eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
486 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
13.8هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️گریه کودکان غزه به علت گرسنگی😢 🔹 در از شدت گریه می‌کنند و به دلیل حصاری که رژیم کودک‌کش، به دور نوار غزه کشیده است، هیچ دسترسی به وجود ندارند. منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
♦️اگر صبحانه نخورید، این بلاها سرتان می‌آید/ بهترین زمان صرف صبحانه چه ساعتی است؟ فریبا علی‌میری، کارشناس طب ایرانی می‌گوید: 🔹حذف وعده غذایی ، عوارض زیانباری برای افراد دارد و سلامت آنها را تهدید می‌کند. 🔹چاقی مفرط، خشکی پوست، پوکی استخوان‌، سردرد و سرگیجه، مشکلات تیروئیدی، دیابت در سنین بالا، ضعف فرایند گوارش، ریزش موها و ابروها، کوتاهی قد در کودکان، کاهش تمرکز و بهره‌وری در کار و لک‌های پوستی (به‌علّت کاهش ایمنی بدن و عدم توانایی بدن در غلبه بر رادیکال‌های آزاد)، از مهمترین این عوارض است. 🔹صبحانه باید بین ساعت ۶ تا ۹ صبح صرف شود که سلامتی و تناسب اندام در افراد رقم بخورد. منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ متوسل شدن به فیک‌نیوز برای دستاوردسازی توسط اسرائیل و تمسخر وزیر دفاع رژیم صهیونیستی توسط ایرانیان، به آنتن زنده BBC هم کشیده شد! منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
🔺محکومیت ۳ نفر دیگر از متهمان پروندۀ کینگ‌مانی به حبس‌های طویل‌المدت 🔹رئیس دادگستری تهران: براساس رای صادره در خصوص بخش اول پروندۀ کثیرالشاکی موسوم به ، ۳ نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی، متهم به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور، محکومیت یافتند. 🔹از این تعداد، ۳ نفر از اشخاص حقیقی به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هرگونه به‌مدت ۲ سال، محکوم شد. 🔹رسیدگی به بخش دوم پرونده نیز با ۲ هزار نفر شاکی در دستور کار قرار گرفت. بر اساس رای صادره، ۳ نفر دیگر از متهمان با در نظر گرفتن میزان مداخله در وقوع جرم، به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند. منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 وعده صادق ۳ منتظر سورپرایزها باشید...💪 منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
♦️مهم‌ترین سامانه‌های پدافندی ایران را بشناسید...👏 منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺امام راحل (ره) عجب تمثیلی آورد😂 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
41.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آموزش چند تکنیک برای مقابله با زورگیرها👏 🔹زورگیرها این روزها در خیابان، امنیت جانی، مالی و روانی ما را تهدید می‌کنند. 🔹در این ویدئو چند توصیه و تکنیک مهم را خواهید دید که به شما می‌گوید چه کنید که در دام آنها گرفتار نشوید و اگر شُدید، چگونه مقابله کنید. منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
🔴 تجمع اعتراضی و مطالبه مردمی از مسئولین و مراجع قضایی جهت لغو مجوز گروهک ضاله موسوم به "مجمع محققین" که با صدور بیانیه، رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به رسمیت شناخته است! ✊🏻همراه با شهدا پای کار انقلاب هستیم تا نابودی کامل رژیم نامشروع اسرائیل، ان‌شاءالله منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .