⭕ آغاز راهبرد نظامی جدید حزبالله در چارچوب پلن B
● همانگونه که در دو مطلب فوق مختصات پاسخ حزبالله را شرح دادیم، مقاومت حرکت خود به سمت راهبرد نظامی جدیدی که با وضعیت جدید امنیتی در جبهه لبنان مطابقت دارد را آغاز کرد.
👈🏻 این راهبرد مبتنی بر چند اصل است:
1️⃣ پذیرش ضربات حریف و جذب آنها:
قبول اینکه مقاومت ضربات بیسابقهای از دشمن خورد، گام اول است تا بدان وسیله ضربات فوق جذب، پیامدهای منفی آنها مهار و ضربات وارده به خنثیسازی اهداف دشمن در چارچوبی نظامی، ترجمه شود.
● در همین زمینه،
این سخن سیدحسن نصرالله که ضربات بیسابقهای خوردیم، گام اول بود تا نیروهای حزبالله سعی بر کنترل شرایط، جذب ضربات و حفظ ساختار،
مهار پیامدهای منفی با پر کردن برخی خلأها مانند اعزام رزمندگان سوری، ایرانی و یمنی به جنوب لبنان،
و نهایتاً خنثیسازی اهداف حریف با انجام روزانه بیش از 15 عملیات در چارچوب جبهه پشتیبانی داشته باشند.
2️⃣ تداوم درگیرسازی رژیم در جنگ فرسایشی با رسیدن به اعماق اراضی اشغالی و ضربه به اهداف حیاتی با تشدید کمی و کیفیِ تسلیحاتی «تعداد بالا و تسلیحات جدید»،
توسعه جغرافیایی هدفگیری شمال «فراتر از الجلیل» و گسترش دامنه ویرانی بر شمال که باعث آوارگی هزاران شهرکنشین خواهد شد.
3️⃣ بخواهیم یا نخواهیم،
این تحلیل در خودِ بیروت نیز وجود دارد که نباید به سمت یک جنگ گسترده لغزش کرد و در دام نتانیاهو افتاد «مواردی نیز بعداً شرح داده خواهد شد»
نکته این است که تحلیل فوق، فقط در میان مقامات ایرانی نیست و در لبنان نیز جریان دارد.
● رخدادهای بامداد دیروز، آغاز یک راهبرد جدید است و به نظر به شکلهای مختلف ادامه دار خواهد بود.
● البته معادله ضاحیه - تلآویو نیز برقرار است و حتماً اجرایی خواهد شد.
● حملات فوق، به طور قطع بازدارندگی 100 درصد ایجاد نکرده و تصور اینکه پس از حملات امروز، رژیم دیگر کاری نخواهد کرد، خطاست.
✍🏻 محلل
@jaykhas🇮🇷⏳ | #SA
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ طبق تصاویر ماهوارهای، یک ساختمان در حملات دیشب حزبالله در رامات دیوید منهدم شده.
#تایید_نشده
@jaykhas🇮🇷⏳ | #SA
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
حالا نوبت به شیردلان یمنی میرسد...! و آنچه پیش روی یهودیان است ترسناک و خونین خواهد بود. @jaykhas
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تنهایی"اباالفضل" انقلاب اسلامی؟ هرگز!
🔹حزب الله لبنان اولین ثمره انقلاب اسلامی در بیرون مرزهای جمهوری اسلامی است.نهالی که بدست حضرت امام در لبنان کاشته شد و امروز قدرتمندترین و باسابقه ترین متحد و برادر ج.ا در جهان است.
حزب الله لبنان، در سوریه و عراق و کل منطقه یار و یاور انقلاب اسلامی و مزدم مظلوم منطقه بوده و هست.
🔹 سالهاست که "حزب الله" نقش اباالفضل (ع) را برای انقلاب اسلامی ایفا می کند( هم محافظ رشید و غیرتمند انقلاب اسلامی بوده و هم رکن اساسی محور مقاومت و مربی و معلم مجاهدان و رزمندگان آن.) این ساختار مبارک نه تنها موجب عزت پیروان اهل بیت در لبنان و سوریه و عراق و یمن شده بلکه در برخی مواقع به عنوان سپر مدافع جمهوری اسلامی و یاور و ناصر آن به میدان آمده و همه اینها بر مبنای باور و ایمان نیروهای حزب الله به انقلاب اسلامی و صحت و صداقت رهبری آن انجام شده است.
و امروز هم حزب الله لبنان در کنار محور مقاومت و مردم مظلوم غزه با خون و جان و مال و تمام وجود ایستادگی کرده است.
برادر بزرگتر هرگز برادر رشید و عزیز و غیور خود را تنها نخواهد گذاشت و به حول و مدد الهی بزودی شاهد فرود آمدن پتک آهنین بر سر دشمن خنخوار خواهیم بود.
برگرفته از سخنان دکتر کوشکی
@jaykhas 🇮🇷⌛️ | #AM
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
🔴حزبالله لبنان: یک تانک مرکاوا را در پایگاه المرج با موشک هدایتشونده منهدم کردیم و خدمه آن کشته و