1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این آدم نه شبیه پدرش است و نه مانند پدربزرگش! در هیچ بخشی شباهت ندارد و از حداقلی ترین امتیازات سلطنت برخوردار نیست! جز همان یک کروموزوم که به ارث برده است.
▪️در اینجا از مصاحبه گاف بزرگی داد. با این حرف که بیایید برای اولین بار در تاریخ ایران بدون دخالت خارجی حکومت تشکیل دهیم! در درجه اول پدربزرگ خودش را زیرسوال برد که با کودتای انگلیسی به قدرت رسید.
▪️ همان سال اول سالگرد کودتا ۱۲۹۹ روزنامه های آن زمان کودتا را به انگلستان نسبت دادن و سردار سپه رضاخان را عامل انگلیس خواندند، هنوز شاه نشده بود. رضاخان عصبی شد و گفت: کودتا کار من بوده!
▪️ میرزاده عشقی معروف هم کودتا را کار انگلیس خوانده بود همان ایام به طرز عجیبی کشته شد. این شاهزاده پیش از هر چیزی پدر و پدربزرگ خودش را زیر سوال برد. تعجب میکنم از جماعتی که دلبسته به او هستند!
✍️علیرضا زادبر
#چاهزاده
#پالانی
این آدم فقط اشتباهیست‼️
@jaykhas🇮🇷⏳ | #AM
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
65.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
💠 ذوالقرنین کیه ؟ ➕ توضیحات حجتالاسلام قاسمیان درباره نام واقعی ذوالقرنین در تاریخ! @jaykhas🇮🇷⏳ |
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ارتش سودان کنترل کامل پایتخت را تصاحب کرد
• «عبدالفتاح البرهان»، فرمانده کل ارتش سودان، در بیانیهای رسمی اعلام کرد نیروهای نظامی این کشور با شکست گروه شبهنظامی «پشتیبانی سریع»، موفق به آزادسازی کامل فرودگاه بینالمللی خارطوم و تمامی مناطق استراتژیک پایتخت شدهاند.
• البرهان با حضور در کاخ ریاستجمهوری با اعلام پایان عملیات نظامی تأکید کرد: «ماموریت با موفقیت به پایان رسید. امروز خارطوم کاملاً از لوث وجود تروریستها پاک شد».
• نیروهای حمیدتی از مواضع کلیدی شهر از جمله فرودگاه اصلی گریختهاند. در حال حاضر تنها درگیریهای محدود در حومه شهر گزارش شده است.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #SA
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام👋
اچ تیری میم بعد مسدودیت دوباره با قدرت برگشت💪
Join :https://eitaa.com/joinchat/46466155Cff635c964f
اگه میخوای میم خنده دار و ضد نجاست رو ببینی بزن رو لینک زیر👇
Join :https://eitaa.com/joinchat/46466155Cff635c964f
یه کانال نظامی،سیاسی 💀☠
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
@jaykhas🇮🇷⏳ | #EQ
🔺نوتام برای دیگو گارسیا
گزارشهای مختلف، نشون میده که یه نوتام از 25مارس تا 1می میلادی برای پایگاه دگو گارسیا صادر شده
این نوتام از اینجا اهمیت داره که، این پایگاه محل استقرار اصلی و راهبردی، بمبافکنهای استراتژيک دوربرد ارتش ایالات متحده آمریکا محسوب میشه
در مورد این نوتام میشه گفت که پایان انن یعنی 1می مصادف هست با 11اردیبهشت ماه و پایان ضربالاجل تایین شده از سمت ترامپ برای ایران است.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #EQ