2_1152921504631943989.mp3
7.17M
.
🏴 #شهادت_امام_هادی(ع)
زمینه | دور از وطنم
🎙 حاج مهدی رسولی
#ماه_رجب
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
#شاه_بیت
آشفته ام، آقا، دوباره رو به راهم کن
بیرون از این زندان تاریک گناهم کن
چیز زیادی از تو و چشمت نمی خواهم
منت سرم بگذار و یک لحظه نگاهم کن
#امام_زمان عجل الله
#جمعه های انتظار
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
#سلام_امام_زمانم_
🌸 امید به آمدنتان ، هر صبح مثل سپیده، در ما طلوع می کند و با هر ضربان در رگ هایمان جاری می شود و با هر نفس در وجودمان زنده می گردد ...🌸🍃
🌼 امید به آمدنتان مثل اکسیری حیات بخش و نشاط آفرین ، ما را هر صبح به پرواز وا می دارد ...🌼🍃
امید به آمدنتان، امید به همه ی خوبی هاست
امید به همه ی دل خوشی هاست 🌹
💐 تا نیایی گره از کار بشر وا نشود
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود 💐
🍂✨
🌹#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج_
#امام_زمان
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
🔴 خیانتی بالاتر از این !
از کنار حمله پزشکیان به نیروهای حزب الهی و انقلابی به سادگی رد نشوید. مهمترین شعار پزشکیان در ایام انتخابات اجرای فرامین رهبری بود . یک بار دیگر فرامین رهبر انقلاب بعد از انتخاب شدن پزشکیان به ایشان را مرور کنیم. تقریبا اکثر فرامین رهبر انقلاب را برعکس اجرا کرد. آخرین مورد همین بحث مدیریت و حکمرانی بر فضای مجازی بود که آن را رها تر و بی قانون تر از گذشته کردند. یا بحث توجه به معیشت و اقتصاد مردم که ظاهرا کلا رها شده است .
و حالا نوبت زمین زدن یکی دیگر از توصیه های رهبر انقلاب شده است و آنهم توصیه موکد رهبر انقلاب به رئیس جمهور جدید مبنی بر بکارگیری جوانان مومن متعهد و انقلابی بود. حمله پزشکیان به جوانان حزب الهی به بهانه عدم تجربه فقط ظاهر قضیه است . اگر تجربه داشتن برای ایشان ملاک بود که الان اطراف ایشان این همه عناصر بی تجربه اما غیر حزب الهی از جریان فتنه و برانداز مسئولیت نمیگرفتند. بماند که آن مدیران صاحب تجربه ای که هم بکار گرفته مانند همتی وزیر اقتصاد در ناکارآمدی و سوءمدیریت فقط با تجربه است.
⏪پازل کلی اینست : حذف جریان مومن و متعهد و متخصص انقلابی از عرصه مدیریت کشور با ترور شخصیت آنها و بطور کلی نا امید کردن جوانان مومن انقلابی از نظام جمهوری اسلامی.
دشمن با کمک شبکه نفوذ و جریان خائن لیبرال طراحی چند بعدی برای حذف و به حاشیه راندن هسته سخت مدافع نظام انجام داده است . به راحتی از کنار این سناریوی خطرناک نگذرید.
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
🌹 ۱۵ دی؛ سالروز شهادت سرلشکر منصور ستاری، سرلشکر خلبان علیرضا یاسینی، سرلشکر خلبان مصطفی اردستانی و ٩ نفر از همراهان در سانحه سقوط هواپیمای جتاستار
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
آی کیو مردم کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۲۴
-با حضور ایرانیان در رتبه سوم جهان
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️جلیلی به پزشکیان: با صبر راهبردی دوستان شما حاج قاسم سلیمانی را شهید کردند
🔻گفتند با برجام اقتصاد را حل میکنیم، وقتی خارج شدند، جواب دادند که اقتصادی نبود، برای تامین امنیت بود، صبر راهبردی کردند تا کاپ اخلاق بگیرند و با همین کار سلیمانی عزیز را شهید کردند.
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر مرتضی محیط، پژوهشگر مقیم کالیفرنیا: ارتش و جامعه اسرائیل رو به فروپاشی است و سرنوشت جنگ ویتنام در انتظار اسرائیل خواهد بود!
🔹به شدت تحت تاثیر پایداری و استقامت مردم فلسطین قرار گرفتهام! آنچه در درون اسرائیل میگذرد، نشان از یک فروپاشی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است؛ مشاهده جنایات ارتش اسرائیل در غزه توسط سربازان ارتش، باعث شده که سربازان انسانیت خود را از دست رفته ببینند!
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
گاز ۱۲ پتروشیمی قطع شد
🔹دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی اعلام کرد که بهعلت افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، گازرسانی به پتروشیمیها محدود شده و گاز ۱۲ پتروشیمی قطع شده است.
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline