16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اختصاصی | ویدئویی دیدهنشده از سوختگیری هوایی جنگنده بمبافکن F-4E فانتوم نیروی هوایی ارتش
ـــــــــــــــــــــــ
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشریح حکم انفصال از خدمت رئیس سازمان سنجش و عواقب حکم دیوان عدالت اداری برای نظام آموزش عالی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی #سوران واقعی، تقاضای جالبی را از رهبر انقلاب میکند...
#بیایید_ببوسید!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بررسي تطبيقي افكار گروههاي تكفيري- وهابي با خوارج
شباهتهاي خوارج و وهابيت تكفيري از حيث معرفتي و شيوه عملكرد
معرفتشناسي
عقلگريزي
يكي از مؤلفههاي مهم مشترك ميان جريانهاي خوارج و تكفيري، عقلگريزي و خردستيزي آنان است. از نظر آنان، تنها منبع شناخت در حوزههاي عقيدتي و فقهي، نقليات و بهويژه حديث است.
عقلگريزي آنانسبب شده به تمام اخبار موقوفه، مرفوعه و مصنوعه، اگرچه شاذ، غريب يا از اسرائيليات باشد، عمل كنند و با قطعيات و يقينيّات عقل مخالفت ورزند و به مجموعه عقايدي كه با يكديگر متناقض بوده يا با عقل و فطرت انسانيمخالف است، اعتقاد پيدا كنند.(ابوريه، بيتا، ص23)
آنان با تأكيد بر نقل، با هرگونه دانش جديد و تفسير عقلي، بهمعناي جامع كلمه، مخالفاند و عقل، هيچ جايگاهي در قاموس تكفيريها ندارد و به لحاظ روشي، منقولات ديني و احكام شرعي را بر دادههاي علمي و عقلي مقدم ميدارند. در اين ديدگاه، دانشهاي عقلي بشري «فتنه»اند؛ زيرا انسان را از خداوند بينياز ميكنند.
براساس همين ديدگاه، بربهاري،يكي از تئوريسينهاي اسلاف تكفيريها، از متكلمان، بهشدت انتقاد كرده، علم كلام را بدعت ميشمرد و آن را منشأ همه بدعتها و گمراهيها ميدانست و پرداختن به مطالعات رايج كلامي را ناروا و زيانبار قلمداد ميكرد، حتي نشستن در جلسهها و حلقههاي علمي متكلمان را منع ميكرد. وي با هرگونه تلاش عقلي براي فهم آموزههاي دينييا تفسير و تأويل آنها مخالف بود.(ابويعلي، بيتا، ج2، صص19 و 23 و 39)
يكي ازبنيادهاي فكري ابنتيميه، مخالفت با برهان عقلي است. وي در كتاب الرد علي المنطقيين بهشدت به فلسفه و منطق ميتازد و مسلمانان را از فراگيري فلسفه و منطق نهي ميكند و خاستگاه منطق را «يونان» ميداند.(ابنتيميه حراني، بيتا، صص124ـ159)
وي معتقد است كساني كه ادعاي تمجيد از عقل دارند در حقيقت، ادعاي تمجيد از بتي را دارند كه آن را «عقل» ناميدهاند.هرگز عقل بهتنهايي در هدايت و ارشاد افراد كافي نيست وگرنه خداوند رسولان را نميفرستاد.(ابنتيميه حراني، بيتا، ج1، ص21)
همچنين او در الفتوي الحمويه الكبري، بهشدت با علم كلام مخالفت و متكلمان را متهم ميكند كه قول خَلَف را بر قول سلف ترجيح ميدهند و اين مسئلهسبب ناداني دوچندان آنها شده است. به عقيده وي، حيرانترين مردم هنگام مرگ، اصحاب كلاماند؛ (ابنتيميه حراني، 906، صص191ـ195)بنابراين وي در نتيجه مقابله با عقلگرايي، نقلگرايي را در تمام حوزههاي الاهيات، احكام، اخلاق و اصول دين ميپذيرد و فقط رجوع به كتاب و سنت را مشروع ميداند. وي در نقض منطق بر حس مشهود تأكيد ميكند و با بياعتباركردن قياس برهاني، براي عقل در گسترش علوم، مجالي باقي نميگذارد و حس و استقرا را «فعال ما يشاء» ميداند. (نقض المنطق، صص200-205) در حالي كه در كتاب و سنت بر عقل، تعقل، تفكر و تدبر تأكيد بسياريشده است و فقط واژه «عقل» در قرآن كريم 49 بار آمده است، پس چگونه است كه تكفيريها عقل را تعطيل ميكنند؟
از نگاه تكفيريها، هيچيك از احاديث مرتبط با فضيلت عقل، درست نيست، بلكه ضعيف و ساختگي است. ناصرالدين الالباني(1914-1999م) در كتاب سلسلهالأحاديث الضعيفه، نخستين حديثي را كه انكار و رد و باطل اعلام كرد اين است:«الدّينُ هو العقل و من لادين له لاعقل له».
وي در ادامه تأكيد ميكند: از چيزهايي كه خوب است به آن توجه كنيم اين است كه تمام رواياتي كه درباره فضيلت عقل وارد شده، صحيح نبوده و ضعيف است. (الاباني، 1412ق، ص52)
بدينترتيب، عقلگريزي از عقايد و شاخصههاي فكري گروههاي وهابيت تكفيري از جمله تكفيري معاصر است. آنان به پيروي از اسلاف خويش، ستيز با عقل و عقلانيت، تعقل و تدبر و خردورزي را از اصول مسلّم خود قرار ميدهندوعقلگرايي را در تمام مسائل ديني و حتي سياسي رد ميكنند. همچنين آنها معتقدند پس از قرون سهگانه نخست، اعتقادات مسلمانان به سمت بحثهاي فلسفي درباره جبر و اختيار كشيده شد؛ ولي ما اين جدل بيزانسييا عقل يوناني را كه مسلمانان را به فِرَق مختلف تقسيم كرد، نميپذيريم؛زيرا انسان در هر دو حالت جبر و اختيار، بايد دستورهاي الهي را اجرا كند (رفعت، 1991م، ص38).در واقع، روشهاي عقلي در فهم كتاب و سنت، فقط بعد از ورود فلسفه يوناني، هندي و فارسي به زبان عربيباب شد، درحاليكه صحابه و اسلاف ما، مطالب و مسائل ديني را با ايمان و تسليم و بدون تعمق و تحقيق ميپذيرفتند.(رفعت، 1991م، ص32)
ملاعمر، رهبر جريان تكفيري طالبان، در پاسخ به نماينده يونسكو مبني بر خودداري از تخريب آثار باستاني كشور افغانستان و پيروي از تدبير عاقلانه گفت: «ما به عقل كاري نداريم و آنچه انجام ميدهيم خواست اسلام است». (دهقان، 1379، ص16)
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺#تهاجم_فرهنگی یعنی تصویر بالا...
🤦♂خروجی حدود ۱٠ سال ولنگاری فضای مجازی و جولان دادن پیامرسان هایی مثل تلگرام و اینستاگرام بین جوانان و در معرض رگبار جنگ #شناختی_دشمن قرار دادن آنها ، این آقا پسر و امثال اوست...
✍میلاد خورسندی
#نه_به_ولنگاری_مجازی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
شهادت جانسوز و مظلومانه سیدالساجدین، علی ابن الحسین امام زین العابدین سلام الله علیه بر تمامی دلدادگان خاندان عصمت و طهارت تسلیت باد. 🌱🌹🌹🌹🌱
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Saturday - 12 August 2023
قمری: السبت، 25 محرم 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت امام سجاد علیه السلام، 94ه-ق
📆 روزشمار:
▪️10 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️25 روز تا اربعین حسینی
▪️33 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️35 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️40 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✨﷽✨
✅به چشمانمان باید شک کنیم...
✍«ابوبصیر» میگوید: با امام باقر به مسجد مدینه وارد شدیم. مردم در رفت و آمد بودند. امام به من فرمود: «از مردم بپرس آیا مرا می بینند؟» از هر که پرسیدم آیا ابوجعفر را دیده ای؟ پاسخ منفی شنیدم، در حالیکه امام در کنار من ایستاده بود.
در این هنگام یکی از دوستان حقیقی آن حضرت «ابوهارون» که نابینا بود به مسجد آمد. امام فرمود: «از او نیز بپرس.» از ابوهارون پرسیدم: آیا ابوجعفر را دیدی؟ فورا پاسخ داد: مگر کنار تو نایستاده است؟ گفتم: از کجا دریافتی؟ گفت: چگونه ندانم در حالیکه او نور درخشنده ای است.
📚 بحار الانوار، ج 46، ص 243؛
🔺 و اما...
چرا چشمان ما نمیبیند اماممان را؟ چرا گوشهای ما نمیشنوند صدای (هل من ناصر) او را؟ فقط بگذریم و گذر کنیم از سالهای عمرمان و او را نبینیم جز این انتظاری نمیرود...
این که امام زمان عج رو نمیبینیم باید به چشمامون شک کنیم از بس داریم باهاش گناه میبینیم
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📲 #پروفایل | تصویری از رهبر انقلاب؛ قابل استفاده در پروفایل شبکههای اجتماعی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💬 متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔍 ادامه
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سلام لطفا این کانال را در همه گروه هایی که عضو هستید(شهر و روستا) اطلاع رسانی نمایید تا افراد بیشتری عضو شوند و با کمک و اطلاع رسانی به موقع و موثق شما و همت مسئولین محترم شهرستان بتوانیم جلوی منکرات را قبل از انجام آن پیشگیری کنیم و در صورت انجام منکرات و تخلفات، پیگیری تا حصول نتیجه داشته باشیم 👇👇
ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قائمشهر
https://eitaa.com/setadghaemshahr