🔴 بررسی افزایش حقوق کارگران معدن در شورای عالی کار
در حالی کارگران معدن معمولا جزو کم برخوردار ترین اقشار جامعه هستند که وزیر کار می گوید، قرار است پیشنهاد افزایش حقوق کارگران معادن در شورای عالی کار بحث و بررسی شود.
🔹 بررسی ها نشان می دهد خالص دریافتی یک کارگر در عمق 700 متری، در سال گذشته فقط 8میلیون و 500 هزار تومان بوده و حق سختی کار معدن نیز حدود 600 هزار تومان است.
⭕️ احمد میدری, وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش حقوق کارگران معدن می گوید:
شرایط معدن به گونه ای است که ریه های فرد به شدت دچار آسیب می شود و باید به گونه ای اقدام شود که معدنچیان بیمار نشوند و دستمزد و حقوق آنها به دلیل سختی کار افزایش یابد.
وی با اشاره به وجود 10 معدن در طبس با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارگران این معادن با هم متفاوت است، افزود: دستمزد برخی کارگران 14 میلیون و برخی دیگر 28 میلیون تومان است.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #AA
💢حال که تشکیلات حزبالله در معرض شدیدترین تهدیدات قرار گرفته، بدیهی است که همه جنبشها به یاری آنها بیایند که آمدهاند.
❇️درست در زمانی که در فقدان شهید نصرالله، شیعیان لبنان در آشوب و بلوای روانی قرار داشتند، این بار اما به جای دیگر جنبشها، شخص ولی به میدان آمد و با پیامش، آرامش را به قلب ضاحیه تزریق کرد.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #EQ