eitaa logo
،، احکام و مسائل شرعی ،،
3.5هزار دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
3هزار ویدیو
40 فایل
برای پرسیدن سوالات شرعی به آیدی زیر مراجعه فرمایید . @Javanmardi_Ahkam
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽؛ ✅ استفاده از مال کسی که خمس نمی​دهد 📝 سؤال : آیا استفاده از اموال و غذای کسی که نمی دهد ، جایز است ؟ 📖 جواب : اشکال ندارد ، اما با وجود شرایط ، باید او را به امر کند .
﷽؛ 📝 سوال : ضبط مکالمه تلفنی بدون اطلاع شخص مقابل چه حکمی دارد ؟ 📖 پاسخ آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی : " اگر سبب اضرار به دیگری شود یا موجب هتک وی گردد یا صحبت خصوصی کرده باشد ، جایز نیست ".
﷽؛ موجب دوری از رحمت الهی است ".
﷽؛ " يَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ " انسان گمان می کند ثروتش به او عمر جاودانه داده ، [و هیچ خطری متوجه او نیست].
📝 سؤال : آیا است و اگر رطوبت دست یا بدنش به چیزی برسد ، نجس می شود ؟ 📖 جواب : غیرمسلمان اگر متدین به هیچ دینی از نباشد ، نجس است و در صورت سرایت رطوبت از بدن او به چیزی ، نجس می شود ، اما ـ ، ، و ـ پاک هستند .
﷽؛ علیه‌السلام قَالَ : " مَنْ أَنَّبَ مُؤْمِناً أَنَّبَهُ اللهُ فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ " علیه‌السلام فرمود : " كسى كه مؤمنى را سرزنش كند ، خداوند در دنيا و آخرت او را سرزنش خواهد كرد ".
﷽؛ " برای شیعیان ، قبور تخریب شده ائمه بقیع ، با گنبد امام رضا علیه‌السلام دارای است . آنچه مهم است قرب آنها نزد خدا و توسل به آن هاست ".
﷽؛ صلےالله‌علیه‌وآله قَالَ اللهُ تَبَارَكَ وَتَعَالى : " مَنْ أَهَانَ لِي وَلِيّاً فَقَدْ أَرْصَدَ لِمُحَارَبَتِي " صلےالله‌علیه‌وآله فرمود : خداوند ـ تبارك و تعالى ـ فرموده : " هركس يكى از دوستان مرا كوچك و سبك شمارد ، خود را براى جنگ با من آماده كرده است ".
﷽؛ عليه‌السلام " اَلنّاسُ نيامٌ فَاِذا ماتُوا انْتَبَهوا مردم در خوابند ، چون بميرند بيدار مى‌شوند ".
﷽؛ 💎 حضرت‌امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند : " الإستِغفارُ یَزیدُ فی الرّزقِ استغفار و طلب آمرزش از خداوند ، روزی را زیاد می کند ".
﷽؛ 💎 راه شيخ حسنعلى نخودكى برای سیر و سلوک عرفانی فرموده است اساس طريقت حقير (برای سیر و سلوک و رسیدن به درجات بالای عرفانی) بر اين سه پايه استوار است : 1⃣ غذاى حلال 2⃣ نماز اول وقت و حضور قلب 3⃣ بيدارى پيش از نماز صبح @Javanmardi_langarudi ؛ هزار و یک نکته اخلاقی از دانشمندان ؛ نکته20
﷽؛ در انجام تکلیف شرعی ، حیا معنی ندارد . حیا ، عذر شرعی برای ترک واجب (مثل غسل جنابت) نیست . به هر حال اگر غسل جنابت برای کسی امکان ندارد وظیفه‌اش برای نماز و روزه ، تیمم بدل از غسل است ".                                       " کسی که بعد از خارج شدن منی غسل کرده ، اگر پس از غسل ، رطوبتی از او خارج شود که نداند منی است یا چیز دیگر ، در صورتی که پیش از غسل و بعد از خروج منی ، ادرار نکرده باشد ، آن آب در حکم منی است و باید دوباره غسل کند ". " کسی که غسل جنابت بر او واجب شده و آن­را انجام داده است ، نباید برای نماز وضو بگیرد و نماز و دیگر اعمالی را که باید با وضو انجام دهد می‌تواند با همین غسل انجام دهد ". " هرگاه بعد از غسل جنابت شک کند غسلش باطل شده است یا نه ، لازم نیست برای نماز وضو بگیرد ، ولی اگر بخواهد از باب احتیاط وضو بگیرد اشکالی ندارد ". " خونی که دختر قبل از اتمام نه سالگی می‌بیند حیض نیست ، هر چند صفات حیض را داشته باشد ".   " لکه‌هایی که زن بعد از یقین به پاک شدن می‌بیند ، اگر خون نباشد حکم حیض را ندارد ، و اگر خون باشد ، هر چند به صورت لکه‌های زرد رنگ ، و از ده روز تجاوز نکند ، همه‌ی آن لکه‌ها محکوم به حیض است و تشخیص این موضوع به عهده‌ی زن است ".         ┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈ @Javanmardi_langarudi 🌐 کارشناس احکام و مسائل شرعی حجّت الاسلام والمسلمین سیّد شمس الدّین جوانمردی لنگرودی 🌐