⭕️ امتیازات خاص رئیس جدید دستگاه قضایی چیست؟
1️⃣ حجت الاسلام اژهای در سالهای گذشته نیز همواره یکی از گزینههای مطرح در قوه قضاییه بوده و نام او همواره همتراز روسای قوه قضاییه در این نهاد و میان متخصصین شناخته میشده است. معروف است که چندین سال است که بار مهمی از امور اجرائی و تخصصی قوه قضاییه برعهده اژه ای است. بنابراین میتوان گفت اژه ای سالهاست که یک رئیس بالقوه ریاست قوه قضاییه بوده است.
2️⃣ اژهای سابقه قضاوت های مهم در کارنامه خود دارد. او عملا یک قاضی تمام عیار محسوب میشود و از این باب از برخی از روسای قوه قضاییه که سابقه میدانی قضاوت کردن و قاضی بودن به معنای عام آن را نداشتند، یک امتیاز ویژه محسوب میشود.
3️⃣ اژهای علاوه بر این در اوج حوادث امنیتی دهه شصت، نماینده قوه قضاییه در وزارت اطلاعات بوده و علاوه بر آن در دهه هشتاد سابقه وزارت اطلاعات را نیز در کارنامه دارد. آشنایی با امور امنیتی و اطلاعاتی علاوه بر اینکه به جامعیت شخصی و مدیریتی اژه ای کمک میکند، در اثربخشی درست قوه قضاییه در امور امنیتی و گره گشایی از پرونده های مهم امنیتی سطح بالا نیز بسیار مهم خواهد بود. ضمن اینکه این سابقه خاص اژه ای نیز از امتیازات ویژه او محسوب میشود که دیگر روسای قوه قضاییه همانند او را در کارنامه خودشان نداشتهاند.
4️⃣ سابقه سخنگویی در قوه قضاییه و تجربه موفق اژه ای در ارتباط با رسانهها در کنار قوت ادبیات گفتاری او سبب میشود که قوه قضاییه در عالیترین سطح خود یک زبان گویا داشته باشد. اژه ای میتواند دوران جدیدی از پیوند حرفهای قوه قضاییه با افکار عموی را را رقم بزند که بالاتر از جنبه تبلیغاتی، اقناعسازی نیز در آن به صورت جدی دیده شود.
5️⃣ اژه ای، قوه قضاییهای را از آقای رئیسی تحویل گرفته که اولا سرمایه اجتماعی مناسبی کسب کرده و همچنین سند تحول قضاییه که این قوه را در مسیر تعالی قرار داده، آماده شده در اختیار او قرار دارد. گرچه این طرح راهبردی در آغاز راه است ولی روی ریل اجرایی قرار گرفته و او باید فقط اجرای دقیق و جامع این طرح را مدیریت و در صورت امکان رسیدن به اهداف آن را سرعت بیشتری ببخشد. ضمن اینکه خود او نیز از موثرین و از آگاه ترین افراد در تدوین و تنطیم سند تحول قضائی بوده است.
6️⃣ از عصبانیت کم سابقه ضدانقلاب از ریاست اژه ای بر قوه قضاییه و تجربه موفق در ایستادگی در برابر فشارهای سیاسی داخلی و خارجی منجمله پرونده مهدی هاشمی در دهه شصت، کرباسچی در دهه هفتاد، پروندههای مربوط به فتنه گران در دهه هشتاد و مقابله همزمان با جریان انحرافی، مواجه محکم با غرب گرایان داخلی در دهه نود و همچنین سربلند بودن از مبارزه با پرونده های مفاسد اقتصادی بزرگ در طول سی سال اخیر، نشانههای جدی بر امید داشتن به اژه ای محسوب میشود.
7️⃣ جریان ارزشی و به خصوص رسانههای جبهه انقلاب به نظر میرسد که همانند دوره آقای رئیسی در قوه قضاییه باید از اژه ای حمایت کنند چون ممکن است برخی صرفا از جنبه علاقهمندیهای سیاسی از آقای رئیسی حمایت میکردند ولی مساله قوه قضاییه یک نهاد مهم و استراتژیک است که بخش مهمی از سرنوشت انقلاب اسلامی نیز به آن گره خورده است. ضمن اینکه آیت الله رئیسی در حالی ریاست قوه قضاییه را تحویل گرفت که قبل از آن به خاطر تحولات سیاسی که پشت سرگذاشته بود، تبدیل به یکی از چهرههای محبوب جامعه شده بود و اما آقای اژه ای برخلاف رئیسی در شرایط سیاسی و فرهنگی مشابه او برای قضاوت شدن و دیده شدن بیشتر از طرف مردم قرار نگرفته است. شاید به همین دلیل در حال حاضر اژه ای بیش از آقای رئیسی در آغاز ریاست قوه قضاییه نیازمند پشتیبانی رسانهها و موثرین جبهه انقلاب است و البته شرط این حمایت نیز ادامه مسیر مدیریت جهادی آیت الله رئیسی، توسط اژه ای در قوه قضاییه است.
*مهدی جهان تیغی
@jaryan_s
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان و دشمنان در حق علامه استاد مصباح یزدی کوتاهی یا ستم کردند. برخی از دوستان ناآگاهانه تنها چهره سیاسی از وی نشان دادند و او را پدر معنوی حزبی خواندند.
دشمنان هم آگاهانه به تخریب این دانشمند و حکیم برجسته معاصر پرداختند و جاهلان و بیماران ادامه دادند.
اگر آیت الله مصباح یزدی در آلمان بود همچون کانت، حرمت تفلسف او نگه می داشتند و اگر در آمریکا بود، اندیشه او را معیار ایدئولوژی خود می ساختند.
ای کاش شاگردانش به ترویج اندیشه حکمی او می پرداختند.
اما استاد مصباح یزدی کیست؟ بنده از آغاز دهه شصت با معظم له آشنا شدم ابتدا مباحث معارف قرآن این قرآن شناس عمیق را استماع می کردم و سپس شرکت در جلسات وی در دزفول، که روشنگر اهل معرفت بود.
اولین کتاب فلسفی که خواندم فلسفتنا شهید صدر بود که به توصیه معظم له درس هایشان را استماع کردم و ایشان متواضعانه اشکالات این مسکین را برطرف می کرد.
این فقیر تا آخر عمر با برکت این مفسر حکیم، خوشه چین دانش او بود و ممکن نبود دیداری شود و درسی نیاموزد.
علامه مصباح یزدی متفکری حکیم و نظریه پردازی دقیق بود. فلسفه را با روش استدلالی و معارف قرآن را با روش استظهاری و استنطاقی و تفقه را با روش اجتهادی بحث می کرد.
«وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِن كُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَائِفَةٌ لِّيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ»
حقا که این مجاهد علامه، نظریه پرداز در فلسفه اخلاق و علم النفس و هستی شناسی و معرفت شناسی و دین شناسی و فلسفه الاجتماع بود.
وقتی توفیق دیدار حاصل می شد هویت متواضعانه و متعبدانه او نمایان بود.
چقدر خوش می گذشت وقتی به ایشان در نماز اقتدا می کردم نماز ملکوتی آیت الله العظمی بهجت را تداعی داشت. رکوع و سجودش مملو از توجه بود.«إِنَّمَا یخْشَی اللّه مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ».
درس اخلاق استاد در دفتر مقام معظم رهبری، سیراب کننده
اهل اخوت با مومنان بود «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ».
استاد مصباح یزدی ولایت مداری باورمند به مردم بود و نقش مردم در حکومت داری را حداکثری می دانست نقشی که مدعیان مردم داری نه در نظر و نه در عمل بدان اعتقاد نداشتند. ولایتمداری او هم با ولایتمداری سیاسیون متفاوت بود؛ واقعی و حقیقی و خالصانه، زیست ولایتمدار داشت.
مرحوم حکیم مصباح یزدی اهل تجارت نبود؛ اگر بود فقط با خدا بود و لذا اهل ذکر و نماز و انفاق و خشیت الهی بود.
«رِجَالٌ لَّا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَن ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ»
اسلام علامه مصباح، اسلام ناب محمدی و اسلام امام خمینی بود و همین بس است که هرچه متحجران و مرتجعان، تخریب و توهینش کنند؛ اما هیچ تخریبی و توهینی، این حکیم نظریه پرداز را به حاشیه نمی راند. علامه مصباح یزدی همیشه در متن انقلاب زنده است.
«الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَىٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآب»
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
شاگرد علامه آیت الله مصباح یزدی
۱۳ تیر ۱۴۰۰
@jaryan_s
🔴چرا کسانی که دیروز از توهین به شهید سلیمانی برآشفتند امروز از توهین به علامه مصباح برآشفته میشوند؟
✍️اسماعیل پورهواشمی
🔷کسانی که دیروز از توهین به شهید سلیمانی به عنوان نماد مبارزه نظامی و امنیتی با استکبار جهانی برآشفتند امروز باید از توهین به علامه مصباح به عنوان نماد مبارزه اعتقادی و ایدئولوژیک با استکبار جهانی برآشفته شوند.
🔷چرا که حاج قاسم و علامه مصباح نمادهای اصلی دو بال جریان انقلاب برای رسیدن به غایت نهایی خودش یعنی تمدن نوین اسلامی هستند و با استعانت به سیره آنها میتوان این مسیر را پیمود. آسیب دیدن هرکدام از این اسطوره ها مساوی ست با آسیب دیدن کل جریان انقلاب در رسیدن به اهداف خرد و کلانش
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبرانقلاب: نبود آقایان یزدی و مصباح، برای مجلس خبرگان خسارت است
*انتشار، در پاسخ به گزافه گویی اخیر حسین قدیانی علیه مرحوم علامه مصباح یزدی
@jaryan_s
🔴📷 #جهان_مدیا|تکذیب سخن منتسب به آیت الله نوری همدانی در شبکه های اجتماعی
🔺دفتر آیت الله نوری همدانی با صدور اطلاعیهای سخن منتسب به این مرجع تقلید مبنی بر علت موج جدید بیماری کرونا در سیستان و بلوچستان را تکذیب کرد.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | همه نامزدها گفتند مشکلات اقتصادی راهحل دارد
🔻رهبر انقلاب: تنوّع سلیقهها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همهی این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راه حل دارد؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راه حلّی وجود ندارد. همه متّفق بودند راه حل دارد، منتها این [یکی] میگفت راه حلّ من درست است، آن [دیگری] میگفت راه حلّ من درست است؛ امّا همه وجود بنبست را انکار کردند؛ این خیلی چیز مهمّی است. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
@jaryan_s
🔍پايگاه اطلاع رسانی Khamenei.ir به مناسبت سالگرد درگذشت آيت الله سيد جواد خامنهای، پدر رهبرانقلاب، وقايع مهم زندگی ايشان را در اين اطلاع نگاشت مرور ميكند.
دسترسی به صفحه ویژه:
https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/37092/index.html
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | نبرد با دشمن اصلی
🔻 ۱۴ تیرماه سالروز ربوده شدن حاج احمد متوسلیان به دست ایادی رژیم صهیونیستی است.
🔺️ آنچه مشاهده خواهید کرد بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب است که در بهمن ۱۳۹۸ در دیدار جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم ایراد شده است.
💻 @Khamenei_ir
@jaryan_s
🖼 #پوستر | زوایای پیدا
◽️۱۴تیر ماه ربوده شدن دیپلماتهای ایرانی حاج #احمد_متوسلیان،موسوی، اخوان و رستگار در لبنان توسط صهیونیستها.
@jaryan_s
فرانسه ۷۰٪ برق خودش رو از انرژی هستهای تأمین میکنه
اونوقت برای کشور و مردم ما در قالب برجام تصمیم میگیره که انرژی هستهای نداشته باشیم
بخاطر همین رهبری فرمودند: اروپاییان قابل اعتماد نیستند
حالا کسایی که داخل رآکتور اراک بتن ریختن،
بیان جوابگوی قطع برق باشن
#برق #برجام #معاهده_پاریس #خسارت_محض #قطع_برق #فتنه_برق #فرانسه #روحانی #هسته_ای #انرژی_هسته_ای
@roshangarii 🚩
🔴💭 #توئیت_جهان|ایا عمدی مبنی بر عاصی کردن وجود داره
🔺عضو اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین
@jahaannews
🚷براتون مشخص شد که دلیل ایجاد تک تک این مشکلات افزون بر مشکلات قبلی چی هست
یا آقای تاج زاده بیشتر توضیح بده؟!
#گروگان_گیری_معیشت
@Afsaran_ir
🔴 تحلیل ها و پیشبینیها از وضعیت عجیب و آشفتهی اینروزها...
♨️ پشت پرده قطعیهای زیاد برق چه چیزی میتواند باشد؟
@jaryan_s
🔴دولت روحانی رکورددار ضعیفترین عملکرد در توسعه برق کشور در ۳۲ سال گذشته
فرهیختگان گزارش میدهد:
بررسیها از مقایسه مجموع ظرفیت نصب شده شبکه نیروگاهی کشور در دولتهای مختلف نیز نشان میدهد طی سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۹ دولت احمدینژاد طی دوره ۸ ساله خود با توسعه ۶۸ درصدی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور رتبه اول را در بین دولتهای مختلف دارد.
پس از آن، دولت خاتمی با توسعه ۶۰.۴ درصدی ظرفیت نیروگاهی کشور در رتبه دوم و دولت مرحوم هاشمیرفسنجانی نیز با توسعه ۵۵.۲ درصدی ظرفیت نیروگاهی ایران، رتبه سوم را دارد.
اما طی دوره ۸ ساله دولت روحانی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور تنها ۲۱.۴ درصد توسعه پیدا کرده است.
برنامه ششم توسعه دولت را مکلف کرده طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما ظرفیت شبکه برق کشور از ۷۶ هزار و ۴۲۸ مگاوات در سال ۱۳۹۵ با افزایش ۸ هزار و ۹۰۶ مگاواتی به ۸۵ هزار و ۳۳۴ مگاوات در اردیبهشت سال جاری رسیده است.
🔹این در حالی است که روحانی امروز مدعی شد دولتش بیش از نرم دولتهای قبل، میزان سالانه برق را افزایش داده است
@jaryan_s
🔴مراحل تبدیل یک صادرکننده به واردکننده با اِعمال کارشناسیِ اساتید لیبرال:
هستهای لازم نیست گاز داریم نیروگاه میزنیم
نیروگاه لازم نیست محیط زیست کثیف میشه آب داریم سد میزنیم
سد نمیزنیم و لازم نیست آب نداریم پس واردات میکنیم
حالا هم همش تقصیرِ تحریمه
اینا هیچ وقت خودشون مقصر نیستن
✍️حسین زمانی میقان
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
آقای وزیر، با سیاستهایتان فاتحه صنعت برق را خواندید/ طی پنج سال گذشته حتی یک نیروگاه به صنعت برق اضافه نشد
👤 پورابراهیمی:
🔸قیمتگذاری دستوری توسط وزارت نیرو، سرمایهگذاری در این حوزه را از بین برده است.
🔸نیروگاههای صنعت برق، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارند.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌مصادیق وارونگی وعده های روحانی
‼️وعدههای روحانی یکی پس از دیگر وارونه تعبیر میشوند!
💢وعدههای رئیسجمهور که همیشه عکس آن عملی میشود، در حالی مطرح شده است که به تازگی وارد فصل تابستان شدیم و مردم شاهد خاموشیهای گسترده و طولانی مدت در شبکه برق خانگی هستند!
🔴روحانی (۱۳ شهریور ۹۹):
🔺از لحاظ استفاده از آب و برق، میتوانیم ایران را با کشورهای دیگر حتی کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم.
🔺در هرسال دولت تدبیر و امید، ۲۵۰۰ مگاوات برق کشور افزوده شده است.
🔴روحانی (۲۳ شهریور ۹۹):
🔺علت اعتماد مردم این است که میبینند برقشان در شرایط تحریم و در تابستان قطع نمیشود.
🔺وزارت نیرو دارند در طول هشت سال، ۲۰ هزار مگاوات برق جدید برای کشور تولید کرده است.
🔴روحانی (۱۳ آذر ۹۹):
🔺یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم این بود که قطع برق نداشتیم یا قطع برق بسیار کم بوده است.
🔺ما امسال ۲۵۰۰ مگاوات برق تولید کرده و نیروگاههای مختلفی هم تأسیس کردهایم.
🔴روحانی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰):
🔺امروز صادرکننده بنزین، برق و گاز هستیم. اگر روزی صادرات نفت بود امروز صادرات گاز، فرآورده و برق هم داریم و تحول بزرگی بهوجود آمده است.
@jaryan_s
👤توییت استاد #رائفی_پور
✍ میدانید چرا برق ندارید؟ پاسختان را جناب اردکانی وزیر محترم نیرو قبلاً دادهاند: ساخت نیروگاهِ جدید توجیه اقتصادی ندارد!!! والله العلی العظیم اگر از دستم بر میآمد تمام اینها را به دادگاه میکشاندم بابت ناکارآمدی و لجاجت این جماعت، اسلام و انقلاب باید فحش بخورد!
🌐https://twitter.com/A_raefipur/status/1412420179926130688?s=19
@jaryan_s
🌐 صدور برق به عراق صحت ندارد
**رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور :
🔻اخبار منتشر شده در خصوص صادرات ۲۰۰ مگاوات برق به بصره عراق به هیچ عنوان صحت ندارد.میزان صادرات برق کشور به سایر کشورها متناسب با میزان قراردادها است.
🔻اولویت اول صنعت برق کشور نیاز داخل و سپس صادرات برق است.
🔻در حال حاضر از جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داریم.
@jaryan_s
🔴دادستان کل کشور مامور پیگیری علت قطعی برق شد
🔹رییس قوه قضاییه، دادستان کل کشور را مأمور پیگیری فوری قطعیهای مکرر برق شهرهای مختلف کشور در روزهای گذشته کرد.
🔹در نامه اژهای به منتظری آمده با توجه به قطعیهای مکرر برق بدون اطلاع قبلی در شهرهای مختلف کشور و خسارتها و مشکلات ناشی از آن، در راستای احیای حقوق عامه و پیشگیری یا حداقل کاهش آسیبها و خسارات مربوط، با فوریت، علت قطع برق و عدم اطلاع قبلی را بررسی و اقدام لازم و مقتضی معمول و نتیجه را به اینجانب گزارش نمایید.
@jaryan_s
⭕️ روحانی «سلطان» چیست؟/ اولین نبرد رئیسی با کدام فاجعه دولت روحانی خواهد بود؟
✍️ روزهای آخر دولت روحانی است. انتخابات تمام؛ نفر و جریان پیروز هم مشخص شده است. انتظار این بود که دولت حداقل در چهار هفته باقیمانده، زیرکی به خرج داده و با خاطره خوش خداحافظی میکرد اما قطعی های آشفته کننده برق نشان میدهد که در این دولت چیزی به نام کفایت، کمیاب است.
🔻چند یادآوری که نشان بدهد چرا به این دولت غیرصادق، بی کفایت میگویند و اولویت آقای رئیسی چیست، قطعا در این بازه زمانی ضرروی است:
1️⃣ این روزها خاموشی های مکرر و تقریبا بی برنامه مردم را عصبانی کرده است و کم کاری دولت در عقب ماندگی از برنامه ساخت نیروگاه مشهود است. حتی برخی گزارشات نشان میدهد که حذف صنایع سنگین از شبکه برق کشور نیز انجام نشده است. ضمن اینکه نصب کنتورهای هوشمند برق هم با عقب افتادگی جدی همراه است. فی الواقع نه تنها دولت توان پیشرفت مطلوب را نداشته بلکه از ارائه یک برنامه عادلانه و دقیق خاموشی هم عاجز است.
2️⃣ می گویند شرایط کرونایی قرمز است، باید همه مشاغل به جز گروه یک تعطیل شود. به غیر از کارمندان دولت که حقوق شان به نحوی تضمین شده است، تعداد قابل توجهی به مصوبات گوش نمیدهند چون که میبینند دولت فقط اعلام تعطیلی می کند اما نمیپرسد مردم هزینه های زندگیشان را از کجا می آورند؟ فقط تا اطلاع ثانوی تعطیل! یعنی تا اطلاع ثانوی کرکره را پایین بکشید اما مشکلات شما چندان به ما ربطی ندارد.
3️⃣من خودم صبح جمعه فهمیدم». این جمله روحانی مثل نمکی روی زخم مردم بود؛ مانند بنزینی روی آتش. مردمی که تا یک ساعت قبل از گرانی بنزین به آنها گفته شده بود خبر گرانی بنزین کذب است، یک باره با افزایش سه برابری قیمت بنزین مواجه شدند؛ بنزینی که یکی از پر تبعات ترین فاکتورهای اقتصادی در ایران است. اینکه رئیس جمهور می دانست یا نه، دو حالت بیشتر ندارد؛ یا او واقعا نمی دانست پس با این فرض باید برای خودمان به عنوان مردم و روحانی به عنوان رئیس جمهور به خاطر این ضعف فاحش عمیقا تاسف خورد که نمی داند قرار است در کشور و در دولت تحت ریاست او چه واقعه مهمی در چه زمانی اتفاق بیفتد؛ یا اینکه میدانست و عامدانه به مردم خلاف گفت و بر زخم مردم با آن جمله و خنده نمک پاشید.
4️⃣ «در اوایل دولت روحانی ابتدا سهمیه بندی بنزین و دونرخی بودن را با یک طومار ادعا حذف کردند. پس از چهار سال همان افرادی که این دو طرح را حذف کردند، با یک طومار تعریف و تمجید از دو نرخی و سهمیه بندی به یکباره شروع به اجرای این دو طرح کردند. نه عذرخواهی کردند و نه گفتند خسارت چند هزار میلیاردی عدم اجرا در این چهار سال چه شد؟
5️⃣برجام را بدون ضمانت اجرا امضا کردند. هول شدند و تعهدات ایران را داوطلبانه، اول انجام دادند. وقت مطالبه تعهدات ایران دستشان خالی بود چون گفته بودند امضای کری تضمین است! تک و تنها در برجام(بخوانید محدودیت) ماندند چون حتی راه خروجشان هم با مکانیسم ماشه بسته بودند و جرات نداشتند حتی اسم خروج از برجام را بیاورند. به خاطر این فضاحت تندیسشان را ساختتند، صدها سکه هم پاداش گرفتند!
6️⃣ به مردم گفتند وارد بورس شوید و همه چیزتان را به بورس بیاورید. مردم اعتماد کردند، جیب دولت پر شد، سرمایه مردم گروگان گرفته شد، مردم متضرر شدند، هیچ کس نه عذرخواهی کرد نه جوابشان را داد.
7️⃣دولت را با تحقیر مردم در صف های سبد کالا شروع کردند. در آخر دولت هم قیمت مرغ را پله پله نجومی کردند. غذای آبرومندی که مردم متوسط و ضعیف جامعه برایشان قابل تهیه بود. ناکارآمدی در تهیه و توزیع کار را به جایی رساند که حتی مردم برای همین مرغ نجومی هم صف میایستند، یعنی هم گرانی هم صف! در یک آبرویزی «قرارگاه مرغ» تشکیل داند، حتی آن هم جواب نداد!
8️⃣ هفت مورد بالا ممکن است تا هفتاد مورد هم ادامه داشته باشد. گفتند عزت پاسپورت را بر میگردانیم، اعتبار ایرانی را چنان نازل کردند که حتی به هواپیمای ظریف هم سوخت ندادند! به دشمن قداره کشیده پیام دادند که خزانه ما خالی است و با یک بمب می توانی تمام تجهیزات ما را از کار بیاندازی! معاون اول دولت با کفش به داخل خانه و زندگی مردم می رود، وزیر راه به بازماندگان مردم جزغاله شده میگوید بیمه بودند(!)، وزیر ثروتمند بهداشت به آن پیرمرد می گوید «خودت بمال» و... . این ها هم چند خرده روایت که اگر بنا بر ادامه باشد تمامی ندارد.
✅ اولویت رئیسی برگرداندن اعتماد مردم است. مردم از بس خلف وعده شنیدند و بی کفایتی دیدند به دولت بی اعتماد شدهاند. بدترین موضوع برای یک جامعه آن است که مردم دولتشان را غیرصادق و غیرقابل اعتماد بدانند، پس به همین دلیل هرچه دولت بگوید عکس آن را عمل میکنند.
@jaryan_s