🔷 #روحانیت در کــلام #شهید_بهشتی :
📌 آنچه در اسـلام برای ما اصالت دارد، روحانیـت نیست، [بلکه] عالمِ عامل، متعهد و مسئول است. این عالم اگر بخواهد #ریاست بپذیرد، مثل یک بار سنـگین شاق میپذیرد، نه مثل یک معشوقی که سالها به آن عشــق میورزیده و حالا به وصالش رسیده است.
#بهشتی_را_بشناسیم
#حکمت_بهشتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 #گزیده دیــدگاه های #شهید_بهشتی، ص۱۹۰
♻️ @javaneh_ir
🔍امنیتآوریِ مشارکت چگونه؟
🔖اینکه رهبری میفرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟
🔹دشمن جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی میفهمد. راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و تودهای ارزیابی میکند که در رسانه بزرگنمایی یا کوچکنمایی میشود. اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهتگیری تک تک آرا روشن میشود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم میکند.
🔹 این باور سادهاندیشانه به خاطر کماطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثالآوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم.
در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشتهاند که برای مردم انگارهای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمیبینند وچیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بیمعناست.
🔹 بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بیربط دانستن سیاستها و... میدانند و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمیکنند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمیکنند.
🔹مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم میزند. انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم ۵/۴۹ درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود ۵/۱۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت بهرغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود. رئیسجمهور نیز ۵/۱۰ میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنیصدر کمتر بود. رأی رئیسجمهور در سال ۷۲ پایینترین حد نصاب انتخاب یک رئیسجمهور در ایران پس از انقلاب است. چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد.
🔹بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقاممعظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیسجمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی مینماید. اما این موضوع نشان میدهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده وبه دنبال گزینه نظامی بود و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده و عقب مینشیند.
🔹امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیشبینی میشود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمیتوانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند. اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیتآور است- که هست- باید زمینههای حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت میداند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را انشاءلله خواهد زد.
#دکتر_عبدالله_گنجی
#انتخابات
♻️ @javaneh_ir
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا رهبری از کلمهٔ تواصی استفاده کردند؟
اولین بار در تاریخ معاصر چه کسی از کلمهٔ تواصی استفاده کرد؟
ـــــــــــــــــــــــــــــ
سخنان حجتالاسلام مهدوی ارفع
در نشست #گفتمان_انقلاب
مشهد مقدس
فروردین ۱۴۰۰
ـــــــــــــــــــــــــــــ
محور محتوایی
#رمضان ۱۴۲۲
♻️ @javaneh_ir
🔹🔸 #تبلیغ در کـلام #شهید_بهشتی 🔸🔹
📌 سنـگر #تبلیغ را نمی شود خالی کرد. آن هم امـروز که دشمنان اســلام به سراغ #نوجوانها و #جوانها و عمـوم مردم آمده اند و با آن وسوسه انگیزیها و با آن زبان چرب و نرم منافقانه میخواهنـد همه را از راه به در کنند.
📌اکنون نمی شود سنگر تبلیغ را خالی کرد. من که هزار و یک مشــغله دارم و #مسئولیت هایی بر دوشم هست، باز هم نمی توانم همیشه در برابر دعوت برای حضور در مجالـس بحث و #سخنرانی نه بگویم. من به این برادران توصیه میکنم که آنها هم همان کاری را بکنند که این برادرشان میکند.
📌 هم مسئولیتها را میپذیریم و هم در حدود امکان، سنـگر تبلیغ، دعوت و #ارشاد را خالی نمی گـذاریم.
#بهشتی_را_بشناسیم
#تبلیغ
▪️ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ▪️
📚 #گزیده دیدگاه های #شهید_بهشتی، ص ۱۹۱
♻️ @javaneh_ir
⁉️سه تحریم کاتسا، ایسا و یوترن چه عواقبی دارند و چگونه مرتفع می شوند؟
1️⃣ #یوترن همان چرخه دلار است که حذفش بستری برای قطع مناسبات مالی و تجاری ایران با کشورها در جهان شد!
بهطور کلی، یک تراکنش مالی ممنوع است که توسط بانکی در کشور A (به عنوان مثال ایالات متحده آمریکا) به سود بانک در کشور B (به عنوان مثال: ایران) از طریق بانکهای خارج از کشور (به عنوان مثال سوئیس) انجام میشود. این روزنه توسط بانکهای ایرانی برای جلوگیری از تحریمهای ایالات متحده برای معاملات خود با دلار آمریکا استفاده میشود. عبارت "یوترن" به این دلیل به آن اطلاق میشود که وجوه به یک بانک آمریکایی منتقل میشود و بلافاصله به عنوان دلار به یک بانک اروپایی برگردانده میشود.
وزارت خزانه داری آمریکا از ۱۰ نوامبر ۲۰۰۸ مجوز چنین تراکنشهایی را برای ایران لغو کردهاست.
نتیجه یوترن برای ایران شد عبارت معروف «تقریبا هیچ» در استفاده از برجام!
2️⃣ #کاتسا ؛ بهعنوان مادر تحریمهای نظام اقتصادی ایران، مصوب تابستان ۹۶ که در بخش ۱۰۵ آن سپاه را حامی تروریسم شناخته و ذیل تحریم دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ قرار میدهد. جالب است که بایدن اختیار لغو تحریم تروریستی بانک مرکزی، شرکت ملی نفت و... را ندارد! پیششرط مذاکرات وین باید لغو کاتسا میبود که اصلا دست بایدن نیست!
3️⃣ داماتو یا همان #ایسا است؛ پدر تحریمِ سرمایهگذاری در ایران که سال ۷۵ تصویب و در ۸۵ و ٩۵ توسط اوباما و بعد از برجام تمدید شد! مطابق ایسا، سرمایهگذاری بیش از ٢٠ میلیون دلار در صنایع نفت ایران موجب پیگرد آمریکا میشود. لغو ایسا بهعنوان قدیمیترین تحریم نفتی باید اولویت ما در مذاکرات میبود.
#مرکز_رشد_و_توانمندسازی_جوانه #خاتم_الاوصیاء_عجل_الله
♻️ https://eitaa.com/javaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشن و پایکوبی اسرائیلیها از به آتش کشیدهشدن مسجد الاقصی
🎥 چهره واقعی ساکنین سرزمینهای اشغالی رو ببینید
♻️ @javaneh_ir
💠 #سخن_بهشتی 💠
🔺 آقا و خانم! به بچه فرصـت اظهارنظر بدهيد! بگذاريد يك حرف پرت بزند؛ بگذاريد يك استدلال غلط بكند، يك نتيجه غلط هم بگيرد، و حتى تا آنجا كه خسارتِ شـكننده ندارد دنبال اين نتيجه غلط برود و خودش يك تجربه به دست بياورد.
🔺 تجربه هاى تلخى كه اين بچه ها خودشــان با اِعمال حق اختيار به دست مىآورند از يك كتاب نصيـحت سعدى و فردوسى و لقمان بالاتر است، از يك مجموعه حديث امامان و پيامبران بالاتر است و حتى میتواند از همه قرآن براى او ارزنده تر باشد. خود قرآن میگويد من كتاب نصيحت و هدايت هستم؛ اما براى چه كســانى؟ براى انسان انتخابگر. تو با اين كار زمينه نقش قرآن را از بين میبرى. زمينه نقش حديث را از بين میبرى.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کتاب "نقش آزادی در تربیت کودکان" #گزیده
♻️ @javaneh_ir
🔵 #انتخابات در ڪلام #شهید_بهشتی 🔵
📌 شما #ملت آگاه و به پا خاسـته، این حضور آگاهانه و متعــهدانه را حفظ کنید. آن وقت نظام سیــاسی #قانون_اساسی چنان دقیق کار خواهد کرد که دیگر احدی هوس دیکــتاتوری و حق کشی و تجــاوز به دل راه ندهد.
#بهشتی_را_بشناسیم
#مسئولیت_اجتماعی
#انتخابات
🔸ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🔸
📚 #گزیده دیدگاه های شهید بهشتی، ص ۲۱۳
♻️ @javaneh_ir
🔴 #روحانیت در کلام #شهید_بهشتی 🔴
🔹🔹 وای به روزی که علمـای یک امت درصدد برآیند بر اساس پسند مردم حرف بزنند؛ خواه این مردم، مرتجع کهنه پرســت باشند، خواه مردم نوپرداز و نوپرست. وظیفه عالم، گفتن «حق» است؛ خواه حق با کهنه جور درآید و خواه با نو. حق از آن کهنههایی است که هرچه کهنه تر میشود، قیمـتش بیشتر است 🔹🔹
#بهشتی_را_بشناسیم
#حکمت_بهشتی
#انتخابات
•ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ•
📚 #گزیده دیدگاه های شهید بهشتی | ص ۱۹۱
♻️ @javaneh_ir
✳️ چهار عامل سقوط و انحطاط یک جامعه از نظر قرآن
🔸آنچنان که از قرآن مجید استنباط کردهام چهار عامل است که عامل فنای اقوام است و نقطه مقابل آنها عامل بقا. حال ممکن است عامل دیگری هم باشد و من از قرآن درک نکرده باشم:
👈 ۱. ظلم و بیعدالتی
👈 ۲. فساد اخلاق
👈 ۳. تفرق و چند دستگی
👈 ۴. ترک امر به معروف و نهی از منکر
📘 استاد مطهری، پانزده گفتار، ص۳۱۱ (با تلخیص)؛ همچنین: جامعه و تاریخ، ۲۲۱-۲۲۳.
♻️ @javaneh_ir
Din Tashkilati 6 - Bozorgan Tashkilat .pdf
1.48M
📚 #دین_تشکیلاتی
🔰ششمین نسخه
📘در محضر بزرگان تشکیلات:
خلاصهای از اندیشههای تشکیلاتی امامخمینی(ره)، امام خامنهای(مدظله) و شهیدبهشتی(ره)
♻️ @javaneh_ir