🔷 ترکیب بندی متمرکز
در این ترکیب بندی یک یا چند عنصر هسته ی اصلی را تشکیل میدهند. چنانچه عناصر دیگری نیز در تابلو وجود دارند، همه در جلب توجه بیننده به نقطه ی مورد نظر عمل می نمایند.
این نوع ترکیب بندی در دورهٔ انسانگرای رنسانس، که انسان مرکز ثقل هر اندیشه و بینش فرهنگی بود، مورد استفاده قرار می گرفت.
#ترکیب_بندی
#آموزش
👉🏻 @javaher_media
✨ امام رضا علیه السلام
هرکس فاطمه معصومه علیهاسلام را با معرفت زیارت کند بهشت برای اوست.
📚 بحارالانوار، جلد ۱۰۲، صفحه ۲۶۶
#وفات_حضرت_معصومه
#حضرت_معصومه
👉🏻 @javaher_media
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 کلیپ تصویری: مداحی به مناسبت وفات حضرت فاطمه معصومه (س)
◾️با نوای میثم مطیعی
#وفات_حضرت_معصومه (س)
#حضرت_معصومه (س)
👉🏻 @javaher_media
🌤 هر روز صبح یعنی خدا یک روز دیگر به ما فرصت داده! تا تفاوتی را خلق کنیم، قلبی را لمس کنیم، لبی را بخندانیم، ایده خوبی را تشویق کنیم.
روز بخیر 🌺🙏🏻
#صبح_بخیر
👉🏻 @javaher_media
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂غم دیرینهای دارم به سینه
ولی آرامش قلبم همینه
زیارت میکنم من این حرم را به جای قبر مخفی در مدینه
🏴 سالروز رحلت حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد.
#وفات_حضرت_معصومه (س)
#حضرت_معصومه (س)
.
.
👉🏻 @javaher_media
🏴 چرا راه جمکران از قم میگذرد؟
#وفات_حضرت_معصومه (س)
#حضرت_معصومه (س)
#الهم_عجل_لولیک_الفرج
👉🏻 @javaher_media
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 شهر به شهر و کو به کو....
کردهامت جستجو....
#حضرت_معصومه (س)
#الهم_عجل_لولیک_الفرج
👉🏻 @javaher_media
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎓 آموزش فتومونتاژ دود رنگی سه بعدی
این فتومونتاژ بیشتر با هدف آموزش سلکت و دوربری دود و بخار و … که یکی از چالشی ترین نوع سلکتها هست آموزش داده شده. سعی کنید برای طبیعیتر شدن کار با ابزار براش و هاردنس صفر و یه سایز نسبتا کوچیک به صورت ضربهای قسمتهایی از دود رو حذف یا اضافه کنید توی مسک.
✅ مراحل کار به این شکله:
🔹عکس دوم رو میاریم توی فایل عکس اصلیمون و تبدیلش میکنیم به اسمارت آبجکت. بعد با کنترل + T سایزش رو طبق سایز صفحه گوشی تنظیم میکنیم و با ابزار پولیگونال لسو محدوده صفحه نمایش رو سلکت میکنیم. حالا این محدوده سلکت شده رو توی لایه جدید مسک میکنیم.
🔹از این لایه با کنترل+ j دوپلیکیت میگیریم و با راست کلیک روی مسکش و انتخاب گزینه Delete Layer Mask اونو حذف میکنیم. حالا با کنترل+T سایزش رو بزرگتر میکنیم.
🔹از منوی سلکت گزینه Color Range رو انتخاب میکنیم و محدوده روشن تر عکس دود رو سلکت میکنیم. این قسمت رو مسک میکنیم و با ابزار براش و رنگ مشکی و سفید قسمتهایی که میخوایم رو حذف یا اضافه میکنیم.
🔹عکس دود رنگی رو میاریم تو کار و مودش رو میذاریم روی حالت Screen و جای مناسب قرارش میدیم. ازش دو بار دوپلیکیت میگیریم و با جهت و سایز متفاوت جاهای دیگهای که نیاز هست هم قرارش میدیم تا عکسمون دودی تر بشه.
🔹تو مرحله آخر دو تا اجاسمنت کالر لوکاپ باز میکنیم و یکی رو روی حالت Edgy Amber میذاریم و یکی دیگه رو حالت Bleach Bypass و اوپسیتی هر دو رو کم میکنیم (یه مقداری زیر ۲۰ برای من مناسب بود)
#آموزش
#فتوشاپ
#فتومونتاژ
👉🏻 @javaher_media
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ راز آرامش شهید حججی رحمه الله علیه در حال رفتن به طرف مقتل از زبان سردار دل ها ...😔💔
#کلیپ
#شهدا
👉🏻 @javaher_media
دقیقا همونجا که از آدما خسته میشی...
خدا یکی رو میاره وسط زندگیت و میگه ببین چی واست نگه داشتم!❤️
#شبانه
@javaher_media