eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
485 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
13.9هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸آزادی یک‌ اتریشی از زندان 🔹رئیس دادگستری آذربایجان غربی: ، تبعۀ اتریشی که به‌دلیل جرایم ارتکابی در استان زندانی بود، با استفاده از نهادهای ارفاقی و رافت اسلامی آزاد شد. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
▪️واژگونی مرگبار یک اتوبوس در جاده یزد_طبس 🔹مدیرعامل هلال‌احمر خراسان جنوبی: بر اثر واژگونی یک اتوبوس در جاده طبس_یزد، تاکنون ۱۰ نفر جانشان را از دست داده و ۳۶ نفر زخمی شدند. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🔺آدرس غلط اقتصادی، مسبب تورم ۵۰ درصدی دهه‌های ۶۰ و ۷۰ 🔸مسعود روغنی‌زنجانی که سال‌های ۶۳ تا ۷۴ رئیس سازمان برنامه‌وبودجه بود، اظهارات عجیب و غیرکارشناسی دربارۀ ساختار بودجه مطرح کرده که اگر دولت نتواند به راحتی از صندوق توسعۀ ملی برداشت کند، بد است. 🔹او بخشی از مشکلات را که به‌صورت پررنگ به آن اشاره می‌کند، بودجۀ نهادهای مرتبط با رهبر انقلاب عنوان کرده و به‌صورت مصداقی می‌گوید: «وقتی دولت می‌خواهد از صندوق توسعه ملی پول بگیرد، باید رهبر را توجیه کند و ایشان دستور دهد تا منابع به دولت تخصیص داده شود.» 🔹این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که اعتبارات صندوق توسعه اساساً غیرمتبط با اعتبارات بودجه است و این صندوق بر مبنای برنامه ششم توسعه تاسیس شده. منابع واریزی هم منابعی است که براساس قوانین برنامه‌های توسعه که به تصویب مجلس می‌رسد. 🔹اما خوب است بدانید «مسعود روغنی زنجانی» کیست؟ 🔹 از مهم‌ترین و اصلی‌ترین افرادی بود که ایدۀ تعدیل اقتصادی، حذف یارانه‌ها، خصوصی‌سازی گسترده و بدون توجه به زمینه‌ها، افزایش صادرات با سیاست تضعیف ارزش پول ملی را در دولت اول و دوم مرحوم جا انداخت و آن را با تمام توان پیگیری کرد. 🔹در شرایطی که کشور در قرار نداشت و نقل‌وانتقال ارز به راحتی انجام می‌شد، نرخ تورمی که در سطح ۹ درصد قرار داشت، سال‌های ۷۳ و ۷۴ به ترتیب به ۳۵.۲ درصد و ۴۹.۹ درصد رسید. 🔹این بحران ارزی در کنار کسری بودجه موجب شد اعتراضات در برخی شهرها رخ دهد که ریشۀ آن اعتراضات، کاملا اقتصادی بود. این شرایط موجب شد مرحوم هاشمی سیاست را متوقف و سیاست را در پیش بگیرد و پس از آن، پس از ۱۴ سال، ریاست روغنی‌زنجانی بر سازمان برنامه‌وبودجه به پایان رسید. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
▪️وقتی اراذل، بطور اشتباهی، رفیق خودشان را کشتند!! 🔹رئیس پلیس آگاهی پایتخت: مردی حدوداً ۲۵ ساله به‌نام در شهریورماه به‌دلیل شلیک گلوله در یک خودرو رها شده بود. 🔹صاحب خودرو اعتراف کرد: «با دوستانم می‌خواستیم به دعوایی در برویم که ناگهان داخل ماشین صدای شلیک گلوله آمد. سعی کردیم ساسان را به بیمارستان برسانیم، ولی فوت کرد. از ترس، ماشین را رها کرده و فرار کردم». 🔹قاتل که پس از ارتکاب جنایت، به خانه‌ای در غرب تهران رفته بود و قصد داشت خیلی زود ایران را برای همیشه ترک کند، بازداشت شد. او نیز در همان بازجویی‌های اولیه به قتل ناخواستۀ دوست خود اعتراف و گفت قصد داشته سلاح را مسلح کند که تیر شلیک شده است. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
▪️دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد 🔹دفتر سخنگوی فراجا: خبر دستگیری فرزند یکی از پیشکسوتان مطرح ورزشی توسط و فرستادنش به یکی از کشورهای همسایه، بی‌پایه و اساس است. از رسانه‌ها می‌خواهیم تا در انتقال و نشر اخبار دقّت لازم را داشته باشند. 🔸اخیرا بعضی‌ رسانه‌ها مدعی شده بودند: پلیس در طرح اخراج ، پسر را نیز دستگیر کرده است.!! ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🔸انهدام یک گروهک فرقۀ وهابیت در شهر کارون 🔹دادستان : با رصد نیروهای امنیتی، اعضای یک ترویج فرقۀ ، پس از شناسایی، بازداشت شدند. 🔹این باند، متشکل از ۷ عضو و ۳ سرکرده بود که به فعالیت تبلیغی علیه مذهب و تبلیغ فرقه‌های گمراه‌کنندۀ وهابیت و می‌پرداختند. 🔹طبق بررسی‌های انجام‌شده، یکی از این اعضا، دارای سوابق جرائم علیه امنیت ملی بوده است. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🔺رئیس دیوان عالی: در برخی انتصابات رئیس‌جمهور، افراد سابقۀ خوبی ندارند! 🔹: در انتصاباتی که شاهد آن هستیم، برخی افراد، سابقۀ خوبی ندارند و طبق فرمایش امام علی(ع) این موضوع به نفع نظام اسلامی نیست که تحت عنوان همۀ افراد باسابقه خوب و بد و مُحسن و مُسی را در یکجا جمع کنیم که اگر اینگونه عمل کنیم، افراد نیکوکار و خوش‌سابقه، بی‌رغبت می‌شوند و افراد بدنام، به رفتار بدشان تشویق می‌شوند. 🔹دیروز در رئیس‌جمهور، خانمی با وضعیت نامناسب پوششی به‌محض اینکه پشت تریبون قرار گرفت، به طعنه زد و آقای هم گفتند که مگر گشت ارشاد هنوز هست و اذیت می‌کند!؟ 🔹قول برخورد با آن را دادند که باید عرض کنیم: اگر قرار است با گشت ارشاد برخورد شود، باید با وضع نامناسب آن فرد هم برخورد شود و نباید ارزش‌ها پایمال شوند و خون شهدا زیر پا گذاشته شود. 🔹وقتی آن خانم، با آن وضع نامناسب حجاب، صحبت می‌کنند، توقع است که رئیس‌جمهور در پخش زندۀ سیما، موضع صحیحی اتخاذ کند؛ البته در موضوع حجاب باید کار فرهنگی و تبلیغاتی و سرمایه‌گذاری آموزشی در مدارس صورت گیرد و آخرین نهادها، دستگاه انتظامی و قضایی است که باید وارد عمل شوند. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🎥 لحظه انفجار دستگاه‌های ارتباطی در بیروت 🔹منابع محلی لبنان می‌گویند: چند دستگاه ارتباطی در ضاحیهٔ جنوبیِ منفجر شده و بر اثر آن، چند نفر کشته و زخمی شده‌اند. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🔺نگرانی از پیشروی پشهٔ آئدس در مازندران 🔹معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی : تاکنون در شهرستان‌های ، ، ، و مشاهده شده است. 🔹این پشه در این شهرهای استان مشاهده شد؛ ولی تاکنون آلوده به ویروس نیست. 🔹به نظر عامل، پیشروی پشهٔ ، وجود لاستیک‌های مستعمل بوده که در این زمینه هماهنگی با پدافند غیرعامل انجام شده تا لاستیک‌ها در این نقاط جمع‌آوری شوند. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
🔺احضار‌ محمد مهاجری به دادستانی تهران 🔹در پی ادعای در مورد به‌کارگیری ۲۰۰ مشاور برای یک وزیر در ، دادستانی تهران او را جهت ارائۀ مستندات و‌ توضیحات در مورد این ادعا، کرد. ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺درخواست مخاطبان فارس، برای جلوگیری از ممنوع‌الکاری مجری شبکه افق 🔹جمع کثیری از مخاطبان با ثبت پویشی در نوشتند: بعد از پاسخ مجری به یاوه‌گویی‌های مجری تلویزیون ، خبرهای تأییدنشده از شدنِ این حکایت دارد. 🔹در ادامۀ آمده: از مسئولان درخواست داریم که در مقابل فشارها، تسلیم نشوند و از مجری خود، حمایت کنند. 🔸 نیز پیگیر صحت‌ ماجراست و این موضوع را از مسئولان صداوسیما پیگیری خواهد کرد. شما هم می‌توانید پویش را از اینجا حمایت کنید! ═══✧❁▫️🚩▫️❁✧═══ 🇮🇷@jazabtarin جذاب‌ترین‌ها .