🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
⭕️ فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: یک نفر از حافظان امنیت در درگیری امروز با تروریستها شهید و
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کاملا واضح و مبرهن است که دشمن با استفاده از تیمهای آشوب سعی در بهم ریختن شهرها، کشتهسازی و تحریک مردم برای کشاندن ایشان به خیابان دارد
● اسرائیل در صدد القای ذهنیتی به داخل ایران است تا ارتش خود را حامی مخالفین نظام نشان داده و با فریب مردم هدف را در ذهن آنان نه ایران؛ بلکه جمهوری اسلامی جلوه دهد.
● جملگی مردم باید بدانند که هدف اسرائیل چیزی جز تجزیه ایران بزرگ نخواهد بود.
اسکوایر را در ایکس دنبال کنید
@jaykhas🇮🇷🔥 | #EQ
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍تظاهرکنندگان خشمگین در آتن، با حضور در برابر سفارت رژیم صهیونیستی و سوزاندن پرچم این رژیم، فریاد زدند: «نسلکشی در غزه باید متوقف شود!»
● این اعتراضات پس از کشتار وحشیانه ۲۰ غیرنظامی از جمله ۵ روزنامهنگار، امدادگر و کادر درمانی در حمله دوگانه به بیمارستان ناصر در ۲۵ اوت صورت گرفت.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
سناریوی تکراری حمله دیپلماتیک و فشار بین المللی و سپس حملات ترکیبی ( نظامی، اقتصادی و...) در حال رخ دادن می باشد.
- اکنون تمامی زنگ خطر ها آماده است .
- اکنون باید توان نظامی به خصوص توان آفندی با سرعت بالا، دقت بالا و قدرت بالا در حداکثر آماده باش خود باشد.
- باید نسبت به فعالسازی محور مقاومت اقدام کرد.
- اقدامات هوشمندانه و زمینی نیاز است.
- حرکات عمومی در منطقه برای حمایت از گفتمان نابودی دولت رژیم نیازمند است .
- کشورهای عربی نیز قطعا در مراحل بعدی دچار چالش های جدی شد حتی این موج تا آفریقا خواهد رفت.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SH