.
⭕️فساد هنگفت کرسنت
و هزینه گزاف حمایت از متهمان
تعلل دستگاه قضائی در نهائی کردن پرونده متهمان فساد کرسنت و خسارت هنگفت حاصل از آن، موجب فرار به جلو آنها و حامیان سیاسیشان در طیف مدعی اعتدال و اصلاحات شده است.
هرچند که برخی تصور میکنند این رویکرد صرفاً صبغه سیاسی دارد اما به نظر میرسد با توجه به رشوههای سنگین رد و بدل شده در این قرارداد و برخی قراردادهای ناسالم نفتی دیگر در دولت مدعی اصلاحات، احتمالاً باید رد دلارهای نفتی حاصل از زد و بند را هم پیگیری کرد.
خبرگزاریها اخیراً گزارش دادند که پس از توقیف ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن، ساختمان این شرکت در روتردام هلند نیز به دلیل پرونده کرسنت مصادره شد. این ساختمان بهعلت بدهی (جریمه) بیش از ۲.۶ میلیارد دلاری شرکت ملی نفت (NIOC) به شرکت کرسنت توقیف و در تاریخ ۲۰آوریل ۲۰۲۳، به شرکت Heuvel واگذار شد.
یادآور میشود این قرارداد خسارتبار در دولت خاتمی و وزارت بیژن زنگنه منعقد شد اما طیف آلوده و متهم در پرونده و حامیان آن مدتی است که ادعا میکنند پرونده در حال رتق و فتق بود اما سعید جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت ملی مانع از حل و فصل ماجرا شد و بنابراین خسارت حاصله، متوجه اقدام اوست!
در این زمینه یک وکیل آلوده زنجیرهای ضمن متهم کردن جلیلی نوشت: چرا پروندهای مسکوت مانده و رسیدگی نمیشود که وزیر محترم نفت سابق آقای مهندس زنگنه وی را به کارشکنی و جلوگیری از اجرای قرارداد مهم و حیاتی کرسنت متهم نموده که اجرای آن میتوانست صدها میلیارد دلار برای کشور درآمد ایجاد کند و عدم اجرای آن تاکنون باعث محکومیت کشور به پرداخت دهها میلیارد دلار جریمه در دادگاههای بینالمللی گردیده است.
روزنامه ایران هم در تیتری تحت عنوان «خسارت کارشکنی» نوشت: سیاسی کاری «سایه نشینان» یک بار دیگر به ایران خسارت زد؛ این بار این ساختمان شرکت ملی نفت در «روتردام» هلند بود که در ازای بخشی از غرامت 18 میلیارد دلاری ادعا شده از سوی شرکت اماراتی کرسنت (الهلال) به توقیف درآمد. بر اساس اظهارات زنگنه، دستیابی به تفاهم با کرسنت در زمان قائممقامی علی کردان در وزارت نفت با «تشر روزنامه کیهان» و ارسال نامه جلیلی به رئیسجمهوری وقت به سرانجام نمیرسد.
فرار به جلوی متهمان پرونده فساد کرسنت و حامیان سیاسی و رسانهای آنها در حالی است که آقای روحانی آذرماه سال 1381 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی، با ارسال نامهای خطاب به رئیس دولت وقت (خاتمی)، به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت به شدت اعتراض کرده و اقدام او در انعقاد قرارداد با شرکت اماراتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» و دارای آثار منفی فراوان برای کشور دانسته بود.
روحانی در این نامه هشدار داده بود: «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیرمعتبر که بنابر گزارشهای دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود... شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً آثارمنفی اقتصادی دراز مدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
یادآور میشود قیمت گاز در قرارداد 25 ساله کرسنت، یک چهاردهم قیمت متعارف گاز در منطقه و جهان بود و دلالان و رشوه دهندگان در آن نقش اصلی را ایفا کرده بودند. تثبیت این قیمت میتوانست دیگر خریداران گاز ایران را هم طلبکار کند.
زنگنه سال 1392 پس از معرفی به عنوان وزیر نفت، وعده داد که دو هفتهای پرونده را مختومه میکند! او مدعی شده بود «اصلاً در هیچ جایی بحثی برای این که خسارتی پرداخت کنیم، وجود ندارد و کلاً این بحث یک جنگ روانی مضحک است»! اما پس از انتشار خبر محکومیت کشورمان در این پرونده، اقدام به فرافکنی برای فرار از مواخذه قانونی و تحمل مجازات شد.
گفتنی است که در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در رأس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
گماشتن زنگنه به وزارت در دولت روحانی، موجب شد شکایت در محاکم بینالمللی مبنی بر وقوع فساد و باطل بودن قرارداد، پذیرفته نشود و حال آن که تا قبل از این انتصاب، استدلال ایران را پذیرفته بود.
•کیهان
@javaan_enghelabi🇮🇷
تو خودت یه پا ترامپی، مررررد!
ترامپ غلط کنه بتونه کاری که تو با دلار و طلا کردی رو ، بکنه!
@javaan_enghelabi🇮🇷
🌀آفتابه نداره! (گفت و شنود)
🖌گفت: آقای ظریف با شرکت در اجلاس داووس چه افتخاری آفریده که رئیسجمهور به ایشان جایزه داده و همین امروز علاوه بر جایگاه غیرقانونی معاون راهبردی، او را به عضویت شورای عالی آمایش سرزمین منصوب کرده است؟!
✍گفتم: یادت هست که آقای ظریف چند سال قبل در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود اگر آمریکا از جناح ما حمایت نکند، تندروهای مخالف آمریکا در انتخابات برنده میشوند؟ حالا در داووس به آمریکا مژده داده که مخالفان آمریکا در انتخابات رای نیاوردهاند! و گفته اگر جلیلی رای آورده بود حالا احتمالا منطقه درگیر جنگ بزرگی بود!
🖌گفت: دیگه چی؟!
✍گفتم: گفته اگر تندروها یعنی انقلابیون مسئولیت داشتند من نمیتوانستم در خیابانهای تهران قدم بزنم! خلاصه هرچی دقدلی از نیروهای انقلاب داشته را برای آمریکاییها بیرون ریخته.
🖌گفت: حالا چرا سفره دلش را برای دشمنان ایران باز کرده؟!
✍گفتم: یارو از باجه تلفن اومد بیرون. ازش پرسیدند؛ کار میکنه؟ گفت؛ آره ولی آفتابه نداره!
@javaan_enghelabi🇮🇷
نکته:
پشت پرده #دلار...
یا باید به صورت هدفمند با ترامپ مذاکره کرد و تسلیم شد یا وفاقیون قیمت دلارو همینجوری بالا میبرند.
پس منشأ گرانی دلار تحریم نیست بلکه #وفاق برای مذاکره هدفمند با ترامپ هست. مذاکره هدفمند هم همان خلع سلاح ایران از قدرت هستهای و نظامی و منطقهای و تهی کردن انقلاب از محتوای اون در داخل کشوره
@javaan_enghelabi🇮🇷
احتمال وقوع درگیری جدید میان محور مقاومت و رژیم صهیونیستی
@javaan_enghelabi🇮🇷
تا الان دولت پزشکیان در ایجاد تپّه
۳هیج از بقیه دولت ها جلوتره🙃
@javaan_enghelabi🇮🇷
نمیدانم چرا وقتی به پزشکیان فکر میکنم یاد مرحوم منتظری میفتم که امام در نامه به ایشان فرموند:
از آنجا که ساده لوح هستید و سریعاً تحریک می شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.
مضاف بر اینکه با این وضعیت فعلی مملکت علی الخصوص در بحث اقتصادی ای کاش جناب پزشکیان و تیم اقتصادیش در امور اقتصادی دخالتی نمیکردند تا شاید تقصیراتشان در همین حد بماند.
این ذهنیت متصور است که اگر تیم اقتصادی دولت درگیر اظهار نظرهای غیر کارشناسی یا شاید هم عامدانه در جهت مواضع سیاسی دولت متبوعشان(مذاکره) نمیشدند وضع خیلی بهتر از این ها بود.
آقای پزشکیان با کارشناس کارشناس گفتن وضعیت مطلوب نمیشود.
کما اینکه کارشناس هایتان را هم دیدیم.
حال اگر حرف از استیضاح،استعفاء و سوال از رئیس جمهور به میان بیاوریم برخی ماموت های سیاسی بانگ بر می آورند که اجازه بدهید دولت کارش را انجام دهد و باز همان آش و همان کاسه خالی...
م.عماد
@javaan_enghelabi🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨این انقلاب ازین مغزهای پوسیده باید تصفیه شود
امام خمینی (ره)
@javaan_enghelabi🇮🇷
🔴 فراخوان تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله جهت مقابله با پرچمهای نفوذ دشمن در کشور 📢
📌 هدف: مطالبه عزل و محاکمه ظریف
📜 فهرست برخی از اقدامات کودتاچیان ✍️
1️⃣ ممانعت از ابلاغ مصوبه حجاب و اجرای قانون فعلی حجاب
2️⃣ مذاکره با قاتل شهید سلیمانی و دشمن جمهوری اسلامی
3️⃣ ممانعت از اجرای وعده صادق ۳ و پاسخ دندانشکن به دشمن
4️⃣ مقابله به جبهه مقاومت اسلامی با تلاش برای تصویب FATF
5⃣گرانی افسار گسیخته دلار و طلا با هدف فشار به آحاد مردم و آماده سازی اذهان جهت مذاکره بعنوان راه حل
📌 معاون راهبردی رئیس جمهور (ظریف) که به صورت غیرقانونی منصوب شده است باید برکنار و محاکمه (به جرم اقدام علیه امنیت ملی و فساد فی الارض) شود و جهت بازداشت، تحت تعقیب قضایی قرار گیرد.
🕒 زمان: شنبه، ۶ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۵ ⏳
🔰 مکان: تهران، میدان پاستور 🪧
(حمل و نقل عمومی: ایستگاه مترو میدان حر)
#نشر_حداکثری 🔄
@javaan_enghelabi🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"لبيك يا خامنئي... لبيك يا سيستاني"
تجمع شیعیان در حرم مطهر سیده زینب دمشق و درخواست کمک از آیت الله خامنهای و آیت الله سیستانی جهت مداخله فوری برای نجات شیعیان سوریه از چنگ تروریست های تکفیری
@javaan_enghelabi🇮🇷
⭕️مواضع ظریف: پیام ضعف به غرب و جسارت بیشتر دشمن؛ تهدید به تشدید تحریمها
«جو ویلسن» عضو مجلس نمایندگان ایالات متحده:
🔻«رهبر ایران میداند که این روزها میتواند آخرین روزهای حکومتش باشد - به همین دلیل است که «محمدجواد ظریف» اکنون به شکل تحقیرآمیزی از رئیس جمهور «ترامپ» تقاضای مذاکره میکند.
وضع تحریمهای فشار حداکثری به همراه حمایت حداکثری از مردم ایران موجب دستیابی به «ایران آزاد» خواهد شد.
«ترامپ» این مسئله را پیش خواهد برد.»
@javaan_enghelabi🇮🇷
تعرفه واردات خودرو از ۶۰ به ۱۰۰ درصد افزایش یافت
در جلسۀ امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام تعرفۀ واردات خودرو از ۶۰ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش یافت. این رقم، پیشنهاد دولت در لایحۀ بودجه بود که توسط مجلس کاهش یافته بود.
همچنین میزان اختصاص ارز به واردات خودرو از ۳.۳ میلیارد یورو به ۲ میلیارد یورو، همان رقمی که دولت در لایحه خود پیشبینی کرده بود، کاهش یافت.
➕این یعنی حاشیه امن برای تولید خودروهای بی کیفیت داخلی و قالب کردن به ملت با قیمت های نجومی، فارغ از بازار رقابتی و همچنین افزایش قیمت خوردروهای وارداتی
حال پیدا کنید پرتقال فروشی را که منافعش در این مصوبه تامین میشود
@javaan_enghelabi🇮🇷