eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
483 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
13.9هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 تصاویری که از مخابره می‌شود، جهان را به لرزه درآورده؛ اما روزنامه‌نگاران اسرائیلی چگونه به این تصاویر واکنش نشان می‌دهند؟/فارس‌پلاس @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🔶 طبق نظرسنجی موسسه گالوپ: با ۴١ درصد، اولین دشمن آمریکاست. با ٢۶ درصد در جایگاه دوم است. فقط ٩ درصد آمریکایی‌ها را دشمن خود می‌دانند. نکته مهم این است که از نظر مردم ، دولت خودشان، چهارمین دشمن کشورشان و قبل از قرار دارد./عبدالله گنجی @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 هزینه رفت و آمد به دانشگاه، با هواپیما به‌صرفه‌تر از اجاره‌ی یه اتاق تو ونکوور 😳 @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
/ بگویید اول چه دیدید، تا بگویم زخم روحی شما چیست؟ 🔹توهمات نوری و آنچه در ابتدا در تست می‌بینیم، قدرت پیش‌بینی باورنکردنی دارند و می‌توانند چیزهای زیادی را در مورد آینده به ما بگویند. تفسیر تست را اینجا بخوانید👇 https://khabarfoori.com/fa/tiny/news-3063343 @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️واشنگتن، دست داشتن «داعش خراسان» در حمله مسکو را تایید کرد؛ روسیه: هنوز زود است 🔹یک مقام آمریکایی گفته: به اطلاعاتی دست یافته که دست داشتن «» در حمله به سالن کنسرت در مرکز خریدی در حومه را تایید می‌کند؛ اما سخنگوی کمیته تحقیقات در این باره اعلام کرده: صحبت از سرنوشت و هویت عاملان حمله، «هنوز زود است». 🔸سفارت ایالات متحده در روسیه، دو هفته پیش به شهروندان خود هشدار داد که «افراطی‌ها برای حمله‌ای قریب‌الوقوع علیه تجمعات بزرگ در مسکو از جمله کنسرت‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند.»/خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️۳۷۳ کشته و ۱۰۵۰۰ مجروح در تصادفات نوروزی جانشین پلیس راه راهور فراجا: 🔹متاسفانه تا امروز صبح ۴ فروردین ماه، تعداد ۳۷۳ نفر در اثر سانحه جان خود را از دست داده و حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نیز مجروح شده‌اند./ایلنا و خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
📷رسانه‌های روس احتمال دادند این چهار نفر با خودروی رنو، از مسکو به منطقه بریانسک رفته‌اند 🔹این چهار نفر از اتباع هستند. 🔹پیش از این، رسانه‌های تصاویری از یک رنو منتشر کرده بودند که عوامل حمله دیشب، با آن را ترک کرده‌اند./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️تشخیص سرطان دهان با آب‌نبات چوبی 🔹محققان دانشگاه بیرمنگام بریتانیا، با استفاده از هیدروژلی هوشمند، یک ابزار تشخیصی جدید برای ایجاد کردند. 🔹مطالعات اولیه روی این ژل نشان داد که ۵۰ درصد از پروتئین‌های موجود در هیدروژل، پس از ۱۰۰ ثانیه قرار گرفتن در معرض نور فرابنفش (UV)، آزاد شدند./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رصد ساخت‌وساز در مزارع و باغ‌ها از طریق ماهواره فرمانده یگان امور اراضی: 🔹کسانی که در ایام تعطیلات به دنبال ساخت و ساز و تغییر کاربری غیرمجاز هستند، مراقب باشند که علاوه بر تخریب بناهای احداث‌شده، با متخلفان نیز برخورد می‌شود. 🔹مردم می‌توانند با تماس با سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱، ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی را گزارش دهند./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
📷تروریست بازداشت‌شده در مسکو 🔹کمیتۀ تحقیقات روسیه اعلام کرد که عاملان حمله ، پس از حمله می‌خواستند از مرز با عبور کنند و با طرف اوکراینی ارتباطاتی برقرار کردند. @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هشدار پلیس فتا درخصوص کلاهبرداران اسکیمر‌ی رئیس پایتخت: 🔹همه‌ساله یکی از پرتکرارترین جرائم در ایام ، بحث کپی کارت‌های بانکی یا می‌باشد که علت اصلی آن، در اختیار قرار دادن کارت بانکی و رمز آن توسط خود ما به فروشنده می‌باشد!! 🔹لذا به جهت در امان ماندن از این جرم، شهروندان دقت نظر داشته باشند تا حتما شخصا رمز کارت بانکی را در دستگاه وارد نمایند و نیز کارت خرید روزانه خود را از کارت پس‌انداز جدا نمایند. 🔹چنانچه بنا به هر دلیلی، به کپی شدن کارت بانکی خود شک نمودند، حتما در اولین فرصت با مراجعه به دستگاه خودپرداز، نسبت به تغییر رمز آن اقدام نمایند./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .