eitaa logo
جَنَّةُ المُعرِبين 🦋
1.5هزار دنبال‌کننده
105 عکس
102 ویدیو
149 فایل
🖌️کانالی برای اهل ادب🌺 🩸 انتشار دهید🩸
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢جدیّت در تحصیل؛ در بیان‌وسیره علماء💢 🔰جدیّت و پشتکار علمی از شرح أمثله تا اواخر عمر 🔹آیت‌الله مشکینی رحمه‌الله: «برای دست‌یابی به قله‌های رفیع موفقیت علمی و عملی، نباید کسالت و ضعف و سستی از خود نشان داد، بلکه تا آخرین درجه‌ای که انسان می‌تواند، به آن برسد، باید با جدّیّت آن را دنبال کند و در این بُعد قناعت نکند. یکی از علمای بزرگ مشهد، محضر آیت الله العظمی بروجردی رسید، با اینکه آقای بروجردی از لحاظ جسمانی، ضعیف و ناتوان شده بود، خطاب به آن عالم مشهدی فرمود: "از وقتی در بروجرد از منزل به مدرسه می‌رفتم و کتاب امثله می‌خواندم، تا کنون که اواخر عمر من است، همان روحیه جدّیّت و پشتکار درس خواندن در من وجود دارد؛ چنانچه حضرت أمیر علیه‌السلام فرمودند: صَبَروا أیّاماً قصیرةً أعْقَبَتْهم راحةً طَویلَةً." » 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ♨️عضو کانال 👇شوید: کانال(🌺(جَنَّةُ الْمُعرِبِين)🌺)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-جلسه چهاردهم.pdf
8.58M
📗 فایل pdf کتاب «طرح کلّی اندیشه‌ی اسلامی در قرآن» برای دانلود کلیپ به فهرست مراجعه کنید 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ♨️عضو کانال 👇شوید: کانال(🌺(جَنَّةُ الْمُعرِبِين)🌺)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢جدیّت‌ در تحصیل؛ دربیان‌وسیرهٔ‌علماء💢 🔰گذران طلبگی با نان خشک، آردنخودچی، برف و یخبندان 🔹آیت‌الله مجتهدی رحمه‌الله: «زمانی که در قم طلبه بودیم، گاهی روزهای متعددی می‌شد که غذا نداشتیم. صبح که می‌شد، هم‌حجره‌ایم می‌گفت: مقداری شکر و آردنخودچی رسیده است. ما به همان مقدار اکتفا می‌کردیم. نفری یک قاشق می‌خوردیم و به درس می‌رفتیم. ظهر که می‌شد، دوستم می‌گفت: مقداری نان خشک پیدا کرده‌ام. نان را در آب ریخته و می‌خوردیم. حتی بعضی از رفقا و طلاب آن روز، بر اثر گرسنگی مریض شدند ولی چاره‌ای نبود و ما تحمّل می‌کردیم و به کسی اظهار حاجت نمی‌کردیم. یک شب که برف می‌بارید، ناگهان از خواب پریدم، دیدم از لای در حجره، برف وارد حجره شده و وارد یقه من شده است. یک بار هم وقتی از خواب بیدار شدم، دیدم از شدت سرما، کوزه آب داخل حجره، یخ زده است. آن رو‌زها، وسایل گرم‌کنندهٔ امروزی نبود لذا داخل حجره هم هوا بسیار سرد بود.» 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ♨️عضو کانال 👇شوید: کانال(🌺(جَنَّةُ الْمُعرِبِين)🌺)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢جدیّت‌درتحصیل؛ دربیان‌‌وسیره علماء💢 🔰تعلیم و تعلّم نیازمند حوصله؛ نه بهانه برای تعطیلی 🔹آیت‌الله اشتهاردی رحمه‌الله: «نکته‌ای که از داستان حضرت موسیٰ و حضرت خضر علیهماالسلام می‌توان آموخت، این است که انسان، برای تعلیم و تعلّم حوصله داشته باشد. اگر استاد از او عصبانی شد، قهر نکند. فاضل دربندی صاحب اسرارالشهادة، جامع معقول و منقول بود. وقتی درس می‌خواند، بر استادش زیاد اشکال می‌کرد، تا جایی که استاد به او می‌گوید: از این به بعد راضی نیستم در درس من شرکت کنی و او را از کلاس بیرون می‌کند. مرحوم فاضل، روز بعد، پشت پنجره می‌ایستد و از آنجا درس را دنبال می‌کند. این گونه درس خواندن‌ها برای فهمیدن است؛ نه اینکه هر روز به بهانه مختلف، حلقه درس را قطع کند. درس خواندن و درس دادن، آداب و شرایط دارد.» 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ♨️عضو کانال 👇شوید: کانال(🌺(جَنَّةُ الْمُعرِبِين)🌺)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا