eitaa logo
مطالب ویژه و جذاب
1.5هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
17.7هزار ویدیو
110 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها ❌ #تبلیغات_نداریم ❌ @Hassan_Bidar :ادمین🔻 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا اسرائیل، به نیروهای سازمان ملل هم رحم نمی‌کند؟! منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از اولین حضور شهید رئیسی در اجلاس بریکس بعد از طوفان‌الاقصی منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
2.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لحظه سرقت موبایل در مشهد😳 🔹واکنش تلخ یک شهروند مشهدی، بعد از در خیابان سناباد 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
♦️۶۵ پزشک آمریکایی مستقر در غزه گزارش داده‌اند کودکانی که در غزه گلوله خورده‌اند، به دقت سر و گردن آنها مورد هدف قرار گرفته است!😢 منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آیا با دو جزیره ایرانی آریایی(آریانا) و زرکوه که در اشغال امارات هستند، آشنا هستید؟👌 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از ابراز ناراحتی شبکه اینترنشنال، تا تودهنی مهمان برنامه به یاوه‌گویی کارشناس شبکه درباره نقش ایران در بریکس! 🔶 ، مدیر مرکز مطالعات ایران در مسکو: 🔺مرگ نزدیک است و یکی از بازیگرانی که این را رقم می‌زند، است؛ حضور ایران، الهام‌بخش مسیر پیشرفت است؛ ما شاهد شکل‌گرفتن یک نظام نو ژئوپلیتیک در دنیا هستیم و ایران، یک بازیگر مهم در شکل‌گیری این نظام است. 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
♦️خودکشی یک نوجوان آمریکایی پس از وابستگی شدید به چت‌بات هوش مصنوعی😳 🔹بر اساس ادعای پرونده‌ای در دادگاه ، یک پسر ۱۴ ساله پس از به شخصیت «دنریس» در ، خودکشی کرد. 🔹یک مادر اهل ، پرونده‌ی جدیدی به راه انداخته و مدعی شده است که این استارتاپ ، عامل پسر ۱۴ ساله‌اش در ماه فوریه (بهمن و اسفند) بوده است. او می‌گوید: فرزندش به شخصیت «» در سرویس چت‌بات  اعتیاد پیدا کرده و عمیقا به آن وابسته شده است. 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
🔺راست میگه!! وقتی می‌خواستند تعرض کنند، خاک رو می‌داد می‌رفت!! دعوا نداریم که...! اعلیحضرت مرد صلح بود، با هیچ کسی سر جنگ نداشت...!!😁 دخترش (بحرین) را هم برای اینکه دعوا نشه، بدون مهریه بخشید به عرب‌های خلیج فارس!😉 حیف شد که رفت!! اگر بود، تا حالا ، ، ، ، ، و را هم شوهر داده بود!! به هر حال، آدم عیالواری بود که باید هرچه زودتر برای اینکه خرجش کم بشه، دختراش رو شوهر بده...😂 ▪️در ضمن، داغ از دست‌دادن: ، مجمع‌الجزایر ، سرچشمه رود و... هنوز بر دل ماست که اون پدر و پسر احمق، از دست دادند!😡 منبع 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کنایه نماینده مجلس به سخنگوی دولت در صحن علنی مجلس: بهتر است در تخصص خودتان اظهار نظر کنید! ♦️حجه‌الاسلام ، نماینده مشهد در مجلس: سخنگوی محترم دولت که عمده تخصصش در حوزه مکانیک است، در حوزه عفاف و اظهار نظری داشته است؛ سرکار خانم اگر در حوزه تخصصی خود اظهار نظر کنند، مناسب‌تر است! ♦️: خانم فاطمه ، اخیرا گفته بود از جنس است و باور را لزوماً نمی‌توانیم با حل کنیم و موضوعات فرهنگی را نمی‌توان با زور جا انداخت! ♦️وزارتخانه‌های فرهنگی دولت، در رابطه با عملکرد خودشان، به گزارش دهند. ♦️قانون در همه حوزه‌ها از جمله حجاب، باید اجرایی شود! 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هشدار هزاران نفر به رئیس قوه قضائیه! 🔺تجمع مردم جلوی قوه قضائیه! 🔴 پیروی رئیس دستگاه قضا از مافیای قدرت، ثروت و امنیت، بجای اطاعت از رهبر معظم انقلاب اسلامی، محکوم است ‼️ 🔹همانطور که سال گذشته به شما هشدار دادیم، دوباره به شما هشدار می‌دهیم.! 🔸 آقای ! به علت تحلیل غلط عده‌ای امنیتی، وصیت‌نامه و خون شهدا در اماکن عمومی، لگدمال می‌شود. ⁉️ آقای اژه‌ای! آیا تحلیل امنیتی‌ها درسته که اگر دست به بزنید، امنیت کشور از بین می‌رود؛ یا تحلیل که با فتوای حرام سیاسی، دستور برخورد با بی‌حجابی را دادند؟! ⁉️ را رهبری تعیین می‌کند، یا مافیای قدرت و ثروت؟! «مسئول بیا خیابون!» «کشف حجاب رو جمع کن!» «اژه‌ای بیا خیابون!» «کشف حجاب رو جمع کن!» 🇮🇷 کانال جذابترین‌ها 🇮🇷 @jazabtarin👈مطالب بیشتر .