.
♨️️ سلوان مومیکا، یک اسلام هراس اهل عراق که اغلب قرآن کریم و مقدسین اسلامی را در ملاء عام سوزانده بود، زنده است و خبر خودکشی او صحت ندارد.
🔹به این ترتیب سالوان مومیکا که به نروژ فرار کرده بود توسط نیروهای امنیتی این کشور با در نظر گرفتن شخصیت غیر ارادی دستگیر شد و نروژ تصمیم گرفت او را به سوئد اخراج کند و سوئد نیز به نوبه خود می خواهد او را به عراق اخراج کند.
🔹در عراق مشخص است که چه سرنوشتی در انتظار او خواهد بود.
🔷#سرلشگر_شهید_هادی_حاج_رحیمی در جمع مربیان آموزشی رزمندگان در سال های مقدس...جمعی از این عزان به شهادت رسیده اند......
✅ #مربی_همیشه_خندان
مربی خندان و متواضع رزمندگان در سال های دفاع مقدس و مقاومت
حاج رحیمی به تواضع و اخلاق خوش معروف بود
حاج رحیمی ازمربیان آموزش پادگان امام علی(ع)و بعدهم پادگان امام حسین(ع) بود
حاج رحیمی رو به مربی قطب نما و جهت یابی میشناختن و این شاخصه برازنده اش بود او جهت خدایی شدن رو نشون میداد و بالنجم هم یهتدون....
حاج رحیمی هیچوقت اسیر پادگان آموزشی نشد او مشامش به عملیات خیلی تند و تیز بود...خودش رو سر وقت میرسوند و قوت قلب فرماندهان در سختی عملیات ها بود او هم یک مربی آموزشی کار بلد بود و هم یک فرمانده میدانی صحنه ی نبرد اما تواضعش از او یک رزمنده ساخته بود تا فرمانده و تا آخرین روز زندگی از او دور نشد...
حاج رحیمی بعد از سال های دفاع مقدس هم به کار هدایت و آموزش پرداخت و میدانست که جبهه مقاومت نیاز به رزمندگان آموزش دیده و کار بلد دارد و همه داشته ها و اندوخته هایش را در طبق اخلاص گذاشت و قدرشناسی #حاج_قاسم را به دنبال داشت...
حاج رحیمی عاشق اهل بیت(ع) بود هیات های رزمندگان و پیشکسوتان لشگر ده سیدالشهداء(ع) خاطره های خوبی از او دارد هیچگاه پست و مسوولیت و جایگاه و درجه اش او را از حضور در جمع یارانش در سال های دفاع مقدس محروم نکرد و حاج رحیمی تا آخرین روز از حیات خاکی اش از سبیل هدایت فاصله نگرفت و حقش شهادت بود که در روز شهادت مولایش امیرالمومنین(ع) به او هدیه شد....
روحش شاد و خلعت شهادت بر او مبارکباد.
(جعفرطهماسبی)
شهادت 3 رزمنده جنبش امل و 2 رزمنده حزبالله در جنوب لبنان
جنبش امل لبنان امروز از شهادت 3 رزمنده خود در حملات ارتش صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که به عهد خود با امام موسی صدر برای دفاع از لبنان پایبند است.
جنبش اَمَل یکی از دو حزب عمده شیعه در لبنان است. این جنبش در سال ۱۹۷۴ توسط آیت الله امام سید موسی صدر و شهید دکتر مصطفی چمران پایهگذاری شد. جنبش امل یکی از متحدین حزب الله لبنان در مقاومت است. هماکنون نبیه بری رئیس مجلس شورای ملی لبنان دبیرکل جنبش امل است.
سید موسی صدر
سید موسی صدر
زاده ۱۴ خرداد ۱۳۰۷
قم، ایران
درگذشته مفقودشده ۹ شهریور ۱۳۵۷ در لیبی
ملیت ایرانی
همسر(ان) پروین خلیلی
فرزندان صدرالدین، حمید، حورا و ملیحه
محل تحصیل حوزه علمیه قم / دانشگاه تهران / حوزه علمیه نجف
پیشه روحانی، سیاستمدار
سیّد موسی صدر (زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ – مفقود شهریور ۱۳۵۷ در لیبی) روحانی ایرانی دانشآموخته دانشگاه تهران، مجتهد شیعه و مؤسس مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل بود. او از سال ۱۳۳۸ به لبنان رفت و تا زمان مفقودی در آنجا بود. ورود او به لبنان مصادف بود با تمایل شیعیان لبنان که اکثریت جمعیت را داشتند به رشد در برابر مسیحیان مورد مساعدت قرار گرفت. او از اوایل دهه ۱۳۵۰، فرزندان خود را بهتدریج به پاریس فرستاده و در سال آخر، بههمراه همسرش به آنها پیوسته بود و عملا در آنجا زندگی میکرد. صدر، از گروههای مختلفی مثل دولت لبنان، شیعیان لبنان و شیعیان ایران کمکهای مالی دریافت کرده و اهداف مستقلی را پیگیری میکرد. همین امر باعث شد توسط افرادی مثل یاسر عرفات، سرهنگ قذافی که برنامههای دیگری برای لبنان داشتند، مورد تنفر قرار بگیرد.
سید موسی صدر در کنار تحصیلات حوزوی در قم، دروس دبیرستان خود را به اتمام رساند و در سال ۱۳۲۹ به عنوان نخستین روحانی دانشجو و دانشگاهی به همراه دوستش عبدالجلیل جلیلی کرمانشاهی، در لیسانس رشتهٔ «اقتصاد در حقوق» (معادل رشتهٔ حقوق اقتصادی کنونی) وارد دانشگاه تهران شد و در سال ۱۳۳۲ فارغالتحصیل شد.
صدر پیش از عزیمت به نجف، از سوی علامه طباطبایی مسئولیت نظارت بر نشریه «انجمن تعلیمات دینی» را بر عهده گرفت.
وی همزمان با تحصیل در حوزه علمیه نجف، به عضویت هیئت امناء جمعیت «منتدی النشر» درآمد و پس از بازگشت به قم ضمن اداره یکی از مدارس ملی این شهر، مسئولیت سردبیری مجله تازه تأسیس «مکتب اسلام» را عهدهدار شد.
از مهمترین اقدامات او در آخرین سال اقامت در شهر قم، تدوین طرحی گسترده برای اصلاح نظام آموزشی حوزههای علمیه بود که با همفکری شهید آیت الله دکتر بهشتی و آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی صورت گرفت
پس از اینکه عبدالحسین شرف الدین روحانی اصلی شیعیان لبنان درگذشت، شیعیان لبنان از آیت الله العظمی بروجردی (که با آنها در ارتباط بود و به آنها کمک میکرد) خواستند فرد جوانی را به لبنان بفرستند که رهبریِ آنها را بر عهده بگیرد.