فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #خط_فتنه_۹۸
از زبان دکتر #حسن_عباسی
هفتمین یادواره شهدای مسجد چهارده معصوم(ع)
@jaryan_s
👤 استاد علی اکبر #رائفی_پور :
🔸در هر کشوری که انقلاب اسلامی شکل می گیرد بلافاصله آن کشور را درگیر جنگ می کنند تا نیروهای انقلابی آن کشور بروند در سیستم های نظامی و پست های اقتصادی و سیاسی بیافتد دست نخاله ها.
🔺 در کشور خودمان همینطور شد با کسی تعارف نداریم.
📚 ظرفیت های تمدن سازی عاشورا، جلسه چهارم- ٢٣ شهریور ۹۷
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده قم: استیضاح آخوندی در مجلس داشت به ثمر میرسید که یک نفر از بیرون مانع شد
مجری: چه کسی؟
نمایندگان مردم قم: به ما گفتن شما رییس ستاد انتخاباتی آقای خاتمی را میخواهید استیضاح کنید؟!
@jaryan_s
💢 اصلاح طلبان جواب بدهند !!!
✍ #ارسالی_همراهان
💠 چرا اکثر فراریهای سیاسی کشور اصلاح طلب هستند؟!!!
💠 چرا سخنان ضد دینی بعضا از طیف اصلاح طلبان بیرون میآید؟
💠 چرا تمام امید دشمنان خارجی ، اصلاح طلبان داخلی هستند؟!!
💠 چرا گروهک منافقین ، سلطنت طلبها ، ضد انقلاب ، در سال ۹۶ از حسن روحانی کاندید اصلاحات حمایت کرد؟!!
💠 چرا بدترین مجلس تاریخ انقلاب ، مجلس ششم اصلاح طلبان شد؟!!
💠 چرا نتانیاهو گفت : اصلاح طلبان پیاده نظام اسراییل هستند؟!!
💠 چرا اصلاح طلبان با نهادهای انقلابی نظام مشکل دارند؟!!!
💠 و صدها پرسش دیگر که پاسخ به آنها چهره واقعی اصلاح طلبان را مشخص خواهد کرد.
🔺 آیا اصلاح طلبی سراغ دارید که به این پرسشها جواب دهد؟!!!!
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاف عجیب یا گرا دادن به دشمن توسط شخص رئیس جمهور !
چرا کاری میکنید دشمن بفهمد در کجا ضعیف هستیم تا ضربه سخت تر را آنجا وارد کند؟
پینوشت: آقای روحانی خود جزو افراد با سابقه امنیتی است و ارزش محرمانه بودن این اطلاعات را میداند !
@jaryan_s
🔴 این گفتهی جهانگیری «تمام شاخصهای اقتصادی خوب است» نشان دهندهی غلبه تفکر ریاضی و کمی در #اقتصاد است؛ و دقیقا مصداق ناکارآمدی علم اقتصاد و بحران زا بودن آن است؛ که از سال گذشته تا امروز، به وضوح عیان شد.
❌♨️❌علم اقتصاد بحران زا است.
🔴وضعیت نامناسب معیشت کشور ریشه در مبانی بنیادین علم اقتصاد دارد. اما علیرغم بروز ناکارآمدی و ضعفهای اساسی علم اقتصاد در مدیریت معیشت سراسر جهان، که اعتراضات مردمی گسترده علیه این علم و اقتصاددانان جهان را به کرات برانگیخته است، در کشور ما وارونه بیان میشود.
🔺ولنگاری معرفتی- کرداری با اصل «بگذار هرچه میخواهد بکند» در علم #اکانومی_لیبرال، تئوریزه کردن غارت بشر است. کسب سود به هر قیمت، که در آن حتی ربا نیز توجیه میشود، پاشنه آشیل #اقتصاد_لیبرالی است؛ که به کمیت و ریاضیات اصالت میدهد. فهم سادهانگارانه از سود و زیان به صورت کمی، همهی اقتصاد نیست. اما سیطرهی کمیت و ریاضیات، دانش اقتصاد را از محتوا تهی کرده است در حالی که معیشت انسانها در واقعیت، بسیار بیش از آنکه کمی باشد، کیفی است. علم اقتصاد لیبرالی، علمِ ربا با سه مشخصهی کلیدیست:
1️⃣ اصالتدهی به پول
2️⃣ اصالتدهی به ریاضیات
3️⃣ اصالتدهی به مالکیت درجه یک (داشتن، بهرهمندی و برخورداری به هر قیمت)
✅از سال ۲۰۰۰ به این سو در فرانسه و سپس آمریکا شورشهایی علیه علم اقتصاد شکل گرفت. جنبش اشغال بوستون یکی از همین شورشها بود که در ادامه جنبش اشغال والاستریت پدید آمد. دانشجویان دانشگاه هاروارد و سایر دانشگاههای آمریکا در اعتراض به « #علم_اقتصاد» که آن را مسبب مشکلات کشور خود میدانستند، طی حرکتی خودجوش کلاسهای اقتصاد را یکباره ترک کردند. کتاب مشهور «بحران در علم اقتصاد» در همین فضا نگاشته شد. در بخشی از این کتاب آمده است:
📚 «ایدئولوژی "ایمان به #بازار" در همهی ارکان اقتصاد رسوخ کرده و یک بیماریست که همهی استادان به آن مبتلا هستند و کسی از آن در امان نیست.»
🔺جنبش دانشجویانِ اقتصاد فرانسه علیه علم اقتصاد، علم اقتصاد را دچار بیماری اوتیستیک میدانستند که جزماندیش، تمامیتخواه، نقدناپذیر و وامانده است. در بخشهایی از بیانیه دانشجویان فرانسه آمده است:
• علم اقتصاد واقعگرا نیست.
• نظریه اقتصاد نئوکلاسیک، تسلطی سرکوبگرایانه دارد.
• شیوه آموزشی علم اقتصاد جزماندیشانه است.
• استفاده بیرویه از ریاضیات و تدریس ریاضیات به عنوان هدف اصلی
🔴باید دانست که علم اقتصاد، بیش از آنکه حل مسائل معیشت و اقتصاد باشد، حل المسائل ریاضیات است. روشهای این علمِ «وامانده» توسط عدهای استاد وامانده وارد مصادر رسمی کشور شده و کشور را مدیریت میکند. بعد از آغاز مشکلات اقتصادی سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ انگشت اتهام عموم در وهلهی نخست به سمت متخصصین اقتصادسنجی نشانه رفت. چراکه با طمع کسب سود به هر قیمت و کسب سود تصاعدی، اقتصاد را در محاسبات عدد و رقمی خلاصه کردند. در حالی که در کشور ما کمتر کسی مشکلات اقتصادی را به پای مشاورههای اقتصادی اقتصاددانان که عنان اقتصاد کشور را در دست داشته و بواقع همینان بانیان اصلی از هم پاشیدگی معیشت و اقتصاد کشور هستند، مینویسد!
📹 t.me/hasanabbasi_students/8342
❇️ سرفصل « #شورش_علیه_طمع» شورش علیه علمیست که ابزار طمع در راستای غارت دیگران است. اگر معرفتی که طمع را به صورت روشمند و ساختیافته تحت لوای علم به بشر حقنه کرده، به چالش نکشانیده و مورد هجوم جدی قرار ندهیم، هرگز راه به جایی نخواهیم برد. جلسه ۵۵۵ #کلبه_کرامت، «شورش علیه طمع ۳۴» (مورخ دی ماه ۹۳) علت اصلی نابسامانی امروز کشور را مورد بررسی قرار داده است. جلسه مذکور در ادامه بارگزاری خواهد شد.
📹 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/403
@jaryan_s
🔴 بحران بدهی خارجی ۱.۹ تریلیون دلاری چین
💢 ترجمه بلومبرگ 💢
بدهی خارجی چین در سال میلادی گذشته ۱۴ درصد افزایش یافت و به ۱.۹ تریلیون دلار رسید و به مشکلی بزرگ برای کشور چین و دنیا تبدیل شده است .
بدهی خارجی چین به طور رسمی ۱.۹ تریلیون دلار شده است. برای یک اقتصاد ۱۳ تریلیون دلاری این مقدار زیاد نیست ولی ریسک های نهفته ای وجود دارد. بدهی خارجی چین در دهه گذشته افزایش یافته است .
طبق اطلاعات رسمی، بدهی کوتاه مدت چین ۶۲ درصد کل بدهی را از سپتامبر تشکیل میدهد، یعنی ۱.۲ تریلیون دلار باید در سال جاری بازگردانده شود. مسئله نگران کننده سرعت افزایش بدهی است . کل بدهی خارجی ۱۴ درصد در سال ۲۰۱۸ و ۳۵ درصد از آغاز ۲۰۱۷ افزایش یافته است .
تصویر واقعی پرمخاطره تر است. بدهی خارجی چین طبق پیش بینی بازارهای سرمایه دایوا در گزارش ماه اوت بین ۳ و ۳.۵ تریلیون دلار بود.
به عبارت دیگر کل بدهی های خارجی پس از محاسبه وام های مراکز مالی در هنگ کنگ، نیویورک و جزایر کارائیب که در محاسبات رسمی نمیآیند، ۱.۵ تریلیون دلارکمتر بیان شده است .
شرایط به نفع چین پیش نمیرود. شرکت های این کشور در زمانی که ۳ تا ۵ درصد اختلاف بین نرخ بهره آمریکا و چین وجود داشت و انتظار قویتر شدن یوان می رفت، به سمت وامگیری به دلار هجوم آوردند. وامگیری خارجی ارزانتر بود و مزیتهای اضافی داشت.
در حال حاضر ، اختلاف در نرخ سودهای کوتاه مدت کم شده و تقریبا به صفر رسیده و یوان ارزش خود را طی سال گذشته از دست داده است.
گرفتن وام جدید سخت تر و پر مخاطره تر شده است. سیاست های چین بدهی خارجی این کشور را بیشتر کرده است .
امسال و سال ۲۰۲۰ سالهای اوج بازپرداخت ها هستند و چین با فشار سرمایه گذاریها با دلار مواجه است.
شرکت های چینی برای بازپرداخت بدهیهای دلار شان یا باید از ذخایر ارز خارجی بانک مرکزی برداشت کنند که پکن احتمالاً اجازه آن را نمیدهد، یا از بازار های بین المللی دلار بخرند .
این کار مشکلات جدیدی به وجود می آورد. تنها ۶۱۷ میلیارد یوان (۹۰ میلیارد دلار) سپرده خارجی در هنگ کنگ برای خرید دلار در دسترس است.
اگر شرکت های چینی مجبور شوند بدهی را به داخل بازگردانند، یک جریان خروجی قابل توجه لازم است که ارزش یوان را در برابر دلار پایین می آورد .
سرمایه گذاران جهانی دلار باید مراقب سرمایه گذاری های مربوط به چین باشند. با افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و کاهش ترازنامه های آن، شرکت های چینی باید بیشتر با دلار پرداخت داشته باشند تا یوان .
بدهی خارجی چین با میانگین ۷۰ میلیارد دلار در هر سه ماه، از ابتدای ۲۰۱۷ افزایش یافته است. اگر به همین روند افزایشی ادامه دهد، چاره ای ندارد جز اینکه ذخایر خود را خرج کند یا اجازه دهد یوان ضعیف تر شود. هردوی این راهها ریسکهایی دربر دارند .
چین و جهان باید در مورد افزایش بدهی های وابسته به دلار فکر کنند. هرگونه توقف سرمایهگذاری میتواند پیامدهای شدید و غیر منتظره ای داشته باشد .
persianbloomberg
پی نوشت
🌐ربا یعنی یکسو بهرهکش است، سوی دیگر بهرهده، و این همان استثمار است.
چین هنوز «اسیر دلار» است؛ دلار بهرهکش است و یوان بهرهده. این حجم بالا، فزاینده و افسارگسیخته بدهی خارجی چین یکی از نشانههای برقراری چنین ساختار استثماری است.
چین 🇨🇳برای خلاص شدن از 💵دلار هیچ راهی جز ربازدایی ندارد. سیستم عامل اقتصاد دنیا ویروسی شده و باید ربازدایی شود. جهان به دکترین جدید انقلاب اسلامی در اقتصاد نیاز دارد. وگرنه در حال خودانهدامی است.
@jaryan_s
حدفاصل سالهای ۹۰ تا ۹۲ که تحریمهای همه جانبه علیه کشور اعمال شد، فروش نفت ما هرگز به زیر یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نرسید. قیمت ارز در تابستان ۹۲ که آقای روحانی روی کار آمد، تقریبا به ثبات رسیده بود. به اذعان ریچارد نفیو، معمار تحریمهای ایران در وزارت خزانهداری آمریکا، ایران توانست از طوفان تحریمها عبور کند و اقتصادش در مسیر درستی قرار گرفت؛ به تعبیر من در ریل مقاومسازی در مقابل شوکهای خارجی قرار گرفت.
امروز چه اتفاقی افتاده که با اینکه تحریمهای شورای امنیت بازنگشته، اروپاییها مدعیاند مقابل تحریمهای آمریکا میایستند، ترکیه اینگونه با ما همراه است، روسیه و چین به نحوی و دیگران به شکلی دیگر، فروش نفت ایران به زیر یک میلیون بشکه رسیده و قیمت ارز در ارقام کنونی ایستاده است؟
من فقط یک پاسخ برای این وضع فعلی سراغ دارم. اصلاحات ساختاری اقتصاد ایران- یا به تعبیر نفیو قرار گرفتن در مسیر صحیح- با روی کار آمدن دولت آقای روحانی متوقف شد و اقتصاد روی ریل برجام قرار گرفت. در مقابل، تحریمهای آمریکا نیز به واسطه اجرای FATF هوشمندتر شد. تصویب پالرمو و CFT این وضعیت را وخیمتر خواهد کرد.
syjebraily
@jaryan_s
🔴راهکار یک نماینده برای جلوگیری از پرداخت حقوقهای نجومی
📣حاجیدلیگانی:
🔹 بودجه شرکتهای دولتی دو سوم بودجه کشور را به خود اختصاص میدهند.
🔹اما متأسفانه جزئیات درآمد و هزینهکرد این شرکتها در لایحه مشخص نیست که شفاق شدن ردیفهای بودجه آنها امری ضروریست.
🔹 پرداخت حقوقهای نجومی در همین شرکتهای دولتی اتفاق میافتد.
🔹 در همین راستا برخی از نمایندگان پیشنهادی را به کمیسیون تلفیق بودجه ارائه کرده اند، مبنی بر اینکه پرداخت حقوق کلیه حقوقبگیران شرکتهای دولتی از طریق وزارت اقتصاد انجام شود یعنی همان طور که کارمندان دولت پرداخت حقوقشان از طریق وزارت اقتصاد است. کارکنان شرکتهای دولتی هم از همان طریق باشد تا جلوی پرداختهای غیرمتعارف و حقوقهای نجومی گرفته شود.
@jaryan_s
🔴آمادهشدن اتحادیه اروپا برای خروج بدون توافق انگلیس
🔹رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا و نخستوزیر بلژیک پس از رد توافق برگزیت توسط پارلمان انگلیس طی بیانیهای اعلام کرد که اتحادیه اروپا آمادگی خود برای سناریویی که انگلیس اتحادیه اروپا را بدون توافقنامه خروج ترک کند، تشدید میبخشد.
پینوشت:
علم اقتصاد سقوط کرده و حالا اروپایی ها میخواهند با کوچک سازی اقتصاد خود ، مرگ اقتصادی کشورشان را عقب بیاندازند!
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ولایتمداری به سبک سران ۳ قوه!
🔹 احمد توکلی، نماینده اصولگرای سابق مجلس و از حامیان علی لاریحانی و دولت حسن روحانی، گفته است، سران ۳ قوه، یعنی آقایان علی و صادق لاریجانی و حسن روحانی، با #تبانی نانوشته، ماجرای حقوقهای نجومی را بر زمین گذاشته و پیگیری نکردهاند.
🔹 در همان ایام افشا شدنِ فیشهای #نجومی، رهبر انقلاب در خطبههای نماز عید فطر در سال ۹۵ این پرداختهای نجومی را غیرمنصفانه، خائنانه و نامشروع نامیده و از #قول و تعهد سران ۳ قوه برای پیگیری این ماجرا گفته بودند.
🔹در واقع سران ۳ قوه به رهبری، قول داده بودند که این ماجرا را پیگیری کنند، اما حالا توکلی خبر میدهد، آقایان لاریجانی و آملی و روحانی به قول خود عمل نکرده و با همکاری یکدیگر پرونده را مسکوت گذاشتهاند.
@jaryan_s
📣 شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: مردم در #تنگنا هستند
💢#اطلاعنگاشت: هشدارهای مکرر رهبر انقلاب به #مسئولین نسبت برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی
🔰#سخن_هفته: یک «تحلیل کلان» از آنچه در منطقه غرب آسیا میگذرد: همهچیز به نفع #ایران است
♨️#روش_تحلیل: رابطه درست بین #تکلیف و #نتیجه
❇️ #خانواده_ایرانی: زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند
#پرسشوپاسخ: آیا اگر کسی نظر کارشناسی مخالف رهبری بدهد؛ ضدولایتفقیه است؟
@khattehezbollah
@jaryan_s
⛔️"تحریم رفت".... تیتر امروز روزنامههای اصلاحطلب
🔷سه سال قبل در چنین روزی، روزنامههای زنجیرهای ،در آرزوی وصال به معبود خود، یعنی آمریکا، تیترِ "تحریم رفت" زدند؛ به این امید که گامی باشد برای شروع رابطه با "شیطان بزرگ" و همچنین ایجاد اولین روزنه برای نفوذ گستردهی آنها...
🔻گرچه برجام تامین کنندهی منافع آمریکا بود و علیرغم تمامِ تلاشهای غربزدگانِ داخلی که حامی منافع آمریکاییها بودند؛ اما طرف آمریکایی طیِ پرتاب یک اردنگی به سوی حامیان ایرانی خود، برجام را به صورت غربزدگان کوبید.
🔹 اما هزینهی این حمایت همه جانبه از منافع آمریکا از سوی غربزگان را مردم باید بپردازند؛ و سرانجام غمبار و ماحصل این خیانت غربزدگان و خباثت غربیها، امروز سر سفرهی ملت ایران است و کمر مردم را با قدرتی دههابرابر بیشتر از زمان اوج تحریمها، خم کرده است.
@jaryan_s
⛔️رسما از مردم و نظام عذرخواهی کنید
امروز در سومین سالگرد آغاز اجرای برجام، به چه کسانی باید گفت #شرم_باد!؟ اوباما و ترامپ و کری و پمپئو؟ یا روحانی و ظریف و عراقچی که با وجود بر حذر داشتن همه صاحب نظران و دلسوزان، گفتند آمریکایی ها مودبند، قول داده اند پای توافق بمانند و به تعبیر زشت آقای عراقچی "امضای کری تضمین است"؟!
🔹خداوند درباره مبادله فریب خوردگان با شیطان در قیامت می فرماید: «وَ قالَ الشَّیْطانُ لَمَّا قُضِیَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ وَ ما کانَ لِیَ عَلَیْکُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لی فَلا تَلُومُونی وَ لُومُوا أَنْفُسَکُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِکُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِیَّ إِنِّی کَفَرْتُ به ما أَشْرَکْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمینَ لَهُمْ عَذابٌ أَلیمٌ.»
🔹«و شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: «خداوند به شما وعده حق داد و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنا بر این، مرا سرزنش نکنید خود را سرزنش کنید! نه من فریادرس شما هستم، و نه شما فریادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتید، (و اطاعت مرا همردیف اطاعت خدا قرار دادید) بیزار و کافرم!» مسلّماً ستمکاران عذاب دردناکی دارند". آیه 24 سوره ابراهیم
▫️تا فرصت جبران باقی است، جبران کنید
▪️ حداقل جبران، توقف اجرای یکطرفه تعهدات برجام و احیای برنامه هسته ای است.
▪️به مردم بگویید که اشتباه کردید!
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 برجام، سه ساله شد..
📹 این قطعه را ببینید|
🔻چند ماه پیش از توافق برجام، درست زمانی که گفته میشد حتی آب خوردن ما به انجام توافق بند است، و همه منتظر بودند ولو به قیمت شکستن چرخ سانترفیوژها، چرخ اقتصاد بچرخد، استاد حسن عباسی گفت:
💬 «رابطهی صددرصدی ما با غرب ولو اینکه به دوران پیش از انقلاب هم بازگردیم و شاه را ابقاء کنیم، اثر آن در اقتصاد ما به #۵درصد نخواهد رسید.»
▫️استاد حسن عباسی - ۲۵ فروردین ۱۳۹۴
👉 dr-abbasi.ir/8740
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرنگار: هدف برجام چی بود ؟
سخنگوی وزارت خارجه: بعد از هنگ کردن و پاسخ پیدا نکردن می فرمایند شما بگید، چی بود؟
قشنگه یه کلاس سفسطه و مالیدن(وقتی ملت رو گیر آوردی حالا عین چی موندی تو گل و جوابی نداری بدی) برای مسئولینه
⚠️مسئولین نوپا با چشم دل ببینند و گوش جان بسپارند و بیاموزند/بهلول
#حوثاینم
@jaryan_s
⭕️ طی چند روز گذشته توییتی از ترامپ پخش شد، با محتوای فروریختن اقتصاد ترکیه.
ترامپ در این توییت گفته بود که اگر ترکیه به متحدین کرد ما حمله کند اقتصادش را نابود خواهیم کرد. بعد از این خبر ارزش پول ملی ترکیه “لیر” به طرز عجیبی کاهش یافت. بطوری که مقامات ترکیه را به تکاپو می اندازد و در نتیجه با ترامپ تماس تلفنی برقرار میشود.
وقتی پیامدهای توییت تهدید آمیز رئیس جمهور آمریکا علیه ترکیه -که باعث کاهش ارزش پول این کشور شد- را با تحریم های ۴۰ ساله ی ایران که هدف اصلی اش جنگ داخلی و فروپاشی حکومت است، مقایسه میکنیم، به این نتیجه میرسیم که ۴۰ سال محاصره و تحریم، ایران را ورزیده کردهاند به طوری که بعد از این دوره، سخت ترین اقدامات آمریکا، کمترین بازدهی مورد انتظار را میدهند. نمونه بارز آن در اعمال تحریمهای نفتی ۱۳ آبان توسط ترامپ و کاهش قیمت دلار به جای افزایش، است.
پینوشت
خوب است دولتمردان با به گردش درآوردن اقتصاد داخلی و کنار گذاشتن دلار در معاملات خارجی کشور را در وضعیت بهبود اقتصادی قرار دهند!
حق مردم ایران بیش از این است!
لطفاً دست از لاشه برجام بردارید و به فکر مردم باشید!
@jaryan_s