eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
484 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
13.9هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام، صبح همگی دوستان گلم بخیر ـ💐☘💐☘💐☘💐 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 وحید حقانیان رسماً از حمایت کرد! قابل توجه اون دسته افرادی که می‌گفتند نگید با فرق داره و مگه میشه تو دفتر رهبری کسی باشه که با فضای فکری رهبر معظم انقلاب متفاوت باشه!؟ تنها یک نمونه از این افراد است. این فرد، سالیان متمادی جزء نزدیکترین افراد به بود؛ بطوری که از جزیی‌ترین اطلاعات دفتر آگاهی داشت. هر چند که بعد از مشخص شدن انحرافات، از مسئولیت کنار گذاشته شد. از این حقانیان‌ها کم نیستند که دیر یزود،د گندشان در خواهد آمد. این مسئله را به این خاطر بیان کردیم که دوستان باید چشم و گوششان فقط به کلام و لسان شخص حضرت آقا باشد؛ نه اعضای دفتر که همانند صفرهایی بی‌ارزش هستند که در کنار وجود بابرکت رهبر عزیز انقلاب، بزرگ می‌شوند؛ وگرنه خودشون فی نفسه بی‌ارزش هستند و اتفاقا مثل حقانیان دقیقه ۹۰ دقیقا برخلاف گفتمان حضرت آقا که همان است، به نفع دشمن غش می‌کنند.!! بارها گفتیم که باید چشم و گوشمون به لسان حضرت آقا باشه؛ نه به صفحه توییتر و اینستا و... ایشون و افرادی که ادعا می‌کنند از اعضای دفتر رهبری، مطلعین بیت رهبری و... هستند.👌 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
خدا نگذره از کسانی که خون او رو پایمال می‌کنند🙏 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🔺با این ستادهای تبلیغاتی گرانقیمت، ادعای دفاع از محرومان را دارند!!😳 این ساختمان در ، خیابان فاطمی غربی است. این☝️یکی از نمونه ستادهای انتخاباتی جناب است که ادعای یکسان کردن سفره‌اش با دیگران را دارد!!! 👈 فاصله‌ی حرف تا عمل، بسیار است! ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ۳۰ ثانیه خیلی جالبه! تا آخر ببینید! 🎥 نتیجه کلی مناظرات👆 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
هموطن عزیز! 😔 این پیکر بی‌جان را که یادت نرفته.! 😓 صاحب این بدن، شهید ، می‌تونست الان زنده باشه. می‌تونست کاری کنه که در طول این سه سال گذشته، در دفتر کارش بشینه و طوری برنامه‌ریزی کنه که هشت سال رئیس جمهور باشه. به این نکته توجه کن (می‌تونست، اما نخواست.) 😭 هنوز یادت نرفته که در این سه سال، یک روز هم استراحت نکرد؛ تا دردی از دردهای ما (مردم) کم کنه. هر چه در توان داشت، انجام داد. حالا رفته و از تو یک توقعی داره. هموطن! ساده از کنار این جریان عبور نکن!. تک تک ما در اتفاقات آینده کشور موثریم. او رفته و از تو توقع داره که راهش رو ادامه بدی. را انتخاب کنی تا جایگزین او بشه تا هر چه در این سه سال، خونِ دل خورد و تلاش کرد، بر باد نره. نابود نشه. 😞 نه فقط شهید رئیسی؛ بلکه تمام شهدا. شهدای دفاع مقدس. شهدای مدافع حرم و... ❤ تمام اینها رفتند و جان خودشون رو فدا کردند. می‌تونستند باشند و زندگی خود را بکنند؛ اما برای اینکه ایران قوی و مقتدر بماند. رفتند...🇮🇷 هموطن عزیزم! لطفا عقلانی تصمیم بگیر! نه جناحی و حزبی! تمام دنیا الان چشمشان به کشور ماست. لطفا این پیام رو تا جایی‌که می‌تونید در بین دوستان و اقوام پخش کنید! به امید ایران قوی و مقتدر در آینده. ان‌شاءالله🇮🇷 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
رأیی که جنگ با امام زمان (عج) است! 😳 آیت‌الله : اگر به جریانی رأی دهید که به نفع غربی‌ها باشد، این رأی شما در حکم محاربه‌ی با امام زمان ارواحنافداه است. ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
ستاد انتخابات کشور: زمان تبلیغات ۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری [ساعت 8 صبح امروز] به پایان رسید. ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کلیپی زیبا در پاسخ به دوباره دیدنش، لطف داره👌😁 👈جهت و ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲خارجی صحبت کردن 😂👌 نععع! غیر از قرآن و نهج‌البلاغه، به زبان خارجه هم مسلطه...😳 جهت و 😂 ✍️ مطالب بیشتر ببینید! ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .