20.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت بیست و چهارم)
👇👇
چرا مقام معظم رهبری درباره انتخابات این همه اهمیت قائل هستند؟
کارشناس برنامه: دکتر احمد برزگر
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💠 ضرورت های انتخاب اصلح
🔶 اگر مردم کشوری قصد تعیین سرنوشت خود را داشته باشند، مهمترین عرصه آن انتخابات است. مخصوصا انتخابات مجلس که مردم حق نظارت و قانون گذاری خود( در طول قانون گذاری خداوند) را به نمایندگان مجلس ( خادمین ملت) تفویض می کنند. به همین دلیل است که امام (ره) فرمودند «مجلس در راس امور است».
🔹انتخاب مسئول بقدری مهم است که خداوند در قرآن کریم هم به آن اشاراتی داشته است. از جمله آیاتی که به بحث انتخاب مسئولین حکومت اشاره دارد، آیات ۲۰۴ و ۲۰۵ سوره مبارکه بقره هستند.
قرآن کریم در آیه ۲۰۴ می فرماید « وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيُشْهِدُ اللَّهَ عَلَىٰ مَا فِي قَلْبِهِ وَهُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ». عده ای از مردم با الفاظ و کلمات زیبا، شیوا و خیرخواهانه( به ظاهر) از قسط و عدل و ارزش ها، شما را متعجب می کنند( شما را فریب می دهند) و برای اثبات این حرف ها، خداوند سبحان را شاهد می گیرند( قسم می خورند) . یا به تعبیر امروزیتر سخنان پوپولیستی و عامه پسند بیان می کنند (تا شما خوشحال شوید ولی در پی عمل به این سخنان نیستند) و آنها در دشمنی با شما شدت عمل دارند.
خداوند در آیه بعد نتیجه اعتماد ، انتخاب و رای دادن به اینگونه افراد را می فرماید «وَإِذَا تَوَلَّىٰ سَعَىٰ فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ» اگر اینهایی که آیۀ قبل به آن ها اشاره کرد به حکومت برسند:
اولا: «لِيُفْسِدَ فِيهَا» در زمین فساد می کنند دقیقا همان چیزی که خدا دوست ندارد«وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ»
دوماً: «وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ» زراعت شما را نابود می کنند. زراعت بیان دیگری از اقتصاد است. یعنی اقتصاد شمارا از بین می برند و یا آن را با چالشهای عدیدهای من جمله رانت، افزایش نابرابری و ... روبه رو می کنند.
سوما: « يُهْلِكَ ... َالنَّسْلَ» نسل و یا فرهنگ شما را هم نابود می کنند. از مصادیق نابودی فرهنگ، فراموشی اصول اساسی فرهنگی است که پایه های جامعه را تشکیل می دهند مانند خانواده، حجاب، حرمت ها و غیره.
🔸رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانات خود در جمع مردم تبریز در تاریخ 29/11/1402 فرمودند : «مردم باید دنبال انتخاب اصلح باشند.» انتخاب اصلح یعنی نگاه کردن به صحبت های نمایندگان و عملشان و همخوانی این دو با هم. اصلح باید درد مردم و قشر محروم را درک و هدف خود را رفع فقر و محرومیت و نجات طبقات مستضعف قرار داده و در این راستا تلاش کند.
#یازدهم_اسفند
#انتخابات
✍️ حسین حیدری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 مردم با بصیرت با فکر وارد بشوند تا انتخاب اصلح و درستی را انجام دهند...
👇👇
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه در برنامه بهارستان
#تاانتخابات
#بهارستان
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
22.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠سلسله برنامههای ویژه انتخابات
💠چهل چراغ با انتخابات
(قسمت هشتم)
💠چرا مشارکت حداکثری؟؟
💠حمایت مردم از نظام سیاسی میتواند قدرت آن نظام را در اعمال حاکمیت خود افزایش دهد. اگر بنای تغییر داشته باشیم بدون مشارکت مردم امکانپذیر نخواهد بود...
#انتخابات
#مشارکت
#رای
#مردم
#آینده
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
21.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 انقلاب پیروز است چرا که مشارکت مردم در سازوکار های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور مشهود است.
👇👇
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه در برنامه پخش زنده بهارستان
#تاانتخابات
#بهارستان
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢وقتی دستگاه اطلاعاتی انگلیس مهرههای خود را قربانی میکند/ نتیجه بازی در زمین لندن
🔹با به قدرت رسیدن برقآسای طالبان، نیروهای ویژه أفغانستان که به واحدهای «سهشمارهای» معروف بودند، از جمله گروههایی بودند که بیش از همه در معرض خطر بودند، چون از نیروهای ویژه انگلیس و آمریکا در طول دو دهه اشغالگری در افغانستان حمایت کرده بودند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
انتخاب با ماست (1)
حتی اگر از دشمنان سرسخت جمهوری اسلامی هم باشید، باز هم به مردمسالاری در این نظام سیاسی اعتراف خواهید کرد؛ درست مثل «سوزان مالونی»، مدیر برنامه سیاست خارجی مؤسسه «بروکینگز» در واشنگتن. او 21 فوریه 2008 (2 اسفند 1386) در جلسه استماع کمیسیون آزادی مذهبی مجلس سنای آمریکا خطاب به سناتورهای آمریکایی گفت: «ایران تلفیقی از آرمانها و نهادهای خداسالارانه و مردمسالارانه است. شما در کنار رهبر عالی مذهبی که دارای قدرت الهی و فیصلهبخش است؛ نیروی مشروعیتبخش آراء مردم را نیز دارید. ایران در 29 سال، 28 انتخابات برگزار کرده؛ چیزی که در بسیاری از قسمتهای خاورمیانه[غرب آسیا] یا حتی جهان اسلام بیسابقه است.»
پس از آن تاریخ، ایران 11 انتخابات دیگر نیز برگزار کرد و حالا در چهل و پنجمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی در آستانه برگزاری چهلمین انتخابات خود قرار دارد. این آمار در غرب آسیا بینظیر و در میان کشورهای جهان نیز میتوان گفت کمنظیر است. مدعیترین کشور اروپایی در دموکراسی یعنی فرانسه از سال 1979
(سال پیروزی انقلاب ایران) تاکنون 35 انتخابات برگزار کرده است و این آمار برای انگلستان فقط 11 انتخابات در 45 سال اخیر است. بیجهت نبود که «وندی شرمن» قائممقام پیشین وزارت خارجه آمریکا با آن سابقه اظهارات ضدایرانیاش، به تعریف و تمجید از جامعه ایران پرداخت و آن را «یکی از باثباتترین جوامع خاورمیانه[غرب آسیا]» خواند و گفت: «ثباتش رشکبرانگیز است و طبقه متوسط بزرگ و باسوادی دارد.»
در این چهل و پنج سال، قابهای ماندگاری از مجلس شورای اسلامی به ثبت رسیده است که به تنهائی نتیجه رأی مردم در انتخاب نمایندگانشان را نشان میدهد. یکی از این قابهای ماندگار
در 10 تیر 1360 به ثبت رسید؛ وقتی در اولین جلسه مجلس پس از انفجار تروریستی ساختمان حزب جمهوری اسلامی، برخی نمایندگان علیرغم جراحت و وضعیت جسمانی نامناسب، بر روی صندلی چرخدار و حتی روی تخت بیمارستانی باز هم در صحن مجلس حاضر شدند. آنها در کنار صندلیهای خالی همکاران شهیدشان تصاویری حزنانگیز اما حماسی از مجلس اول شورای اسلامی به یادگار گذاشتند.
چندین سال بعد و در مجلس ششم، مردم چهرهای دیگر از برخی نمایندگان خود دیدند. نمایندگانی که این بار در دی ماه 1382 وظایف نمایندگی خود را به نفع مقاصد شخصی رها کردند و در اعتراض به ردصلاحیت خودشان که امری شخصی تلقی میشد در ساختمان مجلس دست به تحصن زدند. آنها 26 دی 1382 در اطلاعیه شماره 9 خود اعلام کردند از فردا روزه سیاسی خواهند گرفت و از خوردن و آشامیدن پرهیز خواهند کرد. تصویر ماندگار این مجلس اندکی پس از این اطلاعیه به ثبت رسید؛ وقتی روزنامه اصلاحطلب شرق اولین روز از روزه سیاسی متحصنین را با عکسی از محسن میردامادی (رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس وقت) پوشش داد که دهانش پُر بود و روی میز مقابلش خوردنیها و نوشیدنیهایی که برای چند نفر کفایت میکرد، چیده شده بود. این روزنامه در تیتر گزارش خود برای این عکس با طعنه نوشته بود: «آغاز روزه سیاسی متحصنین»!
قاب تاریخی دیگر مربوط به نطق پیش از دستور یکی از نمایندگان مجلس در 3 آذر 1382 است. وقتی او همسو با آمریکا، اسرائیل و برخی دولتهای غربی جمهوری اسلامی ایران را متهم به 19 سال دروغگویی و مخفیکاری در پرونده هستهای کرد و مدعی شد برنامه هستهای ایران «پروژهاي بلند پروازانه» و «بيهدف» است که «نامعقولترين و نامتعارفترين شيوهها را براي دستيابي به فناوري هستهاي» برگزيده است. سخنان او علیه جمهوری اسلامی ایران حتی واکنش رئیس اصلاحطلب مجلس وقت را نیز به همراه داشت و «مهدی کروبی» خطاب به او گفت: «آيا راديوهاي بيگانه تندتر از آنچه شما گفتید ميتوانستند عليه نظام بگويند؟... من اين را از سخنان شما فهميدم كه كل نظام به مردم دروغ گرفته و آمريكا و اسرائيل راست ميگويند!»
در مقابل این تصویر اما تصویر ماندگار دیگری وجود دارد که مربوط به 21 مهر 1394 میشود. تصویر اشکهای غیرتمندانه مرحوم علیاصغر زارعی نماینده وقت مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از تصویب بیست دقیقهای برجام. قلب او دردمندانه برای منافع ملی میتپید و کارش به فوریتهای پزشکی مجلس هم کشید. آقای زارعی آن روز خطاب به برخی نمایندگان مجلس میگفت و میگریست: «بیآبرویی کردید!» و از اینکه اجازه مطرح شدن نظرات و پیشنهادات بر روی طرح «اقدامات متناسب و متقابل دولت در اجرای برجام» توسط هیئترئیسه داده نشد، گلایه داشت. مرحوم زارعی از همان روز اول سرنوشت خسارتبار برجام را میدید.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
انتخاب با ماست (2)
اینها فقط چند مقطع کوچک از ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی ایران بود و مسلما میشود لحظات به یادماندنی و تصاویر ماندگار دیگری را هم از ادوار گذشته برگزاری مجلس، انتخاب کرد. با این حال نتیجه ثابت است و آن اینکه در تمام این سالها مردم با حضورشان پای صندوقهای رأی، نمایندگانی را انتخاب کردند و به مجلس فرستاند که گاهی تندتر از رسانههای بیگانه علیه جمهوری اسلامی سخنرانی میکردند و گاهی غیرتمندانه مدافع منافع ملی بودند؛ گاهی آنقدر مسئولیتپذیر که در سختترین شرایط، حضور در صحن مجلس را ترک نمیکردند و گاهی آنقدر بیمسئولیت و حاشیهساز که اقداماتشان خوراک تبلیغات ضدایرانی را فراهم میکرد. این مردماند که در انتخابات تصمیم میگیرند، چگونه مجلسی داشته باشند.
مردمی که عملکرد فاجعهبار وزیر راه و شهرسازیِ دولت آقای روحانی در ساخت مسکن، سانحه قطار تبریز-مشهد، زلزله کرمانشاه و... را دیدند و متعجب بودند از اینکه چگونه مجلس دهم قدرت و اراده استیضاح او را ندارد؛ مردمی که شاهد تلاش مجلس دهم برای استیضاح وزیر صمت وقت در سال 1397 بودند و ناباورانه دیدند همان مجلس یک هفته بعد به همان وزیر برای تصدی وزارت رفاه رأی اعتماد داد؛ مردمی که کامشان با سلفی حقارتبار برخی نمایندگانشان با فدریکا موگرینی(مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا) تلخ شده بود؛ سَرخورده از این اقدامات در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفتند نمایندگان دیگری برای خود انتخاب کنند.
عملکرد مجلس یازدهم با همه نقاط قوت و ضعفش اکنون پیش چشم ماست. این مجلس قوانین مهمی را به تصویب رساند که هرکدام به شرحی مجزا احتیاج دارند؛ مواردی مثل: قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریمها و صیانت از منافع ملت، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، قانون شفافیت تسهیلات کلان بانکی، قانون مدیریت دادهها و اطلاعات ملی، قانون مالیات بر خانههای خالی، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و... این مجلس علاوهبر این قوانین، مصوبات قابل توجهی نیز در حوزه برنامه و بودجه داشته است: افزایش حقوق سربازان، افزایش مستمری مددجویان، افزایش وام و به خصوص وام ازدواج و... با این حال کاملا طبیعی است که این مجلس نیز نتوانسته باشد برخی طرحها و قوانین را به ثمر برساند و یا برای برخی مشکلات چارهاندیشی کند. برای رفع این کاستیها فقط یک راه وجود دارد و آن حضور پای صندوقهای رأی در 11 اسفند 1402 است. ما به نمایندگانی احتیاج داریم که بتوانند نقاط قوت این مجلس را حفظ و نقاط ضعفش را برطرف کنند. ما فرصتی خوب در اختیار داریم تا در چهلمین انتخابات جمهوری اسلامی با رأیمان، کیفیت جهان پیرامونمان را بهبود بخشیم؛ انتخاب با ماست.
سید محمدعماد اعرابی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
♦️ملاک انتخابات از نگاه مولا امیرمؤمنان امام علی(ع)
🔹ای مالک:
🔻کارگزار حکومتی را از اشخاص 🔻
👈با تجربه /با حیاء
◀️از خاندانی صالح
و باسابقه در اسلام انتخاب کن؛
🔻زیرا این اشخاص🔻
👈 باکرامت/ آبرومند/کم طمع و آینده نگر هستند.
🔹نهچ البلاغه، نامه ۳۵🔹
✍افرادی انتخاب شوند که خرج میلیاردی تبلیغات خود نکرده و پول های سیاه باد آورده را برای دیده شدن خود خرج نکرده باشند...
🔺به کسانی که ولخرجی و ریخت و پاش و تبلیغات میلیاردی میکنند رای ندهید این جماعت رای شما را به سرقت میبرند/این پول ها را باید به صاحبان زر و زور پس بدهند و تنها راه پس دهی ان مبالغ خرج شده جهت تبلیغات ستادی خود، رانت از طریق مجلس شورای اسلامی است...
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
⭕️ حجت الاسلام حاجتی
در جلسه مدیران استان همدان، در اجتماع پاسداران در سپاه انصارالحسین علیه السلام، در جمع رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در یادواره شهدای والفجر ۸ و سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه همدان:
❇️ باید قدرشناس نعمت انقلاب اسلامی و امامین آن باشیم، نعمتی که از صدر اسلام تاکنون بی سابقه بوده است،
♦️اگر به فهم عمیقی نسبت به حقیقت امام و انقلاب از سنخ فهم عمیق شهید سلیمانی نرسیم احتمال تزلزل ما در تندبادهای حوادث پیش رو تقویت میشود.
🔸 لشکریان جهاد تبیین و شبکه تواصی به حق، بدون تقویت "ایمان به غیب" و توکل بر قدرت لایزال الهی قادر به افزایش سطح صبر احاد جامعه نمی باشند،
فراموش ننماییم که:
علمداری جبهه حق هم بدون صبر و بصیرت ممکن نیست و به تعبیر حضرت امیر علیه السلام: و لاَ يَحْمِلُ هَذَا اَلْعَلَمَ إِلاَّ أَهْلُ اَلْبَصَرِ وَ اَلصَّبْرِ وَ اَلْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ اَلْحَقِّ ( نهج / خ ۱۷۳ )
🅾 اکنون مهمترین تلاش خبیثانه دشمن، "اغواء خواص" جامعه و "القاء ناکارآمدی" نظام اسلامی است لذا باید مداوم و مستمر فهرست افتخارآمیز و بسیار عریض و طویل فتوحات همه جانبه انقلاب و نظام را به خواص و احاد جامعه انتقال و توضیح داد،
🔹به صراحت باید گفت:
دولت انقلابی دکتر رئیسی علی رغم برخی کاستی ها، ضمن برگرداندن عزت به دیپلماسی خارجی؛ در کنترل و مدیریت کلان امور کشور موفق عمل نموده و ما باید با تأسی به امام خامنه ای دام عزه در پشتیبانی و یاری این دولت کوشا و فعال باشیم.
🔻خط واضح دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب، تضعیف دولت و سیاهنمایی نسبت به عملکرد آن میباشد نباید ناخواسته در این زمینه با دشمن همسو شویم.
🔺اکنون تبلیغ مشارکت حداکثری و لزوم حضور در انتخابات پیش رو، صورت دیگری از جنگ همه جانبه ما استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل است.
🔶 در ذات نورانی انقلاب شکست راه ندارد اما در صورت کوتاهی در انجام وظیفه شکست و استحاله برخی از غافل و کم بصیرت همواره محتمل است.
🔷 امام خامنه ای مجلس دوازدهم را به "عنوان انقلابی" مفتخر نمودند باید با تشویق مردم به حضور همه جانبه پای صندوقهای رای و انتخاب افراد اصلح دوز انقلابی گری مجلس را افزایش و قلب نائب المهدی عج را شاد نمود. ان شاالله
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
همکاری ارتش مصر با اسرائیل در نسل کشی فلسطینیان 😔
کاری از روح الله طهماسبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
⚠️دم انتخابات مواظب تبلیغات برخی کاندیدها باشید که با دست گذاشتن روی حساسیت های روز جامعه مثل «حجاب» و «فلیترینگ» و وعدهی آزادی های کاذب، رای شما را ندزدند!
کارکرد این وعدهها و جوّ دادنها بیشتر برای هیجانی کردن رأی دهندگان و فریب آنهاست!!!
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_مردم
✍میلاد خورسندی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi