👎 اینجوری که داره پیش میره یواشیواش بازدید تلهگرام از وبلاگ من هم کمتر میشه 😂
👊 بیچاره حامیاش...
✊ @jebheh
در گفتگو با جرم شناس فضای مجازی مطرح شد؛
🔴 تشریح ابعاد حقوقی استفاده از فیلترشکن
⬇
🔗 stnews.ir/p=64468
جبهه ✊ @jebheh
گزارش خوبِ «روزنامهٔ قدس» امروز را حتماً بخوانید:
👊 سقوط آزاد تلگرام به روایت آمار 👇
🔗 qudsonline.ir/x7879
جبهه ✊ @jebheh
گزارش روزنامهٔ قدس از سقوط آزاد تلگرام.pdf
450.9K
یک کار خیر:
👊 پیشنهاد میشود ضمن مطالعه و بازنشر این پیام، فایل فوق 👆 را دانلود کرده، چاپ کنید و بهشکل روزنامهدیواری در مساجد و اماکن عمومی نصب کنید...
✊ @jebheh
گفت ⬅ دلیل عدم استقبال مردم به سرویسهای داخلی، مباحث فنی و کیفیت نیست، بلکه بیاعتمادی است.
گفتم ➡ اگر بیش از ۲۵ میلیون عضو شبکههای داخلی را نادیده گرفته و پیشفرض عدم استقبال را بپذیریم، دلیل آن ناآشنایی با سرویسهای باکیفیت مثل گپ، بیسفون و بله و همچنین کند بودن سایر سرویسها به دلیل کارشکنی وزارت ارتباطات است، که این هم حاصل عدم انجام تعهدات دولت نسبت به سرویس داخلی مانند اختصاص پهنای باند کافی در دو سمت سرویس و کاربر، حافظههای ابری، سرور و... است.
2⃣
گفت ⬅ بهدلیل فیلتر تلگرام و عدم اعتماد به سرویس داخلی، مردم به شدت به فیلترشکن مراجعه میکنند، که بسیار خطرناک است.
گفتم ➡ با وجود محتواهای بسیار فاسد در اینستاگرام و تلگرام، دیگر لازم نبود کودکان و عموم مردم به فیلترشکن و سایتهای مستهجن و حتی جستجوهای مستهجن در وب مراجعه کنند! تلگرام و اینستاگرام به تنهایی بار تمام فجایع فضای مجازی را به دوش میکشیدند. از طرفی مسدودسازی فیلترشکنها صددرصد شدنی است ولی دولت ارادهای ندارد. طرح علمی و عملی آن موجود است.
3⃣
گفت ⬅ بهدلیل پاک بودن محیط توئیتر، یوتیوب و...، دفع افسد به فاسد کنیم و آنها را رفعفیلتر کنیم تا مردم دیگر سراغ فیلترشکن نروند.
گفتم ➡ توئیتر، فیسبوک و یوتیوب از فاسدترین رسانههای جهان محسوب میشوند. و میزان فساد در آنها به حدی است که گاهاً حتی بدون جستجو و تصادفی هم موارد فراوانی یافت میشود، ولی درصورت نیاز مستندات عددی فراوانی وجود دارد که قابل ارائه است.
⚡ متأسفانه دولت و وزارت ارتباطات بنا ندارند پای ثابت تمام اغتشاشات کشور (تلگرام و اینستاگرام) را حذف کنند. اگر ارادهای بود، سرویسهای داخلی تقویت و فیلترشکنها جمع میشدند. چند کشته باید بدهیم تا فجایعی مثل کازرون اتفاق نیفتد؟ ضدانقلاب خوابش را هم نمیدید بتواند آسان و با هزینه اندک، در هر زمان و مکانی به مردم کشورمان دسترسی داشته باشد و امنیت ملی را بهخطر بیاندازد.
✒ حجةالاسلام محمد کهوند [@mkahvand]
🎓 @ramim.ir
️آذریجهرمی:
⬅1⃣ افت کیفیت اينترنت، ناشی از اجرای حکم فیلتر تلگرام رخ داده
⬅2⃣ البته بخشی از شکایات کیفیت همیشگی بوده که آنها را نیز باید حل کنیم
⬅3⃣ از ۲۰۰ هزار شغل فضای مجازی، ۳۵ هزار شغل مربوط به تلگرام بوده
⬅4⃣ درحالحاضر این کسبوکارها یا از نسخههای غیررسمی تلگرام بهره میگیرند، یا از فیلترشکن
⬅5⃣ این امکان فراهم است تا از سایر پیامرسانها نیز بهره بگیرند.
🚫 @sansormamnoo
👊 در پاسخ به این وزیر پوپولیست باید گفت:
➡1⃣ کیفیت و سرعت اینترنت منطقاً بعد از فیلتر بدافزاری که بیش از ۶۰٪ از پهنایباند اینترنت را اشغال کرده است، باید افزایش پیدا کند، نه کاهش...
➡2⃣ اگر #فجج به وظیفهٔ خود در راهاندازی شبکهٔ ملی اطلاعات عمل کرده بودند و بهجای واردات ترافیک و تجهیزات مخابراتی مستهلک به چند برابر قیمت، به تولید پرداخته بودند، وضع امروز کشور در حوزهٔ فنآوری اطلاعات این نبود.
➡3⃣ مبنای اعداد فلهای ۲۰۰ هزار و ۵۰۰ هزار و یک میلیون و دو میلیون شغل تلهگرامی که مدام از زبان مسئولین دولتی شنیده میشود، چیست؟ و چرا دقیقاً منظورشان را از شغل نمیگویند؟ و این مشاغل چه شغلهایی هستند که منحصر به تلهگرامند و قابلیت انتقال به نمونههای داخلی را ندارند؟
➡4⃣ اعلام کارآفرینی دولت از طریق فیلترشکن هم در نوع خودش بینظیر است!
➡5⃣ به کار بردن عبارت «سایر پیامرسانها» بهجای پیامرسانهای داخلی، قطعاً اتفاقی نیست کمااینکه عبارت «نیز» هم به معنای تأیید و تحریک رسمیِ استفاده از فیلترشکن است و نشان میدهد 👊 حلقهٔ نفوذ با استراتژی جدید برای نابودی کشور برنامه دارد...
✊ @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔔 نقش ولنگاری فضای مجازی در مفاسد اخلاقی و اجتماعی 👇
🔔 نقش ولنگاری فضای مجازی در مفاسد اخلاقی و اجتماعی
⚡ نگاهی به اتهامات فرد مجرم در پرونده آزار و اذیت دانش آموزان بُعد دیگری از ریشههای اصلی این گونه اتفاقات را عیان میکند. در صحبتهای خانواده دانشآموزان مورد تعرض، یکی از اتهامات فرد مجرم، نشان دادن و حتی ارسال فیلمهای غیراخلاقی و مستهجن برای دانشآموزان اعلام شده است و خود متهم اقرار میکند که فیلم مستهجن درون گوشی خود را در فضای مدرسه به این دانشآموزان نشان داده است.
این دقیقاً یکی از معضلات این روزهای جامعه ما است. دسترسی بدون کنترل کاربران فضای مجازی به فضای غیراخلاقی و مستهجن در قالب کانال و... که البته با فیلتر شدن تلگرام تا حد زیادی از میزان دسترسی به این محتواهای نامناسب کاسته شده است اما استفاده از فیلترشکن یا استفاده از منابع مشابهی چون اینستاگرام و شبکههای ماهوارهای و ... باعث نشر این موارد آسیبرسان میشود.
فراموش نکنید یکی از عوامل لغزش و انحراف قاتل ستایش (کودک بیگناهی که پس از تجاوز به قتل رسید) با وجود اینکه در سنین نوجوانی قرار داشت، استفاده و دسترسی فراوان و بدون کنترل به تصاویر و فیلمهای غیراخلاقی و محرک در فضای مجازی بود.
جالب اینکه وقتی دلسوزان خواستار کنترل بر ولنگاری فضای مجازی میشوند، برخی با فریبکاری و با ژست طرفداری از حقوق مردم به مخالفت با محدودکردن فضای مجازی میپردازند غافل از اینکه منظور از کنترل، مقابله با موارد نامناسب است و کسی مخالف استفاده صحیح از این فضا نیست و حفظ جوانان و خانوادهها از آسیبهای این ولنگاری مورد تأکید است.
🔗 kayhan.ir/fa/mobile/news/133890/1296
جبهه ✊ @jebheh