21.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگاه اسکن قلب یکی از تجهیزات کاربردی که با گسترش سایه تحریمهای ضدایرانی آمریکا و اروپا علیه ایران، دسترسی و استفاده از آن در ایران غیرممکن شده بود.
از این رو متخصصان داخلی با تلاش شبانهروزی خود توانستند این تجهیزات پیشرفته پزشکی را در داخل کشور بومیسازی کنند و به جمع ۵ کشور سازنده دستگاه اسکنر اختصاصی اسپکت قلب در دنیا بپیوندند.
دستگاه تصویربرداری پزشکی هستهای از قلب در تشخیص گرفتگی عروق قلبی، ارزیابی پارامترهای عملکردی قلب به طور کمی، تصویربرداری پرفیوژن از عضله میوکارد قلب و بررسی VIABILITY عضله قلبی کاربرد دارد.
♻️ @javaneh_ir
تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به خانواده علی لندی قهرمان نوجوان ایذهای
در تماسی از دفتر رهبر انقلاب اسلامی با خانواده علی لندی نوجوان غیور ایذهای، مراتب تسلیت حضرت آیتالله خامنهای ابلاغ، و با این خانواده داغدیده همدردی شد.
علی لندی قهرمان شجاع و فداکارِ 15 ساله که برای نجات دو تن از همسایگانش، خود را به آتش زده بود روز جمعه بر اثر شدت جراحات ناشی از سوختگی آسمانی شد و نام خود را جاودانه کرد.
♻️ @javaneh_ir
⁉️آیا میدانستید #تقیزاده ، نماد و اسطوره غربزدگان در کشور با تحریک انجمن تبریز و خطدهیهای پشتپرده سفارت انگلستان، آتش بیار معرکهای شد که در نهایت به تخریب مجلس و به توپ بستن آن انجامید؟!
🔴 ♻️ @javaneh_ir
4_5897546068039565631.pdf
5.2M
⭕️دانلود متن کامل کتاب #صلح_امام_حسن (ع)
مولف: شیخ راضی آل یاسین
ترجمه: آیت الله سید علی خامنه ای
♻️ @javaneh_ir
4_458641132130140634.mp3
258.9K
#صوت_ولی
#شبهه
❌چرا می گویید " جانم فدای رهبر"؟!
(شعار حضار:رهبر اگر فرمان دهد جان را فدایش می کنم)
♻️ @javaneh_ir
4_458641132130140637.mp3
564K
#صوت_ولی
#شبهه
❌چرا به دلیل ایدئولوژی و آرمان ها منافع کشور ( کار دیپلماسی) را درنظر نمی گیرید؟
❓ایدئولوژی مقدم است یا منافع ملی؟
❓ نسبت آرمان و مصلحت چیست؟
♻️ @javaneh_ir
تصویر اول: چهره امام هنگام تبعید
تصویر دوم: امام هنگام بازگشت به کشور
تنها چیزی که در چهره امام موج میزند آرامش حاصل از ایمان است.
📆 در 13 آبان سال 43 تبعید امام خمینی آغاز شد.
♻️ @javaneh_ir
💫 مدیریتِ زینبکبری (سلاماللهعلیها)
🔆 دهها حادثۀ آنچنان سنگین و تلخ برای یک خانم پیش میآید و او نهفقط خُرد نمیشود، له نمیشود، ناتوان از تصمیمگیری نمیشود، بلکه:
به بهترینوجه، اوضاعواحوال را اداره میکند و این کشتی را که تکهپارهشده و در تلاطم امواج خردشده، را با کمال قدرت و مهارت هدایت و حفظ و کنترل میکند و به سرمنزل میرساند، این عظمت زینب است.
🎙رهبر معظم انقلاب ۱۳۶۵/۱۰/۱۵
📚«انسان ۲۵۰ساله»
#صهبا
#نقش_بانوان
#زینب_زمانهات_باش
♻️ @javaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرماندار آمل: مراسم وداع با پیکر مرحوم علامه حسنزاده آملی فردا در میدان ۱۷ شهریور آمل و پس از آن، مراسم تدفین در روستای ایرا در لاریجان برگزار میشود
♻️ @javaneh_ir
🔰 رهبر انقلاب: پایهگذاری امثال قاسم سلیمانیها، در دوران دفاع مقدّس گذاشته شد.
♻️ @javaneh_ir
سلام 🖐 بر شما عزیزان که در پی عیب جویی از دیگران نیستید
🔹 .. لا تلمزوا أنفسکم ....
🔸 و هرگز در میان خودتان عیبجویی نکنید
❇️ یکی از توصیه های دین اسلام، عیب پوشی های بندگان خداست. بیان عیب های افراد چه در غیاب آنها که غیبت به شمار می رود و چه در حضورشان از گناهان سنگینی است .
❇️ هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نبیند و از آن غافل باشدچقدر زشت است انسانی که خود دارای هزاران عیب است از عیوب خود غفلت کند و به عیوب دیگران بپردازد.
❇️ اگر انسان قدری در حالات خود سیر کند و به اصلاح آن بپردازد در نهایت کارهایش اصلاح میشود و هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد
صلوات امروز را هدیه می کنیم به کسانی که به رفع عیب خود مشغولند واز منتظران واقعی ظهور هستند
🌺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺
♻️ @javaneh_ir
✅ رمزگشایی آیتا... #جوادیآملی از شخصیت #علامه_حسنزادهآملی
آیتا... جوادی آملی، مفسّر برجسته قرآن کریم و از مراجع عظام تقلید در پیامی پیرامون رحلت جانگداز علامه حسنزادهآملی به بیانی کم نظیر از خصائل و خصایص آن مرحوم پرداخته است.
در پیام آیت ا... جوادی آملی در این باره می خوانیم:
"حکیم و عارف کم نظیر، حضرت آیت الله حسن زاده آملی جامع عقل نظر و عقل عمل بود؛ هم در مسائل علمی از چهار راه استفاده کرد، هم در مسائل عملی از چهار راه بهره برد؛ راه هایی که انسان می تواند از آن راه ها به فیض علمی برسد چهارتاست و راههای عملی که می تواند از آن راههای عملی به فوز الهی بار یابد چهارتاست
خدای سبحان از دو راه به بنده اش فیض علمی و فوز عملی می رساند : یکی به وسیله رهبران الهی، یکی بلاواسطه؛ هم به واسطه رهبران الهی کتاب و حکمت را تعلیم می کند و هم بر اساس ﴿هُوَ مَعَکُمْ أَیْنَ ما کُنْتُمْ﴾، ﴿نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَریدِ﴾ و مانند آن، بلاواسطه فیض علمی را القاء می کند؛ اگر کسی بخواهد با خدا راز و نیاز کند و ارتباطی برقرار کند، آن نیز دو را ه دارد : یا با توسل به انبیا و اولیا و رهبران الهی است یا بلاواسطه است؛ انسان می تواند بدون واسطه بگوید یا الله، با واسطه هم می تواند بگوید یا الله. اگر کسی خواست با خدا رابطه برقرار کند چه فیض علمی و چه فوز عملی، دو راه دارد یکی مع الواسطه، یکی بی واسطه و اگر کسی خواست فیضی از خدا و فوزی از خدا، علماً و عملاً به او برسد، آن هم دو راه دارد، گاهی بلا واسطه فیض الهی می رسد گاهی مع الواسطه. این بلاواسطه، در علوم عقلی اثباتش آسان نیست ولی در عرفان کاملا محقق است و حکیم و عارف گرانسنگی مثل آیت الله حسن زاده آملی، هم راه عقل را هم راه شهود را به خوبی پیمود و توانست از این چهار راه، هم حرف خودش را به خدا برساند، هم فیض و فوز خدا را دریافت کند.
زندگی سراسر فخر این حکیم الهی در آن اربعین گیری های او، در آن روزه های متصل و مرتبط ماه رجب و شعبان و رمضان او، در آن سحرخیزی های ممتد او، در آن ناله ها و گریه های او که گفت: «تا جان به لب نرسید جام به لب نرسید» گذشت. از این کارها زیاد داشت، از این ناله ها زیاد داشت، از این گریه ها زیاد داشت، از این شب زنده داری ها زیاد داشت، از این تعلیم و تربیت های خالصانه زیاد داشت؛ شاگردانی تربیت کرد که هم اکنون به فیض الهی از اساتید سرآمد حوزه ها هستند و موفق اند و کتابهای گراسنگی چه کتابهای درسی، چه کتابهای مرجعی، یا تالیف کرد یا تصنیف کرد یا تحقیق کرد و آثار گذشتگان را احیا کرد. هم در عرفان، هم در فلسفه، هم در نجوم، هم در ریاضیات، هم در تفسیر، هم در حدیث، انسان جامعی شد که توانست انسانهایی تربیت کند، توانست آثاری به یادگار بگذارد، شاگردانی تربیت کند و دوستانی را بپروراند که از محضر او فیض و از مکتب او فوز، از بنان او فیض و از بیان او فوز دریافت کنند، لذا ارتحال آن بزرگوار بسیار غمبار است."
این مفسّر برجسته قرآن کریم در بخش پایانی پیام خود همچنین تصریح می کند: امیدوارم ذات اقدس الهی به عنوان عطیه ای الهی، این سانحه و این سوگ سنگین را بر همگان آسان کند که بتوانند تحمل کنند و این بار سنگین را بکشند، روح پرفتوح آن حکیم الهی، آن منجم، آن ریاضیدان، آن عارف، آن فقیه، آن مفسر و آن محدث را با انبیای الهی محشور کند و صبر جمیل به عموم بازماندگان، شاگردان، کسانی که از کتابهای او فیضی بردند و می برند و از محضر و مکتبشان استفاده کرده اند، خصوصا مردم بزرگ و بزرگوار آمل که متاسفانه وضع حالم مساعد نیست که در مراسم تشییع و در مراسم بزرگداشت این حکیم در کنار آنها شرکت کنم، عنایت فرماید. به طایفه محترم ایشان به دوستان ایشان به شاگردان ایشان و به بیت شریف ایشان تسلیت عرض می کنم، علوّ منزلت آن حکیم راحل را از خدا مسئلت می کنم و صبر جمیل و اجر جزیل عموم بازماندگان را از ذات اقدس الهی مسئلت می کنم؛ امیدواریم خدای سبحان حشرشان را با انبیا و اولیا قرار بدهد و دلهای داغدیده ها را تسلی بخشد.[1]
💠اگرچه تماشای تمامیت مقام علمی و روحانی علامه حسن زاده آملی بر همه ممکن و میسور نیست اما می توان در آیینه پیام آیت الله جوادی آملی که همچون همیشه حاوی درس های بزرگ عقلانی است؛ به نکاتی نغز پیرامون این حکیم معاصر دست یافت و استفاده ها نمود.
که فرمود: آب دریا را اگر نتوان کشید، هم به قدر تشنگی باید چشید.
تأکید علامه حسن زاده بر آموزش و فهم ریاضی و فلسفی، حمایت های ایشان از نظام اسلامی و از رهبر معظم انقلاب، جامعیت علم و عمل و امتزاج دین و سیاست از محسّنات بزرگ آن فیلسوف ربّانی عصر ما بود که می تواند تا همیشه همچون مأذنه ای از نور، جستجوگران حقیقت را به سمت حقیقت رهنمون باشد.
♻️ @javaneh_ir