☉ ناوهواپیمابر جرالد فورد در حال بازگشت به یونان است و در عملیات رزمی علیه ایران شرکت نخواهد کرد.
• آبراهام لینکلن نیز درحال بازگشت به امریکاست.
✍🏻 هنر جنگ
☉ شبکه USNI نیوز به نقل از یک مسئول آمریکایی:
ناو هواپیمابر یو اس اس فورد پس از آتشسوزی هفته گذشته، دریای سرخ را برای تعمیرات ترک خواهد کرد!
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
☫ وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّه
دکتر علی لاریجانی که به حق با ناملایماتی که برایش پیش آمد و بیمهریهایی که دید، مثل کوه و وفادارانه در زمانی که پذیرفتن مسئولیت، عین خطرپذیری بود، پای مصالح کشور و منویات رهبرش که واقعا به ایشان اعتقاد داشت، ایستاد.
او از ارکان عقلانیت، صلابت، پختگی و مدیریت و جهاد کشور بود.
سخنان فراوانی از او و درباره او دارم که بعداً خواهم گفت.
آقا مرتضی لاریجانی نیز مجاهدانه ومشفقانه پای پدر ایستاد تا به او ملحق شد.
این نه ماه پس از جنگ دوازده روزه تاکنون و بویژه این هفده روز جنگی که در آن هستیم، خدمات علی آقای لاریجانی حیرتآور و جاودانه بود.
سلام خدا بر او و یارانش باد.
در حقیقت به جز رهبر مظلوم شهید، شهادت او جبران ناپذیر و خسارت بزرگی برای کشور بود. چه قدر به ایشان امید بسته بودیم.
خداوند خودش عوض این شهادت را به مردم ما بدهد.
به صبیه شهید مطهری، همسر بزرگوار ایشان و فرزندان و خاندان آن شهید عزیز بویژه آقای شیخ محمدرضا لاریجانی با تمام وجود و از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #EQ
☉ سازمان اطلاعات فراجا طی اطلاعیهای از دستگیری 6 لیدر و سر شبکۀ تروریستی در شش منطقۀ تهران خبر داد.
• به گفتۀ پلیس، از اعضای این شبکه که با سرپل ارتباطی خود در یکی از کشورهای اروپایی در ارتباط بودند، تعدادی سلاح و مقادیر قابل توجهی کوکتلمولوتوف کشف گردید.
• طبق تحقیقات انجام شده، حمله به اموال عمومی، ایستهای بازرسی و برخی از نقاط دیگر، در دستور کار امشب این افراد مزدور و وطن فروش قرار داشت.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA