45.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم / ۱۶ پرچم عجیب در تجمع برلین / اتحاد تجزیه طلبان و ویرانی طلبان در #جنگ_احزاب علیه ایران
#شبنامه / رصد تصاویر مربوط به #تجمع_برلین نشان میدهد که شانزده پرچم در این تجمع علیه ایران حضور داشته است / در این پرچمها از حکومت خودمختار مهاباد تا پرچم #تجزیه_طلب های کرد سوریه دیده میشود / آنچه میبینیم بخشی از نبرد ویرانی طلبان و تجزیه طلبان در جنگ احزاب علیه ایران است .../ قسمت ۱۰۰۶
@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیشترین ضربهای که این جماعت برانداز میتونن به خودشون بزنن، اینه که از این تجمعات زیاد بزارن تا کل جهان بفهمن اینا چه زبالههایی هستن
ببینید چجور افتادن به دریدن همدیگه😂
@iran_onlin_ir
⭕️ چگونه از «حق خرید سلاح نداری» به «لطفا به کسی پهپاد نده» رسیدیم؟ / بخش اول
♨️ چند سالی که از آغاز جنگ تحمیلی گذشت دشمن خود را در مقابل جمهوری اسلامی که با دست خالی در مقابل ابرقدرتهای دنیا میجنگید، بیش از پیش منفعل و شکست خورده حس میکرد. ایرانی که قرار بود با وجود فشار و تحریم مقابل عراق کمرش خم شود، حالا درست رزمندگانش از منطقهای سخت و در زمانی که عراقیها فکر نمیکردند دست به عملیات خیبر زد و این نقطه عطفی برای جمهوری اسلامی محسوب میشد.
🔻از این رو در اول آبان سال ۶۳ دشمنان طرحی را تصویب کردند که در آن ممنوعیت فروش تسلیحات به ایران با محدودیتهای مضاعفی روبهرو میشد. ایرانی که توان نظامیاش حرفی برای گفتن نداشت و همان بضاعت اندک را هم با هزار ترفند و از راههای غیررسمی تأمین میکرد.
🔹توان نظامی ایران پیش از انقلاب چطور بود؟
🔴 کشورمان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران پهلوی نیز کاملا وابسته به کشورهای خارجی، خصوصا غربیها به ویژه آمریکا بود. امور اصلی نظامی ایران بر عهده چند هزار مستشار آمریکایی بود که در این کشور حضور داشتند، زیرا ما در این عرصه تولیدکننده نبودیم و بیشتر دوات نظامی از کشورهای دیگر خریداری میشد. از طرفی چون متحد آمریکا هم بودیم بیشتر در بلوک غرب تعریف میشدیم.
💢 بعد از پیروزی انقلاب، چون ارتباط جمهوری اسلامی با آمریکا قطع شد، کشور از این جهت با مشکل بزرگ و جدی مواجه شد. خصوصا وقتی عراق به پشتوانه قدرتهای دنیا علیه ایران جنگ را آغاز کرد. مثلا در حوزه هوایی تمام تجهیزات از غرب وارد میشد و ما هیچ امکانی برای تهیه وسایل در داخل نداشتیم. جالب است که با تدبیر فرماندهی کل قوا آیت الله خامنهای اتفاقا اولین خودکفایی نیروهای مسلح در همین نیروی هوایی پایه گذاری شد؛ آن هم برای تعمیر قطعات پرمصرف جنگندهها.
🔸دو بازوی قوی و اصلی در دکترین نظامی کشور که سابقهاش به دفاع مقدس بازمیگردد
⭕️ شاید این جمله را بارها شنیدهایم که در دوران دفاع مقدس ما حتی برای تهیه سیم خاردار هم مشکل داشتیم. این نشان میداد ما نه تنها تولیدی نداشتیم، بلکه چنان وابسته بودیم که اگر غرب اراده میکرد، ما را در تهیه تجهیزات به راحتی لنگ میگذاشت. نمونه آن هم همین سیم خاردار بود که میخواستیم، اما با هزینههای چند برابری هم به ما نمیدادند.
♨️ این چنین بود که در سالهای دفاع مقدس، رزمندگان ما دستشان را به زانو زدند و تصمیم گرفتند روی پای خود بایستند. در میان همه محدودیتها دو حوزه مهم متولد شد؛ صنعت موشکی و پهپادی. هر چند مردم با صنعت موشکی آشنایی بیشتری دارند و در این خصوص نیز بیشتر سخن گفته شده است، اما ساخت پهپاد هم عمری مساوی با ساخت موشک دارد و ساخت آن از اواسط سالهای جنگ آغاز شد. این دو حوزه امروز به دو بازوی قوی و اصلی در دکترین نظامی کشور تبدیل شده است.
♨️ امروز کشوری هستیم که در صادرات محصولات دفاعی، حرف زیادی برای گفتن داریم
🔻یک کارشناس مسائل نظامی در این خصوص میگوید: امروز ما به کشوری تبدیل شدهایم که در صادرات محصولات دفاعی در منطقه حرف زیادی برای گفتن داریم. اما چه شد که رزمندگان ما تصمیم گرفتند به دانش خود اتکا کنند؟ زمانی که شهید احمد کاظمی فرمانده نیروی هوایی سپاه بود، شهید حسن طهرانی مقدم با گروهی عازم روسیه میشوند تا هم موشک «اسکندر» خریداری کنند و هم اگر بشود با روسها در این زمینه همکاری داشته باشند. موشک «اسکندر» موشکی زمین به زمین است که روسها به ایران ندادند و همین ندادن انگیزهای شد که وقتی شهید طهرانی مقدم برگشت با اتکا به دانش و ایمان خود و نیروهایش موشکی ساختند معادل «اسکندر» که موشک فاتح نام گرفت. اکنون فاتح یک خانواده موشکی است با مدلهای مختلف که جزو بهترین و دقیقترین موشکهای ما محسوب میشود که اولین مدل آن «فاتح ۱۱۰» نام دارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ چگونه از «حق خرید سلاح نداری» به «لطفا به کسی پهپاد نده» رسیدیم؟ / بخش دوم
🔴 همچنین زمان جنگ، کشور لیبی چون با ما همسو بود و رابطه خوبی داشت، چند موشک به ما داد تا با عراقِ تا بن دندان مسلح بجنگیم. همین هم در صورتی بود که باید به سختی میرفتیم سوریه آموزش میدیدیم تا بتوانیم از همان تعداد موشک هم استفاده کنیم، اما الان به جایی رسیدهایم که در منطقه قدرت اول موشکی هستیم و همچنین در صادرات تجهیزات نظامی هم حرفهای زیادی داریم.
🔹هواپیمای بدون سرنشین که در آینده یکی از ارکان اصلی جنگها خواهد بود
💢 این کارشناس مسائل نظامی همچنین در خصوص ساخت پهپاد میگوید: هواپیمای بدون سرنشین در آینده یکی از ارکان اصلی جنگها خواهد بود. همانطور که در جنگهای اخیر ارمنستان و آذربایجان تأثیر هواپیمای بدون سرنشین را دیدیم.
🔻ایران نیز جزو ۵ـ۶ کشور برتر دنیا در حوزه پهپادی است؛ به صورتی که روسیه که یک کشور ابرقدرت در حوزه نظامی است سالها پیش خواهان همکاری ایران در حوزه ساخت هواپیمای بدون سرنشین شد.
⭕️ دو حُسن تجهیزات نظامی ایران
💢 بنا به گفته کارشناسان نظامی سلاحهای ضد زره ایران یکی از بهترین نمونهها است که اکنون جزو سبد صادراتی ایران است و از بهترین محصولاتی است که کشورهای دیگر میتوانند از ایران بخرند. این سلاحها دو ویژگی هم دارند، اول اینکه ارزانتر هستند و دوم دقت بالای زیادی دارند. دو مولفه که در بحث صادرات جایگاه بالایی دارد.
🔻ایران در دوران پهلوی در دریای خزر هیچ نقشی نداشت. در خلیج فارس هم بیشتر یک گارد ساحلی بودیم و امکان انجام کار خاصی را نداشتیم، اما امروز بیش از ۹۰ ناو گروه ایران به مناطق آزاد رفت و آمد میکنند و حفاظت از خطوط مواصلاتی ایران در دریاها را بر عهده دارند. سپاه هم کاملا امنیت خلیج فارس را در دست دارد.
🔸ایران جزو معدود کشورهایی است که چرخه فضایی را در اختیار دارد
🔴 ایران در همه حوزههای نظامی امروز پرقدرت است؛ حتی در حوزه فضایی. اولین باری که ایران میخواست ماهوارههایش را به هوا بفرستد از روسیه و ایتالیا کمک خواست و تازه آنها گاهی حتی انجام نمیدادند، ولی امروز ایران خودش ماهواره پرتاب میکند و جزو معدود کشورهایی است که چرخه فضایی را در اختیار دارد. چرخ فضایی یعنی هم میتواند ماهواره بسازد، هم ماهواره بر. همچنین ماهوارههایش را هم پرتاب کند و دادههای ارسالیاش را استفاده کند.
♨️ حدود ۱۰ کشور چنین امکانی دارند. بقیه کشورها یک قسمت چرخه را ندارند، اما ما چون تحریم هستیم مجبور شدیم روی پای خود بایستیم. البته شاید در تراز قدرتهای بزرگ نباشیم، ولی کشوری هستیم که این توانمندی را داریم و حالا نیاز است تمرکز بیشتری کنیم و ارتقا دهیم.
🔺زمانی ما از روسها سامانه هوایی اس ۳۰۰ میخواستیم، اما به ما ندادند. آن موقع ایران تصمیم گرفت خودش این سامانه را بسازد که ساخت و شد «باور ۳۷۳». این سامانه، امروز از برخی نمونههای اس ۳۰۰ هم بالاتر است. البته بعدا روسیه به ما این سامانه را داد، اما وقتی که شروع به ساخت کردیم. حالا این سامانه با برد ۳۰۰ کیلومتری یکی از بهترین تجهیزات است.
🔹وقتی پهپادهای ایرانی فرمانده تروریستهای سنتکام آمریکا را به ستوه آورد
♨️ مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود فرمودند: زمانی برایان هوک میگفت پهپادهای ایرانی فتوشاپ هستند و تاثیر واقعی ندارند. اما امروز این تأثیر را به وضوح میبینیم. تا جایی که فرمانده تروریستهای سنتکام آمریکا (فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه و افریقا) اعلام کرد ایران برای اولین بار پس از سالها سیادت آمریکا را در منطقه به هم زد. آمریکا تا پیش از این هر کاری دلش میخواست میکرد و کسی جلودارش نبود. این فرمانده بارها به کنگره رفت و خواهش کرد جلوی پهپادهای ایرانی را بگیرند. این نشاندهنده قدرت ایران است و دارد این توان را در اختیار هم پیمانان خود در منطقه مثل حزب الله نیز میگذارد. این موضوع اکنون بزرگترین چالش منطقه برای صهیونیستها و آمریکاییهاست.
⭕️ ایران که 39 سال پیش در اول آبان 1362 با عملیات استانچ از سوی آمریکا تنبیه شد تا دسترسیهایش به سلاح، محدود شود و اسلحه با قیمتهای چند برابری به دستش برسد، حالا به جایی رسیده که میترسند پهپادهایش در اختیار کشورهای دیگر قرار بگیرد!
@jannatolhosain
🌷امیرالمؤمنین علیهالسلام:
💎من ساتَرَ عَيبَكَ فَهُوَ عَدُوُّكَ؛
💎کسی که عیوب و کاستی های تو را [از تو] پنهان کند. (و به منظور اصلاح، آنها را به تو تذکر ندهد) دشمن توست.
📙غررالحکم، ج۱، ص۶۰۳
✳️ @jannatolhosain
❗️فرق مؤمن با غیر مؤمن
🌹شهید مطهری:
فرق مؤمن و غير مؤمن در اين نيست كه اين خطا میكند و آن خطا نمیكند؛
فرق آنها در اين است كه مؤمن خطای خود را تكرار نمیكند، بيش از يکبار خطا نمیكند؛ اما غير مؤمن، چندين بار صدمهی كاری را میخورد و باز آنقدر بصيرت ندارد كه بار ديگر تكرار نكند. از خداوند مسئلت داريم كه به ما توفيق دهد از خطاها و لغزشهای خود پند بگيريم.
📗حکمتها و اندرزها ج۱ ص۶۷
#شهیدمطهری
✳️ @jannatolhosain
✅ حوایج مردم
📌 انجام حوایج مردم برای ایشان بسیار مهم، بلکه مهمترین مشغولیت بود. عبادات مستحب خودشان را برای کار مردم و حاجت آنان، تعطیل یا مختصر میکردند؛ البته در حد مقدور، این گونه کارهایشان پنهان بود.
#آیتالله_حقشناس
✳️ @jannatolhosain
🔰 لوح | دانشگاه تعطیل؟! پیشرفت تعطیل!!
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر نخبگان علمی: یک رکنِ مهمّ پیشرفتِ کشور، دانشگاه و در دانشگاه هم عمدتاً نخبگان علمی هستند. اینکه شما میبینید در مقاطع مختلف تلاش شده که دانشگاهها و کلاسها تعطیل بشود، ناشی از این است. هر چه دانشگاه را بتوانند خراب و ناقص کنند، برای دشمنان پیشرفت کشور مغتنم است. ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/51221
🔻سردار آزمون: زندگی در آلمان بخاطر گرانی سخت است!
🔹در منطق غربزده ها، مشکلات معیشتی، انرژی و اقتصادی کشورهای اروپایی، با امیدواری و تحمل قابل حل هستند، اما یک دهم این مشکلات در ایران، فقط با براندازی حل میشود!
➖@jannatolhosain➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نجات یک کوسهنهنگ در بندر امام
🔹ظهر امروز یک کوسهنهنگ خالدار ۵ متری که با شروع جذر آبِ کانال خورموسی به گل نشسته بود، با کمک تیم امداد و نجات به وسیله جرثقیل جابجا و در قسمت عمیق اسکله رها شد.
@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 شما خودتان قضاوت کنید یک نیروی امنیتی روزانه چقدر صبر و اعصاب باید داشته باشد که سلیطههایی مثل این زن تو مخی را تحمل کنند؟
بخدا هیچجا مثل پلیس ایران مماشات نمیکند
🗣رضا عبدی پور
@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر ارشد مرکز ایرانشناسی ترکیه: حکومت ایران با این اعتراضات تغییری نخواهد کرد!
🔷 دکتر "محمت کوچ" کارشناس ضدایرانی در گفتگو با شبکه ترکیهای" TV NET " "معترضین در خیابان های ایران رهبری واحدی و حتی ایدئولوژی مشترکی هم ندارند، این اعتراضها کم و به صورت بسیار پراکنده است، مقایسه این اعتراضها با اوایل انقلاب اشتباه بسیار بزرگی است."
@jannatolhosain
آغاز خورشیدگرفتگی در ایران
🔹خورشیدگرفتگی در ایران از دقایقی قبل آغاز شد و مردم می توانند در نقاط مختلف کشور این خورشیدگرفتگی جزئی را رصد کنند.
🔹این کسوف از مناطق غربی ایران آغاز شده است و از ساعت ۱۳:۲۸ در ارومیه و ۱۳:۳۸ در ایلام قابل مشاهده بوده است و به تدریج شهرهای دیگر رو به مرکز و شمال شرق کشور شاهد آغاز این خورشیدگرفتگی جزئی خواهند بود.
🌐نماز آیات فراموش نشود.
@jannatolhosain
⭕️ در حاشیه وقایع اخیر در دانشگاه شریف/ واقعیت ماجرای درخواست «سلف مختلط» چیست؟
💢 صنعتی شریف، امیرکبیر، تهران، علامه طباطبایی، رازی کرمانشاه، آزاد کرج، زاهدان، صنعتی همدان، خوارزمی و... همه اینها دانشگاه هایی هستند که رسانههای ضدانقلاب اخبار اعتراض تعدادی از دانشجویان آنها را به صورت مکرر در روزهای اخیر منتشر میکنند.
🔻شعارهای دانشجویان هم از «زن، زندگی، آزادی»، «مردی، میهن، آبادی»، «آزادی، آزادی، آزادی» تا شعارهای شرم آور استادیومی و هتاکی به مسئولان کشور است. البته که در کنار شعارها، رفتارهای اغتشاش گونه و اشرارطور نظیر آنچه که در شریف رخ داد را هم باید به این موارد اضافه کرد. برجسته ترین خواسته مثلا دانشجویان هم در روزهای اخیر «سلف مختلط» بوده است!
🔹همه این موارد در ماه های گذشته یک نتیجه داشته و آن بر هم خوردن امنیت و آرامش لازم مورد نیاز محیط علمی است.
🔴 این ماجراها دقیقا از روزهای ابتدایی سال تحصیلی جدید و به بهانه فوت مهسا امینی شروع شد؛ یعنی بعد از دوسال آموزش مجازی و افت چشمگیر کیفیت آموزش، وقتی دانشگاه به عنوان نماد و جایگاه پیشرفت کشور قصد اوج گیری دوباره داشت، فضای آماده شده این بار مستقیما به چالش کشیده می شود. به عبارت بهتر فضای کرونایی تا حدی خیال دشمنان ملت را از عقب ماندگی راحت کرده بود اما این بار مستقیما به میدان آمدند.
💢 نگارنده در یادداشت پیشین خود تحت عنوان «جمهوری اسلامی باید صدای معترضان را بشنود» به این موضوع تاکید کرد که جمهوری اسلامی حتی حاضر است صدای اغتشاشگران را بشنود اما چه کند که آشوب گران و معترضان اساسا خواسته عقلایی خاصی ندارند و صرفا به بیان چند شعار، هتاکی و اغتشاش اقدام می کنند. در همان یادداشت تاکید شد که جماعت مثلا معترض توان توضیح پیرامون شعارهایشان و یا جسارت گفتگو هم ندارند.
‼️دشمن به ستوه آمده در مقابل جریان پرسرعت پیشرفت کشور مایل است تا بحث پیشرفت کشور را از ریشه یعنی دانشگاه ساقط کند. در سابقه دشمنان ملت ایران هم موجود است که وقتی نتوانستند در مقابل پیشرفت های هسته ای با تحریم و تخریب بایستند به حذف دانشمندان اقدام کردند. در این بین دانشجویان به اصطلاح معترض خواسته ناخواسته در حال تکمیل پازل چیده شده دشمن هستند که هم خود از فرصت تحصیل جامانده و هم فرصت تحصیل و شکوفایی برای سایر دانشجویان را از بین می برند.
✅ رهبرانقلاب در دیدار اخیر با نخبگان به موضوع مهم فعالیت دانشگاهها و جلوگیری از ایجاد یک فرصت مغتنم برای دشمن پرداخته و فرمودند: «اینکه شما میبینید در مقاطع مختلف، نه فقط حالا دیروز و پریروز، تلاش شده که دانشگاهها تعطیل بشود، کلاسها تعطیل بشود، بچّهها سر کلاس نروند، استاد نرود و از این کارها، ناشی از این است؛ چون دانشگاه نقش اساسی دارد. حالا آن کسی که استاد را تلفنی تهدید میکند که اگر بروی، چنین و چنان، معلوم نیست خودش عامل اصلی باشد؛ عامل پشت صحنه مهم است. این به خاطر آن است که دانشگاه مهم است، دانشگاه برای پیشرفت کشور حیاتی است. هر چه دانشگاه را بتوانند لنگ کنند، تعطیل کنند، خراب کنند، ناقص کنند، برای دشمنان کشور و [دشمنان] پیشرفت کشور مغتنم است. پس بنابراین، دانشگاه از ارکان پیشرفت کشور است. دانشگاه یکی از بزرگترین موانع در مقابل سلطه استکبار است؛ ما باید این را بدانیم. هدف قدرتهای گردنکلفت جهانی سلطه است؛ به چه وسیله؟ یک روز با اسلحه، یک روز با فریب، یک روز با علم؛ با علم هم سلطه پیدا میکنند. دانشگاه جلوی سلطه را میگیرد؛ یعنی شما اگر چنانچه توانستید سطح علم کشور را بالا بیاورید، در مقابل سلطه دشمن یک مانع ایجاد کردهاید.»
🔻امر فوری برای مسئولان وزارت علوم حاکم کردن فضای آرامش در کشور است. البته که سایر دانشجویان هم باید برای محیطی که به آنها و حقوق آنها مرتبط است مصمم تر وارد میدان بشوند و مخالفت جدی خود را با این افراد معدود نشان بدهند. تکلیف قضایی عناصر اصلی برهم زدن آرامش دانشگاه ها هم باید سریعا مشخص شود.
⭕️ این را نیز باید گفت که دشمنان ملت با انتقال تمرکز به دانشگاه ها سعی می کنند بازی شسکت خوره و تقریبا پایان یافته در خیابان ها را با هزینه کمتر و اطمینان خاطر بیشتر در دانشگاه ها ادامه بدهند؛ در فضای دانشگاه هم چون دانشجویان معترض حرف خاصی ندارند، به هتاکی و یا بهانه گیری های مضحکی نظیر «سلف مختلط» برای التهاب آفرینی متوسل می شوند.
✍️ حسین بابازاده
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مجری به صحبت های جفری ساکس: تمامش کن...
@jannatolhosain
اینم یه خبر دیگه از دانش آموزکشی اما در امریکا ...
اونجایی که تو مدارسش دانش آموز میکشن آمریکاست نه ایران. پلیس آمریکا گزارش داد در پی تیراندازی در دبیرستان سنت لوئیس ۳ نفر شامل مظنون کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.
@iran_onlin_ir
▪️کیف در تاریکی
بعد از حمله به پل کریمه که یکی از زیرساخت های مهم روسیه بود، روس ها اقدام به نابودی زیرساخت های صنعت برق اوکراین کرده اند.
دیگر جنگ برای اوکراین یک وضعیت بحرانی در مرز ها نیست بلکه یک فاجعه به تمام معنا است و با آمدن زمستان اوکراین بدون انرژی رها خواهد شد.
در چنین شرایطی که اوکراین جنگ را به صورت کامل باخته است و پیشروی در خرسون هم با تلفات بسیار سنگینی روبرو شده، ترس روس ها از استفاده زلنسکی از بمب کثیف بیجا نیست. که قطعا اگر اوکراین از بمب کثیف استفاده کند می توان پاسخ اتمی و نابودی مقر ریاست جمهوری اوکراین با سلاح اتمی در کیف را انتظار داشت. زلنسکی از ناتو خواسته بود که در صورت حمله روسیه و نابودی مقر ریاست جمهوری در کیف به کاخ کرملین در مسکو حمله کنند.
سناریوی بالا چیزی جز افزایش سطح تنش بین المللی نیست و این خواست آمریکا می باشد. آمریکا در تعاریف امنیت ملی خود تجزیه روسیه را در سر دارد که برای اینکار دست به ریسک هایی چنین بزرگ می زند و تمایل به گسترش بحران دارد تا برای طرح های خود روزنه ای باز کند.
armyir
▪️قدیروف: شهرها را باید از روی زمین محو کرد
رمضان قدیروف، رئیس جمهور منطقه چچن: ما می گفتیم که در حال انجام یک عملیات نظامی ویژه در خاک اوکراین قهستیم، اما در حال حاضر جنگ در خاک ما در جریان است.
من از آن بسیار ناراضی هستم. ما قبلاً در مناطق مرزی حکومت نظامی اعلام کردهایم، اما آنها از تیراندازی به شهروندان و اماکن غیر نظامی و کشتن کودکان و سالمندان دریغ نمیکنند.
ما پاسخ میدهیم، اما به نظر من ضعیف است. اگر یک موشک آنها در جهت ما، در منطقه ما پرواز کرد، پس باید شهر آنها را از روی کره زمین پاک کنیم تا افق دور دیده شود.
تا دیگر حتی فکر شلیک به خاک ما به ذهنشان خطور نکند. نیازی نیست نگران فردا باشیم چون هر چه میشد اتفاق افتاده و بد تر از این نمیشود.
اروپا هیچ قدرتی ندارد. چکار میتوانند بکنند؟ آیا آنها دگرباشان (مفعولین و ای وای خواهرها و همجنسبازها) خود را به جبهه می فرستند؟ آنها می گویند که آمریکا لشکر چتربازان خود را به اروپا فرستاده. خوب، بله، ما سلاح های جدید، وسایل نقلیه زرهی داریم. بگذار بفرستند.
@jannatolhosain
انتقاد علی مطهری از هنجارشکنی در دانشگاه شریف
نماینده سابق مجلس:
🔹برخی دانشجویان دانشگاه شریف در حوادث اخیر امتحان بدی دادند.
🔹گذشته از اعتراضی که حق آنها بود، فحشهای رکیک و ناموسی که در دهم مهر دادند تاکنون در دانشگاه سابقه نداشت و آبروی دانشجو را بردند و اخیراً هم با اصرار بر مختلط شدن غذاخوری مفهوم مقدس آزادی را به آزادی حیوانی تنزل دادند.
@jannatolhosain
🛑 یک کشتی حامل غلات، اوکراین را به مقصد یمن ترک کرد
❇️ «یوهان فروسل» وزیر تجارت خارجی سوئد اعلام کرد که یک کشتی حامل غلات با حمایت مالی این کشور، اوکراین را به مقصد یمن ترک کرد.
❇️ وی در پیامی توئیتری نوشت که نخستین کشتی تحویل گندم اوکراین با حمایت مالی سوئد، این کشور را ترک کرد و قرار است به کشوری که در معرض خطر قحطی و گرسنگی قرار دارد، تحویل داده شود.
🌐 ملاحظه:
اکثر کمک های بین المللی که به کشور یمن صورت می گیرد به جنوب یمن(ائتلاف سعودی) منتقل می شود و کمک ها به صنعا تحویل نمی گردد.
┄┅══════┅┄
Akhbare_Yaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | بی سابقهترین افشاگری رضا #پهلوی از #سانسور در جمهوری اسلامی!
⁉️ آیا #محمدرضا_پهلوی از حکومت خود انتقاد داشت؟!
⁉️ کتاب #پاسخ_به_تاریخ راوی چه حقایقی است؟!
⁉️ نسخه اصلی و #بدون_سانسور این کتاب توسط چه کسی منتشر شده؟!
⁉️ آیا در جمهوری اسلامی ایران #آزادی_بیان هست؟!
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@jannatolhosain
🔸اندیشکده آمریکایی رَند: نارندا مودی در پی جهانی چندقطبی است و حالا وقتش رسیده
✍🏻 درک گروسمن در Rand
در هر بحرانی همیشه یک نفر میبرد و حالا در مورد حمله روسیه به اوکراین, آن شخص نارندرا مودی نخست وزیر هند است. مودی با امتناع از محکوم کردن مسکو و نپیوستن به تحریم های غرب توانست چهره جهانی هند را برجسته کند. هر یک از قدرت های بزرگ مثل ایالات متحده، روسیه و چین به بخاطر منافع استراتژیک خود هند را مورد لطف زیاد قرار میدهند. مودی و دولت هندو-ناسیونالیستی آن قطعا از در کانون توجه بودن لذت میبرد و سعی دارد آن را حفظ کند و هدف محتملش این است که نقش ابرقدرتی مستقل را برای هند ایجاد و انتقال به یک نظام بینالمللی چندقطبی را تسریع کند و نهایتا جایگاه جدید خود را در شورای امنیت سازمان ملل متحد تقویت کند.
@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه 12 رژیم صهیونیستی:
📍توانمندی که ایران در اختیار روسها گذاشته رفتهرفته میدان نبرد را تغییر میدهد/آنها قبلا با این سلاح به کشتی ما حمله و ناخدای آن را کشته بودند/ایران میداند خرس روسی زخمی و کاملا به آنها وابسته شده است/سوالی که ما را نگران کرده این است، ایران در مقابل چه چیزی دریافت میکند؟
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهروندان استرالیایی در حمایت از روسیه راهپیمایی برگزار کردند.
▪️روی پلاکارد ها نوشته شده بود؛
زلنسکی دجال است
▪️از ارسال پول ما به نئونازی ها خودداری کنید
روسیه دشمن ما نیست
@jannatolhosain
💢 پریشان حالی غرب
و فلاکت اپوزیسیون ایرانی
آمریکا، برخی دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی، مدتهاست بیآنکه اختیارش را داشته باشند، با یکدیگر در زمینه نمایش بدحالی و بحرانزدگی مسابقه گذاشتهاند. طبیعی است که این پریشان حالی، از پدر و مادر غربی به فرزندان آنها (اپوزیسیون غربگرای ایرانی) منتقل شود. هرقدر که غرب بیشتر در بحران دستوپا میزند، سرشکستگی اپوزیسیون هم شدت میگیرد.
1) در آمریکای مدعی «قرن جدید»، دیوانه ششدانگی به نام ترامپ توانست با رودست زدن به دموکراتها، سر کار بیاید و ایالاتمتحده را گرفتار دوقطبی کند. کار به جایی رسید که صفحات پرزیدنت ترامپ را در شبکههای اجتماعی بستند و او را تحت تعقیب قرار دادند تا نتواند دوباره برگردد. اما بعد از او، پیرمردی دچار زوال عقل سر کار آمده که قادر مدیریت بحران در دوران قدرت گرفتن رقبای جهانی نیست. او غیر از زوال عقل، میراثدار شکستهای پنج دولت است که بدهی 31 هزار میلیارد دلاری را برجا گذاشتهاند.
در همین حال به تصریح کسانی مانند جوزپ بورل، روند انتقال محور قدرت جهانی از غرب به شرق، سرعت گرفته است. تصورش را بکنید که فرد گیج و منگی مثل بایدن، به جای آمریکا، رئیسجمهور ایران، روسیه، چین و یا کشور شرقی دیگری بود: با افراد خیالی دست میداد، یادش میرفت کجاست و چگونه باید از پشت تریبون پایین بیاید و به کجا برود. پروپاگاندای غربی قطعا از چنین زمامداری، تصویر یک دلقک را میساخت و هو میکرد!
2) در رژیم امنیتی و پادگانی اسرائیل، پارلمان و دولت در اثر تشدید بحران و اختلافات، ظرف چهار سال، پنجبار منحل شده است. «یوال دیسکن» رئیس اسبق شاباک (سرویس امنیت داخلی اسرائیل) به تازگی در روزنامه «یدیعوت آحارونوت» هشدار داد:
«اسرائیل در آستانه جنگ داخلی و لبه پرتگاه قرار دارد. اسرائیل در ۳ مرحله با خطر موجودیتی مواجه بوده؛ اول و دوم طی سالهای ۱۹۴۸ و ۱۹۷۳ بود. اما سومین خطر، با دو خطر قبلی (جنگ با ارتشهای عربی) کاملا متفاوت است؛ خطر تجزیه و فروپاشی و نهایتا جنگ داخلی شدید. من هرگز به اندازه امروز نگران نبودهام، چرا که اختلافات در دو دهه اخیر، متفاوت از قبل بوده و به سمت تنفر و انزجار پیش رفته و برخی شخصیتها که دارای منافع شخصی هستند، آن را شعلهور کردند. نتانیاهو، رئیس اپوزیسیون دولت، خطری برای آینده اسرائیل است. او فقط بهدنبال تعمیق منازعات میان اسرائیلیهاست. این موج تنفر، بازی خطرناکی را آغاز کرده و دیگر کسی، تحمل دیگری را ندارد؛ چه در میان راستگرایان و چپگرایان، عربها و یهودیان، اشکنازیها و شرقیها، و مذهبیها و سکولارها».
در حالی که کمتر از ده روز به انتخابات پارلمانی مانده، یائیر لاپید نخستوزیر هم به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت: «نگرانم حزب لیکود در صورت شکست نتانیاهو در انتخابات، نتایج را نپذیرد و در آن تشکیک کند. همچنین ایتمار بنغفیر، فرد خطرناکی است که رهبری گروههای شبهنظامی را برعهده دارد و نظامیان ارتش را مورد حمله قرار میدهند».
دو ماه قبل روزنامه تایمز اسرائیل نوشت: «شاباک هشدار داده و نگران است که بهدنبال بالا گرفتن مجادلات، شهروندان نیز مرتکب خشونت شده و آشوب برپا کنند».
💢ادامه دارد💢
@jannatolhosain
💢 پریشان حالی غرب
و فلاکت اپوزیسیون ایرانی -۲
3) کشورهای اروپایی در مقیاسهای دیگری، قربانی مطامع آمریکا شدهاند. اوکراین رسماُ قربانی شد اما به بیان روزنامه گلوبال تایمز، «اوکراین از نگاه آمریکا، فقط گوشت دم توپ است، نه بیشتر و نمیتواند با همه خسارتهایی که متحمل شده، عضو ناتو شود». اما اوکراین و عربستان، تنها «گاوهای شیرده» و قربانی آمریکا نبودند. بلکه دولتهای اروپایی بسیاری هم گرفتار زیادهطلبی کاخ سفید شدند؛ چنانکه در کاریکاتور یکی از نشریات فرانسوی، به شکل «گوسفندانی سوار بر قایق، در وسط دریا» تصویر شدهاند که آمریکا بهدنبال خود میکشد.
در حالی که ظرف چند ماه اخیر، چندین دولت اروپایی سقوط کردهاند، روزنامه نیویورکتایمز مینویسد: «بحران اقتصادی و تورم، در حال بلعیدن رهبران اروپایی است». از کشورهای فقیر اروپای شرقی گرفته تا آلمان و فرانسه و اتریش و ایتالیا و سوئد و انگلیس و اسپانیا، مدتهاست دستخوش آشوب و اعتراضات و اعتصابات و البته سرکوبگری پلیس هستند. افزایش بیسابقه قیمتها، قبوض سنگین برق و گاز و آب، تعطیلی نانواییها و پمپ بنزینها و درماندگی شهروندان، بیثباتی سیاسی را در پی داشت. با این وجود، ماکرون رئیسجمهور فرانسه دیروز گفت: «آمریکا، گاز را ۳ تا ۴ برابر گرانتر به اروپا میفروشد».
4) در انگلیس، پس از استعفای اجباری بوریس جانسون، دولت لیز تراس هم در اثر شدت بحران اقتصادی، بیش از 44 روز دوام نیاورد و این، غیر از ماجرای عجیب مرگ ملکه و تاجگذاری شاه جدید بود. تصور کنید ملکه الیزابت، به جای بریتانیای صغیر، در چین و یا روسیه، به مدت هفتاد سال سلطنت میکرد؛ امپراتوری رسانهای غرب، چه قشقرقی برپا میکرد و چه آبرویی از آن کشور میبرد که در قرن 20 و 21، سلطنت را با همه خرافاتش حفظ کرده است. با اینکه مردم انگلیس در بحران اقتصادی دستوپا میزدند، نظام سلطنتی برای دفن ملکه و تاجگذاری چارلز سوم، 6 میلیارد پوند هزینه روی دست شهروندان گذاشت!
5) آمریکا، به اروپا رحم نکرد و هر دو، به اوکراین. بنابراین، چرا باید ملت ایران را که رقیب جدی تمدنی میشمارند، محترم بشمارند؟! و اگر همهچیز ملت ایران را تحریم میکنند، چرا باید اپوزیسیون ایرانی را فربه نمایند؟! جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اروپا، هفته گذشته با ادبیاتی نفرتانگیز گفت «اروپا مثل باغ، و اغلب دنیا، مانند جنگل است. باغبانها باید از باغ محافظت کنند. جنگل، ظرفیت قوی برای رشد دارد و دیوارها به اندازه کافی برای محافظت از باغ بلند نیستند. باغبانها باید به سراغ جنگل بروند». گروههای شبهاپوزیسیون، چرا نهتنها هیچ اعتراضی به این رویکرد مستکبرانه نمیکنند، بلکه زیر پرچم اروپاییها رفته و سوگند خوردهاند که سرباز همین دولتها باشند؟
6) فلاکت از سر و کول اپوزیسیون شبهایرانی بالا میرود. هفته قبل وقتی یک خبرنگار ایتالیایی شایعه کرد که فیفا، حذف تیم ایران از جام جهانی را بررسی میکند و مطبوعات انگلیس هم به آن ضریب دادند، اپوزیسیون در حد ذوقمرگی از شایعه استقبال کرد؛ بلکه حتی برخی از آنها پیشاپیش، خواستار تحریم تیم ایران شده بودند! برخی از این فسیلها، خرداد 1377 نیز هنگام مسابقه حیثیتی در مقابل با آمریکا، تیم ایران را هو کردند! و همین جریان وطنفروش، از سیزده سال قبل، گرای تحریمهای «فلجکننده» و «فشار حداکثری» علیه ملت ایران را به آمریکا و اروپا دادند.
💢ادامه دارد
@jannatolhosain