🔺 عکس و مکث
ادغام اطلاعات و نهاد قضا...!؟
🔹دادگاه محاکمه مهدی هاشمی در سال ۶۶ که فلاحیان بعنوان "دادستان ویژه روحانیت" حضور دارد. او در آن مقطع قائم مقام وزارت اطلاعات و هم زمان دادستان ویژه روحانیت بود که نقش پر رنگ تری از قاضی دارد و مدیر این تشکیلات قضایی محسوب می شود.
🔹مسئولیت داشتن هم زمان در اطلاعات و مرجع قضایی، که به معنی "یکی بودن شاکی و قاضی" در پرونده هایی است که با شکایت یا گزارش اطلاعات در این مرجع قضایی طرح می شود، خلاف اصول حقوقی و بدیهیات اولیه دادرسی، و از نقاط ضعف عمده دادسراهای ویژه روحانیت از ابتدای تاسیس بود. ممکن بود بتوان این عیب اساسی را در قضیه مهدی هاشمی به این نحو توجیه کرد که تهدیدی برای انقلاب محسوب می شده و یا جرمش محرز و حاکمیت در برخورد با آن متفق بوده است.
🔹ولی در طول زمان و در بقیه موضوعات، بخصوص مواقعی که دولت ها با نظام و رهبری زاویه دارند، چنانچه وزارت با حزب اللهی ها اصطکاک پیدا کرده و از نفوذ سنتی خود بر دادسرای ویژه از این نهاد بعنوان "بازوی قضایی" برای برخورد با منتقدان انقلابی استفاده کند، غیرقابل توجیه و بر خلاف عدالت و سیاست های کلی نظام است که استقلال این نهاد قضایی را هم زیر سوال می برد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔴 وزارت اطلاعات؛
ضرورت اهتمام به وظایف اصلی
🔹شهادت فخری زاده علیرغم اینکه سرتیتر اخبار روزهای گذشته بوده، ولی از جزئیات حادثه خبری منتشر نمی شود و افکار عمومی تصویر روشنی از آن ندارد. مصاحبه خانواده شهید نیز گزینشی و بریده پخش شد و تصویر واضحی از صحنه ترور ترسیم نکرد.
🔹واقعیت اینکه این اتفاق با برنامه ریزی اسرائیل و اجرای منافقین، با رصد اطلاعاتی گسترده از قبل و با عملیات سهمگین تروریستی همراه با بمب گذاری و انفجار خودرو و... انجام گرفت. به نحوی که انتشار جزئیات ماجرا که از جولان تیم های ترور و جاسوسی در کشور حکایت می کند، کارآمدی نهادهای امنیتی بخصوص وزارت اطلاعات را زیر سوال برده و با اقدامات اخیر نظیر تبلیغات تلویزیونی و سریال خانه امن و افزایش حقوق پرسنل وزارت و... مغایرت دارد.
🔹طی سالهای گذشته انتقادات جدی به وزارت متوجه گردید. مبنی بر اینکه بخش عمده ای از توان خود را صرف درگیری و فشار به نیروهای حزب اللهی کرده است. باید توجه داشت این وزارت علیرغم اهمیت و پر طمطراق بودنش، جزو وزارتخانه هایی است که کمترین پرسنل را دارد. اگرچه با افراد زیادی بعنوان "منبع و مخبر" مرتبط است، ولی تعداد کارکنانش در مقایسه با دیگر وزارتخانه ها مثل آموزش و پرورش یا دفاع بسیار اندک است. به همین جهت ضرورت صرفه جویی و استفاده بهینه از نیروها، تشخیص اولویت ها و بکارگیری توان تشکیلات در راستای وظایف اصلی بیشتر احساس می شود.
🔹چندی قبل محمود علوی در گزارش عملکرد خود گفت بیست درصد از انتقادات و مخالفت ها علیه وزارت اطلاعات از ناحیه دشمن، و هشتاد درصد بقیه از ناحیه نیروهای درون نظام و انقلاب بوده است! این آمار عجیب و سوال برانگیز، به تنهایی سیاست غلط در درگیر شدن با نیروهای انقلابی را نشان می دهد.
🔹مناسب است وزیر محترم با توجه به مشکلات کشور، سال آخر دولت را بدون حاشیه سازی و هدر دادن نیروها، به وظایف اصلی اهتمام نموده و مجلس نیز در این راستا مراقبت و نظارت جدی نماید.
👈 به کانال نقد و نظر بپیوندید:
@jebhee
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
گزارش وزیر اطلاعات به مناسبت هفته دولت از عملکرد وزارت و آمار مخالفت ها/شبکه خبر
https://www.irinn.ir/files/fa/news/1399/5/29/308199_392.mp4
ابلاغ مصوبه افزایش فوق العاده جذب کارکنان وزارت اطلاعات/ایسنا
https://www.isna.ir/news/99090504062
حسن عباسی: وزارت اطلاعات بجای اینکه تروریست ها و اختلاس گران را بگیرد، به حزب اللهی ها فشار می آورد
https://t.me/jebhee/805
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نکته قابل تامل در حادثه اخیر
🔹از مصاحبه سردار فدوی جانشین فرمانده سپاه روشن می شود که شهید فخری زاده ۱۱ محافظ داشت که در مواجهه با اسلحه خودکار که بصورت هوشمند و بدون حضور عامل انسانی عمل کرده غافلگیر شدند. سرتیم حفاظت خود را سپر قرار داد و ۴ تیر خورد. یعنی قصوری در حفاظت نبوده و بالاترین سطح حفاظت، و نهایت فداکاری در انجام وظیفه از ناحیه محافظان انجام گرفته است.
🔹کوتاهی از سوی نهادهای امنیتی، در عدم شناسایی تروریست هاست که از مدت ها قبل مشغول فراهم کردن مقدمات بوده اند و مهمتر، عدم پاسخ قاطع به جنایات قبلی از جمله شهادت سردار سلیمانی و ترورهای هسته ای قبل است که این ششمین ترور محسوب می شود.
🔹باتوجه به رونمایی از امکانات جدید تروریست ها، چنانچه پاسخ قاطع و پشیمان کننده دریافت نکرده و تاوان جنایت خود را پرداخت نکنند احتمال بروز حوادث مشابه وجود دارد. باید دولت های تروریست که آمران این جنایات هستند، جرات فکر کردن و تصمیم برای عملیات تروریستی را در سطوح بالای تصمیم گیر نداشته باشند. وگرنه جلوگیری از اجرای ترور مشکل است و حفاظت هم تا حدی کارایی دارد.
#نزنیم-می زنند
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🔴 متن شکوائیه ملت بزرگ ایران از آقای حسن روحانی
🔺رئیس و نمایندگان محترم عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی
با سلام و احترام
ما امضاءکنندگان ذیل، بدینوسیله شکایت خود را از آقای حسن روحانی، رئیس دولت دوازدهم، به محضر شما تقدیم داشته و پیگیری مجلس انقلابی را تا حصول نتیجه و صدور قاطع حکم قضایی علیه وی، خواستاریم.
مختصراً موارد اتهامی متهم به شرح ذیل است:
1️⃣ افزایش تعمدی نرخ ارز و بیارزش کردن پول ملی و نابودی سرمایههای مردم
2️⃣ نابودی اشتغال و تولید با تقویت واردات و قاچاق و عدم حمایت از تولید داخلی
3️⃣ بکارگیری عوامل جاسوس دشمن و دارای تابعیت دوگانه در سمتهای کلیدی دولت
4️⃣ همکاری با تحریمکنندگان ملت از طریق اجرای غیرقانونی قراردادهای استعماری پالرمو و سیافتی و افشای راههای دور زدن تحریمها و عدم استقبال از پیشنهادات کشورهای دوست جهت خلاصی کشور از حاکمیت دلار
5️⃣ فریب ملت در خصوص لغو قطعی تمام تحریمها و انعقاد قرارداد خسارت بار برجام و نابودی صنعت هسته ای کشور و همچنین عدم انجام وعدههای اقتصادی انتخاباتی
6️⃣ تخریب بنیان خانوادهها، توسعهی قمار، قتل، سرقت، انحرافات جنسی، بیماریهای روحی روانی، و بسیاری مفاسد و فجایع دیگر بواسطهی توسعهی تسلط اجانب بر فضای سایبری کشور و عدم برگزاری منظم جلسات شورایعالی فضای مجازی و عدم راهاندازی شبکه ملی اطلاعات علیرغم تصریح در قوانین و دستورات مکرر رهبر انقلاب
7️⃣ نابودی دامداری و کشاورزی کشور با افزایش نرخ نهادههای کشاورزی و دامی و عدم حمایت مؤثر قانونی از کشاورزان و دامداران
8️⃣ وارد کردن خسارات هزاران میلیاردی به کشور با انتصاب بیژن زنگنه وزیر نفت و پشتیبانی کامل اقدامات خائنانهی وی
9️⃣ حراج خزائن میلیاردی ارزی و طلای کشور
🔟 افزایش سرسامآور اجارهبها و قیمت مسکن از طریق عدم تسهیل ساخت مسکن جدید در کشور و کارشکنی در مسیر اجرای قانون اخذ مالیات بر مسکن خالی
1️⃣1️⃣ خیانت به اعتماد مردم به دولت با کشاندن ایشان به بورس و کاهش ارزش دستوری سهام و نابودی سرمایههای مردم
2️⃣1️⃣حمایت از واگذاری سرمایههای ملی و شرکتهای بزرگ به ثمن بخس به وابستگان حزبی و جناحی خود بهنام خصوصیسازی
3️⃣1️⃣ ارسال مکرر پالس ضعف کشور به دشمن و هتک حیثیت ملی با گدایی مکرر و مذاکرات بیفایده با دشمن
4️⃣1️⃣ عدم افزایش یارانهی نقدی از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی که قانوناً باید به حساب مردم واریز گردد
5️⃣1️⃣ ایجاد فتنهی بنزینی در کشور و ایراد بیش از 20 هزار میلیارد تومان خسارت مالی و کشته شدن بیش از 200 نفر از هم وطنان در آن فتنه
6️⃣1️⃣ ممانعت از گرفتن انتقام سخت از دشمن و ایجاد مخاطرات نظامی و امنیتی برای ملت و کشور از طریق
7️⃣1️⃣ امنیت بخشی به متجاوزین
فشار جهت انجام بازجویی جاسوسان بینالمللی از دانشمندان کشور و زمینهسازی جهت شناسایی و ترور آنها
8️⃣1️⃣ ایجاد حساب بانکی خاص رئیس جمهور و واریز بخشی از درآمد فروش فرآوردههای نفتی به آن بهجای خزانهی کل کشور
بدیهیست که لایحهی شکوائیه تفصیلی نیز به پیوست محضرتان تقدیم میگردد
🔴⬅️ با مراجعه به لینک زیر و ثبت شکایت خود، به موج مردم انقلابی و مؤمن بپیوندید
👇
http://asle90.24on.ir
🔴👈 لطفا در نشر این پست و گسترش این پویش کوتاهی نکنید.
💯🔸یقینا چشم مجلس و قوه قضائیه به مطالبات عمومی مردم است.
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂@gharar_a
🔴 دو کیس امنیتی مشابه
تفاوت بین "اقتدار" و "قدرت نمایی"
🔹در اخبار بود که حکم اعدام روح الله زم در دیوان عالی کشور تایید شده است. او تحت حفاظت پلیس فرانسه و سرویس های امنیتی غرب قرار داشت که سال گذشته دستگیر و به کشور بازگشت. بصورت علنی محاکمه شد و مشروح جلسات دادگاه نیز به اطلاع افکار عمومی رسید.
🔹فارغ از هر تصمیمی که نظام در خصوص اجرا یا عدم اجرای حکم وی بگیرد، مقایسه ای بین زم، و کیس امنیتی دیگری که وضعیت مشابه زم داشت خالی از حکمت نیست.
1⃣ روح الله زم، ۴۲ ساله، متولد تهران، آقازاده اصلاح طلب که در حوادث فتنه ۸۸ توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد و ادعا می کند برخوردهایی که با وی انجام شده او را تبدیل به ضدانقلاب کرد، راه اندازی یک کانال معاند (آمدنیوز) با هدف براندازی نظام و با تاثیرگذاری اجتماعی بالا (یک میلیون و چندصدهزار عضو) با ساپورت اطلاعاتی و دارای تیم حفاظت از طرف بیگانگان.
🔹جرایم ارتکابی: سنگین در حد محاربه و افساد فی الارض. یک موردش راه انداختن اغتشاشات دیماه ۹۶ که بیش از پنجاه نفر در سراسر کشور کشته شدند.
🔹دستگیری توسط سپاه و انتقال به کشور در مهر سال گذشته. همراه با بهره برداری و اشراف اطلاعاتی، شناسایی عناصر مرتبط، برخورد قانونی و تشکیل دادگاه و تعیین مجازات توسط مراجع قضایی.
👈 نتیجه: نمایش اقتدار و قانونمندی نظام
🔻🔻🔻
2⃣ مسعود مولوی، ۳۲ساله، متولد شاهین شهر اصفهان، جوان نخبه با سابقه مدال آوری در المپیادهای علمی و اختراعات ثبت شده بود. مصاحبه های وی با صداوسیما و سابقه همکاری با نهادهای امنیتی و عکسهای او با مسئولین کشور و مراجع تقلید در فضای مجازی موجود است.
🔹بعد از مدتی مسئله دار شد و کشور را ترک کرد. یک کانال مخالف نظام با عنوان (جعبه سیاه) و با محوریت مبارزه با وزارت اطلاعات راه اندازی و برخی مطالب محرمانه از درون وزارت را منتشر می کرد. این کانال با تاثیرگذاری اندک و عدم نفوذ اجتماعی (۱۷هزار عضو) همراه بود. عده محدودی از وجود این کانال اطلاع داشتند و از حمایت و حفاظت بیگانگان نیز بهره ای نداشت.
🔹جرایم ارتکابی وی، جرایم رسانه ای (نظیر تبلیغ علیه نظام و انتشار اخبار محرمانه و نشر اکاذیب) بود. توان جریان سازی و ایجاد بحران اجتماعی- به شیوه آمدنیوز - را نداشت و کسی او را نمی شناخت.
🔹وی در آبان سال گذشته در حالیکه در یکی از خیابان های استامبول در حال پیاده روی بود، از پشت سر هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد. خبر قتل او تحت الشعاع اخبار اغتشاشات بنزینی سال گذشته قرار گرفت و توجهی در داخل کشور جلب نکرد. ولی صحنه قتل که توسط دوربین های مداربسته محل ضبط شده بود، در فضای مجازی منتشر و موجب جنجال و تبلیغ علیه نظام در خارج از کشور گردید. مکالمات تلفنی وی که ادعا شده با مامورین وزارت اطلاعات انجام گرفته و به وی هشدار می دهند که "با یک تشکیلات اطلاعاتی درگیر شده" در فضای مجازی موجود است.
🔹خلاصه کلام، هنر این بود که مسعود مولوی دستگیر و عناصر مرتبط با وی شناسایی می شدند. سپس تحویل مراجع قانونی می گردید و "دادگاه" مجازات او را تعیین می کرد. همانگونه که در مورد روح الله زم - که جرمش به مراتب سنگین تر بود - انجام گرفت.
🔹چندی قبل خبرگزاری های غربی ادعا کردند نیروهای امنیتی ترکیه عوامل قتل وی را دستگیر کرده و به سرنخ هایی مبنی بر دست داشتن عناصر اطلاعات ایران دست یافته اند. احتمال می رود به این بهانه سناریوی جدیدی علیه کشورمان در حال اجرا باشد.
👈 نتیجه: آسیب به حیثیت نظام
🔻🔻🔻
🔴 برفرض صحت ادعای این رسانه ها - که بعید به نظر می رسد - باید دید که کدام رفتار:
بیانگر اقتدار یک دستگاه امنیتی است؟
برای وجهه بین المللی نظام بهتر است؟
به تقوی و موازین شرع نزدیکتر است؟
👈 به کانال نقد و نظر بپیوندید:
eitaa.com/jebhee8
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
مسعود مولوی کیست؟ تابناک
https://www.tabnak.ir/fa/news/968817
مسعود مولوی/ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C
ادعای روزنامه ترک در خصوص ترور مولوی/ایران گلوبال
https://iranglobal.info/node/77865
نقش دو دیپلمات ایرانی در ترور «جعبه سیاه» وزارت اطلاعات | ایندیپندنت فارسی
https://www.independentpersian.com/node/49081
ادعای خبرگزاری های غربی درباره قتل مولوی
https://youtu.be/QPZHwrAuAXE
مصاحبه مسعود مولوی با شبکه دو صداوسیما در خصوص اختراع هوش مصنوعی
https://youtu.be/hbQ5uQ8ybJo
آمریکا وزارت اطلاعات ایران را به ترور مسعود مولوی متهم کرد
https://www.dw.com/fa-ir/%D8%A9%D8%B1%D8%AF/a-52994703
🔺کمال واقعی "خانه امن"
زندگینامه شهيد «علي كمالي»
🔹این شهید بزرگوار جانشین اداره كل اطلاعات استان اصفهان و فرمانده قرارگاه تاكتيكي اطلاعات در شمال غرب کشور بود. متولد ۱۳۴۱ خمينيشهر اصفهان و دارای شخصیتی شجاع که در جبهه ها حضور فعال داشت. در اولين گروههاي اعزامي در جنگ، به جبهه جنوب ميرود و در عملياتهاي ثامنالائمه، طريقالقدس، رمضان و ... شركت کرد و در سال ۱۳۶۶ به شهادت ميرسد. مزار او در گلستان شهدای اصفهان در قطعه سمت چپ مزار آیت الله ارباب قرار دارد.
🔹کتاب "ماموریت آخر" نوشته حسینعلی محمدی در سال ۹۷ توسط انتشارات دارخوین منتشر شد که حاوی زندگینامه و خاطراتی از اوست.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
"کمال واقعی" در سریال خانه امن کیست؟
🔹در بخشی از سریال خانه امن بر قاب دیوار اتاق عملیات عکس یک شهید رخنمایی میکند؛ شهیدی که در حوزه امنیت کشور نقش بسزایی داشته است.
🔹شهید علی کمالی از نیروهای موثر اطلاعات سپاه و اداره اطلاعات اصفهان و موسس هسته تیمهای عملیات وزارت اطلاعات بود.
🔹کمال ماجرای نیمروز و کمال خانه امن ادای دینی به این شهید بزرگوار است که در اسفندماه ۱۳۶۶ در منطقه شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
👈 به کانال نقد و نظر بپیوندید:
eitaa.com/jebhee8
🔴 "کمال" واقعی بدون روتوش
🔹این ایام سریال "خانه امن" از تلویزیون پخش می شود که به عملکرد وزارت اطلاعات در مقابله با ترور و ناامنی می پردازد و نقش اول آن "کمال"، مسئول یک تیم عملیاتی و ضدتروریستی وزارت است. این نامگذاری به یاد یکی از شهدای گذشته این تشکیلات انجام گرفته است.
🔹شهید بزرگوار علی کمالی معروف به "کمال" متولد ۱۳۴۱ خمینی شهر، نیروی عملیات سپاه اصفهان در سال۵۸ بود که بعدا به اطلاعات سپاه منتقل شد و در برخی عملیات ها مثل تصرف خانه تیمی منافقین در زعفرانیه تهران که به کشته شدن موسی خیابانی منجر گردید شرکت داشت. با تشکیل وزارت اطلاعات، به این ارگان پیوست و در اداره اطلاعات اصفهان و سپس در کردستان و غرب کشور و در هسته های عملیات وزارت فعالیت کرد. مدتی فرمانده قرارگاه اطلاعات در شمال غرب کشور بود و در سال ۶۶ در سن ۲۶ سالگی در جبهه به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای اصفهان در نزدیکی مزار مرحوم آیت الله ارباب قرار دارد.
🔹او فردی صریح و تند مزاج و شجاع، و در عین حال برخوردار از صداقت و اخلاص و دوری از تظاهر بود. بیشتر از اینکه تیپ "فکری و تئوریک" باشد، نیروی "عملیاتی و اجرایی" به شمار می رفت. شنیده ها از شدت عمل و جسارت او در خلال عملیات های این تشکیلات یا اموری مثل نهی از منکر حکایت می کند.
🔹برخی اماکن متعلق به وزارت اطلاعات بنام این شهید گرانقدر نامگذاری شده و قبلا کاراکتر "کمال" در فیلم سینمایی ماجرای نیمروز هم به یاد او نامگذاری شده بود که البته "کمال" ماجرای نیمروز به شخصیت واقعی او نزدیک تر از "کمال" خانه امن است، که سعی شده آرام تر و منطقی تر نمایش داده شود.
🔹آخرین مسئولیت وی در اداره اطلاعات اصفهان جانشین اداره کل می باشد. مدیرکل مذکور تا سال ۷۴ در این سمت قرار داشت تا اینکه این اداره با تاثیرپذیری از جریان دولتی در مقطعی که معاون اول فعلی دولت استاندار اصفهان بود، اقدام به پرونده سازی و دستگیری تعدادی از فعالان حزب اللهی شهر به بهانه های واهی کرد. با پیگیری نمایندگان وقت - مرحوم پرورش و آقای سالک - با آنان برخورد و مدیرکل و معاونش عزل شدند.
🔹باید توجه داشت اگرچه وزارت اطلاعات درصدد "بولد" کردن و شخصیت پردازی از عناصر خود بوده و در ساخت فیلم و سریال ها نیز در راستای روتوش عملکرد خود تلاش می کند، اما برای دلسوزان و کارشناسان، آسیب شناسی این تشکیلات و شناخت شخصیت و عملکرد "واقعی و بدون روتوش" افراد و ارگان ها لازم است.
🔹تندروی و شدت عمل بیجا که منجر به دشمن تراشی و تخریب چهره نظام می شود، تاثیر پذیری از جناح های دولتی و احیانا دخالت دادن اغراض شخصی یا تشکیلاتی در کار، از آسیب های محتمل در این ارگان دولتی به شمار می رود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
«کمال» واقعی «ماجرای نیمروز» و «خانه امن» کیست؟ / خبرگزاری مهر
https://www.mehrnews.com/news/5091488
هدایت شده از یا حسین
🔺 عکس و مکث
رهبری، انتخاب یا نصب الهی؟
🔹عکس فوق مربوط به دیدار اعضای خبرگان با مقام معظم رهبری در ۹۰/۶/۱۷ می باشد. تمامی اعضای خبرگان در این عکس که سران کشور و بزرگان خبرگان بودند و بنا بود در مورد رهبری آینده تصمیم بگیرند و در خصوص برخی از آنان نیز شائبه شورای رهبری یا جانشین رهبری مطرح می شد، به رحمت حق پیوسته اند.
🔹در تفکر شیعی تعیین رهبری نه با انتخاب مردم یا تصمیم بزرگان، بلکه با تقدیر و نصب الهی است. امام رضا علیه السلام، جایگاه امامت و رهبری جامعه اسلامی را چنین تشریح کرده اند:
🍀انَّ اَلْإِمَامَةَ أَجَلُّ قَدْراً وَ أَعْظَمُ شَأْناً وَ أَعْلَى مَکَاناً وَ أَمْنَعُ جَانِباً وَ أَبْعَدُ غَوْراً مِنْ أَنْ یبْلُغَهَا اَلنَّاسُ بِعُقُولِهِمْ أَوْ ینَالُوهَا بِآرَائِهِمْ أَوْ یقِیمُوا إِمَاماً بِاخْتِیارِهِمْ
🍀إِنَّ اَلْإِمَامَةَ خَصَّ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِهَا إِبْرَاهِیمَ اَلْخَلِیلَ بَعْدَ اَلنُّبُوَّةِ وَ اَلْخُلَّةِ مَرْتَبَةً ثَالِثَةً وَ فَضِیلَةً شَرَّفَهُ بِهَا وَ أَشَادَ بِهَا ذِکْرَهُ فَقَالَ: «إِنِّی جََاعِلُکَ لِلنََّاسِ إِمََاماً ...»
🔺 عکس و مکث
احمد خمینی در آغوش رجوی!
🔹در تشییع جنازه آیت الله طالقانی در شهریور ۵۸ مسعود رجوی سعی در دلداری دادن به مرحوم حاج احمد خمینی دارد!
🔹بر خلاف آنچه منافقین کتمان می کنند، سازمان از شروع انقلاب سعی در نزدیک شدن به امام به منظور کسب قدرت در حکومت احتمالی آینده داشت. رجوی در زندان از آقای منتظری خواسته بود سفارش آنها را جهت استفاده در حکومت آینده به امام بکند! پس از انقلاب نیز در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی و بعد در مجلس اول با تمام توان شرکت کردند و رجوی که نامزد اول سازمان بود با اختلاف زیاد در هیچکدام رای نیاورد.
🔹سازمان در دوران به اصطلاح فاز سیاسی، تمام طرق مسالمت آمیز را برای کسب قدرت امتحان کرد و موفق نشد. سی خرداد ۶۰ که مجلس برای حذف بنی صدر جلسه داشت و نفوذ آنها به حاکمیت مسدود می شد، با این امید که با "اقلیت سازمان یافته" خود بر "اکثریت پراکنده" ملت غلبه خواهند کرد، وارد فاز مسلحانه شدند.
🔹بنابراین سازمان منافقین یک گروه تروریست و یاغی بر مردم و انقلاب بود. اگرچه در فضای آشفته آن زمان احتمال تندروی در اعدام ها نیز وجود داشت، ولی حقانیت یا مظلومیتی برای آنها ایجاد نمی کند.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نکته قابل تامل
در زندگی روح الله زم
🔹با اعدام روح الله زم، مروری بر زندگی او که در برنامه "بدون تعارف" نیز البته با سانسور و تقطیع پخش شد، لازم است. وی در حوادث ۸۸ توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده بود. تصریح می کند تا آن موقع اصلاح طلب بود و بعد از آن ضدانقلاب شد. از لحظه خروج از زندان به بازجویش گفت که در پی انتقام خواهد بود! انگیزه مبارزه با نظام نیز از همان ایام در وی شکل گرفت.
🔹زم قبلا با جزییات بیشتری به خاطرات آن ایام اشاره و تصریح کرده بود که این برخوردها او را به فردی معاند با نظام تبدیل کرد. پدر زم نیز در ریشه یابی تحولات فکری فرزندش، همین مطلب را تایید می کند. مطالبی است که نباید به آسانی از کنار آن گذشت. البته این امور، توجیهی برای ارتکاب جرایم سنگین توسط وی که فقط در یک نمونه اش در اغتشاشات دیماه ۹۶ بیش از پنجاه نفر در سراسر کشور کشته شدند، نمی تواند باشد.
🔹راجع به صحت و سقم ادعای وی مبنی بر شکنجه و بدرفتاری در ایام بازداشت قضاوت نمی کنیم اما، آنچه محرز است اینکه اتفاقات تاسف بار در ماجرای متهمین ترورهای هسته ای و شکنجه متهمین در آن جریان محرز گردید.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔺 عکس و مکث
نحوه تاسیس سلطنت پهلوی
🔹۲۲ آذر ۱۳۰۴ سالروز تصویب سلطنت پهلوی توسط مجلس موسسان است. این مجلس که با انتخابات هدایت شده تشکیل شد و یک سوم اعضای آن روحانیون و علمای بلاد بودند، انقراض قاجاریه و واگذاری سلطنت به رضاخان را تصویب کرد. این عکس تنها تصویر موجود از این مجلس و هنگام سوگند رضاخان می باشد که حضور روحانیون محسوس تر از سایر اقشار است.
🔹آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی و آقا نورالله نجفی اصفهانی از جمله علمای عضو این مجلس بودند که به رضاخان رای دادند. آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی مرجع تقلید وقت نیز با پیامی سلطنت رضاخان را تبریک گفت و تایید کرد.
🔹بر خلاف آنچه در تاریخ نگاری رسمی کمتر بدان اشاره می شود، ظهور رضاخان در ابتدای امر با استقبال علما بود و او نیز تظاهر به دینداری می کرد. اولین موضع گیری او در اعلامیه پس از کودتای سوم اسفند، تاکید بر "اجرای احکام دین مبین اسلام" است.
🔹رضاخان در ابتدا مقبولیت نسبی داشت و سپس بدنام گردید. جنایات عمده ای که اکنون با آن شناخته می شود، نظیر دین ستیزی و کشف حجاب و حادثه گوهرشاد و شهادت مدرس و زمین خواری گسترده و... مربوط به اواخر سلطنت او می باشد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔴 ترکیه و بحران هویت
🔹در اخبار بود که ترکیه عده ای را به اتهام همکاری با ایران در ماجرای دستگیری فرج الله چعب سرکرده "حرکه النضال" بازداشت کرده و تلویزیون این کشور نیز از این گروهک تروریستی حمایت نموده است. چرخش مواضع این کشور که بعضا همکاری هایی با ایران دارد و "لغز خوانی" اخیر اردوغان، نمونه ای از بی ثباتی همیشگی در موضع گیری های ترکیه است که از "بی هویتی" آن نشات می گیرد.
🔹ترکیه در بین همسایگان ایران، نامتعادل ترین رفتار را داشته و غیرقابل اعتمادترین همسایه است. نه به دوستی اش اعتباری هست و نه به دشمنی اش. نه مسلمان است و نه کافر، و در عرصه بین الملل نیز تاجرانه و منفعت طلبانه و فارغ از هر گونه ثبات در سیاست خارجی ظاهر شده است.
🔹حمایت اولیه از داعش که باعث رشد این غده سرطانی شد تا تغییر موضع و همکاری با ایران در سرکوب آن، حمایت مقطعی و کاسبکارانه از فلسطین که محوری ترین مسئله جهان اسلام است تا اتحاد با آمریکا در ناتو، خبر از درد بی درمان ترک ها می دهد که "بحران هویت" است.
🔹این کشور به لحاظ تاریخ و جغرافیا وضعیت خاصی دارد. ترکیه فعلی با فروپاشی امپراطوری عثمانی بعد از جنگ جهانی اول و با پی ریزی یک کشور سکولار توسط آتاتورک شکل گرفت. دین زدایی و قطع ارتباط با اسلام و گذشته تاریخی خود که زمانی یک ابرقدرت در جهان اسلام بود، اساس اقدامات آتاتورک محسوب می شد که خودباخته در مقابل غرب بود و از مسلمانی اش خجالت می کشید.
🔹در این کشور اخلاق دینی که از تقید به اسلام نشات می گیرد از بین رفته ولی اخلاق مدنی یا عرفی که در برخی کشورهای اروپایی وجود دارد و مانع از جرم و تجاوز به حقوق دیگران می شود جایگزین نشده است. بالاترین آمار جرم و جنایت به لحاظ قتل و سرقت و کلاهبرداری و خیانت ناموسی و فرزندان نامشروع و... را دارد. سریال های ترکیه ای که در ایران هم از طریق ماهواره پخش می شود همین امور را ترویج می کند.
🔹در آمریکا و اکثر اروپا رعایت مظاهر اسلامی از جمله حجاب برای مسلمانان آزاد است. ولی در ترکیه که وارث خلافت عثمانی بوده و بیش از ۹۹ درصد مردم اسما مسلمان هستند، حجاب در ادارات و دانشگاهها ممنوع است و در زندگی مردم نیز اعتنایی به آن نمی شود.
🔹بارزترین جلوه بحران و اغتشاش هویت ترکیه، در خط و زبان خود را نشان می دهد. زبان رسمی آن ترکی است ولی با الفبای انگلیسی نوشته می شود. این پدیده عجیب، از خیانت های آتاتورک است که خط و الفبای ترکیه که عربی بود را تغییر داد و به انگلیسی تبدیل کرد. بدین طریق امکان مطالعه کتب قدیمی و منابع تاریخی و ارتباط توده مردم با فرهنگ و میراث قدیمی خود قطع می شود.
🔹از لحاظ جغرافیا نیز بخشی از ترکیه در آسیا و به جهان اسلام متصل است و قسمتی در اروپا واقع شده است. برای همین سالیان طولانی برای عضویت در اتحادیه اروپا به گونه ای تحقیرآمیز اصرار می کند و با وجود شرایطی که برایش گذاشته اند و به تمام شرایط مبنی بر فاصله گرفتن از اسلام هم تن داده، موفق به عضویت نگردیده و فعلا هم توسط اروپا تحریم شده است. کلاغی است که می خواست راه رفتن کبک را تقلید کند ولی راه رفتن خود را هم فراموش کرده و در حال حاضر هویتی ندارد.
🔹شناخت وضعیت ترکیه از آن جهت مفید است که می تواند آینده ما را، در صورت فرورفتن در باتلاق سکولاریسم نشان دهد و آیینه ای برای آینده ایران باشد. عمده حرکت دین ستیزانه رضاشاه در ایران نیز با الهام از آتاتورک و بعد از بازدید از ترکیه بود. راهی بود که آتاتورک و رضاشاه با هم آغاز کردند اما در ایران، توسط روحانیت جلوی آن گرفته شد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔺 عکس و مکث
آقای امجد و امام خمینی
🔹آیت الله محمود امجد، استاد اخلاق شناخته شده کشور که در حال حاضر ۸۱ سال دارد، از سال ۴۳ شاگرد درس خارج امام در قم بوده و عکس فوق مربوط به همان دوران می باشد. بعد از انقلاب مدتی امام جمعه نهاوند و نماینده امام در غرب کشور بوده است.
🔹آقای امجد از شاگردان قدیمی آقایان بهاء الدینی و بهجت محسوب می شد و در کسوت یک مبلغ دینی صریح اللهجه و بی آلایش، در دهه های هفتاد و هشتاد حضور پررنگی در محافل مذهبی و دانشجویی و نفوذ بالایی در نسل جوان مذهبی داشت.
🔹مواضع اخیر وی باعث تعجب نیروهای انقلاب و ارادتمندان قدیمی ایشان گردید. بدیهی است با یک موضع و تشخیص نادرست، کسی را نباید از قطار انقلاب پیاده کرد. بلکه لزوم ارتباط بیشتر و ارائه تحلیل و اطلاعات صحیح به شخصیت ها احساس می شود.
🍀قال علی علیه السلام:
لَيْسَ مَنْ طَلَبَ الْحَقَّ فَأَخْطَأَهُ كَمَنْ طَلَبَ الْبَاطِلَ فَأَدْرَكَهُ
(نهج البلاغه خطبه ۶۰)
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔴 نظر اولین وزیر اطلاعات
در خصوص ساختار این وزارت
🔹آیت الله ری شهری در مصاحبه با فارس: در اواخر مسئولیتم در وزارت اطلاعات به این نتیجه رسیدم که این مجموعه باید زیر نظر بالاترین مقامات نظام باشد. حضرت امام(ره) نیز حرفی نداشتند و استدلالهایی هم در تایید این دیدگاه وجود داشت.
🔹در هیچ نظامی سیستم اطلاعاتی زیرنظر دولت نیست و فراتر از دولتها است. زیرا دولتها میآیند و میروند و سیستم اطلاعاتی "باید" فراتر از آنان باشد و زیرنظر عالیترین مقام کشور باشد. امام هم این موضوع را پذیرفته بود.
🔹برخی ها این موضوع را به مصلحت نمی دانستند و میخواستند اطلاعات زیرمجموعه دولت بماند.
🔹مسائلی پیش آمد که نمیخواهم باز کنم و نشد که این کار بشود. در حال حاضر نیز شرایطی وجود دارد که عملا این امر محقق شود.
🔹در آن زمان وزارت اطلاعات و بنده عملاً زیر نظرخود امام(ره) کار میکردیم و در مسایل اساسی مستقیماً از ایشان رهنمود میگرفتیم و طبق نظر ایشان عمل میکردیم.
🔹هر کس هم در سیستم اطلاعاتی در این سالها آمده و با من مشورت کرده عرض کرده ام که رهبری باید از این مجموعه راضی باشد و ما باید با رهبری هماهنگ باشیم. در همه نظامها نیزهمین طور است.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ناگفته های اولین وزیر اطلاعات/ آپارات
https://www.aparat.com/v/YPdAU/
مصاحبه آیت الله محمدی ری شهری با خبرگزاری فارس
http://www.darolhadith.org/post/34455
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ضرورت توزیع مسئولیت ها
🔹از کارکردهای رسانه، چهره سازی و بولد کردن اشخاص است که توجه افکار عمومی و "پیشکش شدن" عناوین و مسئولیت ها را به آنان به دنبال می آورد. دکتر ولایتی از چهره های موجه کشور است که با ۷۵ سال سن، قریب چهل عنوان دارد که تعدادی از آنها "مسئولیت تمام وقت" محسوب شده و با پرداختن به امور دیگر منافات دارد.
🔹مسئولیت های پزشکی و ریاست بیمارستان، سمت های متعدد آموزشی و دانشگاهی از جمله ریاست هیات امنای دانشگاه آزاد، عضویت و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک و کمسیون فرهنگی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مشاور بین الملل رهبری و عضویت در مراکز تصمیم ساز سیاست خارجی، هرکدام به تنهایی مسئولیت های مهمی است که اهتمام تمام وقت شخص را می طلبد.
🔹وی در حالیکه سیاستمدار و کارشناس سیاست خارجی هست، پزشک بوده و طبابت می کند و بعنوان کارشناس تاریخ و ادب نیز در تلویزیون دعوت می شود.
🔹متخصصان توانمند در کشور بسیارند و تصدی همزمان چند کار، تضییع و مهمل گذاشتن مسئولیت هاست. ضرورت معرفی متخصصان جوان و متعهد از سوی رسانه ملی و فرصت دادن به دیگران و "انحصار زدایی" در این زمینه احساس می شود.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️حسن روحانی(۹۵/۱۱/۱۹)
بعضیها میگفتند با غربی ها مذاکره نکنید سر شما کلاه میگذارند، ما گفتیم ما عمامه داریم، کلاه سرمان نمی رود!
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔴 اوضاع و مشکلات اجتماع
در حکومت امام علی علیه السلام
🔹از سوالات رایج در سالهای اخیر این است که: آیا رهبری از مشکلات جامعه و تخلفات کارگزاران نظام خبر دارند یا خیر؟ اگر خبر دارند و سکوت کرده اند که وا اسفا...! اگر خبر ندارند که باز هم وا اسفا....!
🔹برای تحلیل واقع بینانه، بررسی دوران زمامداری امیرالمومنین علیه السلام و عملکرد کارگزاران حکومت ضروری است. آنها هم دچار لغزش می شدند که در نهج البلاغه به تفصیل ذکر شده است. بعضی فساد مالی و سوء استفاده - مانند فرماندار بصره که به نقل برخی ابن عباس بود - داشتند. برخی دیگر، علیرغم سالم بودن، ضعیف و ناکارآمد بودند - مانند کمیل که فرماندار شهر هیت بود - و برخی هم ممکن بود در حق مردم ظلم و تعدی کنند. قنبر که غلام و مامور حضرت بود در اجرای حکم نسبت به محکومی زیاده روی کرد و مجازات شد.
🔹چند مورد اختلاس در آن دوران گزارش شده است. «یزید بن حجیه» ، فرماندار ری - همین تهران خودمان! - بود و اختلاس کرد. امیرالمومنین(ع) متوجه شدند و سریعا او را احضار کردند. اما گریخت و به معاویه پناه برد. حضرت بر وی دست نیافتند و اموالی نیز از این مسئول خائن سراغ نداشتند، و او را لعن و نفرین کردند.
🔹«مصقلة بن هبیره شیبانی» حاکم "اردشیر خُرّه" از شهرهای فارس - منطقه فیروزآباد که باز هم در ایران فعلی است! - بود و ۵۰۰ هزار درهم اختلاس کرد. حضرت وی را به زندان انداختند ولی او با حیله ای از زندان گریخت و به نزد معاویه رفت! امیرالمومنین(ع) که می دانست وی در کوفه املاکی دارد، به سراغ آنها رفت.
🔹مشاهده می شود که تعدی و تخطی احتمالی کارگزاران از الگوی تعریف شده حاکمیت، مشروعیت نظام و رهبر جامعه را زیر سوال نمی برد. هم مسئولین و هم مردم، ضعف و نواقص داشتند.
🔹روایت مهمی از علی علیه السلام در کتاب "روضه کافی" ذکر شده که اوضاع نامطلوب جامعه را نشان می دهد. در روایت ۲۱، حضرت تصریح می کنند حدود سی مورد "خلاف شرع بین" در زمان حکومت ایشان وجود داشت. از دوران خلفای پیشین باقی مانده بود و بعلت عدم همراهی مردم و دلبستگی به بدعت های پیشین، موفق به اصلاح آن نشدند. از بدعت ها در نمازهای مستحبی و نماز میت و مراسم حج و نماز تراویح و... اسم می آورند که حدود سی مورد می شود. از جمله از این موارد فدک را اشاره می کنند که باید به فرزندان فاطمه سلام الله علیها برمی گرداندند و بعلت عدم پذیرش جامعه موفق نشدند.
🔹حضرت می فرمایند نماز تراویح که به جماعت خواندن آن بدعت است را خواستند اصلاح کنند و منع کردند و با واکنش شدید اصحاب و سپاهیان خود مواجه شدند:
فتنادوا بعض اهل عسکری ممن یقاتل معی، یاللمسلمین ضیعت سنه عمر....!
برخی از اهل لشکر حضرت صدای اعتراض بلند کردند که ای وای سنت عمر از دست رفت!
🔹اصولا اکثر مردم در زمان حضرت علی علیه السلام و حتی سپاهیان ایشان، به مفهوم کلامی امروز "شیعه" محسوب نمی شدند. آنگونه که ما شیعه را بعنوان یک مذهب متمایز و ممتاز از سایر فرق اسلامی می شناسیم.
بعد از قتل عثمان، مردم به حضرت روی آوردند. از دید اکثر کسانی که با ایشان بیعت کردند، علی علیه السلام بعنوان "بقیه السلف" از شورای عمر! شناخته و (خیرالموجودین) تلقی می شد. یعنی از شورای شش نفره که عمربن خطاب تعیین کرده و بزرگان اسلام را گرد آورده بود، عثمان و عبدالرحمن بن عوف از دنیا رفته بودند. سعدبن وقاص هم منزوی شده بود. می ماند علی علیه السلام و طلحه و زبیر که آنها هم مدعی خلافت بودند و بعدها هم عده ای را با خود همراه و فتنه گری کردند. ولی از دید جامعه، امام علی (ع) افضل از آنان برای خلافت بود.
🔹اینگونه نبود که معتقد باشند خلافت از ابتدا حق امیرالمومنین بوده و مسیر جامعه بعد از رحلت پیامبر به انحراف کشیده و اکنون اصلاح شده است. اصولا از زمان پیامبر عده ای از خواص مثل ابوذر و سلمان - که در زمان حکومت حضرت فوت کرده بودند - و مالک و عمار و محمدبن ابوبکر... جزو شیعیان و خواص محسوب می شدند.
🔹طبیعی است که کارگزاران و مسئولین، از بین همین مردم انتخاب شده و ضعف و خطا داشتند. معنی "حکومت دینی" این نیست که کارگزاران معصوم هستند. انسان هستند و جایزالخطا، ولیکن خطای مامورین و مسئولین، به اسلامی بودن و مشروعیت نظام خللی وارد نمی کند. باید خطاها را اصلاح و خطاکار را مجازات کرد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
نحوه برخورد امیرالمومنین(ع) با مسئولان فاسد/ دکتر رجبی دوانی
https://www.hawzahnews.com/news/360205/
🔴 دادگاه "آشنا"، یک بام و دو هوا
در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت...؟
🔹حکم دادگاه جرم سیاسی در مورد حسام الدین آشنا اعلام شد. وی تحت عنوان "نشر اکاذیب" به جزای نقدی محکوم شده است. در این این دادگاه، هیات منصفه بعنوان "نماینده افکار عمومی" حضور دارد و در مورد مجرم بودن یا نبودن یا استحقاق تخفیف متهم اظهار نظر می کند. تشکیل دادگاه جرم سیاسی اگرچه اقدامی دیر هنگام، اما از تحولات مثبت قوه قضاییه محسوب می شود.
🔹نکته قابل تامل اینکه آشنا، روحانی است و گاهی نیز معمم ظاهر می شود و زمانی هم معاونت ویژه وزارت اطلاعات - که به بررسی مسائل حوزه و روحانیت می پردازد - را بعهده داشت. چنین فردی با این سوابق، قاعدتا باید در دادگاه ویژه روحانیت محاکمه می شد.
🔹دادگاه ویژه اما، غیرعلنی است و نسبت به دادگاه سیاسی محیط بسته تری دارد. از حضور هیات منصفه خبری نیست. امکان دسترسی به وکیل و حتی پرونده برای متهم محدود می شود. احتمال برخوردهای سلیقه ای، بخصوص در اتهاماتی مثل "نشر اکاذیب" بیشتر است. به همین دلیل محاکمه شدن در دادگاه جرم سیاسی بجای دادگاه ویژه، نعمتی است که جناب آشنا باید شکرش را بجای آورد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🍀 برگی از عبرت های تاریخ
🔹اواسط دهه پنجاه بود. در آن سالها مبارزه علیه رژیم شاه اوج گرفته و انقلابیون گرفتار ساواک می شدند. آن روز معاون ساواک اصفهان، که (نادری) نام داشت، یکی از مبارزین را بازداشت کرده و بازجویی می کرد. او را کف زمین خوابانده و پای خود را بر سینه اش گذاشته بود. کفش اش را در حلقوم وی فرو می کرد و فشار می داد. قدرت خود و دستگاه امنیتی را به رخ می کشید...!
🔹در آن لحظات که مست غرور بود و خود را در اقتدار می دید، سوالی به ذهنش رسید. زندانی اش سید جوانی بود در کسوت آموزگاری، که آن روزها به سخنرانی های پرشور مذهبی شناخته می شد، و در عین جوانی از بزرگان انقلابیون شهر به شمار می رفت. پرسید من را در چه حال می بینی؟ انتظار داشت عزت خود را از زبان طرف مقابل هم بشنود...!
جوابی سخت شنید که تکان خورد و مستی از سرش پرید: می بینمت در حالی که خوراک سگ ها شده باشی...!
🔹پاسخ زندانی مبارز - سید اکبر پرورش - عجیب و غیرمنتظره بود. به حسب ظاهر مناسبتی هم نداشت. ولی او سنجیده سخن می گفت. اهل معنا بود و اهل دل، و بعدها از زبان مقام معظم رهبری، (یاور صدیق) انقلاب لقب گرفت.
یوسف پیامبر، صدیق بود (یوسف ایها الصدیق) و در زندان از سرنوشت دو زندانی خبر داد و همان شد: (قضی الامر الذی فیه تستفتیان) و خداوند بر زبان صدیق، جز سخن راست جاری نمی کند.
🔻🔻🔻
دیری نگذشت که انقلاب پیروز شد و نادری بدست یکی از مبارزین شهر (مرتضی-ن) دستگیر شد. او که شکنجه های زیادی از نادری دیده بود، وی را - خودسرانه - زیر شکنجه گرفت که فوت کرد...! جنازه اش را در صندوق عقب ماشین انداخت و بیابانهای بیرون شهر برد و رها کرد. روزهای بعد خانواده اش سراغ جسد را گرفته و برای دفن آوردند. آن تقدیر هولناک رقم خورده بود. بخش زیادی از جنازه خوراک سگ های بیابان شده بود...!
🔻🔻🔻
البته این حکایت، که سرنوشت عبرت آموز یک ساواکی است - نادری نامی که زمانی معاون ساواک اصفهان بود - مربوط به قبل از انقلاب و دوران طاغوت است. نباید بعد از انقلاب و در دوران یاقوت!! تداعی کننده چیزی باشد. برادران در حال حاضر، سرباز گمنام امام عصر علیه السلام و خدمتگزار کشور هستند. تفاوت از زمین تا آسمان است.
🔹ولی تامل در آیات شریفه آخر سوره ابراهیم بسیار درس آموز است:
وَسَكَنتُمْ فِي مَسَـاكِنِ ٱلَّذِينَ ظَلَمُوۤاْ أَنفُسَهُمْ وَتَبَيَّنَ لَكُمْ كَيْفَ فَعَلْنَا بِهِمْ وَضَرَبْنَا لَكُمُ ٱلأَمْثَالَ
هَٰذَا بَلَاغٌ لِّلنَّاسِ وَلِيُنذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ*
ابراهیم ۵۲-۴۵
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
* نادری، محمدحسین. معاون ساواک اصفهان در زمان شاه که بعلت درگیری مستقیم با روحانیت و نیروهای مذهبی، شناخته شده و بدنام تر از سایرین محسوب می شد. وی برای آشنایی با مفاهیم اسلامی مقداری طلبگی هم خوانده بود!
(شکنجه های "نادری" با اصول دین! خاطرات حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان. روزنامه جوان ۹۰/۱۱/۱۸)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
defapress.ir/IDNA_media/image/2015/12/100565_orig.jpg
نگاهی به زندگی و فعالیتهای سیاسی مرحوم پرورش/مرکز بررسی اسناد تاریخی
https://historydocuments.ir/?page=post&id=1427
نقش مرحوم پرورش در تربيت مبارزان انقلابي در اصفهان/ نحوه آشنايي آيتالله خامنهاي و استاد پرورش
http://www.irdc.ir/fa/news/5417
استاد پرورش؛ از مبارزات سیاسی تا اثر اخلاقی بر شاگرد شهیدش
https://iqna.ir/fa/news/3780887
مصاحبه با حجت الاسلام سالک+ تصاویر خاص استاد پرورش/ رویـش نیــوز
http://rooyeshnews.com/80964
خاطرات فضل الله صلواتی از ساواک اصفهان و نادری/ ایرنا
https://www.irna.ir/news/83016609
شکنجه های "نادری" با اصول دین!
javanonline.ir/files/fa/publication/pages/1390/11/18/191_3628.pdf
🔻رونمایی از کتاب یاران امام به روایت اسناد ساواک(۹۴/۱۹/۴)
🔺رونمایی از ستاد تنظیم نشر و حفظ آثار حسن روحانی
👈کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔺 عکس و مکث
تمایل به رهبری موروثی‼️
🔹مدتی است از جانب افراد مغرض یا ناآگاه، اتهام تلاش برای "رهبری موروثی" متوجه رهبر انقلاب و اطرافیان ایشان شده و ادعا می شود تلاش دارند سید مجتبی خامنه ای را بعنوان رهبر آینده معرفی کنند!
🔹این در حالیست که نامبرده هیچ مسئولیت رسمی یا غیررسمی و حتی حضور رسانه ای ندارد و چنین احتمالی هیچگاه در محافل رسمی مطرح نشده و چهره اش تا قبل از گسترش رسانه های مجازی برای مردم ناشناخته بود.
🔹در مقابل اما، زمزمه صلاحیت سید حسن مصطفوی(خمینی) برای رهبری آینده، بطور جدی از سوی برخی سیاسیون و همچنین اطرافیان وی مطرح و با استقبال خودشان نیز مواجه شده است!
🔹تصویر تامل برانگیز فوق، شبیه سازی لوکیشن سخنرانی رهبر انقلاب برای سیدحسن می باشد که چندی قبل منتشر شد و گویای این است که تمایل برای " رهبری موروثی" را باید در جای دیگر جستجو کرد.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
🔺اگر انقلاب نمی شد؟
🔹ایشان شاهزاده رضا ربع پهلوی هستند که اگر انقلاب نشده بود الان شخص اول مملکت بود.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 صحنه قابل تامل
نقش احزاب و گروهها در انقلاب‼️
🔹سمت راست، کریم سنجابی رئیس جبهه ملی در هنگام پیروزی انقلاب بود که در یکی از دیدارهای مردمی امام، خود را به ایشان رسانده و حرکات عجیب وی سوژه رسانه ها شده است.
👈 کانال نقدونظر:
eitaa.com/jebhee8
🔴 نقش احزاب و گروهها
در سقوط شاه و پیروزی انقلاب
🔹نقش احزاب و گروهها در انقلاب و میزان تاثیر آنها در سقوط رژیم شاه، از سوالات مطرح بعد از انقلاب بوده است. گروههای مختلف اعم از اسلامی و غیراسلامی با شاه مبارزه می کردند و داعیه تشکیل حکومت داشتند. جدای از مارکسیست ها که عدم تاثیر آنان در پیروزی یک جنبش اسلامی بدیهی بود، گروههای دیگری هم بودند که با ادعای اسلام ولی جدای از نهضت امام در مبارزه فعال بوده و هزینه هم پرداختند. اما در پیروز شدن انقلاب تاثیری نداشتند.
🔹به همین لحاظ فعالان سیاسی و مبارزین تلاش در نزدیک شدن به امام می کردند تا از تحولات دور نمانده و در آینده کشور موثر باشند. مثلا موقعی که امام از پاریس به تهران آمد و می خواست سوار ماشین شود که از فرودگاه تا بهشت زهرا برود، مشاهده کرد دو نفر از اعضای نهضت آزادی - دکتر یزدی و صباغیان - قبلا در ماشین نشسته اند که همراه امام باشند. امام دستور داد پیاده شوند و فقط راننده حضور داشت.
🔹از اشخاصی که در تاریخ انقلاب به او کمتر پرداخته شده، کریم سنجابی است که اخیرا صحنه عجیبی از وی منتشر شد. وی در یکی از دیدارهای مردمی امام در اوایل انقلاب، خود را به ایشان رسانده و در کنار امام حضور دارد و حرکات وی، سوژه رسانه ها شده است!
🔹سنجابی در هنگام انقلاب رئیس وقت جبهه ملی بود. با مشاهده اقبال روزافزون مردم به امام و انقلاب، در حالیکه سقوط رژیم شاه و پیروزی انقلابیون را پیش بینی می کرد، به امام نزدیک شد. در ابتدای انقلاب طی دیداری با امام برای اینکه تاییدی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بگیرد، می گوید پیشنهادات زیادی به من برای کاندیداتوری شده که قبول نکرده ام و جواب شنید خوب کاری کردید که قبول نکرده اید!
🔹به تدریج با آشکار شدن ماهیت سکولار جبهه ملی، در تقابل با انقلاب قرار گرفت و پس از بیانیه و اعلام راهپیمایی علیه لایحه قصاص که امام این جبهه را مرتد اعلام کرد، مخفی شد. سپس به آمریکا رفت و تا آخر عمر در آنجا بود.
🔹واقعیت این بود که گروههایی چون مجاهدین خلق، جبهه ملی یا نهضت آزادی اگرچه در مبارزه با رژیم شاه نقش داشتند، اما در "به ثمر رسیدن مبارزات مردم" و در "پیروزی انقلاب" تاثیری نداشتند. حتی اگر مجاهدین خلق و اقدامات مسلحانه نبود، انقلاب با هزینه کمتری پیروز می شد.
👈 به کانال نقدونظر بپیوندید:
@jebhee
🔺 عکس و مکث
نحوه تاسیس سلطنت پهلوی
🔹سوم اسفند ۱۲۹۹، سالروز کودتای رضاخان می باشد که بعد از دوسال وزارت جنگ و دو سال نخست وزیری، به تصویب پادشاهی او توسط مجلس موسسان در سال ۱۳۰۴ منجر شد. این مجلس که با انتخابات هدایت شده شکل گرفت و یک سوم اعضای آن روحانیون و علمای بلاد بودند، انقراض قاجاریه و واگذاری سلطنت به رضاخان را تصویب کرد. عکس فوق تنها تصویر موجود از این مجلس و مربوط به سوگند رضاخان می باشد که حضور روحانیون محسوس تر از سایر اقشار است.
🔹آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی و آقا نورالله نجفی اصفهانی از جمله اعضای این مجلس بودند که به رضاخان رای دادند. آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی مرجع تقلید وقت نیز با پیامی سلطنت رضاخان را تبریک گفت و تایید کرد.
🔹بر خلاف آنچه در تاریخ نگاری رسمی کمتر بر آن تاکید می شود، ظهور رضاخان در ابتدای امر با استقبال علما بوده و او نیز به دینداری تظاهر می کرد. اولین موضع گیری او در اعلامیه پس از سلطنت، تاکید بر "اجرای احکام شرع مبین اسلام" است.
🔹واقعیت این است که رضاخان به مدت بیست سال، از اسفند ۱۳۹۹ تا شهریور ۱۳۲۰ در ایران قدرت را در دست داشت. او در ابتدا از مقبولیت نسبی برخوردار بوده و سپس بدنام گردید. جنایات عمده ای که اکنون با آن شناخته می شود، نظیر دین ستیزی و کشف حجاب و حادثه گوهرشاد و شهادت مدرس و زمین خواری گسترده و....مربوط به اواخر سلطنت وی می باشد.
👈 کانال نقدونظر:
eitaa.com/jebhee8
🍀 پیرامون آیت الله جنتی
🔹به مناسبت تولد و انتخاب مجدد آیت الله جنتی به ریاست خبرگان، مروری بر زندگی ایشان خالی از لطف نیست.
🔹آیت الله احمد جنتی، متولد سوم اسفند ۱۳۰۵ در محله ''لادان'' اصفهان واقع در خیابان کهندژ می باشد. پسوند خانوادگی ایشان نیز '' جنتی لادانی'' بود که پسوند را از شناسنامه حذف نموده ولی فرزندانشان حذف نکرده اند.
🔹ایشان دارای ۴ فرزند پسر است:
اولین آنها علی (وزیر سابق ارشاد) محمد حسین (که در درگیری اوایل انقلاب در اردیبهشت سال ۶۱ کشته شد) محمد (در شورای هماهنگی تبلیغات سمت اداری داشت) و اصغر (معروف به حاج حسن) که در خیابان کهندژ اصفهان به نجاری مشغول است.
🔹پدر آیت الله جنتی معروف به آیت الله ملا هاشم جنتی لادانی، از علمای مبرز در منطقه غرب اصفهان و به زهد و تقوی مشهور بودند که مقبره ایشان در امامزاده شاه عبدالمومن واقع در محله لادان قرار دارد.
🔹از خصوصیات ایشان که از جمله علل طول عمر هم به شمار می رود، تهجد، سحرخیزی، ساده زیستی، ورزش روزانه (پیاده روی) و کم خوراک بودن و قناعت به حداقل در خوراک و مصارف روزمره می باشد. به نحوی که خوراک او شاید یک سوم خوراک معمول یک نفر باشد.
🔹قبل از اذان صبح بیدار می شوند و صبح اول وقت سر کار خود حاضر هستند. بعد از اقامه نماز ظهروعصر در شورای نگهبان، استراحت مختصری کرده و دوباره سر کار خود حاضر می شوند. کار مفید روزانه ایشان با وجود سن بالا، به اندازه دو یا سه نفر است. مقید به تمام نوافل بوده و سجاده در گوشه دفتر کارش همیشه پهن است!
🔹تمام دارایی وی از مال دنیا منحصر است به یک منزل محقر که از دوران طلبگی در محله چهار مردان قم خریداری نموده اند و چیز دیگری ندارند (در اصفهان منزل شخصی ندارند و در تهران نیز ساکن منزل سازمانی هستند)
🔹نکته جالب توجه اینکه طول عمر در خاندان جنتی، موروثی بوده و افراد متعددی تا سن صد سال و صد و بیست و پنج و حتی بیشتر عمر کرده اند.
یکی از دایی های ایشان به نام عباس (در محله معروف به عباس حلوایی بود) در هنگام فوت حدود ۱۲۷ سال داشت!
یکی از دایی های دیگر نیز تا دوسال پیش زنده بود و ایشان در مراسم ترحیم وی نیز که در مسجد چهارده معصوم محله کوهانستان برگزار شد، شرکت کردند.
🔹آیت الله جنتی با آیت الله شیخ اسدالله جوادی (امام جماعت مسجد گورتان خیابان آتشگاه) خویشاوند هستند. مادر آیت الله جوادی با پدر آیت الله جنتی دخترخاله و پسرخاله بودند.
آیت الله جوادی نقل می کنند که دایی من بنام مرحوم غلامرضا (پسرخاله ملا هاشم جنتی) صد و سی سال عمر کرد و تا آن سن سالم بود و کشاورزی می کرد!
🔹آقای جنتی تک فرزند خانواده بوده و افراد مطلع نقل می کنند که ایشان شانزدهمین یا نوزدهمین فرزند ملاهاشم است که همگی در کودکی از دنیا رفته اند و ایشان باقی مانده است.
🔹غرض از بیان مطالب فوق اینکه، پیش بینی می شود ایشان چندین دوره در پست ریاست خبرگان باقی بماند. هر دوره را حداقل هشت سال حساب کنید!
🍀 برای این مرد الهی از خداوند طلب سلامتی و طول عمر داریم.
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ بدون شرح‼️
واعظی، رئیس دفتر روحانی:
از نظر اقتصادی دلار ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، ما این کار را کردیم تا اقتصاد کشور را اداره کنیم و دشمنان بگویند فشار حداکثری شکست خورده و ایران در موضع قدرت است!
#دولت-لیبرالها
#ماشین-اقتصاد-کشور
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺می خواستند دکل مخابرات را افتتاح کنند، منبع آب مزاحم بوده. بقیه اش را ببینید.
#گرانی-دلار
#مدیریت-دولت-تدبیر
👈 کانال نقد و نظر:
eitaa.com/jebhee8