🔰 ترامپ: مذاکرات فشردهای با حماس داریم
● دونالد ترامپ در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: ما در حال مذاکرات بسیار عمیقی با حماس برای آزادی تمامی گروگانها هستیم.
● او مدعی شد: اگر حماس گروگانها را آزاد کند، اتفاقات بسیار بهتری برای آن رخ خواهد داد.
● رئیسجمهور آمریکا سپس زبان به تهدید باز کرد و گفت: اگر حماس تمام گروگانها را آزاد نکند، وضعیت دشوار و سختی خواهد بود و این دیدگاه من است و انتخاب با اسرائیل است.
● ترامپ با اشاره به اعتراضات گسترده در اسرائیل درباره آزادی اسرای این رژیم، اذعان کرد که این اعتراضات تلآویو را در موقعیت سختی قرار داده است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
حسین بن علی (ع) نیز قلب امامت بود
و وقتی هنوز صدای هل من ناصر او از
صحرای کربلا به گوش میرسد ماندن
صد بار از مردن بدتر است، و امت ما
چه خوب این حقیقت را دریافته اند
#ناصرالحسین
#اختصاصی
@jaykhas🇮🇷🔥 | #HS
🔺 نماینده حزبالله: اجازه وقوع جنگ داخلی را نمیدهیم
● علی عمار، نماینده حزبالله در پارلمان لبنان: سلاح حزبالله را جز خداوند کسی نمیتواند از آن بگیرد و هر کس که بخواهد این سلاح را خلع کند، فاقد مشروعیت است.
● او تأکید کرد: سلاح ما با ادامه اشغالگری و تجاوز به لبنان، مشروع است و مقاومت اجازه نخواهد داد کسی آن را به جنگ داخلی بکشاند.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ حکم اعدام عامل شهادت شهید رضایی اجرا شد
مرکز رسانه قوه قضاییه:
• «مهران بهرامیان» اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی پس از تایید حکمش در دیوان عالی کشور بامداد امروز اعدام شد.
• شامگاه 10 دیماه 1401، در یک اقدام تروریستی چند فرد مسلح در منطقه سمیرم استان اصفهان به خودرو مأموران حافظ امنیت حمله کردند.
• در پی این اقدام تروریستی شهید رضایی از ناحیه سر هدف قرار گرفته و به شهادت رسید و تعدادی دیگر مجروح شدند.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا