بخشى از بيانات مقام معظّم رهبرى در ديدار اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى، در تاريخ 19 آذر 1374
حالا در چنين شرايطى اين سؤال پيش مى آيد كه آيا حكومت مى تواند بگويد من آزادى و امنيت را فراهم مى كنم، مردم خودشان بروند ميدان معارضه و بحث عرضه و تقاضاست، هركس هرچه توانست، در بازار عرضه و تقاضا مطرح كند، هر چه شد، شد؟ نه، به هيچ وجه، اين جزو وظايف دولت اسلامى است كه در اين آشفته بازار احتمالى، يا حتّى غير آشفته بازار، در بازار عرضه فرهنگ و عقيده و اخلاق، نگذارد عائله او؛ يعنى ملّت، دچار گمراهى بشوند؛ يعنى همان احساسى را كه انسان نسبت به زن و بچه خودش دارد، همان را بايد نسبت به هم داشته باشد. شما اگر بدانيد كه فرزند خودتان دچار انحطاط اخلاقى شده كه از نظر شما و از نظر جامعه زشت است، يا در معرض آن قرار گرفته، چگونه عكس العمل نشان مى دهيد؟ در اسلام فرقى بين فرزند خود انسان و فرزند ديگران نيست؛ يعنى اگر چيزى را مشاهده مىكنيد كه براى فرزند شما، نا مطلوب و سنگين و غير قابل تحمّل است، عيناً همين احساس را بايد نسبت به فرزندان ديگران داشته باشيد.
آيتالله العظمى #مكارم_شيرازى:
🔴 با شنيدن وضعيت جوانان در فضاى مجازى، گريه كردم
🔺آيتالله العظمى مكارم شيرازى در جلسه درس خارج فقه خود در «مسجد اعظم قم» گفت: آمار طلاق در سال گذشته نسبت به سالهاى قبل افزايش داشته است كه اين مسئله، نگرانكننده است و با افزايش طلاق و متزلزل شدن بنيان خانواده، كلّ نظام خانواده به سمت ويرانى خواهد رفت.
🔺وى طلاق را داراى آثار فردى و اجتماعى دانست و يكى از تبعات آن را بروز پديدۀ كودكان بىسرپرست ذكر كرد و گفت: ممكن است برخى از اين كودكان به انسانهاى خطرناكى در جامعه تبديل شوند.
🔺آيتالله العظمى مكارم شيرازى افزود: بايد پديده طلاق در جامعه و افزايش آن مورد آسيبشناسى دقيق و همه جانبه قرار گيرد و نمىتوان عنوان كرد كه مهمترين عامل طلاق، مسئلۀ فقر است؛ چرا كه بسيارى از طلاقها در خانوادههاى مرفه و تحصيلكرده، اتّفاق مىافتد.
🔺وى با اشاره به اينكه از دليلهاى طلاق در جامعه، ارتباط نامشروعى است كه با استفاده از فضاى مجازى صورت مىگيرد، اظهار داشت: زمانى كه فضاى مجازى را توسعه مىدهند، عدّهاى مىگويند پيشرفت كرديم و در صف كشورهاى مترقّى قرار گرفتيم؛ درحالىكه نمىدانند در اين فضا، چه غوغايى برپاست و چه ارتباط نامشروعى وجود دارد كه سبب جدايى مىشود!
🔺ايشان ادامه داد: در فضاى مجازى مىتوان كارهاى مهمّى انجام داد؛ امّا در عين حال آسيبهاى شديد و خطرناكى دارد كه بايد كارى كرد و جلوى آسيبها گرفته شود. بسيارى طلاقها از همين فضاى مجازى سرچشمه مىگيرد.
🔺وى بيان داشت: ما با نامههاى زيادى كه همه روزه داريم و همچنين ارتباطى كه در جامعه داريم، اين واقعيت را ديدهايم كه منشأ بسيارى از طلاقها، همين فضاى مجازى است.
#⃣ #صیانت_از_مردم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔹آذریجهرمی: بستن فضای مجازی کار تنبلها است.
🚫 @sansormamnoo
جبهه ✌
1⃣ هیچ انسان عاقلی با «بستن فضای مجازی» موافق نیست و این سفسطه و مغالطهٔ تکراریِ تزویر ارتباطات و رئیسش جای تأمل دارد.
2⃣ اگر مراد بستن شبکههای صهیونیستی و رفع تسلط دشمن است، باید گفت: نبستن امثال اینستاگرام و پیگیری رفعفیلتر توئیتر کار دیوثهاست.
3⃣ و فیلتر کردن آیپی سروش و گپ و اهداء دویست سرور از بیتالمال به فیلترشکنهای طلاگرام و هاتگرام و پرداخت سههزار و ششصد میلیارد تومان یارانه به واردات گوشی و حذف نام شرکت شستا از لیست دزدان دلار و... قطعاً خیانت است.
#نهضت_روشنگری ✊ @jebheh
🔔 مطالب بسیار زیاد فرهنگی و سیاسی و اجتماعی غیر مرتبط با موضوع فضای مجازی به کانال ارسال میشود که جهت مطالعهٔ علاقهمندان در نشانی زیر منتشر میشود:
🎯 sapp.ir/khandani
👆 از علاقهمندان دعوت میشود این کانال را دنبال کنند...
🎓 فقیهان شیعه، در ابواب قضاء، حدود و شهادات، بر اساس روایات معتبر امامان معصوم (علیهمالسلام) احکام متعددی برای «دیوث» و «دیاثت» مطرح کردهاند... «دیاثت» از گناهان کبیره است؛ بهگونهای که در روایتی از وجود مقدس رسول اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) آمده است که: «دیوث بوى بهشت را استشمام نمىکند» و امام صادق (علیهالسلام) نیز مىفرماید: «بهشت بر دیوث حرام است». از این رو شهادت دیوث نیز در محاکم شرعی پذیرفته نیست.
⚠ آیتاللهالعظمی جوادی آملی (دامظلّه) با تبیین معنای غیرت در فرهنگ اسلامی میگویند: «در فرهنگ قرآنی، غیرت را معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهد و غیرزدایی هم به این معنا است که اولاً اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و ثانیاً خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن، با غیرت سازگار نیست». براساس چنین معنای فقهی و اخلاقی، معظمله با بیان اینکه کشور ما، کشوری غنی و برخوردار از نعمات و مواهب الهی است، اظهار داشتند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوء مدیریت و در برخی موارد بی غیرتی ندارد». ایشان در چنین فضایی بحث غیرت دینی را مطرح نموده و با توسعه مفهومی نسبت به کلمه دیاثت و دیوث فرمودند: «کسانی که راه نفوذ بیگانگان را درفضای اقتصادی و یا سیاسی بهروی کشور می گشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه واژهای به شکوه و عظمت «غیرت» کم دیدهام، بیان داشتند: «در غیرت باید سه عنصر جمع شود تا آن را بسازد؛ عنصر اول «غیرزدایی» است؛ به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه میدهد، #دیوث_سیاسی است. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست».
💣 با توجه به این توضیحات، بیتردید واردات بیحساب پهنایباند و اجازه دادن به فعالیت شبکههای ضداجتماعی خارجی و... مصداق قطعیِ دیاثت مسئولین مربوطه ( #فجج ) است؛ اگر به دسترسی این سرویسها توجه کنیم که بدون اجازه از نوامیس کشور عکس و فیلم میگیرند و صدا را بیاجازه ضبط و ارسال میکنند و بدون اجازهٔ مردم، با شمارهٔ آنها پیام میفرستند و پیامهای ارسالی به مردم را قبل از اینکه به آنها نشان دهند، حذف میکنند و... این یعنی سلطه تمام عیار دشمن بر حریم خصوصی امّت اسلامی، که جز «دیوث» کسی نمیتواند پشت چنین اتفاقاتی باشد.
✒ حجةالاسلام محمد کهوند ( @mkahvand )
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ بر اساس آماری که مرکز ملی فضای مجازی در تاریخ نوزدهم تیر ماه 1397 اعلام کرده است. تعداد 30 میلیون و یکصد هزار نفر از طریق فیلترشکن های هاتگرام و تلگرام طلایی فیلتر تلگرام را دور می زنند. اینترنت بدون فیلتر هات گرام و تلگرام طلایی را وزارت ارتباطات تامین می کند.
✅ این در حالی است که فعالیت فیلترشکن های داخلی نظیر هاتگرام وتلگرام طلایی برخلاف اهداف و سیاست های تعیین شده در مصوبه شورای عالی فضای مجازی می باشد.
✅ مصوبه مربوط به " سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی" حدود یک سال پیش ( خرداد 1396) به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است. فراگیر شدن پیام رسانهای داخلی و جلوگیری از دسترسی بیگانگان به داده های عظیم کشور صراحتا جزء اهداف و سیاست های مذکور در این مصوبه می باشندِ.
✅ از آنجا که فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی هم مانع از فراگیر شدن پیام رسانهای داخلی و هم موجب دسترسی بیگانگان به داده های عظیم کشور خواهد شد, لذا فعالیت این دو نرم افزار برخلاف مصوبه شورای عالی فضای مجازی است.
✅ اینکه نهادهای ذیربط منتظر بمانند تا تلگرام وسایر پیامرسانهای خارجی بستر ارتباطاتی مردم در فضای مجازی کشور را فراهم کنند و شرکت های داخلی را به عمله تلگرام تبدیل نمایند, نهایت تنبلی است.
✅ اجرای مصوبات شورای عالی فضای مجازی نیاز به عزم جدی دارد. نهاد های ذیربط باید تنبلی را کنار بگذارند و از هرگونه فعل یا ترک فعل که موجب استمرار حاکمیت دشمن بر فضای مجازی کشور می شود خودداری کنند. باید ارتباط بین هاتگرام و تلگرام طلایی را باشبکه اجتماعی تلگرام قطع کرد و برای فراگیر کردن پیام رسان های مستقل داخلی بایدکمر همت را محکم بست، انشاء الله این اتفاق های مبارک بزودی خواهد افتاد.
ِ🔹🔸ِ🔹🔸
🆔 https://sapp.ir/khoramaabaadi
1⃣
خبر 🔖
➕ جهرمی: طبق دستور اميرالمومنين (ع)، بايد آبروی دزد را برد/نباید به بهانهٔ امنیت و انتصاب افراد به مسئولان، شفافسازی متوقف شود.
جبهه ✌
چشم آقای تزویر! حسبالامر، آبرویتان را خواهیم برد...
2⃣
خبر 🔖
➖ جهرمی: موضوع پارازیت را از منظر حقالناس مطرح كردم نه از منظر سياسی!
سلامت مردم حقالناس است/فركانسی به صورت زنده در سطح شهرها نشان داده میشود/آفتاب
جبهه ✌
کدام پارازیت؟! پارازیت هزاران برج بیتیاس مخابراتی؟ یا پارازیت اثر امواج مودمهای وایفای و 4G و...؟ آقای تزویر از خودافشایی و خودزنی خوشش میآید...
3⃣
خبر 🔖
➕ اپراتورها باید در کنار بستههای تلفیقی که حجم روزانه وشبانه ارائه میدهند بستههایی را هم تنها برای حجم روزانه درنظر بگیرند تا مشترکان قدرت انتخاب داشته باشند.
🔗 http://sobhanehonline.com/fa/news/167899
جبهه ✌
اساساً دادن اینترنت شبانه باید حذف شود.
4⃣
خبر 🔖
➖ یک نمایندهٔ مجلس: فیلتر اینستاگرام هم مثل تلگرام بینتیجه است.
🔗 http://www.ensafnews.com/122668
جبهه ✌
تا امثال ایشان نماینده باشند و امثال اوشان ( #فجج و شرکاء ) مثل ناموسشان از تلهگرام مراقبت کنند و مدعیان ولایتمداری و انقلابیگری هم ساکتان فتنهٔ مجازی باشند، وضع همین است... مگر مردم کاری کنند!
5⃣
خبر 🔖
➖ هیاهو برای هیچ؟ / ۸۰ درصد مخاطبان تلگرام پس از فیلترینگ هم در این پیامرسان ماندند/ رشد مخاطبان اینستاگرام
🔗 https://www.khabaronline.ir/detail/789615/society/urban
جبهه ✌
اولاً سروش در یک ماه ۱۲ میلیون عضو جذب کرد و تلهگرام در ۱۴ ماه، ۱۰ میلیون... پس هیچتان هویج! در ثانی مَثَل شما مثل کسی است که دست و پای فرزندش را ببندد و مدام بگوید چرا راه نمیروی بیعرضه؟ اگر محصول ایرانی پیشرفت نکند از بیلیاقتی مدیران و میدانداری رسانههای گستاخ نفوذی است...
6⃣
خبر 🔖
➕ جهرمی: مسوولان از طریق شبکههای اجتماعی حرفهای مردم را بی واسطه بشنوند، هرچند تلخ باشد/ اکنون در پیچ تاریخی صعود قرار داریم، اگر ناامید شویم، نمی توانیم مسیر را بپیماییم
🔗 http://www.citna.ir/news/215415
جبهه ✌
اولاً اشکال از شنوایی امثال شما مسئولین است آقای تزویر! نه جنس و اسم شبکهٔ اجتماعی... اگر گوش شنوایی باشد صدای بلند مردم را در شبکههای داخلی و در فضای غیرمجازی هم میشود شنیده شود. ثانیاً مردم امیدوارند به آینده که محصول ایرانی ساختهاند و مصرف میکنند، البته اگر #فجج (فیروزآبادی، جهرمی و جهانگرد) بگذارند.
#نهضت_روشنگری ✊ @jebheh
گفت ⬅ خالی کردن فضای تلگرام توسط تولیدکنندگان محتوای داخلی و بخصوص صاحبان محتوای ارزشی موجب سوءاستفاده بیشتر بدخواهان کشور میشود...
گفتم ➡ بهتر است به چند نکته اشاره کنیم:
1⃣ وقتی رسول خدا (ص) فرمان هجرت از مکه به مدینه را دادند، همین سؤال آنجا نیز مطرح بود، که مگر با خالی کردن مکه موجب تسلط کفار بر مکه و در نتیجه باعث از دست دادن مردم حاضر در آنجا نمیشویم؟ امّا حضرت ترک کلی مکّه را به بازی کردن در زمین دشمن و زیر قدرت فائقهٔ او ترجیح دادند و به همهٔ پیروانشان هم امر کردند که مکّه را ترک کنند و در این راه صبر و استقامت داشته باشند تا در مرور زمان چیزی بهتر را بدست بیاورند، که همان قدرت مستقل در مقابل قطب مکّه بود... در نهایت این مرکز قدرتمند نو پا، توانست دلهای اهالی مکّه را هم به خود جذب کند.
2⃣ تا وقتی در زمین دشمن و زیر قدرت فائقه او بازی کنیم، علاج حقیقی نکردهایم و هر روز یک مشکل تازه خواهیم داشت؛ همانطور که الان میبینیم هر روز یک شایعه و یک هجمه به سمت دین، فرهنگ و امنیت توسط دشمنان ساماندهی میشود و عملاً کار خاصی از دوستان بر نمیآید. پس داشتن یک پایگاه مستقل در مقابل کسانی که میخواهند به نظام ضربه بزنند، یک واجب عقلی است؛ ولی این راه، سختیِ بسیار دارد که باید صبر و استقامت داشته باشیم و بیوقفه تلاش کنیم.
3⃣ کانال منتسب به سایت دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری، در زمان خروجش از تلهگرام مینویسد: خارج میشویم! پیش از فیلترینگ... یعنی فیلتر باشد یا نباشد، خارج میشویم... که این موضوع میتواند تأیید کنندهٔ دو تحلیل فوق باشد.
4⃣ وقتی کسانی که اهمیّت این جابهجایی را باور کردند، دیگر در تلگرام نباشند، آشنایان و دوستان هم مجبور میشوند به خاطر ارتباط با آنها حداقل داخلیها را نیز نصب کنند.
5⃣ از طرفی وقتی یک کانال به فکر اینکه به اصطلاح روشنگری کند در تلگرام بماند، مردم پیش خود میگویند چرا باید هزینهٔ جابهجایی را بدهند وقتی هر کانالی که بخواهند روی تلگرام هم موجود است؟
6⃣ مطلب دیگر اینکه وقتی قشر دغدغهمند و پاسخگو به شبهات و غیره بر روی تلگرام باشند، دشمن بهراحتی میتواند الگوهای رفتاریشان را در مواجهه با طیف مقابل بدست بیاورد به عبارتی با حضور هر دو طیف مخالف و موافق در تلگرام میتوانند الگوی رفتاری جامعه را شبیهسازی کند و بهراحتی نقاط چالشساز و ضعف کشور را بدست آورد و برای ضربهزدن به کشور برنامهریزی کند.
7⃣ در جواب کسانی که معتقد به گفتمانسازی صحیح و اسلامی در زمین دشمن هستند، باید گفت: شما هر چقدر تلاش کنید، چون در زمین دشمن بازی میکنید، آنها میتوانند بهراحتی شما را حذف کنند یا بدتر از آن، فعالیت شما را بیاثر یا کماثر و خنثی کنند؛ مانند صفحات منتسب به سید حسن نصرالله در اینستاگرام و... لذا هرگاه ببیند اثرگذاری شما افزایش یافته، بهراحتی میتوانند زمین بازی شما را از بین ببرند؛ البته این تحلیل بر مبنای دستور هجرت و فراهم شدن شرایط این هجرت می باشد، که به حمدلله الان با حضور موفق و رو به رشد پیامرسانهای داخلی، این زمینه هم فراهم شده است.
9⃣ دوستانی هم هستند که میگویند هنوز شرایط این هجرت شکل نگرفته و مشکلات پیامرسانهای داخلی اعم کُندی و غیره را بیان میکنند که در جواب این دوستان ارزشی باید گفت که مدینه هم در ابتدا ظرفیت و قابلیت هجرت و ایجاد حکومت اسلامی را به اندازه مکّه نداشت، ولی بهجایی رسید که بعد از فتح مکه، پیامبر اسلام (ص) همچنان مدینه را برای اداره و مرکزیت حکومت اسلامی انتخاب نمودند... البته در حال حاضر پیامرسانهای داخلی از رشد و توانمندی خوبی برخوردار شدهاند و هر روز در حال افزایش توانمندیهای خود هستند؛ بهطوری که میتوانند خدمات قابل رقابتی با تلگرام ارائه دهند.
🔟 بعضی هم انتقاداتی نسبت به وجود چندین پیامرسان داخلی دارند که باعث سردرگمی میشود... بهنظر میرسد نظام درست تصمیم گرفته و با معرفی چندین پیامرسان، اولاً از ایجاد رانت جلوگیری نموده و در ثانی با ایجاد رقابت بین پیامرسانها، باعث تلاش آنها در جهت رشد و ارتقاء کیفیت خدمات را فراهم نموده است؛ این نکته را هم باید مدّنظر داشت که تحلیلها بر این است که در نهایت بیشتر از دو یا حداکثر سه پیامرسان داخلی آن هم در سطح ملی باقی نمیماند و دادن این حق انتخاب به مردم از هوشمندی بوده است و در ضمن وابستگی به یک پیامرسان واحد و گره زدن همهٔ کارهای جامعه و مردم به آن، تبعات سختتری خواهد داشت. شاهد مثال اینکه زمانی که تلگرام در یک روز مختل میشد، کارهای روزمره مردم نیز مختل میشد.
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
دکتر مطهری:
🔴 مسئولان باید پاسخگوی اختیارات و امکانات اختصاصی هاتگرام و طلاگرام باشند/ با چه مجوزی اطلاعات کاربران، تلگرام بدون اجازهٔ آنها بر روی سرور یک شرکت داخلی ذخیره میشود؟
🔗 http://www.qudsonline.ir/news/610249
#نهضت_روشنگری ✊ @jebheh
✌ حتماً بشنوید:
1⃣
🔔 #رادیو اقتصاد
امشب ⏰ ساعت ۲۰
💣 بررسی موانع تولید گوشی همراه در ایران
2⃣
🔔 #رادیو گفتوگو
امشب ⏰ ساعت ۲۲
💣 بررسی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
در گفتگوی زنده با 🎙 روحالله مؤمننسب
#نهضت_روشنگری ✊ @jebheh