💢دستگیری مزدوران رژیم صهیونیستی در زرندیه
▪️روابط عمومی ناحیه بسیج زرندیه: تعدادی از عوامل و مزدوران رژیم صهیونیستی در این شهرستان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستگیر شده اند.
▪️مردم به توصیه های نیروهای امنیتی توجه داشته و نسبت به ترددهای همسایگانی که تازه در محله خود ساکن شدند دقت لازم را داشته باشند.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
💢انهدام پهپاد اسرائیلی در همدان ▪️لاشۀ پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی که دیشب توسط یگان پدافند هوایی
💢سامانۀ جایگزین سایت راداری سوباشی وارد فاز عملیاتی شد
▪️سامانۀ جایگزین سایت راداری سوباشی با تلاش متخصصان فنی و عملیاتی و پیگیری مستمر فرماندهان مربوطه، نصب و وارد چرخۀ عملیاتی شد.
▪️این سامانۀ جدید با هدف ارتقای توان پدافند در زمینۀ کشف، شناسایی و رهگیری اهداف متخاصم در منطقه، نصب و راهاندازی شده و از قابلیتهای فنی روزآمد در حوزۀ پدافند هوایی برخوردار است.
▪️با عملیاتیشدن این سامانه، پوشش راداری منطقه با دقت و پایداری بیشتری ادامه خواهد یافت و سطح آمادگی عملیاتی در حوزۀ مراقبت هوایی افزایش خواهد یافت./ فارس
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM
💢کشف مواد اولیه انفجاری در محدوده نواب
▪️در پی گزارشات مردمی مبنی بر تردد مشکوک در محدوده خیابان نواب، نیروهای سازمان اطلاعات در محل حاضر، پس از ورود به محل مواد اولیه که قابلیت انفحار داشته از موقعیت کشف گردید.
▪️این اقلام ۱۲۷ کیلو انواع مواد شامل: گوگرد، نیترات پتاسیم، فسفر و... و ۳ لیتر مایعات انفجاری بوده که محل کاملا پاکسازی گردید. متهم اخیرا در تهران ساکن شده و غیر بومی بوده است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM