🔴گزارش ویژه؛
روایتی از تشکیل اتاق جنگ اقتصادی توسط رهبر انقلاب
🔺دوم خردادماه امسال، رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام، صراحتاً مطالبهی جدید خود از مسئولین را اعلام کردند: «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانهداری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانهداری آنها است، به شکل فعّال هم مشغولند... من عرض میکنم اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود؛ وزارت خارجه باید پشتیبانی کند، باید بهصورت همراه کمک کند لکن بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.» (۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
پیش از اعلام این مطالبه به صورت عمومی البته رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشتماه، در جلسهای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل این اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییسجمهور و قوهی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیسجمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانهی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
🔺 اولویتهای مورد بحث
سرمایهگذاری، تورم، اشتغال، بهبود شرایط نظام بانکی و موضوعات مربوط به تولید ملی، از سرفصلهای مهم موضوعات اقتصادی بود که توسط رهبر انقلاب در این جلسه مطرح شد تا بهعنوان اولویتهای اصلی، در دستور کار این شورا قرار بگیرد تا بتواند سریعتر برای آن تصمیمگیری کنند. البته ایشان تأکید کردند که محورهای دیگر نیز توسط خود این شورا تعیین شود. برای همین، درخصوص تعیین محورهای اولویتدار حوزهی اقتصادی در بخشهایی همانند ارتباطات و تعاملات بخش بازرگانی خارجی، و نقل و انتقالات منابع کشور مقرر شد دولت، خود کارها را ادامه دهد. همچنین رهبر انقلاب در اولین جلسهی این شورا تأکید کردند که اگر در این جلسات به حمایت بنده نیازی است، تأیید مصوبات مورد توافق جلسات قوا توسط رهبری صورت میگیرد و ایشان نیز به عنوان پشتیبان از این مصوبات برای اجرایی شدن حمایت میکنند.
🔺آخرین مصوبات شورا
در این شورا علاوه بر سران قوا، از مجلس، رؤسای کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه، از قوهی قضاییه، معاون اول و دادستان کل کشور، و از دولت معاون اول رئیسجمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، و معاون اقتصادی رئیسجمهور حضور داشته و دارند.
تاکنون در شورای هماهنگی اقتصادی تصمیم گرفته شد تا ۱۳۳۹ قلم کالا از گردونهی واردات حذف شود که البته نیاز به بازنگری دارد، چون یک سری کالاها در داخل تولید میشود. تصمیم دیگر وارد نکردن کالاهای مشابه تولید داخل به کشور بود. در این راستا مصوب شد وزارت صنعت، معدن و تجارت هیچگونه کالایی که در داخل کشور تولید میشود را ثبت سفارش نکرده و کالای غیرضرور نیز به این لیست اضافه شود. لذا مقرر شد دولت در این باره اقدامات لازم را انجام دهد.
مدیریت نقدینگی در کشور نیز، یکی دیگر از موضوعات مورد بحث بود. در شرایط کنونی حمایت از بازار سرمایه با توجه به حجم بالای نقدینگی در جامعه ضروری است، حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان حجم نقدینگی در جامعه است، بنابراین حتی اگر کشور با التهابات ارزی مواجه نباشد، باید مدیریت نقدینگی در کشور اتفاق بیفتد، لذا باید از این سرمایهگذاریها در بازار سرمایه حمایتهای کامل صورت گیرد. همچنین مقرر شد پروژههای سنگین سودآور توسط دولت تبیین و تعریف شود، بهویژه در حوزههایی همانند حوزههای نفت، گاز، انرژی، و حوزهی صنعت و معدن که ظرفیتهای بزرگی وجود دارد. اینها بخشی از تصمیمات مهم اتخاذ شده در این شوراست.
🔺آرایش جنگی در اقتصاد
ابتکار رهبر انقلاب در تشکیل این ستاد برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، اگرچه در نوع خود بدیع و خلاقانه است، اما پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده است. در زمان جنگ تحمیلی هم امام خمینی رحمهالله، ستاد جنگ را مشخص کرده و به همهی مجموعهها دستور داده بودند که باید با این ستاد همکاری کنند، چراکه این ستاد باید نفوذ داشته و تصمیمات خود را اجرایی کند. در حال حاضر نیز رهبر انقلاب با تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه»، همهی ارکان نظام، مسائل اقتصادی را با یکدیگر به پیش بردهاند که این موضوع کمک خواهد کرد که بسیاری از مشکلات فعلی، با همکاری قوا رفع شود. البته این موضوع نافی وظایف و اختیارات دولت نیست، به همین دلیل هر جایی که خود دولت میتواند تصمیم بگیرد، نیازی برگزاری این جلسات نیست. رهبر انقلاب نیز در پیام خود به رئیسجمهور بر همین نکته تأکید فرمودند که هرجا مصوبهای در این شورا به تصویب رسید، دیگر معطل موافقت ایشان نشده و کارها را سریعتر آغاز کنند.
یقیناً این بزرگترین سرمایه و حمایت رهبر انقلاب از دولت است که از قوهی مقننه و قوهی قضائیه نیز به شکلی این هماهنگی با دولت را مطالبه کردهاند.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 #رهبر_انقلاب: بعضی خیال میکنند که برخورد با مفاسد اقتصادی، مخل #امنیت اقتصادی است. این عکس قضیه است؛ این درست نقطهی مقابل حقیقت است.
🔸 #علوی، وزیر اطلاعات روحانی:نباید تحت عنوان برخورد با مفاسد اقتصادی، #آرامش فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران را به مخاطره انداخت.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مقایسه درآمد کیروش با سرانه درآمد ملت ایران
♦️کیروش ۴۳۰برابر درآمد سالانه مردم ایران پول میگیره
@jaryan_s
⛔️ ممنوعیت نقد سند ۲۰۳۰ توسط دولت
❌ توقف چاپ دوم کتاب «نقدی علمی بر سند 2030» توسط وزارت ارشاد
👈 مشروح خبر در:
🌐 yon.ir/CD9Ms
کتاب «نقدی علمی بر سند ۲۰۳۰» که اولین اثر علمی در نقد سند ۲۰۳۰ می باشد و چاپ اول آن نیز روانه بازار کتاب شد، برای چاپ دوم با مخالفت ارشاد مواجه شده است.
کتاب «نقدی علمی بر سند ۲۰۳۰» که پیش از این در سالگرد سخنرانی تاریخی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر توقف اجرای سند ۲۰۳۰، توسط آیت الله رییسی، تولیت آستان قدس رضوی رونمایی شد، در ۷ فصل به مفهوم شناسی و بررسی حقوقی سند ۲۰۳۰ و اسناد مشابه و … می پردازد.
این کتاب که به قلم حجت الاسلام سید محمدحسین راجی و با همت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده و با استقبال گسترده دانشگاهیان و طلاب همراه بوده است، با مخالفت وزارت ارشاد دولت دوازدهم روبرو شده است.
وزارت ارشاد با ذکر ایراداتی عجیب که در نوع خود بی سابقه هستند از صدور مجوز خودداری کرده است.
در ادامه پاسخ نویسنده کتاب به این ایرادات، خطاب به وزیر محترم ارشاد را می خوانید:
👉 yon.ir/CD9Ms
پایگاه اینترنتی #سعداء
دشمنی با اسلام در این دولت ادامه دارد!
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نویسنده جنجالی "راز قطعنامه" و "حسن روحانی در یک نگاه"
غضنفری: روحانی اگر تایید صلاحیت نمیشد کشور را به آشوب میکشاند/ شورای نگهبان به دلیل تخلفات زیاد روحانی نمیخواست او را تایید کند!
@jaryan_s
برجام را با نامحرم دانستن مردم پیش بردید اگر میخواهید کلاهی که آمریکا سرتان گذاشت اروپا نگذارد با مردم نامحرم نباشید چرا بسته پیشنهادی اروپا برای برجام باید محرمانه باشد؟ آیا مردم نباید بدانند که چه می دهیم چه میگیریم، چرا اینقدر با مردم خود نامحرمید؟ چه طور روحانی گفت: «بسته اروپا مایوس کننده است» ولی همه چیز همچنان ادامه دارد؟ آیا یک تقریبا هیچ دیگر در راه است ؟
@jaryan_s
مردم کانادا در واکنش به جنگ تجاری آمریکا با کشورشان، محصولات آمریکایی و سفر به ایالتهای این کشور را تحریم کردهاند، اینجا مسئولانی داریم که در هنگامهی جنگ اقتصادی برای واردات آیفون آمریکایی ارز دولتی میدهند و برخی از مردم هم صف میکشند و جالب اینکه برای مسافرت های تفریحی به ترکیه، تایلند و... ارز دولتی میدهند که خود منشا فساد است
@jaryan_s
🔸تایید خبر باروری ابرهای اردیبهشت توسط سپاه
معاون پارلمانی سپاه پاسداران با اعلام موفقیتآمیز بودن پروژه بارورسازی ابرها در کشور گفت:
🔹این پروژه در زمستان ۹۶ و بهار سال جاری با موفقیت انجام شد و ادامه طرح در پاییز صورت خواهد گرفت.
🔹زنجان،قزوین وبرخی استانهای دیگر ازجمله هدف این پروژه بودند.
@jaryan_s
📝 گزارش رویترز از مهمترین تنگه دنیا؛
⁉️صادرات نفت و گاز ۶ کشور در خطر است؟
🔸تنگه هرمز که روزانه یک سوم از نفت جهان از طریق آن ترانزیت می شود، یک آبراه استراتژیک است که تولید کنندگان نفت خاورمیانه را به بازارهای مهم نفتی در آسیا اقیانوسیه، اروپا، آمریکای شمالی و سایر مناطق متصل می سازد.
🔹 خبرگزاری انگلیسی رویترز مدعی شد، این هفته، ایران تهدید کرد که در پاسخ به ممنوعیت صادرات نفت ایران از سوی آمریکا، جلوی عبور نفتکش ها از این آبراه را خواهد گرفت.
🔸 این آبراه بین المللی در حد فاصل میان ساحل ایران و عمان قرار دارد و خلیج فارس را به دریای عمان و دریای عرب متصل می سازد. باریک ترین نقطه عبور این تنگه 21 مایل عرض دارد، اما عرض مسیر قابل کشتیرانی آن در هر جهت تنها دو مایل است.
🔹 بر اساس برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا، در سال 2016 روزانه 18.5 میلیون بشکه نفت از این تنگه ترانزیت شده که 9 درصد نسبت به سال 2015 افزایش داشته است. این رقم معادل 30 درصد کل نفت خام و سایر مایعات ترانزیتی جهان از مسیر دریا بوده است.
🔸 بخش عمده نفت صادراتی کشورهای عربستان، ایران، امارات، کویت و عراق از طریق این تنگه به بازارهای جهانی ارسال می شود. این تنگه همچنین مسیر عبور تقریبا کل ال ان جی صادراتی قطر است
🔹موسسه انرژی پتروماتریکس که آمد و شد ناوهای هواپیمابر آمریکایی به این منطقه را رصد می کند گفته، در حال حاضر هیچ ناو هواپیمابری در خلیج فارس حضور ندارد
@jaryan_s
⭕️ چین، آمریکا را به شعلهور کردن بزرگترین جنگ اقتصادی در تاریخ بشر متهم کرد.
🔸چین و همراه با روسیه به تلافی اقدامات جنونآمیز ترامپ، روی محصولات آمریکایی تعرفههای سنگینی وضع کردند.
@jaryan_s
⭕️ افزایش 43 درصدی آزار جنسی در ارتش اسرائیل
🔺رادیو ارتش اعلام کرد در 5 سال گذشته، تعداد گزارش های آزار و اذیت جنسی در ارتش اسرائیل، 43 درصد افزایش داشته است که بیشترین آن مربوط به سال 2017 است.
@jaryan_s
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝 « مهدویت و جوانان »
📅 ٣١ فرودین ٩٧ ، دماوند
⏳ زمان: ٧٨ دقیقه
🎥📥 دانلود تصویری با کیفیت HD720p - حجم 474 مگابایت 👇
http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Damavand/Ostad%20Raefipour-Mahdaviat%20Va%20Javanan-97.01.31-Damavand-HD720p.mp4
🎥📥 دانلود تصویری با کیفیت 360p - حجم 221 مگابایت 👇
http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Damavand/Ostad%20Raefipour-Mahdaviat%20Va%20Javanan-97.01.31-Damavand-360p.mp4
📥🎵دانلود صوتی با کیفیت 80kb - حجم 45 مگابایت 👇
http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Damavand/Ostad%20Raefipour-Mahdaviat%20Va%20Javanan-97.01.31-Damavand-80kb.mp3
📥🎵دانلود صوتی با کیفیت 24kb - حجم 13 مگابایت 👇
http://dl.masaf.ir/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Damavand/Ostad%20Raefipour-Mahdaviat%20Va%20Javanan-97.01.31-Damavand-24kb.mp3
__
@jaryan_s