🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
🔻 تلگراف: در صورت حمله آمریکا، ایران مجمع الجزایر چاگوس بریتانیا را هدف قرار خواهد داد 🔹 تلگراف به
تهدید "جزیره دیه گو گارسیا" توسط ایران چه معنایی دارد ؟
🔸نشریه تلگراف مدعی است که یک مقام نظامی ایران در گفتگویی به خبرنگارش گفته که در صورت حمله به قلمرو جمهوری اسلامی، پایگاه دیه گو گارسیا در مجمع الجزایر چاگوس هدف قرار خواهد گرفت.
یک سخنگوی دولت انگلیس نیز این اظهارات را شدیدا محکوم کرده است.
🔸در صورت صحت اظهار نظر این مقام ایرانی، چند نکته باید ذکر شود:
1️⃣ جزیره دیگه گو گارسیا که آمریکا از بریتانیا در سال ۱۹۶۶ اجاره کرده، از خاک ایران بیش از ۴ هزار کیلومتر فاصله دارد؛ یعنی مقام نظامی جمهوری اسلامی به طرف مقابل این پیام را منتقل کرده که کشورش تسلیحاتی دارد که می تواند تا شعاع بیش از ۴ هزار کیلومتر را مورد اصابت قرار دهد.
2️⃣ هنوز مشخص نیست ایران با کدام سلاح قصد تهدید جزیره دیه گو گارسیا را کرده اما به نظر می رسد ارتش و سپاه ایران از طریق موشک های بالستیک و کروز و پهپادهای دوربرد بتوانند این پایگاه را هدف بگیرند.
به طور خاص سپاه با موشک هایی چون خرمشهر ۴ و ارتش با جنگنده - بمب افکن های ضربتی سوخو ۲۴ مجهز به موشک های کروز دوربرد.
3️⃣اعلان رسیدن جمهوری اسلامی به تسلیحاتی با برد بالای ۴ هزار کیلومتر یعنی تمام قاره اروپا در گستره تهدید ایران می تواند واقع شود و موازنه قدرت تغییر می یابد.
4️⃣ پایگاه آمریکا در جزیره دیه گو گارسیا اصلی ترین تاسیسات لجستیکی و پشتیبانی عملیات دریایی ایالات متحده در اقیانوس هند، خلیج فارس و دریای سرخ است ؛ به عبارت دیگر اختلال در عملکرد این پایگاه ، کارکرد تمام پایگاه ها و ناوگان های دریایی آمریکا در منطقه غرب آسیا را تحت تاثیر منفی قرار می دهد.
5️⃣ در جنگ های دهه های اخیر آمریکا مانند نبرد آزادسازی کویت ، جنگ های افغانستان و عراق، جزیره دیه گو گارسیا توانست بدون هرگونه نگرانی، پشتیبانی عملیاتی آمریکا را فراهم نماید لکن با توجه به قدرت تسلیحاتی ایران، در صورت ماجراجویی ترامپ سرنوشت پایگاه آمریکا در چاگوس و چندهزار پرسنل نظامی آن غیرقابل پیش بینی خواهد بود.
6️⃣ علاوه بر نقش پشتیبانی و لجستیک، پایگاه هوایی جزیره مورد اشاره، مقری امن جهت استقرار بمب افکن های راهبردی آمریکا مانند B52، B1 و B2 به حساب می آید و با توجه به برد بالای این هواگردها، با یک سورتی پرواز می توانند ماموریت خود را در منطقه هدف به انجام رسانیده و به پایگاه بازگردند.
📌نکته اینجاست که فرماندهی ایالات متحده معمولا بمب افکن های استراتژیک خود را در پایگاه های دور از دسترس دیگران مستقر می کند تا بدانها آسیبی نرسد اما در صورت اجرای تهدید اخیر مقام نظامی ایران ، امکان موفقیت و استمرار بمباران هوایی راهبردی آمریکا با سوالات زیادی مواجه شده و احتمالا مسئولان کاخ سفید را به احتیاط در برابر تهران وادار خواهد ساخت.
#علیرضا_تقوی_نیا
@jaykhas🇮🇷⏳ | #AM
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
adua45 [Medium quality] - <unknown>.mp3
زمان:
حجم:
11.7M
⭕️ الان که لحظات آخر ماه مبارک رمضان هست، دعای ۴۵ صحیفه سجادیه رو گوش کنیم؛ دعای امام سجاد (ع) در وداع با ماه مبارک رمضان. عالی هست این دعا. ببینیم چه نعمتی هست این رمضان.
▪️باشد که حزنی که از این دعا در دلمون ایجاد میشه، زمینه ای باشه برای بهره گیری بهتر از رمضان های آینده به شرط حیات.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #IQ
⭕️ بیانیه جدید ستادکل نیروهای مسلح:
🔻 به هرگونه تجاوز علیه حریم ایران با قدرت پاسخ خواهیم داد
🔹 ستادکل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین، سالروز جمهوری اسلامی ایران: به همه دشمنانی که دچار اشتباه محاسباتی شده اند هشدار میدهیم به هرگونه تهدید، تعرض، جنگ افروزی و تجاوز به حریم ایران اسلامی با عکسالعمل شدید، قدرت مضاعف و رویکرد تهاجمی پاسخ داده خواهد شد.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #AM
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
💢نتانیاهو: ما امنیت در نوار غزه را تضمین خواهیم کرد ▪امکان اجرای طرح ترامپ و طرح مهاجرت داوطلبانه
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
💢نتانیاهو: ما امنیت در نوار غزه را تضمین خواهیم کرد ▪امکان اجرای طرح ترامپ و طرح مهاجرت داوطلبانه
🔻حماس: با طرح آمریکایی-صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینیان مواجه هستیم
🔹 سامی ابو زهری از رهبران جنبش حماس: اظهارات نتانیاهو مبنی بر اینکه هدف جنگ اجرای طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینیان است، با قطعیت ثابت می کند که ما با طرح آمریکایی ـ صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینیان مواجه هستیم.
🔹 در برابر این طرح شیطانی که حتی شامل ارتکاب جنایت و تحمیل گرسنگی هم می شود، هر کسی که می تواند در هر نقطه ای از جهان سلاح به دست بگیرد، باید دست به تحرکی بزند.
🔹 برای پایان دادن به سکوت جهانیان، از هیچ بمب و گلوله و چاقو و سنگی (برای اجرای عملیات) دریغ نکنید.
🔹 اگر در سایه قربانی شدن فلسطینیان ساکن غزه و به گرسنگی کشیده شدن آنها، منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در امان بماند، ما گناهکار هستیم.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #AM