9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️هم اکنون/حمله پلیس به مرکز یهودیان تورات در محله میاشیریم .
🔹علت دستگیری این یهودیان انتشار مطلب در فضای مجازی و اظهار خوشحالی از عملیات ایران بوده است.
✍️میشه یهودی باشه اما صهیونیست نباشه و شرف داشته باشه!
#حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
🌷موضوع: شناخت دقیق جامعه اسرائیل و نقش جامعه موزاییکی اسراییل در شکست های مکرر
ساده و روان و کمی طولانی
اسرائیل متشکل از مهاجران اسکان یافته ای از کشورهای مختلف با فرهنگ هایی متفاوت هست که شکاف ها و اختلافات اجتماعی، سیاسی و ساختاری بزرگی بینشون وجود داره!
افرادی با ارزش ها و عقیده های مختلف، در یک سرزمین دور هم جمع شدن که هیچ حس هم وطن بودن نسبت به هم ندارن!
مثال میزنم: شما وقتی در کشور بیگانه یک ایرانی می بینید یک حس نزدیکی، اعتماد، هم وطن بودن ، برادری، بهتون دست میده. اما هرگز این حس رو نسبت به یک نفر غیر ایرانی ندارید.
مردم اسرائیل هم همیشه احساسشون نسبت به هم ، مثل یک غیر هم وطن و کاملا بیگانه از هم هست.
نه خاطرات مشترک ، نه شرایط مشترک ، نه فرهنگ مشترک و نه تاریخی مشترکی!
در اسرائیل میان یهودیان متدین و یهودیان سکولار هم ، باز شکاف عمیقی وجود داره که اولی ها فقط جمعیت دارند و دومی ها صرفا قدرت سیاسی!
اختلاف میان این دو دسته به حدی بالاست، که سکولارها، مذهبی ها رو به الفاظی با اسم حشرات، و حیوانات خطاب می کنن.
شکاف بین یهودیان اشکنازی ها و سفاردی ها هم ، خودش داستان دیگه ایه!
اشکنازی ها یهودیان اهل اروپا و آمریکا و اصطلاحا یهودیان غربی هستن که خودشون رو موسس اسرائیل میدونن و سفاردی ها هم یهودیان اهل آسیا و آفریقا بویژه کشورهای عربی که اصطلاحا یهودیان شرقی گفته میشن که بعد از تشکیل اسرائیل به اونجا مهاجرت کردن که شهروندان درجه دو محسوب میشن!
اشکنازی ها عملا فرهنگ خودشون رو بر یهودیان شرقی تحمیل میکنن و اساساً امکاناتی که در اختیار این دو دسته هست قابل مقایسه نیست.
درآمد و امتیازات اعطایی به اشکنازی ها همیشه بمراتب بالاتر از سفاردی ها بوده! از کیفیت زمین هایی که به اونها اختصاص داده شده گرفته، تا کیفیت تحصیل بچه هاشون!
مثلا جوانان اشکنازی، امکان دستیابی به مدرک تحصیلی دانشگاهی شون تقریبا 3.5 برابر جوانان سفاردی ها اعلام شده. این مسائل بشدت جامعه اسرائیل رو به سمت اعتراضات اجتماعی و مدنی گسترده پیش می بره.
باز مسئله به همینجا هم ختم نمیشه چون این اختلافها حتی در بین گروه های مختلف اشکنازی ها هم وجود داره. مثلا خصومت های منطقه ای که از قبل بین مجارستانی ها و لهستانی ها وجود داشته به اینجا هم سرایت کرده. یا خصومت های بین چک ها و اسلواکی ها یا بین پاکستانی ها و هندی هایی که به اسرائیل منتقل شدن.
خلاصه اون یکدستی و انسجام ، فرهنگ مشترک، دلسوزی و هویت مشترکی که ما و شما در کشور خودمون نسبت به هم داریم، در کشور اسرائیل دیده نمیشه!
ما با یه پرچم امام حسین اشک تو چشمامون جمع میشه و حاضریم براش جونمون رو هم فدا کنیم.
تاریخ و فرهنگ مشترک و یه احساس هم خونی با هم داریم، ولی در اسرائیل سفاردی ها که می بینن در کشورشون بطور رسمی ناعادلانه باهاشون برخورد میشه چه انگیزه ای برای جانفشانی برای باصطلاح ، کشورشون در اونها وجود داره؟!
همه این اختلافات و شکاف ها ، کاری با اسرائیل کرده که مردم با فرهنگ و کشورهای مشترک ، جامعه ای اختصاصی و گروهی ، و جدا از هم ، برای خودشون ایجاد کنن که اصطلاحا به همچین پدیده ی اجتماعی، جامعه موزاییکی گفته میشه!
یعنی جامعه ای که به دلیل نداشتن اشتراکات فرهنگی و اعتقادی یکدست نیست اما با یک شکاف محسوس در کنار هم قرار دارن.
واضحه که همچین جامعه ای میتونه کاملا شکننده باشه و با کوچیکترین اتفاقی از هم بپاشه!
در واقع ما عملا در اسرائیل جامعه ای یکپارچه با هویت ملی مشترک رو پیدا نمی کنیم بلکه بر عکس!
طبیعیه در همچین جامعه ای وقتی جنگی رخ بده، واژه ای به نام ایثار و فدا کردن جان برای سایرین ، معنا پیدا نمیکنه و باعث میشه حتی سربازها برای رفتن به خط مقدم و حتی انتخاب مکان خط مقدم ، از طرف فرماندهان، معترض باشن!
از طرفی در نقطه مقابل این نوع تفکر ، جامعه ای وجود داره مثل جامعه اعراب فلسطین مسلمان ، که افراد حول یک هدف واحد یعنی پس گرفتن سرزمینشون، و اعتقاد واحد یعنی آزادی بیت المقدس، و نگرش والای معنوی واحد یعنی دستیابی به شهادت، با یک فرهنگ و جمعیت واحد یعنی فلسطینی ، قرار داره که اعضای اون حاضرهستن هر نوع ایثار و از خود گذشتگی رو برای دستیابی به آرمان مشترکشون، انجام بدن و نتیجه این میشه که اسراییل تا دندان مسلح ، در مقابل فلسطینی های محروم ، در نبرد رودر رو دچار شکست های مفتضحانه و پی در پی بشه و عملا کاری از پیش نتونه ببره و مجبور بشه برای سرپوش گذاشتن بر شکستها، دست به حمله ناجوانمردانه از طریق بمباران خانه ها و زنها و بچه ها برای نمایش یک پیروزی احمقانه و مردود بزنه که اتفاقا چیزی غیر از ایجاد انزجار جهانی برای مشروعیت بخشیدن به مطالبه جهانی برای نابودی هرچه سریعتر این رژیم ، به ارمغان نداره.
#حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
منبع: کانال خبر فوری سراسری
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ گاوصندوق رژیم صهیونیستی کجاست؟
🔹پایگاه هوایی نواتیم چرا مهم است و قفل این گاوصندوق ارزشمندِ رژیم صهیونیستی چطور به دست ایران شکست؟
#حسین_مهدیزاده #تحلیل #وعده_صادق https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
.
♨️ حملات راکتی مقاومت از لبنان به کریات شمونه
🔹اصابت راکت های حزب الله به اهدافی در سرزمین های اشغالی,گنبد آهنین در دفع راکت های حزب الله لبنان ناکام ماند.
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
کریات شمونا (به عبری: קריית שמונה) نام شهری یهودی-اسرائیلی نشین در استان شمالی اسرائیل است که جمعیت آن در سال ۲۰۱۹ ۲۲٬۵۱۲ نفر بودهاست. این شهر در منطقه الجلیل، در شمالشرق سرزمین فلسطین، در دامنه شرقی جبل عامل، در دره حوله، در سال ۱۹۴۹، بر روی روستای تخریب شده عرب-فلسطینی خالصه بنا شد. این شهر در همسایگی مرز لبنان، در فاصله ۴ کیلومتری آن قرار دارد. مجاورت این شهر به مرز لبنان، این شهر را دههها به دلیل هدف قرار گرفتن مکرر توسط راکتهای شبه نظامیان فلسطینی پیش از دهه ۱۹۸۰، و حزبالله لبنان پس از آن، در صدر اخبار منطقهای قرار داده.
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
شهر کریاتشمونا در شمالیترین شهر در اراضی تحت حاکمیت و اشغال اسرائیل، در منطقهای که به آن «انگشت جلیل» میگویند واقع شدهاست. (سایر نقاط جمعیتی شمالیتر در اسرائیل، بهطور رسمی «شهر» نیستند، بلکه «شورای محلی» هستند) اسم «انگشت جلیل» به این اشاره دارد که مرز بین لبنان و اسرائیل، منطقهای به شکل انگشتی که به سمت شمال اشاره میکند را روی نقشهها به وجود آورده. دوردستی کریاتشمونا و فاصله حداقل ۱۷۰ کیلومتری آن تا تل آویو و سایر نقاط مرکزی و مهم اقتصادی کشور، دلیلی بر عدم رشد جمعیتی این منطقه بودهاست.
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
فاصله این شهر تا مرز لبنان کمتر از ۲ کیلومتر است
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
فاصله کریاتشمونا تا بلندیهای جولان، اراضی سوری تحت اشغال غیرقانونی اسرائیل، نیز حدود ۱۰ کیلومتر بیشتر نیست.
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
موقعیت کریاتشمونا، با وجود دوری آن، این شهر را به مرکز توریستی مهمی تبدیل کردهاست، مخصوصاً که بلندیهای جولان نیز دارای پیستهای اسکی متعدد است.
#طوفان_الاقصی #وعده_صادق #حسین_مهدیزاده #تحلیل https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh