eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
780 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
13.1هزار ویدیو
86 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شکار رعد و برق شگفت‌انگیز دیشب کلاچای ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی از زبان سخنگوی قوه قضاییه ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
در این کلمات، G تلفظ نمیشه ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️‏پس از مرد در صف نانوایی، حالا مردی که با پوشش زنانه از ۴۰ موبایل فروشی مشهد، تعداد زیادی گوشی، ۸۰۰ فلش، ۱۰۰۰ رم‌ریدر و … سرقت کرده بود، دستگیر شده است!! ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
برچسب زورکی آریایی این‌‌بار بر اذان! 🔹«شعر فردوسی می‌خونی تو گوش نوزاد!؟ والا تو گوش خود فردوسی هم اذون گفتن» 🔹«مگه فردوسی خودش در مدح اسلام و اهل بیت شعر نگفته؟ پس اینا از کجا دارن این رسومات را در میارن؟» این جملات، بخشی از واکنش‌های مردم به پخش فیلمی با عنوان در شبکه‌های مجازی است. 🔹اذان آریایی، بدعتی است که این روزها نقل برخی محافل شده، حتی برخی آن را سنت آریایی می‌دانند؛ این در حالی است که یک پژوهشگر فرهنگ ایران باستان، می‌گوید: مانند آنچه در گوش کودکان مسلمان اذان و اقامه گفته می‌شود، چنین سنتی در دین وجود ندارد. 🔹این در حالی است که ابوالقاسم ، شاعر قرن چهارم هجری، خود را و مسلمان می‌دانست: «منم بنده اهل بیت نبی/ ستاینده خاک و پای وصی». 🔹ایرانی‌ها قرن‌های متمادی است که اشعار حماسی را نسل به نسل می‌خوانند. 🔸بقیه گزارش را از اینجا بخوانید. ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نحوه عملکرد قلب ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🔸فوائد تخمه‌ها ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سگ‌های آموزش دیده به هیچ وجه از دست غریبه‌ها خوراکی نمی‌گیرند👏 ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
📷سخنگوی قوه قضائیه: اتهامات مهدی افشارنیک، امنیتی است ، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری صبح امروز خود در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت ، خبرنگار بازداشتی، گفت: 🔹اتهامات مطرح‌شده درخصوص او، ارتباطی با وظایف خبرنگاری و شغل او نداشته و در این ارتباط بازداشت نشده است. 🔹اتهامات مطرح شده علیه او، است و به‌دلیل اینکه ما ممنوعیت قانونی داریم نسبت به پرداختن به جزییات پرونده او، در زمان لازم، اطلاعات لازم درباره پرونده نامبرده اعلام می‌شود. /هم‌میهن و خبرفوری ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی از امشب 🔹وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم می‌توانند تا جمعه ۲۸ اردیبهشت، با ورود به سامانه my.medu.ir، کارت خود را چاپ و در صورت مغایرت مشخصات، برای تصحیح آن اقدام کنند. ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♨️، سیاستمدار و مشاور مطبوعاتی در واکنش به حاشیه‌های فرزندش و عروسش ، از آنها جست. ✍️ مطالب متنوع‌تر در ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .