🔻معنی واقعی آزادی
💠به اسم آزادی، اَسیرَت می کنند!💠
شیاطین میگویند «انسان آزاد است» و با این آزادی، انسان را بندۀ همه چیز میکنند!!
اما انبیاء میگویند: «انسان بنده است» و با این بندگی، او را از بندگی دیگران آزاد میکنند!
انبیاء با بندگی، انسان را از بندگیِ مخلوق آزاد میکنند و شیاطین به اسم آزادی، انسان را اسیر همۀ چیزهای پَست میکنند.
[آیت الله حائری شیرازی]
#حجاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
@javaan_enghelabi🇮🇷
💢 ذبح منشور ملل متحد پای اهداف سیاسی آمریکا!
🔸در ادامه جنگ ترکیبی علیه ملت ایران، ایالات متحده امروز چهارشنبه پیشنویس قطعنامهای را که پیشتر برای لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن تهیه کرده بود در شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک» به رأی گذاشت که با ۲۹ رای موافق در برابر ۸ رای مخالف و ۱۶ ممتنع تصویب شد.
🔹قطعنامه ضدایرانی که امروز در این شورا به تصویب رسید نقض صریح اساسنامه است زیرا در آن هیچ اشارهای به لغو عضویت اعضاء نشده است.
🔸عضویت ایران در کمیسیون مقام زن در حالی لغو شد که به استناد آمار بینالمللی، وضعیت زنان در جمهوری اسلامی همواره روندی رو به رشد داشته و در مقایسه با بسیاری از کشورهای عضو این کمیسیون جایگاه بالاتری دارد.
🔹آنچه امروز در نشست این شورا رقم خورد، اقدامی بر خلاف فلسفه وجودی تشکیل سازمان ملل و اصل چندجانبهگرایی بوده و نشان از تصمیم سیاسی واشینگتن و تحمیل اراده آن بر سایر کشورها دارد و بدتر اینکه دبیرکل سازمان ملل در قبال این بدعت خطرناک سکوت کرده است.
🔸این اقدام آمریکا منجر به پذیرش رویهای خواهد شد که در آینده علیه هر دولت مستقلی که در برابر باجخواهی آمریکا بایستد، استفاده میشود.
🔹جای شرمساری برای جامعه بینالمللی است که حتی سفرای دولتهای اروپایی به نمایندگی ایران گفتهاند که این اقدام آمریکا خلاف مقررات و بیسابقه است ولی ما نمیتوانیم با آن مخالفت کنیم!
🔸از سویی؛ اگر طراحان این قطعنامه حقیقتا بابت وضعیت زنان در جامعه ایران نگرانی داشتند، باید موارد ادعایی خود را با سند و مدرک در کمیسیون مذکور طرح کرده و بابت آنها پاسخ میشنیدند نه اینکه عضویت ایران را معلق کنند.
🔹بدیهی است اگر فرضا قرار بر اصلاح یک روند غلط هم باشد، طبعا این اتفاق با حضور ایران در کمیسیون مذکور امکانپذیر خواهد بود، چه، اگر ایران مشارکتی در جلسات کمیسیون نداشته باشد قطعا تعهدی هم بر اجرای مصوبات نخواهد داشت.
🔸از سوی دیگر؛ لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن در حالی رقم خورده که قطعا اولویتهای جدیتری با توجه به جنایات گسترده علیه زنان مانند آنچه از سوی رژیم صهیونیستی در فلسطین یا آنچه درباره زندانیان زن در آمریکا رخ میدهد، وجود داشت.
🔹تردیدی نیست که تصویر ارائه شده از وضعیت زن ایرانی فقط و فقط محصول تحریف واقعیات و تصویرسازیهای جعلی رسانهای است و متاسفانه در این پرونده باز هم شأن و جایگاه یک نهاد حقوقی بینالمللی به پای مطامع سیاسی و یکجانبهگرایانه کشورهای زورگو و متجاوز ذبح شد.
@javaan_enghelabi🇮🇷
💠 رُبَمَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ كَانُوا مُسْلِمِينَ
✨ کافران (هنگامی که آثار شوم اعمال خود را ببینند،) چه بسا آرزو میکنند که ای کاش مسلمان بودند!
سوره حجر / ۲
#جرعه_ای_نور
@javaan_enghelabi🇮🇷
امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام میفرماید:
💠 لا تُصغِ إلى ما لا يَزِيدُ في صَلاحِكَ استِماعُهُ
❇️ به آنچه که به اصلاح و پاکی تو چیزی نمی افزاید گوش فرامده
📚 غررالحكم حدیث ۶۲۳۴
@javaan_enghelabi🇮🇷
دیندار آن است که
در کشاکش بلا دیندار بماند
وگرنه در هنگام راحت و فراغت
و صلح چه بسیارند اهل دین...‼️
•شهیدسیدمرتضیآوینی•
@javaan_enghelabi🇮🇷
💢وضعیت بی حجابی چقدر عجیب است؟!
🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند.
علی ریاحی پور
@javaan_enghelabi🇮🇷