فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #اهل_بیت_النبوه
طَلَع البَدْرُ حسین
و ما ادراک ما قَدرُ حسین...
🌺سوم شعبان، ولادت امام حسين علیهالسلام و روز پاسدار گرامی باد.
کانال ایتا حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
( آستان قدس رضوی )
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
1401-12-03 nezafat.mp3
13.12M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_نظافت
📚 موضوع: کوششی شایسته در جهت رفع موانع فرزندآوری
🗓 چهارشنبه سوم اسفند ماه ۱۴۰۱
🗂 حجم: ۱۳ مگابایت
کانال ایتا حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
( آستان قدس رضوی )
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
💠 آیات و احادیثی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین نظافت با موضوع " کوششی شایسته در جهت رفع موانع فرزندآوری " قرائت شد.
🔸 أمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَأْتِکُمْ مَثَلُ الَّذينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِکُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْساءُ وَ الضَّرَّاءُ وَ زُلْزِلُوا حَتَّي يَقُولَ الرَّسُولُ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتي نَصْرُ اللَّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَريبٌ
🔹 آیا گمان کردید داخل بهشت می شوید ، بی آنکه حوادثی همچون حوادث گذشتگان به شما برسد؟! همانان که گرفتاریها و ناراحتیها به آنها رسید ، و آن چنان ناراحت شدند که پیامبر و افرادی که ایمان آورده بودند گفتند: «پس یاری خدا کی خواهد آمد؟!» ( در این هنگام ، تقاضای یاری از او کردند ، و به آنها گفته شد: ) آگاه باشید ، یاریِ خدا نزدیک است!
⬅️ سوره بقره ، آیه ۲۱۴
----------------
🔸 حضرت امام رضا (عليه السلام) فرمودند :
« مَن سألَ اللّه َ الجَنّةَ و لَم يَصْبِرْ على الشَّدائدِ فَقدِ اسْتَهْزأ بنَفْسِهِ »
🔹 هر كس [از خدا] بهشت بخواهد و در برابر سختيها شكيبايى نورزد، بى گمان خود را ريشخند كرده است.
----------------
🔻 حکمت ۳۶۷ نهج البلاغه : پرهیز از دنیا طلبی
🔸 يا أَيُّهَا النَّاسُ، مَتَاعُ الدُّنْيَا حُطَامٌ مُوبِئٌ، فَتَجَنَّبُوا مَرْعَاهُ، قُلْعَتُهَا أَحْظَى مِنْ طُمَأْنِينَتِهَا وَ بُلْغَتُهَا أَزْكَى مِنْ ثَرْوَتِهَا؛ حُكِمَ عَلَى مُكْثِرٍ مِنْهَا بِالْفَاقَةِ، وَ أُعِينَ مَنْ غَنِيَ عَنْهَا بِالرَّاحَةِ؛ مَنْ رَاقَهُ زِبْرِجُهَا أَعْقَبَتْ نَاظِرَيْهِ كَمَهاً، وَ مَنِ اسْتَشْعَرَ الشَّغَفَ بِهَا مَلَأَتْ ضَمِيرَهُ أَشْجَاناً، لَهُنَّ رَقْصٌ عَلَى سُوَيْدَاءِ قَلْبِهِ هَمٌّ يَشْغَلُهُ وَ غَمٌّ يَحْزُنُهُ، كَذَلِكَ حَتَّى يُؤْخَذَ بِكَظَمِهِ، فَيُلْقَى بِالْفَضَاءِ مُنْقَطِعاً أَبْهَرَاهُ، هَيِّناً عَلَى اللَّهِ فَنَاؤُهُ وَ عَلَى الْإِخْوَانِ إِلْقَاؤُهُ؛ وَ إِنَّمَا يَنْظُرُ الْمُؤْمِنُ إِلَى الدُّنْيَا بِعَيْنِ الِاعْتِبَارِ وَ يَقْتَاتُ مِنْهَا بِبَطْنِ الِاضْطِرَارِ وَ يَسْمَعُ فِيهَا بِأُذُنِ الْمَقْتِ وَ الْإِبْغَاضِ؛ إِنْ قِيلَ أَثْرَى، قِيلَ أَكْدَى، وَ إِنْ فُرِحَ لَهُ بِالْبَقَاءِ، حُزِنَ لَهُ بِالْفَنَاءِ؛ هَذَا وَ لَمْ يَأْتِهِمْ يَوْمٌ فِيهِ يُبْلِسُونَ.
🔹 اى مردم! متاع دنيا همچون گياهان خشكيده «وبا خيز» است بنابراين از چنين چراگاهى دورى كنيد. دل كندن از آن لذت بخش تر است از دل بستن و اعتماد به آن، و استفاده از آن به مقدار نياز بهتر است از جمع كردن و انباشتن ثروت آن. كسى كه از آن بسيار گردآورى كند محكوم به فقر و نيازمندى است و هر آن كس از آن بى نيازى جويد به آسايش و آرامش خود كمك كرده است. كسى كه زر و زيورهاى دنيا در نظرش شگفت انگيز باشد قلب او نابينا مىشود و آن كس كه عشق آن را به خداوند بى اهميت و افكندنش به گورستان براى دوستانش آسان است.
(امام(عليه السلام) فرمود:) انسان مؤمن، تنها با چشم عبرت به دنيا مىنگرد، از مواهب آن به مقدار ضرورت بهره مىگيرد و آهنگ دلرباى آن را با بغض و نفرت مىشنود. هرگاه گفته شود فلان كس توانگر شد (ديرى نمى پايد كه) گفته مىشود بدبخت و بى نوا گشت و هرگاه مردم از فكر بقاى او (در اين جهان) شاد شوند (چيزى نمىگذرد كه) خبر مرگ او آن ها را محزون مىكند. اين حال دنياى آنهاست و هنوز روزى كه در آن به راستى غمگين و مأيوس شوند (روز رستاخيز) فرا نرسيده است.
----------------
🔻 بخشی از خطبه ۱۰۹ نهج البلاغه ؛ هنگام مرگ
🔸 آنچه از بلا به سرشان آمد وصف شدنى نيست: سكرات مرگ و اندوه بر آنچه از دستشان رفته يك جا آنان را در بر گرفت، اعضاء بدنشان در برابر آن سختيها به سستى گراييد، و رنگشان تغيير كرد.
سپس مرگ بيشتر در وجودشان نفوذ نمود، و بين آنان و سخن گفتنشان مانع شد، و آن محتضر در ميان اهل بيتش با ديده اش مىبيند، و با گوشش مىشنود، در حالى كه عقلش بجاست و فكرش باقى است، انديشه مىكند كه عمرش را در چه راهى به باد داده، و روزگارش را كجا برده، به ياد مىآورد ثروتى را كه جمع كرده، و در به دست آوردنش توجه به حلال و حرام ننموده، و از جايى كه حلال و حرامش برخى روشن و برخى مشتبه بوده به چنگ زده، و فعلا پايبند گناه جمع آورى آن ثروت است، و مشرف بر جدا شدن از آن شده، ثروتى كه براى وارثان مىماند و در آن خوش مىگذرانند و از آن بهره مند مىشوند، راحتى آن نعمت براى وارث و بار مسئوليت آن بر دوش اوست، و او در گرو اين ثروت است.
🔸 حضرت امام صادق (عليه السلام) فرمودند :
« ما ضَعُفَ بَدَنٌ عَمّا قَوِيَتْ عَلَيْهِ النِّيَّةُ »
🔹 در موردى كه نيت و اراده آدمى قوى باشد، بـدن دچار ضعف و ناتوانى نمىگردد.
کانال حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
🔸 بحار الأنوار عن الحسنِ الصيقلِ : قلتُ لأبي عبدِ اللّه عليه السلام : تَفكُّرُ ساعَةٍ خَيرٌ مِن قِيامِ لَيلَةٍ ؟ قالَ : نَعَم ، قالَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : تَفكُّرُ ساعَةٍ خَيرٌ مِن قيامِ ليلَةٍ . قلتُ : كيفَ يَتَفَكَّرُ ؟ قالَ : يَمُرُّ بِالدُّورِ الخَرِبَةِ فيَقولُ : أينَ بانُوكِ ؟ ! أينَ ساكِنُوكِ ؟ ! مالَكِ لا تَتَكلَّمينَ ؟ ! .
🔹 بحار الأنوار ـ به نقل از حسن صيقل ـ : به امام صادق عليه السلام عرض كردم : يك ساعت انديشيدن بهتر از يك شب عبادت كردن است؟ حضرت فرمود : آرى. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرموده است: ساعتى انديشيدن، بهتر است از شبى را به عبادت گذراندن. عرض كردم: چگونه بايد انديشيد؟ فرمود: بر خانه هاى ويران بگذرد و بگويد: كجايند سازندگان شما؟! كجايند ساكنان شما؟! چه شده است كه سخن نمىگوييد؟!
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
« مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّه ِ كَفاهُ مَؤنَتَهُ وَ رَزَقَهُ مِنْ حَيْثُ لايَحْتَسِبُ »
🔹 هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مىكند و از جايى كه گمان نمى برد به او روزى مىدهد.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« اِذا هِبْتَ اَمْرا فَقَعْ فيهِ فَاِنَّ شِدَّةَ تَوَقّيهِ اَعْظَمُ مِمّا تَخافُ مِنْهُ »
🔹 هرگاه از كارى هراس و بيم داشتى، خود را در آغوش همان كار بيفكن، چرا كه سختى پرهيز و هراس، بزرگتر از خود آن چيزى است كه از آن مىترسى.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« لا يَستَقيمُ قَضاءُ الحَوائجِ إلاّ بِثَلاثٍ: بِاستِصغارِها لِتَعظُمَ، و بِاستِكتامِها لِتَظهَرَ، و بِتَعجيلِها لِتَهنُؤَ »
🔹 برآوردن نيازهاى مردم پا نگيرد، مگر با مراعات سه كار: با كوچك شمردن آنها، تا در نتيجه [در نظر خدا و مردم] بزرگ گردند، با پنهان داشتن آن ها، تا در نتيجه آشكار شوند، و با شتاب كردن در برآوردن آنها، تا [بر نيازمند] گوارا شوند.
#احادیث
#برنامه
کانال حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
هدایت شده از جهاد تبیین جمعیت
#خبر_خوب
#نشرحداکثری
📍با تلاش و پیگیری نمایندگان مجلس به خصوص سرکار خانم دکتر محمدبیگی و جناب آقای دکتر بانکی پور سهام متولدین جدید در بودجه ۱۴۰۲ به تصویب رسید.
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
#طرح | سید الساجدین
پیش رخ تو باید بر خاک سر نهادن
شرط است سجده بردن آیینهی خدا را
🔺همام تبریزی
کانال حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
جدول اطلاع رسانی و مطالبه گری احکام قانون.docx
84.3K
🔹جدول اطلاع رسانی و مطالبه گری قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
🔻این جدول در دوره تکمیلی خدمه خواهر توسط استاد گودرزی به متعلمین معرفی و بنا بود در کانال بارگزاری شود.🙏
کانال حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
هدایت شده از محمد حسین زاده
در نخستین سالگرد عروج هنرمند پیشکسوت و دلدادهی امام مهربانیها حضرت علی بن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثنا)، استاد سید محسن مصطفیزاده
ساده و صمیمی گرد هم میآییم تا به رسم قدرشناسی، یاد و خاطرهی این شاعر، عارف، معلم، نویسنده و پژوهشگر مومن و انقلابی را گرامی بداریم.
حضورتان را در این محفل مردمی ارج مینهیم.
پنجشنبه ۱۱ اسفند ساعت۱۸تا۲۰
مشهد. شهید فرامرز عباسی۲۵ شهید یگانگی۲ دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام رضا (علیه السلام)
#خبر
اولین نشست خبری ماده ۱۹ حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شبکه خبر
🔹خط زمانی تصویب قانون
- اولین هشدارهای مقام معظم رهبری امام خامنه ای در ابتدای دهه90 و در سالهای 1390 و 1391 صادر شد.
- 30اردیبهشت 1393 ابلاغ سیاست های کلی جمعیتی توسط امام خامنه ای.
- در جلسات 701 به بعد شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوباتی در راستای حمایت از افزایش جمعیت انجام شد و در 5ماده و 6 تبصره و طی سه جلسه من جمله کاهش مدت سربازی و تسهیلات برای مادران و... در نظر گرفته شده بود.
- 10آبان 91 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد که این مصوبات شورا را برای تبدیل شدن به قانون در مجلس پیگیری می کنیم.
- بالاخره در مجلس یازدهم در راستای تحقق سیاست های ابلاغی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصویب گردید.
- امام خامنه ای در پیامی از دست اندرکاران این قانون تشکر کردند و از این قانون تعبیر به حسنه ماندگار کردند.
- یکی از مواد این قانون مترقی، ماده19 می باشد که ستاد ملی جمعیت مکلف شده است بر اساس دسته بندی ۷گانه خانواده، مردم نهاد، دستگاه های اجرایی ، شرکت ها، موسسات خصوصی، مدیران، و نخبگان نسبت به اعطای جایزه ملی جوانی جمعیت اقدام نماید.
_ شاخص های کلی این جایزه توسط ستاد ملی جمعیت تصویب و ابلاغ گردیده و شاخص های جزیی توسط مسول کمیته علمی جناب آقای دکتر بانکی پور و مسولین کمیته های ۷گانه تدوین و نهایی و در نشست خبری امروز رونمایی خواهد شد.
کانال حوزه جوانی جمعیت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی
https://eitaa.com/joinchat/823853267Cf359f4413e
هدایت شده از جهاد تبیین جمعیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽دومین رویداد کشوری جامعه پرداز خانواده
💍ازدواج-طلاق-فرزندآوری-تربیت فرزند
🗓 ۱۱ و ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
🏤 مکان:دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
@jebhe_semnan
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
سلام. دوستانی که برای نتیجه سطح بندی دوره مقدماتی و تکمیلی ایران جوان
( 5 و 6 آبان و 11 آذر) سوال دارند
توضیحات 👇👇👇
در مرحله اول شبکه اعزام برای ۳ سطح اعزام به مساجد و محافل قرآنی را در ماه مبارک رمضان در نظرگرفتیم که جزئیات اطلاع رسانی خواهد شد.