4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ سپاه پاسداران: رزمندگان نیروی دریایی سپاه، گور متجاوزان کودک کش را برای هرگونه خطای محاسباتی دیگر آماده کرده اند.
● در ادامه موج ۷۲ عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا رسول الله و تقدیم به سردار سرلشکر شهید رضاییان و شهدای فراجا، نیروی دریایی سپاه، طی یک عملیات ترکیبی، آشیانه و مخازن سوخت جنگنده های تروریست های آمریکایی - صهیونی را در پایگاه "منهاد" و پایگاه هوایی "علی السالم" را با حجم انبوهی از موشک های بالستیک و پهپادهای انهادمی درهم کوبید.
● این دو پایگاه طی روزهای گذشته مبدا تهاجم به جزایر ایرانی بود که مورد هدف قرار گرفت.
● رزمندگان نیروی دریایی سپاه مستحکم و پولادین در جزایر سه گانه و دیگر جزایر ایرانی خلیج فارس حضور داشته و گور متجاوزان کودک کش را برای هرگونه خطای محاسباتی دیگر آماده کرده اند.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AS
☉ ارزیابی راهبردی: ایران سازمان رزم خود را برای ‘راهبرد جنگ فرسایشی بلند مدت’ مناسبسازی کرده است.
• در صورت تشدید اقدامات دشمن در هر سطح، سختگیری در تنگه هرمز بسیار شدیدتر خواهد شد.
• در صورت هر نوع تجاوز به زیرساختهای ایران، زیرساختهای حیاتی «و نه فقط انرژی» رژیم اسرائیل و کشورهای منطقه بیدرنگ و به طور گسترده منهدم خواهد شد.
• در صورت هر نوع حمله جدید زمینی یا هوایی به جزایر ایرانی نیز،
عملیات آبی خاکی در سواحل امارات، بحرین و سعودی و انسداد باب المندب و ناامنسازی دریای سرخ در دستور کار است.
✍🏻 هنر جنگ
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA