#زیارت
🔰کرامت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
💢«یوسف نبهانی» شاعر، ادیب و از علمای قرن ۱۳ اهل سنت درباره امام حسن عسکری علیه السلام می نویسد:
📝«حسن عسری یکی از ائمه اهل بیت علیهم السلام و سادات با کرامت می باشد؛ هنگامی که به زیارت آن حضرت در #سامرا رفتم، چون به مقبره آن حضرت داخل شدم، حالتی روحانی در من پدیدار شد که مانندش جز هنگام #زیارت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و حضرت یونس علیه السلام در #موصل به من دست نداده بود که این از کرامات آن حضرت است»
📚کرامات الاولیاء جزء ۲ ص ۲۱ و ۲۲
@jaryan_s
🌼 امام حسن عسکری میفرمایند: «او غیبتی طولانی خواهد داشت که در آن [غیبت] هیچ کس نجات نمی یابد، مگر کسی که خدا او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد و در دعا به تعجیل فرج، موفق سازد.»
(بحارالانوار،ج ۵٢، ص ١۴٩)
💐 ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام را به فرزندشان امام زمان تبریک میگوییم
@jaryan_s
4_6008136927541200268.mp3
3.92M
#سخنرانی_استادعالی
✔️ امام زمان(عج) برای شما یا شما برای امام زمان(عج)؟
💎 استاد #عالی
#بسیارزیبا
#نشرحداکثری
@jaryan_s
⚠️ هشدار
👈 مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «حوادثی به دنبال مصوّبهی سران قوا در این قضیّهی بنزین اتّفاق افتاد، و متأسّفانه مشکلاتی درست شد... مسئولین البتّه مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند. الان گرانی هست، بنا باشد باز گرانی اضافه بشود، این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود» را منتشر میکند.
📥 دریافت نسخه چاپی و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44325
@jaryan_s
🔴نه از بنزين ۳ هزار تومنی تعجب کنيد و نه از معافيت مالياتی برای سودهای بادآورده و سلبريتی ها!
📍ليبراليسم يعنی فريب توده مردم با بهره گيری از "پول" ثروتمندان و "هنر" هنرمندان!
📍وقتی رأی مردم با اين دو ابزار به دست میآيد ، ديگر ايجاد رفاه برای آنها ضرورتی ندارد! مهم رضايت دو گروه ديگر است!
👤 حجت الله عبدالمالکی
@jaryan_s
⭕️ توضیحات رئیس دستگاه قضا از جزئیات جلسه سران قوا درباره سهمیهبندی بنزین/طرح پیشنهاد دولت بود/ گفتم این موضوع ربطی به جلسه سران ندارد
👤آیتالله رئیسی در اصفهان:
🔸در شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه از ناحیه دولت پیشنهاد مطرح شد، بنده گفتم این موضوع ربطی به جلسه سران ندارد، چرا که قانون داریم و وظیفه دولت است، ۲-۳ بار مخالفت کردم، منتها دولت میگفت از باب هماهنگی این کار انجام میشود.
🔸این طرحی که انجام شد پیشنهاد دولت بود و صرفا مصرف وجوه به تایید رسید، با این قید اظهار نظر کردم که انجام این طرح باید با تمهید مقدمات لازم در کشور باشد؛ قبلا هم زمینه یارانهها را در ذهن داشتیم که با اقناع عمومی همراه بود.
🔸به صورت رسمی در جریان طرح نبودم اما از کانالهایی دو سه روز قبل شنیدم و همان زمان یادداشتی به دفتر رئیس جمهوری دادم که شنیدهام می خواهید اجرا کنید، تمهید لازم صورت نگرفته و پیشبینی میشود با توجه به شرایط منطقه حوادثی به وجود میآید.
🔸فقط من هم نگفته بودم روز چهارشنبه برخی در هیأت دولت گوشزد کرده بودند؛ مردم اعتراض داشتند و حق هم داشتند، عدم تبیین برای مردم را از نواقص جدی طرح میدانیم.
🔸مساله دیگر کنترل بازار است، اگر بخواهند به همین شیوه حرکت کنند مشکلات جدی برای مردم ایجاد میکند، فقط هم با برخورد حل نمیشود، ساز و کاری باید ویژه این موضوع اندیشیده شود.
@jaryan_s
⭕️ دولتی که زورش به مردم برسد، ولی به
*پزشکان با ۱۹هزار میلیاردتومان فرار مالیاتی
*واردکنندگان با ۲۸هزار میلیاردتومان فرار مالیاتی
*سلبریتی ها و... با ۱۵۰هزار میلیاردمعافیت مالیاتی
نرسد، دولت جمهوری اسلامی ایران نیست؛
به قول شهید بهشتی:
"حتی اگر سرتاپای آن را طلا بگیرند، باز هم..."
👤 حاج حیدر
@jaryan_s
📸 مرکز پژوهشهای مجلس: دولت از ۱۴ ابزار پیشنهادی برای مهار تورم، ۱۰ مورد اصلی را رها کرده است
🔹 به گزارش «نود اقتصادی» بازوی پژوهشی و اتاق فکر مجلس در دیماه سال گذشته برای مدیریت نقدینگی و مهار تورم ۱۴ ابزار سیاستی در قالب سه شاخص کلی ۱- كنترل نقدینگی موجود، ۲- مدیریت خلق نقدینگی جدید و ۳- كاهش حجم نقدینگی را به دولت و مجلس پیشنهاد داد که حالا با گذشت ۱۱ ماه، ارزیابی این مرکز نشان میدهد از ۱۴ ابزار سیاستی پیشنهادی، دولت فقط به ۴ مورد عمل کرده است.
🔹ارزیابی مرکز پژوهشهای مجلس این است که دولت طی این ۱۱ ماه تنها پیشنهادهای ناظر به ثباتبخشی به بازار ارز و سیاست تنظیم بازاری را عملیاتی کرده و مابقی پیشنهادها بدون اقدام جدی و اثربخش رها شده است.
🔹این مرکز تاکید کرده با توجه به محدودیتها و پیامدهای رویكرد دولت در مهار تورم، اثربخشی همان اقدامات انجام شده نیز محل تردید است، چراکه دولت مصائب اصلی اقتصاد کلان برای مهار تورم را نادیده گرفته است./نود اقتصادی
@jaryan_s
🔴استعفا به دلایل شخصی و بازداشت به خاطرِ مسائل بیت المال
🔺یکی از خبرهای این روزها: "رئیس جمعیت هلال احمر ساعاتی پس از استعفا بازداشت شد." بود.
🔸پیوندی ۲۳ شهریورماه ۹۲ با حکم قاضیزادههاشمی، وزیر وقت بهداشت به ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب میشه،مسئولیتی که طی اون اتهام تخلفات مالی و اختلاس ۵/۱میلیارد تومانی وی بروز کرد.
🔹مرداد ۹۶ بهعنوان رئیس سازمان نظام پزشکی تهران انتخاب میشه اما در ۲۳ آبانماه با شدت گرفتن اعتراضات نسبت به عملکردش از سمت ریاست این سازمان استعفا میده.
🔸با وجود سابقه خراب و ضعیف ، این شخص از طرف رئیس جمهور در سال ۹۶به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر انتخاب شد و دوباره ناکارآمدی مدیریتی او در حوادثی مثلِ زلزلزله کرمانشاه، سیل های ابتدای سال و... آشکار شد؟
سوال : علت علاقه دولت بنفش به انتصاب مدیران نالایق چیست؟
@jaryan_s
🔴رفتارهای قابل تامل.....
داماد روحانی برای ثبت نام در مجلس با همسرش رفته، فلسفه اون شال گردن سفید بافتی که هردو انداختن چیه؟
دختر روحانی عینک زده و رو گرفته و تقریبا نخواسته چهره ش مشخص بشه اون وقت اون یه تیکه شال سفید بیرون زده از چادر قراره چه پیامی بده؟ کی بهشون مشاوره داده؟ تیم میرحسین موسوی؟
شاید رنگ بنفش رسوا شده خواستن خودشون رو جدا کنند؟
اما وقتی به ماجرای اون ۲۰ هزار کلاه سفیدی که قبل از شروع آشوبها قبل از رسیدن به دست آشوبگران کشف شد و استفاده از تی شرت های سفید در لبنان و عراق توسط آشوبگران فکر میکنم، توی ذهنم معادلات جدیدی شکل میگیره.....
@jaryan_s
⭕️ انصراف پسر نوبخت قبل از بررسی صلاحیت در انتخابات
🔹 توحید نوبخت، فرزند رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور که برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس از وزارت کشور ثبت نام کرده بود، طی نامه ای انصراف خود را از نامزدی نمایندگی مردم رشت، اعلام کرد.
@jaryan_s
❌از جوانگرایی سرکاریتر وجود ندارد❌
✍ته آسیب شناسی برخی از وضع موجود کشور، انداختن مشکلات گردن پیرمردهاست. نسخه درمانیشان هم علی القاعده جوانگرایی است.
✍جوانگرایی از همه بیشتر به درد لیست بستن انتخاباتی میخورد. جمع کردن بیهنرها و بیدردهایی که مهمترین داراییشان پایبندی به سنت شیوخ است و مهمترین مزیت مشترکشان جوان بودن.
✍از من اگر بپرسید اتفاقا وضعیت ما ناشی از بلایی است که جوانها بر سر مملکت آوردند. مثلا همین وضعیت مسکن بعد از ۴۰ سال از انقلاب را ببینید. عباس آخوندی بعنوان مهمترین مقصرش از ۲۵ سالگی معاون وزیر بوده و از ۳۶ سالگی مسکن کشور در دستش است.
✍جناب نعمتزاده وزیر صنعت و معدن آقای روحانی که نماد کهولت سن کابینه بود متولد ۱۳۲۴ است. یعنی آقای نعمتزاده اوایل انقلاب که اولین بار وزیر صنایع شده است فقط ۳۵ سال سن داشته و هنوز سایهاش بر سر صنعت و معدن کشور چنبره زده است. این وضع امروز ما در صنعت است که یکیاش خودروست.
✍آقای زنگنه که انشاا... یک روزی محاکمهاش بخاطر مفاسد حوزه نفت را ببینیم ۲۸ سالگی معاون وزیر شده و از ۳۱ سالگی وزیر جمهوری اسلامی است.
رفیق دوست و عارف و لاریجانی و الباقی را اضافه کنید. یک دوجین ازین جوانها در دوجناح وجود دارد.
✍نمونه متاخرش لیست نسبتا جوان کنونی شورای شهر اصلاح طلب تهران است که با آنهمه اولدروم بولدوروم محض رضای خدا اهل هزینه دادن برای رسیدگی به یک پرونده از تخلفات دوره قبلی شهرداری تهران نبودند.
✍تجربه جوانهای خط امامی قبلی که تازه جنگ و ترکش و سنگر و سیاهچال ساواک راهم دیده بودند و امروز لواسان نشین شدهاند خیلی تلخ بود. تجربه جوانهای ولایتمدار در صف که دارند کنار زمین برای تعویض، گرم میکنند و تازه تیر و ترکش و شکنجه ندیدهاند هم احتمالا چیزی غیر از قبلی در نیاید.
✍الغرض از جوانگرایی خشک و خالی دیگی برای ما نخواهد جوشید. واژه انقلابی بعنوان یک واژه کلی هم که تهش میگذارند چیز جدیدی نیست. مگر قبلیها انقلابی نبودند؟ از شعار جوانگرایی سرکاری تر و خنثی تر وجود ندارد. نسبت همه افراد با عملکرد و برنامه و کارنامهشان در مبارزه با مسائل اول کشور یعنی تبعیض و نابرابری و فساد باید سنجیده شود. چه جوان چه پیر.
وحید اشتری
@jaryan_s