❍ روایت المیادین از فراخوان ایران برای شکار تروریستهای آمریکایی در منطقه
○ در پی ضربات ایران به پایگاههای آمریکایی در سراسر خاورمیانه، بیش از ۱۱ هزار سرباز آمریکایی، آواره هتلها و اماکن خصوصی شدهاند.
○ سازمان اطلاعات سپاه ایران در فراخوانی از شهروندان کشورهای عربی خواسته تا آنها را پیدا کرده و اطلاعاتشان را در تلگرام برای آنها ارسال کنند.
○ مقاومت اسلامی عراق هم از شهروندان این کشور خواست در ازای دریافت پاداش (۵۰ میلیون دینار)، محل استقرار نیروهای آمریکایی را افشا کنند.
○ جنبش حرکت ردع فعال در سوریه هم فراخوان مشابهی در این زمینه صادر کرده است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AS
● با بسته شدن بازار، دشمن درصدد وارد آوردن ضربات سنگینتری خواهد بود.
ما نیز آماده وارد کردن ضربات جدید و غافلگیر کننده بیشتری هستیم!
اسکوایر را در ویراستی دنبال کنید
@jaykhas🇮🇷🔥 | #EQ
🔻۶ شهید در حملۀ موشکی به یک روستا در استان مرکزی
● ساعتی پیش، دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنایت جدید خود، روستای خیزآب خمین را هدف حملات موشکی خود قرار داد که بر اثر آن ۶ نفر به شهادت رسیده و ۷ تن مجروح شدند.
برعندازا همین الان: نه فقط جمهوری اسلامی رو میزنه! البته فکر کنم اینا با تمام نفهمیشون راست گفتن! جمهوری اسلامی از مردمش جدا نیست و این حقیقتیه که باعث دوام این نظام شده و خواهد شد.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM
❖ اطلاعیه شماره ۳۹ سپاه پاسداران
•• 5 پهپاد مهاجم صهیونیستی آمریکایی در تور پدافندی سپاه شکار شدند
• 5 پهپاد مهاجم و مسلح رژیمصهیونیستی و ارتش متجاوز آمریکایی در 3 ساعت اخیر توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور رهگیری و شکار شدند.
• پهپاد پیشرفته «اوربیتر 4» در تبریز، پهپاد «هرمس» در 2 شهر اندیمشک و تهران و پهپاد «MQ9» در شهرهای فیروزه آباد و بندرعباس منهدم شدند.
• شایان ذکر است تاکنون 114 فروند انواع پهپادهای جاسوسی، رزمی و تهاجمی از ابتدای جنگ تحمیلی توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه منهدم شده اند.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AS