*منابع عبری خبر دادند: مشاجره ترامپ با کوشنر و ویتکاف درباره جنگ ایران*
🔹برخی منابع عبری غیررسمی از شکلگیری مشاجره و نزاع میان ترامپ با ویتکاف (نماینده ویژه ترامپ در امور غرب خاورمیانه[غرب آسیا]) و کوشنر (داماد ترامپ) خبر دادهاند.
🔹این منابع میگویند که مشاجره بر سر موضوع جنگ با ایران بوده و ترامپ معتقد است که ویتکاف و کوشنر، به دلیل هویت یهودی خود، بیش از آنکه منافع دولت آمریکا در جنگ با ایران پیگیری کنند، تمایلات نتانیاهو را برای وارد کردن آمریکا به جنگ با ایران عملیاتی کردهاند.
🔹ناکامی در تحقق اهداف جنگ از جمله شکست در سرنگونی جمهوری اسلامی، هموارسازی مسیر برای تجزیه ایران از طریق وارد کردن گروهکهای تجزیه طلب و نابودی توان دفاعی ایران، از جمله دلایلی است که خشم ترامپ را نسبت به کوشنر و ویتکاف برانگیخته؛ اما در این میان شکست آمریکا در به دست گرفتن کنترل تنگه هرمز و بسته ماندن این تنگه که اعتبار نظامی و سیاسی آمریکا را در کل دنیا مخدوش کرده، اصلیترین عامل عصبانیت ترامپ است.
🔹ظاهرا ویتکاف و کوشنر به ترامپ گفته بودند که تهدیدهای ایران درباره بستن تنگه هرمز و منطقهای شدن جنگ، صرفاْ یک بلوف است. ضمن آنکه هیچ ایدهای درباره اینکه احتمالا بعد از آیتالله سید علی خامنهای، آیتالله سید مجتبی خامنهای جایگزین او شود، مطرح نشده بود!
🔹محدود بودن توان موشکی ایران و قابلیت از بین بردن آن ظرف ۴ روز تا نهایتاْ یک هفته، از جمله اخبار غلطی بود که در متقاعد کردن ترامپ برای جنگ با ایران نقش داشته است.
🔹به گفته این منابع، ترامپ معتقد است که کوشنر و ویتکاف به جای آنکه از دولت آمریکا نمایندگی کنند، به نوعی در نقش دلال(Broker)های یهودی نتانیاهو در دولت آمریکا عمل کردهاند.
🔹ویتکاف و کوشنر با ارائه دادههای غلط به ترامپ، به او اطمینان داده بودند که با یک جنگ برقآسا ایران فروپاشیده و تسلیم خواهد شد. و حالا ترامپ معتقد است که این اطلاعات غلط، نه محصول بررسیهای ویتکاف و کوشنر، بلکه دادههایی بوده که از طریق نتانیاهو و با تکنیک Third Party (طرف ثالث) به ترامپ داده شده است تا تحلیل و موضع نتانیاهو را تقویت کند.
🔹این منابع مدعی هستند که ترامپ در یک هفته اخیر مسیرهای ارتباطی خود با ویتکاف و کوشنر درباره جنگ با ایران را مسدود کرده است.
🔹دولت آمریکا تا این لحظه درباره این اخبار موضعی نگرفته است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #FT
اسرائیل و آمریکا بشدت دنبال آتش بس هستند برای یک تنفس هم برای خودشان هم کشورهای عربی و عوامل خود فروخته منطقه
تا اینکه ایران رو سرد کنند از این داغی نبرد
لکن احتمالا میرن سراغ ترور کسانی که مخالف این موضوع هستند و با قدرت ایستادند جلوی دشمن و نفوذی های داخل
تا راه را برای عناصری که داخل ایران دارند باز کنند
نهادهای اطلاعاتی خیلی از کشورها باهم همکاری دارند بر ضد ایران مخصوصا الان
بشدت باید عناصر مهم محافظت بشوند ترفندهای جدید اطلاعاتی پیاده بشه
قابلیت ترور مثل قبل نباشه
و البته دعای من و شما هم برای امداد الهی از همه موارد مهم ترست
هوشیار باشیم
هیجان زده نباشیم
ان شالله به حول و قوه الهی پیروزی نصیب ملت ایران خواهد شد
@jaykhas🇮🇷🔥 | #JJ
نتانیاهو به درک واصل شد؟! 😍👇
فیلمش در اومد
https://eitaa.com/joinchat/1331168654C00ab7e9a95
تصاویری از لحظه انفجار اتاقش😱👆
🔴 دستنوشتهی دکتر علی لاریجانی در آستانه مراسم تشییع سلحشوران نیروی دریایی:
بسمه تعالی
شهادت سلحشوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دنا، بخشی از فداکاریهای ملت غیور است که در این هنگامه مبارزه با ستمکاران بین المللی به ظهور رسیده است...یاد آنان همواره در قلب ملت ایران خواهد بود و این شهادتها بنیان ارتش جمهوری اسلامی را برای سالها در ساختار نیروهای مسلح استورای مینماید.
ازخداوند متعال علو درجات برای این شهدای عزیز خواستارم.
علی لاریجانی
@jaykhas🇮🇷🔥 | #EQ
🛡با توجه به حساسیتی که امروز هست
💣عضو کانال تو بله هم باشید اگر ایتا اختلال داشت اونجا دنبال کنید مطالب رو👇
📡لینک کانال :
https://ble.ir/jaykhas/4381758201225553798/1773740346626
https://ble.ir/jaykhas/4381758201225553798/1773740346626