای اشغالی فلسطین می دانم.
سابقه سیاسی وی و رکورد داری وی در عرصه طولانی ترین دوران نخست وزیری (حتی بیش از داوید بن گوریون معمار و پدر رژیم صهیونیستی) آنهم در ساخت قدرتی که دولتهایش کمابیش بیش از دوسال دوام ندارند، خود مؤید این معناست.
🔯 اگرچه از سوی دیگر، نتانیاهو سالهاست که خود به اصلی ترین عامل انسداد سیاسی در رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
✡ با این مقدمات، عقب نشینی تاکتیکی نتانیاهو از ارائه قانون اصلاحات قضایی که از ابتدای تشکیل دولت جدید وی به اصلی ترین عامل تنش سیاسی میان وی و مخالفین و همچنین جامعه صهیونیستی تبدیل شده را به هیچ عنوان به مثابه انصراف وی تلقی نمی کنم.
🔯 در مدل سیاست ورزی نتانیاهو، چیزی بنام عقب نشینی وجود ندارد، چرا که ذهنیت سیاسی وی براساس الگوی ذهنی راست افراطی، ذهنیتی کاملا آنتاگونیستی است و عقب نشینی و انصراف معنا ندارد.
✡ نتانیاهو در این مرحله از تاکتیک یک گام به پس و دو گام به پیش بهره می برد و این اقتضای ضرورتها و فشارهای رو به تزاید فضای سیاسی داخلی رژیم و تنش ها و تقابل های آن است.
🔯 نتانیاهو به دنبال خرید فرصت و ترمیم وضعیت داخلی کابینه و ائتلاف سیاسی خود در کنست بویژه پس از عزل گالانت، وزیر جنگ است. وقتی گالانت به عنوان یکی از افراطی ترین و تندروترین ژنرال های لیکودی در میانه اعتراضات علیه نتانیاهو کم می آورد و پاپس می کشد، عملا زنگ خطر را برای نتانیاهو به صدا در آورد. به اضافه اینکه اعتصابات سراسری عملا می تواند دولت را به شکست و فروپاشی بکشاند.
✡ نتانیاهو بارها و بارها دیگر نخبگان سیاسی رژیم صهیونیستی را به راحتی بازی داده و نشان داده است که یک سروگردن از همه آنها در بازی قدرت سرتر است. مورد ائتلاف با بنی گانتز و حزب آبی و سفید یکی از مهمترین این بازی ها است.
🔯 فراخوان امروز عصر حامیان نتانیاهو در قدس و تل آویو و روی آوردن به سیاست خیابانی و وزن کشی اجتماعی هم برگ دیگری است که نتانیاهو در کنار عقب نشینی تاکتیکی خود رو کرده است.
✡ به هرحال باید دید پرونده عزل گالانت و شکایت گالانت از نتانیاهو به دیوان عالی در اعتراض به عزل خود و نیز تصمیم نهایی نتانیاهو در این رابطه چه خواهد شد. این مرحله روشن کننده مسیر آتی نتانیاهو و تاکتیکهای سیاسی وی خواهد بود.
🔯 امروز عرصه سیاست داخلی رژیم صهیونیستی به دلیل انباشت و باز تولید متغیرهای مستقل و وابسته فراوان، عملا به یک معادله بشدت پیچیده و چند مجهولی تبدیل شده که به کلاف سردرگمی می ماند که دیگر به این راحتی ها قابل حل نیست و گذر زمان و ورود متغیرهای جدید در این معادله که هر روز بیشتر می شوند، عملا پیچیده ترین، بغرنج ترین و تاریک ترین شرائط را برای این رژیم رقم زده است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✅همان اتاقی که شمخانی را به چین برای صلح ایران و عربستان و بعد از ان امارات ، بحرین و… فرستاد،
▫️همان اتاقی است که علی باقری را به ارمنستان فرستاد و پوتین را مجبور کرد به الهام علیف تماس بگیرد،
▫️و در نهایت همان اتاقی که خرازی و عراقچی را به سوریه فرستاد،
▫️و در همان اتاق تصمیم گرفته شد با امریکا در شرق سوریه مبارزه شود،
🔘پلان بسیار بزرگی در این اتفاقات نهفته است که مردان دیپلماسی و جنگی زیادی را میطلبد. اگر اصلاحاتچی ها از این پلن بزرگ خبر ندارند بهتر است صبور باشند و کمتر در مورد حملات ایران و امریکا در شرق سوریه فریاد بزنند!
.
🔺اگر ایران آن زدوخورد کوتاه را در سوریه با امریکا با ظرافت انجام نمی داد ، الان ایران در شمال کشور با اذربایجان درگیر شده بود!
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
برکناری یوآو گالانت توسط نتانیاهو از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و همچنین آغاز اعتصابات سراسری در رژیم صهیونیستی عملا بحران داخلی در سرزمینهای اشغالی وارد مرحله جدیدی شده است:
1. برکناری گالانت که از جمله ژنرال های باسابقه و تندروی رژیم کریا محسوب می شود در عین آنکه بازنمایی دیگری است از شکاف سیستم نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی با نتانیاهو، در عین حال می تواند موجب تعمیق این شکاف شود.
2. اعتصابات سراسری در رژیم صهیونیستی عملا با زمین گیر کردن بخش خدمات عمومی در سرزمینهای اشغالی فلسطین، می تواند با تداوم خود به بزرگترین و مهمترین چالش دولت نتانیاهو تبدیل شده و حتی آنقدر قدرتمند هست که بتواند کابینه وی را به انحلال بکشاند.
به هرحال سرعت و کیفیت تحولات در سرزمینهای اشغالی فلسطین بشدت در حال تشدید و تعمیق است. به نحوی که هم قابلیت آن را دارد تا:
1. کنترل تحولات هم از دست دولت و هم مخالفین خارج شود
2. با تشدید فضای تخاصمی و آنتاگونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین و اینکه هیچ نشانهای از کوتاه آمدن هیچ یک از طرف ها دیده نمی شود، وقوع خشونت های میدانی و تسریع و تشدید و گسترش آن بشدت قابل پیش بینی و تصور است.
در این صورت شاهد تصاعد فضای آنتاگونیستی و خشونتی خواهیم بود که دیگر کنترل آن در دست سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی نخواهد بود و حتی پیوستن بخش هایی از این سیستم به یکی از دوسوی تخاصم هم قابل تصور است.
به هر حال تداوم روند کنونی به هیچ وجه به سود رژیم صهیونیستی نبوده و پیش بینی تحولات آینده با توجه به سرعت و کیفیت این تحولات ساده به نظر نمی رسد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
وزارت خارجه رژیمصهیونیستی نیز به اعتصابات پیوست
🔹کارمندان وزارت امورخارجه رژیمصهیونیستی و کارکنان سفارتخانههای این رژیم در سایر کشورهای جهان نیز به اعتصاب سراسری علیه کابینه «نتانیاهو» پیوستند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کنست اسرائیل، در محاصره مخالفین اصلاحات قضایی
🔹ساختمان پارلمان رژیمصهیونیستی از دقایقی قبل تحت محاصره مخالفین اصلاحات قضایی درآمد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
رستورانداران صهیونیست نیز به اعتصابات پیوستند
🔹صاحبان رستورانها در سرزمینهای اشغالی نیز به اعتصابهای سراسری علیه کودتای قضایی «نتانیاهو» پیوستند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
35.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامی از ایران به الهام علیاف.
و قابل توجه ساکنین دو سوی ارس
(به زبان ترکی با زیرنویس فارسی)
آیا ایران به ارمنستان کمک کرده؟
در جنگ اول قره باغ ایران چه اقداماتی داشت؟
آیا پیشنهاد الحاق باکو به ایران توسط حیدر علی اف صحت دارد؟
و...
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 نه این طرف را دارید و نه آن طرف را
🔰مسئولین بدانند که اگر در برابر #هنجارشکنان و #ولنگاران کوتاه بیایند، آنها راضی نخواهند شد و به مراحل بالاتر خواهند رفت.
در بزنگاه انتخابات هم یا رأی نمی دهند و یا به افراد غربگرا رأی می دهند.
🔰همچنین، مسئولین با اهمال کاری و عقب نشینی های خلاف شرع و قانون، موجب نارضایتی، دلزدگی و یأس #معتقدین و #متعهدین به جمهوری اسلامی خواهند شد.
👈 به عبارت دیگر، مسئولین با عمل نکردن به وظیفه دینی و انقلابی خود، هم از طرف هنجارشکنان و هم از جانب جبهه انقلاب #طرد خواهند شد❗️
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️باسواد شوید تا گول رسانه را نخورید!
🔹هنگامی که صحبت از #جنگ_نرم به میان می آید، آنچه بیش از هر چیز مهم به نظر می رسد نحوه برخورد و نیز ارائه راهکارهای مناسب در این باره است که معمولا در سه دسته مسئولان، پیام سازان و مخاطبان مورد توجه قرار می گیرد؛ اما بحث جدی در حوزه مخاطبان بیش از هر چیز به مقوله #سواد_رسانه_ای مربوط می شود که عمری حدود چهل سال در جهان داشته و در کشور ما نیز عمر کوتاه حدود دو دهه را سپری می کند. «سواد رسانهای» یكی از مباحث جذاب در حوزه ارتباطات است که به عنوان یك اندیشه كلیدی مطرح بوده و در نتیجه آن، افراد به صورتی فعال به سراغ «رسانه ها» رفته و سعی می کنند معنای پیام هایی كه با آنها مواجه می شوند را تعبیر و تفسیر کنند. در واقع امروز قرار گرفتن افراد در انتهای مسیر رسانه ها به عنوان دریافت كنندگان پیام، پایان یافته و آنها باید در فرآیند ارتباط، شركای فعالی باشند.
🔹هدف اصلی «سواد رسانهای» نیز در همین راستا و شامل هوشیار كردن، اختیاربخشی و آزادسازی «مخاطب» است. گرچه متاسفانه خواست اغلب افراد برخورد یكسویه، انفعالی و غیر هدفمند با رسانه هاست؛ اما سواد رسانهای به افراد کمک می کند رسانه ها و تولیدات رسانه ای را شناسایی و از یكدیگر تفكیك و حتی ارتباطات اجتماعی سالمتری با رسانه ها داشته باشند. علاوه بر این گسترش مباحث سواد رسانهای با تقویت ساختارهای دموكراتیك جامعه، به شهروندان این توانایی را می دهد که به مشروع سازی گزینه های سالم تر در رسانه كمك نمایند؛ چرا كه یك شهروند فعال و باسواد می تواند در جهت ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت، فعالیت كند و عكس العمل خود را در برابر رسانه ها اعلام کرده و تنها بیننده صرف نباشد.
🔹بطور نمونه، داشتن «سواد رسانهای» به افراد کمک می کند در هنگام تماشای یک فیلم، به تجزیه و تحلیل آن پرداخته و اجازه ندهند فیلم آنها را به سمت و سوی تحلیلی خاص برده و به استحاله دچار سازد. فرد باسواد رسانهای با شناسایی مولفه های تصویری فیلم، چینش موضوعی آن و اینكه چگونه روایتی را در پیش گرفته و در ورای این روایت به دنبال چیست، نمادها، استعاره ها و نشانه های فیلم را یافته و به تفسیر آنها می پردازد؛ چرا که به واقع این گونه دیدن است كه ارزش دارد. گاه برای تولید یك فیلم ماه ها و سالها وقت و اندیشه صرف می شود و گاهی ما قصد داریم تنها طی دو یا سه ساعت آن را تماشا كنیم و نتیجه گیری درست هم داشته باشیم که این امر قطعا بدون داشتن سواد لازم آن امکانپذیر نیست.
🔹گرچه علت عمده برجسته شدن «سواد رسانهای» در برخی کشورها، مصون شدن مخاطبان در مقابل تبلیغات تجاری و گاه خشونت و نیز برخی مضامین مضر دیگر بود، اما به تدریج و در راستای حمایت از مخاطبان جایگاه خود را در محافل علمی نیز پیدا کرد و حتی در برخی از این کشورها به عنوان یک ماده درسی در مدارس به رسمیت شناخته شده است. «سواد رسانهای» به ما گوشزد می كند از اندیشه های سطحی و محدودنگر فاصله گرفته و به سمت اندیشه های عمقی حركت كنیم و با تفکری منتقدانه به انتخاب های رسانهای بپردازیم و در یک کلام، به راحتی افسار اندیشه مان را به دست رسانه ها نسپاریم.
نویسنده؛ لیلا خانزاده
منبع؛ تبیان
#رسانه #سوادرسانه_ای
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95